Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900 Experts opbellen Telefonisch advies van experts
+++ Onze showroom kan weer bezocht worden! Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. +++
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
TuinpaviljoenenTuinpaviljoenen
Persoonlijk advies van experts

Hulp nodig?

Advies van experts

+31 20 26 25 900

ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

Stuur een e-mail

E-mail onze klantenservice

Onze klantenservice zal zo snel mogelijk reageren.

Profitent24 - De nr. 1 in professionele tenten van Nederland en België!

Lees meer over ons assortiment:

Partytenten Profitent24

Met meer dan 500 verschillende partytenten mogen wij met trots stellen dat wij het grootste aanbod partytenten hebben van Nederland. Onze partytenten zijn onderverdeeld in de volgende 6 verschillende kwaliteitsklassen: PE Economy, Premium en Professional & PVC Economy, Premium en Professional. Deze verdeling hebben wij gemaakt zodat jij eenvoudiger jouw partytent kan vinden in ons brede aanbod. De partytenten met PE (polytheen) zeilen zijn onze goedkoopste partytenten en onze partytenten met PVC zeilen zijn stuk sterker en hierdoor langer in te zetten. De premium tenten hebben daarbij ook nog een dikker frame en onze Professionals zijn ijzersterk, en zoals de naam al zegt: gemaakt voor professioneel gebruik. Al onze partytenten zijn overigens standaard 100% waterdicht, UV-bestendig en uitgerust met klimatiserende zijwanden. Hiermee zijn al onze partytenten dus van een goede kwaliteit, toch adviseren wij om een premium of professional aan te schaffen als je de partytent het hele jaar door wilt gebruiken.

Bekijk producten
Tuinpaviljoenen Profitent24

Met een tuinpaviljoen van Profitent24.nl kun je bijna altijd van het weer genieten. Bij een ontspannen ontbijt op het terras, een spontane barbeque of een tuinfeestje met vrienden en familie. De tuinpaviljoen biedt hierbij altijd de gewenste beschutting. Een hoge UV-bescherming bij veel zon en een droog onderkomen bij regen. De tuinpaviljoen is daarbij standaard uitgerust met zijwanden, deze zijwanden kun je eenvoudig en snel openen en sluiten. Profitent24.nl biedt een breed assortiment tuinpaviljoenen aan waarmee wordt ingespeeld op de vele verschillende behoeften van de klant. Er zijn bijvoorbeeld al 2 soorten frames waaruit men kan kiezen, een stalen of een aluminium frame. Daarnaast kan gekozen worden tussen verschillende diktes van het frame en verschillende soorten daken. En het fijne daarbij is dat alle tuinpaviljoenen van Profitent24.nl in vergelijking met tuinpaviljoenen van andere aanbieders enorm makkelijk en snel zijn op te bouwen, en dat ook nog zonder gereedschap!

Bekijk producten
Easy up vouwtenten Profitent24

Onze easy up tenten zet je binnen 1 minuut op en zijn dus erg gebruiksvriendelijk. Met meer dan 200 verschillende Easy Ups hebben wij ook hierin het grootste aanbod van Nederland! Onze Easy Up partytenten beschermen optimaal tegen directe zonnestralen en slecht weer. Bij ons vind je een groot assortiment aan Easy up vouwtenten: van een solide versie van staal met een hoogwaardig polyester dak tot een bijzonder robuuste Easy up partytent met een aluminium frame met PVC dakzeil. Voor de snelle, eenvoudige opbouw zijn de Easy up vouwtenten van profitent24.nl voorzien van een praktisch schaarmechanisme en een hoogwaardig kliksysteem. De Easy up partytenten zijn verkrijgbaar met en zonder zijwanden. Drie verschillende soorten zijwanden zijn leverbaar: rondboogvensters, rechthoekige vensters en natuurlijk zonder vensters. Bij alle modellen wordt trouwens standaard gratis een transporttas meegeleverd, hierdoor kan jij de tent eenvoudig vervoeren en opslaan.

Bekijk producten
Garagetenten Profitent24

Bij profitent24 vind je een grote keuze aan garagetenten voor motoren, fietsen, auto’s en zelfs voor campers, vrachtwagens en boten. Al onze garagetenten hebben één ding gemeen: voor meer stabiliteit en hogere weersbestendigheid bestaan het dak en de zijwanden uit één stuk en worden met een speciaal spansysteem strak en precies over het frame gespannen. Dit verhindert het ontstaan van waterzakken in het dak en voorkomt ongewenste bewegingen in het dak door de wind. Het frame bestaat standaard uit tegen roest beschermd staal. Het dak is 100% waterdicht en biedt een hoge UV-bescherming. De ingangsdeur laat zich door ritsen snel openen en sluiten. De verschillen in kwaliteit tussen de garagetenten zitten in het materiaal, de sterkte van het frame en de beschikbaarheid van een statica(zekerheidspluspakket).

Bekijk producten
Opslagtenten Profitent24

Opslagtenten geven snel bescherming tegen weersinvloeden, leveren een robuuste opslagruimte en zijn in vergelijk met traditionele bouw overal inzetbaar. Bij Profitent24 hebben wij een grote keuze in afmeting, modellen en kwaliteiten. Alle opslagtenten zijn het hele jaar inzetbaar en hebben een extreem stabiele en sterke constructie. Het frame voor opslagtenten bestaat uit corrosie bestendige, volledig verzinkt staal. Het materiaal voor dak en zijwanden bestaat uit robuust, en duurzaam PVC in verschillende kwaliteiten. De PVC daken zijn 100% waterdicht en bieden een hoge UV bescherming en zijn resistent tegen weersinvloeden. Op grond van robuustheid en duurzaamheid zijn opslagtenten een prima alternatief voor traditionele bouw.

Bekijk producten
Tenthallen Profitent24

De stabiele en robuuste tenthallen van profitent24.nl zijn het hele jaar door te gebruiken en hebben een statica(zekerheidspluspakket), deze statica is een keurmerk van veiligheid dat is afgegeven door een ingenieursbureau die de tenten hebben getest bij vele verschillende weersomstandigheden. Hiermee voldoen onze tenthallen aan hele hoge eisen in stabiliteit en standvastigheid. Onze tenthallen hebben standaard een buitengewoon stabiele buizenconstructie uit corrosievrij, volledig verzinkt staal, versterkte stormbeveiligingsspanbanden, extreem robuuste PVC-zeilen en speciale bodemverankering voor zachte en harde ondergrond. Tenthallen zijn uitermate geschikt om het hele jaar door gebruikt te worden en bieden een van weersinvloeden beschermde opslagruimte.

Bekijk producten
Rondbooghallen Profitent24

Met een rondbooghal schep je in korte tijd een beschermde opslagruimte voor goederen en voertuigen. Rondbooghallen hebben een statistiek, zijn extreem belastbaar en kunnen het hele jaar door ingezet worden. Precieze belastingswaarden vind je in de desbetreffende productbeschrijving of in het meegeleverde statistiekboek. Naast de stabiele, corrosievrije buizenconstructie in rondboogvorm hebben de rondbooghallen een ca. 720 g/m² zwaar gegoten PVC-zeil. Die behoren tot de hoogwaardigste en sterkste PVC-zeilen op de markt, de zeilen zijn UV-bestendig en 100% waterdicht. In de gevel-delen van de rondbooghal zitten naast een ingang ook nog ventilatieroosters die zorgen voor een optimale luchtcirculatie en een uitstekend klimaat in de hal. De opgebouwde tent is door een Duits ingenieursbureau getest.

Bekijk producten
Container overkappingen Profitent24

Tussen containers, muren, sleufsilo´s en lego betonblokken zijn onze container overkappingen te plaatsen. Met deze overkappingen kunnen overdekte opslag- of werkplaatsen worden gecreëerd. Onze container overkappingen worden standaard met een statica (zekerheidspluspakket) geleverd en zijn hierdoor geschikt om het hele jaar door te gebruiken. Het frame van de container tenten bestaan uit corrosievrij en volledig verzinkt staal. De zeilen bestaan uit ca. 350 g/m² zwaar PE-materiaal of uit een sterker ca. 720 g/m² zwaar PVC zeil. Dit 100% waterdichte en tegen UV-straling beschermt PVC zeil is bestand tegen temperatuurschommelingen van -30 tot +50 graden Celsius en heeft een 9 x hogere scheurbestendigheid dan gebruikelijke PVC zeilen. Daarnaast bieden wij ook voor- en achterwanden voor de containeroverkappingen aan, hiermee heb jij de mogelijkheid om jouw goederen of werkplek compleet af te sluiten.

Bekijk producten
Weidetenten Profitent24

Weidetenten bieden paarden, pony´s of andere dieren een veilige en droge beschutting. Profitent24 biedt verschillende soorten mobiele schuilstallen aan die in verschillende groottes verkrijgbaar zijn. Al deze schuilstallen voor weidedieren hebben een verzinkt stalen frame en 100% waterdichte PVC zeilen met een hoge UV-bescherming. Voor weidetenten die extra standvastig dienen te worden gemonteerd, zijn er statica´s (zekerheidspluspakketten) verkrijgbaar. Naast dat deze weidetenten als voederplaats, rustplaats of als droge schaduwplek voor dieren kunnen worden gebruikt, kunnen deze tenten ook als mobiele opslagplaats of werkplaats worden gebruikt. Het voordeel van een weidetent is dat deze enorm snel is opgebouwd en eenvoudig op elk moment kan worden verplaatst.

Bekijk producten

Ervaar meer over onze andere categorieën

Tenttoebehoren - reserveonderdelen Profitent24

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment accessoires. Pas je tent aan naar behoeften met nieuwe ingangen en extra tussenwanden en zijwanden. De Arabische ingang verschaft de tent een afdak, perfect voor rokers of om bij regenachtig weer de barbecue onder te plaatsen. Eindwanden met ramen zorgen voor meer licht en een beter uitzicht vanuit de tent. Met onze regengoten kun je twee tenten met elkaar verbinden. Onze haringen en stormsets beschermen jouw tent tegen wind en weer. Voor onderhoud en reparatie aan jouw tent hebben wij speciale reinigingsmiddelen en reparatiesets. Bij beschadigde of verloren onderdelen kunnen wij je vrijwel altijd voorzien van nieuwe onderdelen, wij hebben namelijk meer dan 100.000 onderdelen op voorraad in ons magazijn!.

Bekijk producten