Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
3x6 m partytent - stabiel & waterdicht

Biedt plek voor
ca.36 ca.26

100 % waterdicht

Gegalvaniseerde stalen constructie

UV-bestendige PE- en PVC-zeildoeken

Partytent 3x6 m: De perfecte feesttent

Plan je een evenement in de tuin en ben je op zoek naar een goedkope en stevige partytent van 3x6 m gemaakt van PE of PVC met een eenvoudige constructie? Heb je een kameruitbreiding nodig, bijvoorbeeld om je zwembad een overkapping te geven en zo langdurig te beschermen tegen weersomstandigheden? Vind een passende oplossing met de veelzijdige partytenten van Profitent24!

Zijldoeken van PE en PVC vergeleken

Bij Profitent24 bieden we twee kwaliteitslijnen aan: Optiline en Profiline. Optiline-tenten zijn partytenten met standaard PE-zeildoek en Profiline-tenten zijn partytenten met professioneel PVC-zeildoek. Ben je op zoek naar een relatief lichte partytent die daardoor snel op- en af te bouwen is? Dan is de Optiline-lijn met PE-zeildoek precies wat je zoekt. Wil je de tent langdurig gebruiken en ben je op zoek naar stevig en versterkt materiaal? Kies dan de Profiline-lijn met zeildoek van hoogwaardig PVC. Of je nu kiest voor PE of PVC, één ding is zeker: jouw partytent is stevig en waterdicht.

Voor welk gebruik is de stevige partytent 3x6 geschikt?

Doordat het partypaviljoen snel op te zetten en waterdicht is en bovendien een hoge mate van UV-bescherming biedt, is hij ideaal voor allerlei gelegenheden. Of je jouw paviljoen nu gebruikt voor een tuinfeest, als zonwering of als overkapping voor je zwembad – jouw paviljoen maakt niet alleen indruk met zijn looks, maar vooral met het materiaal.

Vier unieke feesten in de tuin met de 3x6m partytent

Of het nu gaat om een grote verjaardag, een bruiloft of een barbecue in de tuin - de partytent 3x6 is perfect voor jouw evenement! Stel geen grenzen aan je creativiteit en geef jouw feest je persoonlijke handtekening. In tegenstelling tot grote feestzalen kunt je je hier helemaal uitleven en jouw partytent zo inrichten als jij wil. Het formaat van 3x6 is ook perfect voor privé-evenementen, omdat het voldoende ruimte biedt voor bijvoorbeeld een buffet voor je gasten. Ga dus nu een partytent 3x6 kopen!

TIP: Nadat je een geschikte partytent hebt uitgekozen voor je barbecuefeestje in de tuin, hoef je alleen nog maar het eten te verzorgen. We hebben een checklist gemaakt voor een perfect feest - voor een indrukwekkend evenement met vrienden, familie of kennissen.

Gebruik je partytent 3x6 m als kameruitbreiding. Gebruik een voorheen ongebruikt oppervlak en creëer met een stevig partytent een nieuwe, weersonafhankelijke ruimte. Of je nu je buitenzwembad een overkapping geeft of extra opslagruimte wilt creëren - Profitent24 adviseert je graag. De stevige en waterdichte partytent 3x6 is ook geschikt als plantenopvang in de winter of als fietsenstalling.

TIP: Koop een tent met PVC-doek om je ruimte uit te breiden. Dit materiaal is niet alleen sterk en beschermt tegen weer en wind, maar is ook brandwerend beschikbaar. Omdat de zijwanden individueel kunnen worden verwijderd, is een PVC-paviljoen dubbel inzetbaar als garage en opslagtent.

Daarom zijn onze partytent-modellen ideaal voor elke gelegenheid

Het stalen grondframe, het dak en de zijwanden van het paviljoen - ze moeten allemaal precies de juiste maat hebben voor je beschikbare oppervlak. Maar het allerbelangrijkste: stevigheid en waterdichtheid. Bij Profitent24 krijg je naast deze twee fundamentele paviljoeneigenschappen nog andere voordelen voor een stevig tent:

Frame van een 3x6 m partytent
  1. Volledig gegalvaniseerd stalen frame: Optimaal beschermd tegen corrosie, sterk en ongevoelig voor stoten en krassen.
  2. Optimale versteviging van het dak: Precies afgestemd op de maat van de tent, geeft de versteviging het dak van je paviljoen extra stevigheid en beschermt tegen slecht weer.
  3. Zijdelen en hoogte: Individuele zijdelen met ramen zijn optimaal beschikbaar, kunnen snel aan het frame van het paviljoen worden bevestigd en kunnen bij aanschaf van de PRO Ultra tent van PVC tot 2,6 m hoog worden.

Praktische tips & tricks

Verbindingsgoot om twee partytenten met elkaar te verbinden

Met deze accessoires vergroot je elke partytent

Heb je al een partytent en houd je binnenkort een groot feest in de tuin? Heb je met onze vuistregel al berekend dat je meer ruimte nodig hebt dan je paviljoen je momenteel biedt? Maar moet je nu een grote losse tent kopen? Het antwoord is simpel: nee. Het is veel goedkoper om een extra tweede tent te kopen dan een grote, nieuwe losse tent. Je bent ook veel flexibeler en mobieler. Om beide tenten perfect met elkaar te verbinden adviseren wij een bevestigbare verbindingsgoot. Maak zo van twee partytenten één hoogwaardige feesttent.

FAQ: Veelgestelde vragen

Hoe kan de partytent verwarmd worden?

Omdat je partytent geen gesloten en geïsoleerde ruimte is, kan er warmte verloren gaan. Om de luchtcirculatie en verdeling van de warmte te verbeteren, zijn ventilatorkachels en gaskachels zeer geschikt. Terwijl ventilatorkachels de warmte snel verdelen, duurt dit bij gasheaters iets langer. Gaskachels kun echter zonder een stopcontact gebruikt worden, terwijl voor ventilatorkachels een stroomaansluiting nodig is.

Bij lichte wind en slecht weer is de meegeleverde standaard verankering voor je paviljoen voldoende. Bij windstoten is het echter raadzaam om stormbescherming te gebruiken. Er is stormbescherming voor zowel aarde als betonvloeren. Gebruik bijvoorbeeld grondankers of haringen. Bodembevestigingen geven je partytent ook meer stevigheid. Als er echter extreme weersomstandigheden aan zitten te komen, is het verstandig om de tent af te bouwen.

Profitent24 biedt een breed scala aan verschillende kleuren aan. Het paviljoen van 3x6m is verkrijgbaar in zowel subtiele als opvallende kleuren. Bepaal zelf of je de voorkeur geeft aan een wit paviljoen of een paviljoen in kleurrijk groen. Combinaties zijn ook mogelijk. In het Profitent24-assortiment vind je ook gevel- en zijdelen in het grijs-wit, blauw-wit, groen-wit, beige-wit en rood-wit. Of het nu wit, grijs, blauw, groen of rood is – spreek je uit met je stevige partytent 3x6!

Profitent24: Wij tenten

Partytent 3x6m - Profitent24

De deskundige klantenservice staat voor je klaar

Twijfel je of een paviljoen met een PE- of PVC-dak beter is voor jou? Ben je op zoek naar een stevige partytent of heb je vragen over de verschillende maten, ramen en de opbouw van je paviljoen? Of kun je gewoon geen model kiezen voor jouw feest? Geen probleem - onze deskundige klantenservice adviseert graag.

Wij helpen je graag telefonisch verder:

+31 (0)20-26 25 900
Ma-Vr 9:00 - 18:00 uur
Za 9:00 - 14:00 uur