Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
+++ Onze showroom kan weer bezocht worden! Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. +++
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Persoonlijk advies van experts

Hulp nodig?

Advies van experts

+31 20 26 25 900

ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

Stuur een e-mail

E-mail onze klantenservice

Onze klantenservice zal zo snel mogelijk reageren.

waterdichte easy up partytenten - extreem stark
3 resultaten
3x3 m Easy Up partytent met zijwanden (4 vensters), wit
 • Staal 30 mm - vierkant profiel
 • Polyester dakzeil 300, wit
 • 4 zijwanden, 2 deuren
Direct leverbaar
Franco verzending
309,-
285,-
incl. 21% btw
3x3 m Easy Up partytent, ECONOMY staal 30mm met zijwanden (vensters), wit
 • Polyester dakzeil 300, wit
 • 2 zijwanden
Direct leverbaar
Franco verzending
289,-
265,-
incl. 21% btw
3x3 m Easy Up partytent, ECONOMY alu 32mm met zijwanden (panorama), donkergroen
 • Alu 32mm - vierkant profiel
 • Polyester dakzeil 300, donkergroen
 • 2 zijwanden
Direct leverbaar
Franco verzending
349,-
315,-
incl. 21% btw

Waterdichte Easy Up Partytent online kopen

Wil jij een opvouwbare Easy Up Partytent kopen? Bij ons vind je een ruim aanbod vouwtenten in verschillende prijsklassen, verkrijgbaar zonder en met zijwanden. De pop-up tenten zijn razendsnel opgebouwd en kunnen gemakkelijk in de meegeleverde draagtas meegenomen worden naar het volgende feest of evenement. Alle modellen beschikken over een praktisch schaarmechanisme, zijn in hoogte verstelbaar en zijn met of zonder zijwanden op te bouwen. Je vindt onze opvouwbare partytenten in 3 verschillende kwaliteitsklassen, van de goedkopere, eenvoudige Economy-tenten tot brandvertragend gecertificeerde, extra hoge en professionele vouwtenten.

Een Easy Up Partytent zet je binnen 1 minuut op en is altijd 100% waterdicht. Zoek je juist iets voor langdurigere inzet? Bekijk dan ons assortiment Partytenten. Naast de grote mobiliteit zijn vouwtenten ook relatief stabiel. Ze zijn met scheerlijnen en Grondankers goed te bevestigen. Bekijk bij onze Accessoires met welke producten je de Easy Up Partytent nog steviger kunt maken.

Onze vouwtenten zijn sterk en duurzaam. Niettemin kan het gebeuren dat er beschadigingen optreden of onderdelen stuk gaan. Geen probleem! Wij garanderen dat er na aankoop nog 10 jaar vervangingsonderdelen leverbaar zijn. Vul het Contactformulier in de webshop in, en onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Toch nog vragen? Onze experts adviseren je graag bij je bestelling. Wij zijn bereikbaar van Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur via +31 20 26 25 900. Je kunt ons ook altijd e-mailen (klantenservice@profitent24.nl), of onze showroom in Emmen bezoeken.

Onze Easy Up Partytenten: gemakkelijk, snel en waterdicht

Wij bieden 4 verschillende type uitklapbare partytenten aan, van verschillende soorten materiaal: Economy Staal, Economy Aluminium, Premium Staal en Professional Aluminium. Al deze producten beschikken over een praktisch en snel schaarmechanisme, verstelbare hoogtes en een 100% waterdicht zeil. Alle producten worden geleverd met draagtas, grondankers en scheerlijnen. De verschillende vouwtenten onderscheiden zich onderling echter door het materiaal waaruit het zeil bestaat, de frameconstructie en in de functionaliteit. Alle soorten vouwtenten zijn te koop met 4 zijwanden, 2 zijwanden of zonder zijwanden.

ECONOMY: Onze klassieker
Onze Economy Easy Up Partytenten zijn te koop in twee verschillende frames: staal en aluminium. Beide modellen hebben een 300 g/m² dakzeil waarvan de naden met tape zijn afgedicht. De Economy Staal is in 3 verschillende hoogtes in te stellen, de Economy Aluminium is zelfs in 5 verschillende hoogtes verstelbaar. Het lichte aluminium frame is tevens voorzien van polymeer-composietverbindingen, voor een nog hogere belasting. De Economy Easy Up Partytent is in drie verschillende afmetingen te koop: 3x3 meter, 3x4,5 meter en 3x6 meter.

PREMIUM: Robuuste stalen metgezel
Onze Premium Easy Up Partytenten zijn uitsluitend te koop met een stalen frame, dat gemaakt is van 40 mm gepoedercoate, zeshoekige buizen. Het zeshoeksprofiel biedt een sterkere bescherming tegen regen wind. Het dak is gemaakt van 350 g/m² polyester. De Premium Easy Up Partytent is een uitstekende feesttent voor meerdaags gebruik: stevig, waterdicht en gemakkelijk op te zetten.

PROFESSIONAL: Topkwaliteit aluminium alleskunner
Onze Professional Easy Up Partytenten, uitsluitend te koop met een 40 of 50 mm dik aluminium frame, zijn onze beste, meest hoogwaardige modellen. Deze inklapbare partytenten zijn, door de drievoudig geanodiseerde aluminium buizen, uiterst licht en bieden een uitstekende bescherming tegen corrosie. Het dakzeil is gemaakt van 400 g/m² polyester, maar we kunnen ook een brandvertragend gecertificeerd PVC dakzeil van 620 g/m² leveren. Zijwanden kunnen eenvoudig worden toegevoegd met klittenbandsluitingen. De Professional-modellen zijn ontwikkeld voor intensief gebruik en om regelmatig vervoerd te worden.

De zes verschillende type vouwtenten:

 • Economy: vierkant stalen of aluminium frame met ca. 300 g/m² high performance polyester zeil met PVC coating
 • Premium: vierkant stalen frame met ca. 350 g/m² high performance polyester zeil met PVC coating
 • Professional 40 mm: zeshoekig aluminium frame met ca. 400 g/m² zwaar, high performance polyester zeil met PVC coating
 • Professional 40 mm PVC: zeshoekig aluminium frame met ca. 620 g/m² zwaar PVC-zeil
 • Professional 50 mm: zeshoekig aluminium frame met ca. 400 g/m² high performance polyester zeil met PVC coating
 • Professional 50 mm PVC: zeshoekig aluminium frame met ca. 620 g/m² PVC-zeil

Voordelen en gebruiksmogelijkheden Easy Up Partytenten

 • Snel geïnstalleerde bescherming voor personen, buffetten of elektronische apparaten
 • Hoge standvastigheid dankzij voetplaten, bodemankers en scheerlijnen
 • Met de gratis draagtas eenvoudig en makkelijk te transporteren

Een Easy Up partytent is mobiel en flexibel. Ingeklapt zijn onze vouwtenten gemakkelijk in een draagtas te transporteren – de tas is altijd bij de levering inbegrepen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de vouwtent in korte tijd opgebouwd worden en biedt hij snel bescherming tegen felle zon of neerslag.

Easy Up Partytenten zijn een tijdbesparend alternatief voor de reguliere partytent, omdat ze voor evenementen of feestjes in korte tijd eenvoudig opgebouwd of afgebroken kunnen worden. Zet de Easy Up Partytent bijvoorbeeld ook in als verkooptent, promotietent, informatiestand of beurstent.

We hebben enkele voorbeelden voor particulier en zakelijk gebruik voor je samengesteld. Laat je inspireren en vind de ideale opvouwbare partytent.

Tijdelijk paviljoen in de tuin

Spontaan in het weekend een klein feest in je tuin organiseren? Geen probleem. Met een Easy Up feesttent kun je snel en flexibel op een weersomslag reageren. Zo valt er geen garden party meer in het water.

Natuurlijk wil je je feesttent op verschillende manieren inzetten in de zomer, bijvoorbeeld als veilige pop-up overkapping van de zandbak of het zwembadje van je kinderen. Zo is er geen reden meer om niet buiten te zijn als de lucht blauw is!

Ook in andere jaargetijden of bij een grijs wolkendek biedt de Easy Up Partytent een snelle en eenvoudige oplossing. Rokers kunnen er bijvoorbeeld onder schuilen als ze naar het terras gaan voor een sigaret. En bij onverwachte neerslag kun je de vouwtent gebruiken om het buffet van je barbecue uit de regen te houden.

De eenvoud van een vouwtent komt natuurlijk ook in je tuin goed van pas. Gebruik hem bijvoorbeeld als pop-up paviljoen op je terras en bespaar zo op de aanschaf van een luifel of sèrre.

Meer ruimte op de camping

Heb je meer ruimte nodig? Ook hiervoor is een Easy Up Partytent nuttig. Plaats hem op je terras, direct voor de ingang van je huis naar de tuin om tijdelijk een paviljoen te creëren. Of gebruik je vouwtent op de camping in combinatie met een caravan, camper of tent, voor een snel opgebouwd en mobiel terras. Als je zeer veel ruimte wil creëren, kun je ook meerdere opvouwbare partytenten aan elkaar koppelen - twee Easy Up Partytenten met een afmeting van 3x3 meter aan elkaar vormen immers ook een overdekte ruimte van 3x6 meter. Voor het aan elkaar koppelen zijn speciale Verbindingssets en Regengoten verkrijgbaar. Bekijk deze extra's in de Accessoires.

Als doorwerktent op de bouwplaats

De Easy Up Partytent kan ook worden ingezet als Easy Up Werktent, om je droog te houden wanneer je ondanks moeilijke weersomstandigheden in de buitenlucht moet werken. Doordat de vouwtent zo snel opgezet en verplaatst is, is hij uitermate goed in de bouw in te zetten als doorwerktent. Ook bij hitte of regen kan gewoon doorgewerkt worden aan dat muurtje dat nog gemetseld moet of die kozijnen die nog geschilderd moeten worden. Als het werk gedaan is, is de opvouwbare werktent zo weer opgeslagen en meegenomen naar de volgende klus!

Pop-up marktkraam

Toon je verkoopwaar altijd veilig en droog onder een Easy Up Partytent. Een verkoper die dagelijks naar markten of evenementen reist, weet dat hij zich niet te lang bezig wil houden met de opbouw en het transport van zijn stand, en heeft vaak een voorkeur voor een gemakkelijk vervoerbare, lichte tent. Een vouwtent is door één persoon in korte tijd op te bouwen tot pop-up marktkraam. Aangezien bescherming tegen het weer bij langdurig verblijf in de buitenlucht een grote rol speelt, zijn vooral de 100% waterdichtheid en de UV-bescherming doorslaggevende factoren. De opvouwbare partytent is ook uitermate geschikt om een instant terras voor een foodtruck te creëren tijdens een pop-up foodmarkt.

Pop-up informatiestand

De Easy Up Partytent kan ook als eenvoudige pop-up informatiestand ingezet worden tijdens bijvoorbeeld verkiezingscampagnes, of voor promoties of voorlichtingsdoeleinden in voetgangerszones en winkelstraten. De directe nabijheid tot de kiezer, klanten of medemensen bevordert de communicatie en helpt je om je doelen te bereiken. Presenteer je verkiezingsprogramma en win nieuwe kiezers, prijs een product aan en spreek direct met je doelgroep of win leden voor je organisatie. Voordeel van een opvouwbare partytent: als je merkt dat de gewenste doelgroep niet aanwezig is, dan kun je je gemakkelijk verplaatsen naar een plek waar je doelgroep zich op dat moment wél bevindt.

5 tips voor de aankoop van een Easy Up Partytent

Waar je bij het kopen van een opvouwbare partytent op moet letten

De zomer is het jaargetijde waarop vrijwel iedereen lekker buiten wil zijn. Een Easy Up Partytent past daar perfect bij: razendsnel op te zetten voor bijvoorbeeld spontane feesten in de tuin en evenementen buiten met muziek en dans. Het is echter belangrijk dat je de juiste vouwtent koopt, die past bij je eigen voorkeuren en die ook binnen je budget past. De volgende 5 tips helpen je om het juiste product uit te kiezen.

1: Bepaal van tevoren welke afmetingen je harmonicatent moet hebben

Bedenk van tevoren waarvoor je de Easy Up Partytent wil inzetten. Wanneer je met hoogstens 4 personen samenkomt, volstaan de kleinste modellen van 3x2 en 3x3 meter. Als de Easy Up tent bedrijfsmatig gebruikt gaat worden, en dus ook ruimte moet bieden aan meer personen, zijn de grotere maten als 3x4,5 m, 3x6 m en 4x8 en 5x5 m geschikter.

2: Besluit of je een uitklapbare partytent zonder of met zijwanden wil

Een Easy Up Partytent is een uitstekende overkapping bij zon, of als schuilplaats bij regen. Onze vouwtenten zijn echter ook uit te rusten met zijwanden, zodat ze een nog betere bescherming bieden tegen weersinvloeden. Met 4 zijwanden zijn de Easy Ups compleet af te sluiten, zodat de binnenruimte sneller opwarmt en ze dus ook bij koelere temperaturen kunnen worden ingezet. Uiteraard kan de vouwtent ook met 2 zijwanden worden gebruikt voor een uitnodigende sfeer, of zelfs helemaal open, als pop-up overkapping.

3: Kies het juiste zeil voor je harmonica partytent

Een Easy Up Partytenten heeft normaal gesproken een zeil van polyester. Een polyester doek verliest na verloop van tijd of bij heftige buien of een lange dag vol neerslag zijn waterdichtheid, zelfs als het zeil geïmpregneerd is. Regen wordt dan niet meer effectief afgestoten, het zeil raakt doorweekt en vocht dringt door in de tent.

Daarom zijn onze polyester zeilen voorzien van een PVC-coating. Als je tent nog duurzamer dient te zijn, raden we een harmonicatent met een een puur PVC zeil aan. Deze zeilen zijn weliswaar zwaarder, maar zijn meer bestand tegen nat en slecht weer, kunnen geleverd worden met een brandvertragend certificaat en bieden een hogere UV-bescherming.

4: Bedenk goed welke uitrusting en kwaliteit je vouwtent moet hebben

Uiteraard is het aantrekkelijk om de goedkoopste vouwtent te bestellen, en voor incidenteel gebruik is dit waarschijnlijk ook wel voldoende. Als je je tent echter regelmatig wil inzetten in verschillende weersomstandigheden, raden we je aan om een vouwtent van Premium- of de Professional-kwaliteit te kiezen. Deze producten zijn aanzienlijk duurzamer, sterker en hoeven dus ook niet zo snel weer vervangen te worden. Ze zijn in 5 verschillende hoogtes in te stellen zijn, in plaats van de 3 standen die de Economy je biedt.

5: Kies een passende kleur en de juiste vensters voor je Easy Up Partytent

Uiteraard spelen ook kleur en design een zeer grote rol bij je keuze voor een bepaalde vouwtent. Een witte vouwtent past natuurlijk beter bij een bruiloft dan een bonte kleur. Een zwarte Easy Up Partytent is daarentegen niet zo vatbaar voor vlekken. Voor bedrijven en organisaties zijn juist de bonte Easy Up Partytenten in kleuren als groen, blauw, grijs of rood interessant, omdat ze bedrukt kunnen matchen met het bedrijfslogo. Een inklapbare partytent met ramen biedt veel natuurlijk licht en zorgt tevens voor inkijk – dit geldt al helemaal voor de Easy Up Partytenten met panoramavensters. Op beurzen biedt een afgescheiden gedeelte zonder vensters juist intimiteit, zodat beursbezoekers zich volledig op je presentatie kunnen concentreren. Besluit van tevoren waarvoor je de vouwtent wil gebruiken – we hebben voor iedere gelegenheid de tent met de juiste maat, kleur en inkijk!

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze experts zijn bereikbaar van Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur via +31 20 26 25 900 of per e-mail (klantenservice@profitent24.nl).

Opbouwtips voor de Easy Up Partytent

Een Easy Up Partytent is ontzettend eenvoudig op te zetten. Je hebt er geen gereedschap voor nodig – even uitvouwen en hij staat. Dankzij het schaarmechanisme is de harmonica partytent snel en gemakkelijk binnen een minuut opgebouwd.

Controleer eerst de bodem voordat je de Easy Up Partytent opbouwt. Oneffenheden in de bodem moeten gelijk gemaakt worden, anders staat de tent scheef. De poten hebben een egale ondergrond nodig om de tent stevig en stabiel te laten staan. Hiervoor zijn eventueel ook stoeptegels of vloerplaten te gebruiken.

Opbouw van je vouwtent

Onze Easy Up Partytenten zijn geschikt om door één persoon te worden opgebouwd. Trek allereerst het schaarmechanisme van de tent als een harmonica een beetje uit elkaar. Neem nu het dakzeil en leg dit over het frame. Aan de hoeken zijn klittebandsluitingen aangebracht, hiermee kun je het dak met de schaarconstructie verbinden. Trek daarna de hoeken uit elkaar – wanneer je met z’n tweeën bent, stel je je tegenover elkaar op, om de harmonicatent uit te trekken. De Easy Up Partytent moet zover uitgeklapt worden tot het kliksysteem in iedere hoek in elkaar geklikt kan worden. Zet daarna de poten op de gewenste hoogte en bevestig het dakzeil aan het schaarprofiel met de op de binnenzijde van het dak aangebrachte klittenbandsluitingen. Daarna kun je eventueel de zijwanden aanbrengen.

Standvastheid van je Easy Up Partytent verhogen

Bij slecht weer raden wij aan om de meegeleverde scheerlijnen en grondpinnen te gebruiken. Hierdoor staat je Easy Up Partytent steviger. De grondpinnen kunnen eenvoudig door de voeten van de uitklapbare partytent in de bodem worden geslagen.

Als je vouwtent nóg steviger moet staan, bieden we nog een aantal producten aan om de standvastigheid verder te vergroten:

 • Grondankers en grondpinnen: deze zijn speciaal voor bevestiging in harde of zachte ondergronden ontwikkeld. Ze dienen als fixering van scheerlijnen en banden.
 • Stormbeveiliging: Een set met bodembevestiging en speciale spanbanden, die de tent steviger in de grond verankert.
 • Gewichtszakken: Voeg met behulp van deze zakken extra gewicht toe aan de onderkant van de benen, zodat de tent minder vatbaar wordt voor onverwachte windstoten.

Gebruiksaanwijzing Easy Up Partytent

De gebruiksaanwijzing is altijd bij de levering inbegrepen - lees hem goed door voordat je de vouwtent opzet. We raden aan om hem met de tent in de draagtas te bewaren, bij voorkeur in een waterdichte plastic hoes, zodat je hem altijd bij de hand hebt als je de opvouwbare partytent uit de tas haalt.

De handleiding staat eventueel ook online. Klik in de shop naar de partytent die overeenkomt met de Easy Up Partytent die je zelf bezit. Op de artikelpagina vind je vervolgens een PDF-bestand dat je kunt downloaden, zodat je hem altijd paraat hebt op je smartphone of tablet. Het blijft niettemin verstandig om de opbouwhandleiding uit te printen en bij je te hebben, zodat er een printversie voorhanden is – ideaal voor als je de Easy Up Partytent aan iemand uitleent.

Onderhoud en opslag van de Easy Up Partytent

Wanneer je zorgvuldig met je Easy Up Partytent omgaat, heb je er vele jaren plezier van. Maak vlekken altijd direct schoon met water of eventueel onze PVC / PE-reiniger. Zorg dat de vouwtent altijd helemaal droog is voordat je hem opbergt, om schimmelvorming te voorkomen.

Service

Toch nog vragen? Onze experts zijn bereikbaar van Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur via +31 20 26 25 900. Je kunt ons ook altijd e-mailen (klantenservice@profitent24.nl), of onze showroom in Emmen bezoeken.