Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900 Experts opbellen Telefonisch advies van experts
+++ I.v.m. bouwvakvakantie zijn wij op zaterdag 24 juli, 31 juli, 7 augustus en 14 augustus gesloten. +++
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Opslaan & beschermen

Tenthallen

Tenthallen

Tenthallen

Het alternatief voor permanente bouw. Maximale ruimte - zeer lang te gebruiken.

Toon alle producten
Opslagtenten

Opslagtenten

 • Snel op te bouwen
 • Vele verschillende ingangen en deuren verkrijgbaar
 • Statica voor de meeste afmetingen beschikbaar
 • Eenvoudig uit te breiden
Tenthallen

Tenthallen

 • Voor langdurige inzet
 • Hoge zijwanden bieden veel ruimte
 • Statica voor alle afmetingen beschikbaar
 • Professioneel zeilspan-systeem
 • Geen fundament nodig
Rondbooghallen

Rondbooghallen

Containeroverkappingen

Containeroverkappingen

meer ervaren
inklappen
Persoonlijk advies van experts

Hulp nodig?

Advies van experts

+31 20 26 25 900

ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

Stuur een e-mail

E-mail onze klantenservice

Onze klantenservice zal zo snel mogelijk reageren.

Opslagtenten Outlet
225 resultaten
Tenthal 8x36 m met ritssluitingen - 4,0x4,7m ingang - 4,0m zijwandhoogte, PVC 550
Tenthal 8x36 m met ritssluitingen - 4,0x4,7m ingang - 4,0m zijwandhoogte, PVC 550
Direct leverbaar
vanaf 10.699,-
incl. 21% btw
Tenthal 8x36 m met ritssluitingen - 4,0x3,6m ingang - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550
Tenthal 8x24 m met ritssluitingen - 4,0x4,7m ingang - 4,0m zijwandhoogte, PVC 550

Tenthallen kopen voor industrie en handel

Profitent24.nl biedt hoogwaardige en standvastige tenthallen voor industrie, handel, bos- en landbouw. Naar behoefte zijn deze grote en extra stabiele opslagtenten in diverse kleuren, afmetingen en uitvoeringen beschikbaar. De tenthallen worden geleverd met een statica (zekerheidspluspakket), dat door een ingenieursbureau getest is.

Neem contact met ons op en profiteer van onze meer dan twintig jaar lange ervaring. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze +31 20 26 25 900 of via e-mail klantenservice@profitent24.nl.

Het beste: een groot deel van onze producten hebben een jarenlange garantie en wij garanderen daarnaast dat vervangingsonderdelen tot 10 jaar na aankoopdatum beschikbaar zijn. Dus als er een keer iets aan je tent kapot gaat, geen nood want wij hebben het voor jou!

Gebruik in industrie en handel

Tenthal in wit

Doordat opslagcapaciteit in korte tijd aan opdrachten en marktomstandigheden moet kunnen worden aangepast, heeft men flexibele maar toch stabiele overkappingsoplossingen nodig. Precies aan deze voorwaarden voldoen tenthallen. Een tenthal zorgt voor de beste bescherming tegen weersinvloeden, is wintervast en verschaft in afzienbare tijd opslagruimte voor weersgevoelige goederen, materialen of machines. Tenthallen zijn in de meest verschillende afmetingen en vormen te verkrijgen. Ze kunnen ook goed worden gebruikt als garagetent voor grote voertuigen zoals vrachtwagen, woonwagen of jacht. Vele andere manieren van gebruik zijn denkbaar: als werkplaats, als overkapping op bouwplaatsen, als schuur of als weidetent etc. Een tenthal beschermt uw goederen het hele jaar door tegen wind, zon, regen, hagel en sneeuw.

Montage

Buizen constructie van een tenthal

De opbouw van een tenthal is in veel gevallen zonder bouwvergunning mogelijk en er is geen fundering nodig. Dankzij uitgebreide montage-instructies en genummerde onderdelen is de tenthal eenvoudig op te bouwen. Bij grote tenthallen moet mogelijkerwijs een heftruck of een elektrische pompwagen beschikbaar zijn om de zware en grote houten kisten te lossen. De grondverankering gebeurt afhankelijk van de grond met harde- of zachte-grond ankers.

Voordelen

Stapel pallets in een tenthal

Een tenthal verschaft snel en flexibel opslagruimte en kan in veel gevallen, in tegenstelling tot hout-, staal- of golfplaten gebouwen, vergunningsvrij opgezet worden. Mocht u onzeker zijn of er een vergunning nodig is dan kunt u dat het beste vooraf navragen bij de desbetreffende gemeente.

In vergelijking met permanente bouw is een tenthal een goedkoop alternatief voor langdurig gebruik en met geringe opbouwkosten. Dankzij de gedetailleerde montage-instructies en genummerde onderdelen is zelfmontage mogelijk.

Een industrietent kan het hele jaar door gebruikt worden, is extreem stabiel en standvastig en is relatief snel op of af te bouwen. Daardoor zijn tenthallen zowel voor kort- als langdurige projecten uitstekend geschikt. Bijzonder grote en zware tenthallen worden door ons geleverd in grote draagkrachtige houten kisten met stalen frame, die voor het transport of opslag van de tent gebruikt kunnen worden.

Stabiliteit, constructie en standvastigheid

Tenthal als garage

Een tenthal is wintervast en kan, wanneer goed verzorgt, voor decennia gebruikt worden. Volledig verzinkte (overwegend thermisch verzinkt), robuuste buizen zijn tegen weersinvloeden en corrosie bestand. Profitent24 geeft bij veel tenthallen op de buizenconstructie een garantie van 10 jaar tegen doorroesten. Onze medewerkers informeren u met plezier bij welke producten dit het geval is.

Tenthallen kunnen het hele jaar door ingezet worden doordat het hoogwaardige pvc-zeil bestand is tegen temperatuurschommelingen, UV-bestendig is en 100% waterdicht is. De PVC-zeilen van onze tenthallen hebben grotendeels -bij correct gemonteerde en gesloten zeilen- een 5 jarige garantie. Ze behoren tot de meest hoogwaardige zeilen die op de markt beschikbaar zijn en bestaan uit uitzonderlijk dik PVC met een dicht binnen-raster. Vele tenten zijn ook met brandvertragend gecertificeerde PVC-zeilen verkrijgbaar. Complexere tenthallen beschikken over een professioneel spanbandensysteem waarmee het PVC-zeil makkelijk en precies over de stalen constructie gespannen wordt en op elk moment na gespannen kan worden. Dit zorgt voor een voortdurende perfecte ligging en optimale stabiliteit van het zeil.

Tenthal met brandvertragende gecertificeerde PVC zeilen

Enkele Profitent24 tenthallen hebben in beide gevel-delen een robuuste en grote ingang die, afhankelijk van het tent-type, opgehesen wordt of met ritssluitingen geopend wordt. Sommige tenthallen hebben voor een snelle en gemakkelijke toegang een extra, praktische personeningang. De meeste tenthallen hebben ventilatieroosters in de gevel-delen die voor een optimale luchtcirculatie zorgen en voor een uitstekend klimaat in de tent zorgen. Doordat de ophoping van condensatiewater verhinderd wordt, ontstaat er geen schimmel.

Voor de opbouw van de tenthal is geen fundering noodzakelijk. Speciale grondankers voor beton of aarde bodem dragen bij tot een hogere standvastigheid en stabiliteit. Door de uitstekende weersbestendigheid is het mogelijke de tenthal het hele jaar door te gebruiken.

Wilt u meer over tenthallen weten? Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij het vinden van het juiste product. U kunt ons bereiken per telefoon: +31 20 26 25 900. Of per e-mail: service@profitent24.nl.


Kwaliteiten overzicht tenthallen

Uitrusting Professional type A met statica (zekerheidspluspakket)

 

De tenthallen productlijn Professional Type A met statica heeft een zeer robuust frame, een tweevoudige dak versteviging, een grondframe en afhankelijk van de maat extra versterkingen in het frame. Dankzij bodemverankering en stormbanden is de stabiliteit extreem hoog, en kan voor bepaalde belasting worden gegarandeerd - zie punt “statica” De productlijn is verkrijgbaar in verschillende zijhoogtes tussen 2,6 en 4 m. De zeilen zijn gemaakt van zeer sterk, ca. 550 g / m² zware PVC zeil, zijn 100% waterdicht en hebben een UV bescherming van 80+. De zijwanden kunnen worden verwijderd in afstand 2 m, waardoor meerdere ingangen mogelijk zijn. De Professional tenthallen zijn ook verkrijgbaar met brandwerend gecertificeerd PVC zeil.

 

Statica:

  Het gebruik i.v.m. veiligheid:

 • Windlast tot windkracht 10 of
 • Sneeuwbelasting tot max. 50 kg / m²

Planen:

 • PVC materiaal is vergelijkbaar met vrachtwagen dekzeil
 • Alle zeilen van ongeveer 550 g / m2 zwaar PVC met dubbele geweven binnen raster
 • PVC zeil is ook verkrijgbaar in een brandvertragende gecertificeerde gecertificeerde versie
 • UV bestendig met geteste lichtbeschermings factor 80+
 • Gelaste naden maken deze tent 100% waterdicht
 • Geveldelen kunnen volledig worden verwijderd, daardoor ontstaan bijzonder grote ingangen
 • Daken uit een stuk

 

Frame:

 • Tweevoudige dakversteviging door stalen versterking verhoogt de totale dak belasting
 • Vanaf 3 m zijwandhoogte is bij veel tenten een extra staal kabel geplaatst in de zijkanten i.v.m. kracht verdeling
 • Bij tenten zonder staal kabels, versterken diagonale stangen in de hoeken van het frame
 • Hoge Stabiliteit door middel van een grondframe die in het geheel of in delen geplaats kan worden
 • Vollverzinkte extra sterke stalen buizen
 • Diameter: ca. 50 mm / ca. 38 mm

  Wanddikte: ca. 1,6 mm / ca. 1,2 mm

 • Extra dikke stalen kopelstukken
 • Diameter: ca. 54 mm / ca. 42 mm

  Wanddikte: ca. 1,7 mm / ca. 1,4 mm

 • Buizen en koppelstukken zijn eenvoudig in elkaar geschroefd (met bouten)

 

Opbouw:

 • Eenvoudige handleiding met codering van de onderdelen maakt de opbouw gemakkelijk.

 

ca. Maten:

Breedte / Hoogte4 m / 2,60 m4 m / 3 m5 m / 2,60 m5 m / 3 m6 m / 2,60 m6 m / 3 m6 m / 4,00 m8 m / 3,00 m8 m / 4,00 m
Nokhoogte ca.3,70 m4,10 m3,50 m3,90 m3,70 m4,10 m5,00 m4,40 m5,40 m
Zijhoogte ca.2,60 m3,00 m2,60 m3,00 m2,60 m3,00 m4,00 m3,00 m4,00 m

Uitrusting Professional Type B met statica (zekerheidspluspakket)

 

De tenthallen in de productlijn Professional Type B met statica heeft een zeer robuust en sterk frame, een tweevoudige dakversteviging en een grondframe. Dankzij de bodem verankeringssysteem en stormbanden is de stevigheid extreem groot en kan voor de opgegeven belastingen gegarandeerd worden - zie punt “statisiek”. Deze productlijn is in zijhoogtes van 3 en 4 meter verkrijgbaar. Het dak en de zijwanden bestaan uit een stuk en is gemaakt van een sterk , ca. 550 g/m2 zwaar PVC en is 100% waterdicht en heeft een UV bescherming van 80+. Een speciaal spansysteem zorgt ervoor, dat het doek strak op het frame wordt gefixeerd.

 

Statica:

  Het gebruik i.v.m. veiligheid:

 • Windlast tot windkracht 10 of
 • Belasting tot max. 50 kg / m²

Zeilen:

 • Het dak en zijwand zeil bestaat uit een stuk, wat de stabiliteit van de tent verhoogt
 • Het PVC-materiaal is vergelijkbaar met vrachtwagenzeildoek
 • Alle zeilen bestaan uit ca. 550 g/m² zwaar PVC met dubbel binnenraster
 • UV-bestendig met een lichtbeschermingsfaktor van 80+
 • Gelaste naden maken de tent 100% waterdicht
 • Door spanbanden en ratels wordt het zeil over het frame bevestigd - voor een doorlopende vaste bevestiging kunnen de zeilen na gespannen worden
 • De voorgevel heeft drie robuuste ritssluitingen waarmee de ingang in verschillende afmetingen geopend kan worden
 • De ingangen kunnen in zijn geheel tot boven oprollen waar ze met riemen kunnen worden vastgezet
 • De gevel-delen kunnen ook geheel verwijderd worden waardoor een zeer grote ingang ontstaat
 • Twee afsluitbare ventilatieroosters per gevel-deel zorgt voor een gelijkmatig klimaat in de hal en voorkomt condensatie

 

Frame:

 • Tweevoudige dak versteviging d.m.v. stalen buizen verhogen het draagvermogen van het hele dak
 • Diagonale stangen in de hoekelementen van de zijwand voor een extra stevige zijwand
 • Alle 4m hoge en 8m brede tenten hebben staalkabels in de zijwand en dak constructie - voor extra stabilisatie van de zeilen
 • Grote standvastigheid door een grondframe dat naar keuze geheel of in delen te monteren is
 • Volledig verzinkte extra sterke stalen buizen
 • Diameter: ca. 50 mm / ca. 38 mm

  Wanddikte: ca. 1,6 mm / ca. 1,2 mm

 • Extra sterke koppelstukken
 • Diameter: ca. 54 mm / ca. 42 mm

  Wanddikte: ca. 1,7 mm / ca. 1,4 mm

 • De stalenbuizen en de koppelstukken worden eenvoudig aan elkaar geschroefd (met bouten)

 

Opbouw:

 • Duidelijke handleiding en genummerde onderdelen maakt de opbouw makkelijk

 

ca. afmetingen:

Breedte / Hoogte3,0 m / 3,0 m4,0 m / 3,0 m5,0 m / 3,0 m5,0 m / 4,0 m6,0 m / 3,0 m6,0 m / 4,0 m8,0 m / 3,0 m8,0 m / 4,0 m
Ingang breedt2,0 m3,0 m2,0 m4,0 m4,0 m4,0 m4,0 m6,0 m
Nok hoogte3,8 m4,1 m3,9 m4,9 m4,1 m5,0 m4,4 m5,4 m
Zijwand hoogte3,0 m3,0 m3,0 m4,0 m3,0 m4,0 m3,0 m4,0 m
Ingang hoogte3,2 m3,2 m3,3 m4,2 m3,3 m4,35 m3,5 m4,25 m

Uitrusting Professional type B Prime met statica (zekerheidspluspakket)

 

De productlijn Professional type B Prime behoort tot onze exclusieve bovenklasse en kenmerkt zich door een doorlopende, gegoten Prime zeil voor een verhoogde stabiliteit. Dit bijzondere duurzame, gecertificeerd brandvertragende, ca. 720 g/m² zwaar PVC zeil is 9x scheurbestendiger dan gebruikelijke zeilen en is bestand tegen temperaturen van tussen de -30 en +50 graden Celsius. Deze productlijn heeft een zeer robuust frame met twee- tot drie-voudige dak verstevigingen en een grondframe. Deze elementen verhogen de stabiliteit van de tent aanzienlijk. Opslagtenten met een zijwandhoogte van 3 en 4 m zijn verkrijgbaar. De tent is 100% waterdicht en biedt een UV-bescherming van 80+.

 

Statica:

  Het gebruik i.v.m. veiligheid:

 • Windlast van windkracht 10 en opwaarts of
 • Draagvermogen van ca. 50 kg/m²

 

Zeilen:

 • Dak- en zijwandzeil bestaat uit een stuk wat de stabiliteit van de tent extra verhoogt
 • 3 jaar garantie op gesloten, correct gemonteerde PVC zeilen
 • PVC materiaal is ca. 720 g/m² zwaar
 • Hoogwaardige gegoten PVC Zeil met dichte binnenraster - gecertificeerd volgens DIN EN ISO 527
 • Scheurbestendigheid is 9x groter dan bij gebruikelijke PVC zeilen
 • Bestendig tegen temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius
 • PVC zeilen zijn brandvertragend gecertificeerd
 • UV-bestendig met een geteste lichtbeschermingsfaktor van 80+
 • Gelaste naden maken de tent 100% waterdicht
 • Door spanbanden en ratels wordt het zeil over het frame bevestigd - voor een doorlopend vaste bevestiging van het zeil kan deze na gespannen worden
 • De voorgevel heeft drie robuuste ritssluitingen waarmee de ingang in verschillende afmetingen geopend kan worden
 • De ingangen kunnen in het geheel tot boven opgerold worden en met riemen vastgezet worden
 • De Gevel-delen kunnen ook in het geheel verwijderd worden waardoor er een zeer grote ingang ontstaat
 • Twee afsluitbare ventilatierooster per gevel-deel zorgt voor een gelijkmatig klimaat in de hal en voorkomt condensatie

 

Frame:

 • Tweevoudige dak verstevigingen d.m.v. stalen buizen verhoogt het draagvermogen van het hele dak
 • Diagonale dwarsverbindingen in de hoekelementen van de zijwanden voor een extra sterke zijwand
 • Alle 4m hoge en 8m brede tenten hebben staalkabel in de zij- en dakconstructie - voor extra stabilisatie van de zeilen
 • Grote standvastigheid door een grondframe dat naar keuze in het geheel of in delen gemonteerd kan worden
 • Volledig verzinkte extra sterke stalen buizen
 • Diameter: ca. 50 mm / ca. 38 mm

  Wanddikte: ca. 1,6 mm / ca. 1,2 mm

 • Extra sterke koppelstukken
 • Diameter: ca. 54 mm / ca. 42 mm

  Wanddikte: ca. 1,7 mm / ca. 1,4 mm

 • De stalen buizen en de koppelstukken worden eenvoudig aan elkaar geschroefd (met bouten)

 

Opbouw:

 • Duidelijke handleiding en genummerde onderdelen maakt de opbouw makkelijk

 

ca. afmetingen:

Breedte / hoogte3,0 m / 3,0 m4,0 m / 3,0 m5,0 m / 3,0 m5,0 m / 4,0 m6,0 m / 3,0 m6,0 m / 4,0 m8,0 m / 3,0 m8,0 m / 4,0 m
ingang breedte2,0 m3,0 m2,0 m4,0 m4,0 m4,0 m4,0 m6,0 m
Nok hoogte3,8 m4,1 m3,9 m4,9 m4,1 m5,0 m4,4 m5,4 m
Zijwand hoogte3,0 m3,0 m3,0 m4,0 m3,0 m4,0 m3,0 m4,0 m
ingang hoogte3,2 m3,2 m3,3 m4,2 m3,3 m4,35 m3,5 m4,25 m

Uitrusting Wikinger met statica (zekerheidspluspakket)

 

De tenthallen van de productlijn Wikinger hebben een zeer robuuste vierkantige buizen en zijn verkrijgbaar met een zijwandhoogte tot 4 m. Wikinger tenthallen hebben een geteste statica die garandeert dat de tent bepaalde windlasten en krachtinwerkingen verduren kan- de precieze waarden kunt u in de productbeschrijving vinden. Alle Wikinger tenthallen hebben een dak- en zijwandzeil uit een stuk die met behulp van een spansysteem precies en vast over het frame bevestigd wordt. Strak liggende zeilen verhogen de stabiliteit, laten neerslag goed van de tent lopen en voorkommen beweging in het zeil. Het doorlopende zeil bestaat uit robuust ca. 550 g/m² zwaar PVC en is 100% waterdicht en UV-bestendig.

 

Statica:

  Het gebruik i.v.m. veiligheid:

 • Windlast tot windkracht 10 en opwaarts of
 • Belasting tot 60 kg / m²

Zeilen:

 • Dak- en zijwandzeil bestaat uit een stuk wat de stabiliteit van de tent extra verhoogt
 • Zeilen bestaan uit ca. 550 g/m² zwaar PVC met dubbel binnenraster
 • PVC materiaal is vergelijkbaar met vrachtwagenzeildoek
 • PVC zeilen zijn ook beschikbaar in een brandvertragend gecertificeerde variant
 • 100% waterdicht door gelaste naden
 • Hoge UV-bestendigheid
 • Het dak kan door een spansysteem precies en vast bevestigd worden - zeil kan op elk moment na gespannen worden
 • De Gevel-delen kunnen ook in het geheel verwijderd worden waardoor er een zeer grote ingang ontstaat
 • Afsluitbare ventilatieroosters zorgen voor luchtcirculatie en verhinderen vocht ophoping
 • Ingang met robuuste ritsluitingen

 

Frame:

 • Buizen constructie uit 100% staal, beschermd tegen corrosie door volledige verzinking
 • Verticale buizen: Extra sterke afgeronde vierkante buizen
 • Diameter: ca. 70 x 43 mm

  Wanddikte: ca. 1,9 mm

 • Horizontale buizen: rond profiel
 • Meervoudige dak verstevigingen en extra dwarsverbindingen in het dakframe voor een groter draagvermogen
 • Diagonale stangen in alle hoekelementen van het zijwand-frame versterken de zijwand
 • De verticaal lopende stalen buizen worden in elkaar geschoven. Met lange schroeven en moeren door de gaten in beide wanden van de buis, worden de buizen aan elkaar bevestigd
 • De horizontaal lopende stalen buizen worden ook met schroeven en moeren aan de verticale bogen bogen bevestigd
 • Aan de buitenkant van de vier gevel-voeten bevinden zich ratels om het dakzeil te spannen
 • Spanstangen in het zeil worden d.m.v. spanbanden aan het grondframe bevestigd en hiermee kan het zeil ook gespannen worden
 • Goede verankering van de tent door grondpennen of betonankers (bij levering inbegrepen)

 

Opbouw:

 • Duidelijke handleiding en genummerde onderdelen maken de opbouw makkelijk.

 

ca. Afmetingen:

Breedte4 m5 m6 m7 m8 m
Ingang breedte3,5 m4,1 m4,1 m5,0 m4,0 m
Ingang hoogte3,5 m3,5 m2,9 m2,9 m3,6 m
Nok hoogte4,3 m4,9 m3,6 m3,8 m4,25 m
Zijwand hoogte3,35 m4 m2,6 m2,7 m3,0 m

Uitrusting Wikinger Prime met statica (zekerheidspluspakket)

 

De tenthallen van de productielijn Wikinger hebben een zeer robuuste, verzinkte vierkant stalen frame en zijn verkrijgbaar met zijwand hoogte tot 4 m. Wikinger tenthallen hebben een geteste statica die garandeert dat de tent bepaalde windkrachten en kracht inwerkingen weerstaat - precieze waarden vindt u in de productbeschrijving. Alle Wikinger tenthallen hebben een dak- en zijwandzeil uit een stuk die door een spansysteem precies en vast over het frame bevestigd wordt. Strak gespannen zeilen zorgen voor een hogere stabiliteit, laten neerslag goed weglopen en voorkomen bewegingen in het zeil. Gangbare Prime-zeilen bestaan uit gegoten, zeer robuust ca. 720 g/m² zwaar PVC, is 100% waterdicht en heeft een hoge UV-bescherming van 80+. Het PVC zeil is 9x scheurbestendiger als gebruikelijke PVC-zeilen en is bestand tegen temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius.

 

Statica:

  Het gebruik i.v.m. veiligheid:

 • Windlast tot windkracht 10 en opwaarts of
 • Belasting tot 60 kg/m²

Zeilen:

 • Dak- en zijwandzeilen uit een stuk voor extra stabiliteit
 • Hoogwaardig gegoten PVC-zeil met dicht binnenraster - gecertificeerd naar DIN EN ISO 527
 • PVC materiaal is ca. 720 g/m² zwaar
 • Scheurbestendigheid is 9 x hoger als bij gebruikelijke PVC zeilen
 • 100% waterdicht door gelaste naden
 • In temperatuurtest geslaafd voor temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius
 • Hoge UV-bestendigheid
 • Geteste lichtbeschermingsfactor van 80+
 • Dak wordt met een spansysteem precies en vast bevestigd - zeilen kunnen op elk moment na gespannen worden
 • Gevel-delen kunnen in zijn geheel verwijderd worden waardoor een zeer grote ingang ontstaat
 • Afsluitbare ventilatierooster zorgen voor luchtcirculatie en verhinderen vochtophoping
 • Met een robuust ritssluitingsysteem

 

Frame:

 • Frame-constructie bestaat uit 100% staal, beschermd tegen corrosie door volledige verzinking
 • Verticale buizen: extra sterke, afgeronde vierkantbuizen
 • Diameter: ca. 70 x 43 mm

  Wanddikte: ca. 1,9 mm

 • Horizontale buizen: Ronde buizen
 • Meervoudige dak verstevigingen en extra dwarsverbindingen in het dakframe voor een groter draagvermogen
 • Diagonale stangen in alle hoekelementen van het zijwandframe versterken de zijwand
 • De verticaal lopende stalen buizen worden in elkaar geschoven. Met lange schroeven en moeren door de gaten in beide wanden van de buis, worden de buizen aan elkaar bevestigd
 • De horizontaal lopende stalen buizen worden ook met schroeven en moeren aan de verticale bogen bevestigd
 • Aan de buitenkant van de vier gevel-voeten bevinden zich ratels om het dakzeil te spannen
 • Spanstangen in het zeil worden d.m.v. spanbanden aan het grondframe bevestigd en hiermee kan het zeil ook gespannen worden
 • Goede verankering van de tent door grondpennen of betonankers (bij levering inbegrepen)

 

Opbouw:

 • Duidelijke handleiding en genummerde onderdelen maken de opbouw makkelijk.

 

ca. Afmetingen:

Breedte4 m5 m6 m8 m
Ingang breedte3,5 m4,1 m4,1 m4,0 m
Ingang hoogte3,5 m3,5 m2,9 m3,6 m
Nok hoogte4,3 m4,9 m3,6 m4,25 m
Zijwand hoogte3,35 m4,0 m2,6 m3,0 m

Uitrusting Everest type B met statica (zekerheidspluspakket)

 

De productlijn Everest type B met statica toont de exclusieve topklasse van onze tenthallen en kenmerkt zich door het doorlopende Prime-zeil voor verhoogde stabiliteit. Het gegoten en bijzonder duurzame ca. 720 g/m² zwaar Prime PVC zeil is 9x scheurbestendiger als gebruikelijke PVC zeilen, weerstaat temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius en is brandvertragend gecertificeerd. De productlijn heeft een zeer robuust frame en een grote ingang in beide gevel-delen. Dankzij een speciaal grondverankeringsysteem is de standvastigheid extreem hoog en kunnen bepaalde belastingen gegarandeerd worden -zie punt "statica". De tenten zijn 100% waterdicht, bieden een UV-bescherming van 80+ en zijn verkrijgbaar in 3 en 4 m zijwand hoogte.

 

Statica:

  Het gebruik i.v.m. veiligheid:

 • Windlast tot windkracht 10 en opwaarts of
 • Afhankelijk van de afmeting ligt het draagvermogen tussen 20 - 35 kg/m²

Zeilen:

 • Het dak- en zijwandzeil bestaat uit een stuk wat de stabiliteit van de tent verhoogt
 • 5 jaar garantie op de gesloten en correct gemonteerde PVC zeilen
 • PVC materiaal is ca. 720 g/m² zwaar
 • Hoogwaardige, gegoten PVC zeil met dicht binnenraster - gecertificeerd naar DIN EN ISO 527
 • Scheurbestendigheid is 9x hoger dan bij gebruikelijke PVC zeilen
 • In temperatuurtest geslaagd voor temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius
 • Brandvertragende PVC materiaal: Brandbeveiliging gecertificeerd naar DIN 4102 B1
 • UV-bestendigheid met geteste lichtbeschermingsfaktor 80+
 • 100% waterdicht
 • Professioneel spanbandensysteem dient om de spanning op de zeilen te reguleren en zorgt bovendien voor een perfecte zit van het zeil en optimale stabiliteit.
 • Duurzame ingangsdeuren in beide gevel-delen voor een makkelijke en snelle toegang
 • Bij tenten vanaf 6 m breed is er voor de snelle toegang ook een personeningang met een duurzame ritssluiting voorhanden
 • De gevel-delen kunnen ook geheel verwijderd worden waardoor een bijzonder grote ingang ontstaat
 • Ventilatieroosters in de gevel-delen zorgen voor een optimale luchtcirculatie en een uitstekend klimaat in de tenthal

 

Frame:

 • 10 jaar garantie tegen doorroesten van het frame
 • Hoge standvastigheid bij hoge belasting
 • Zeer robuuste stalen buizen thermisch verzinkt naar DIN EN ISO 1461
 • buizen:
 • Diameter afhankelijk van de afmetingen tussen 50 - 78 mm

  Wanddikte afhankelijk van de afmetingen tussen 1,5 - 2,0 mm

 • koppelstukken:
 • Diameter afhankelijk van de afmetingen tussen 50 - 78 mm

  Wanddikte afhankelijk van de afmetingen tussen 1,5 - 2,0 mm

 • De horizontaal lopende buizen worden, afhankelijk van de diameter, met een of twee schroeven aan de verticale bogen geschroefd
 • De hal wordt, afhankelijk van de ondergrond, met drie harde grond of 3 zachte grondankers per voet vast gezet

 

Opbouw:

 • Duidelijke handleiding en genummerde onderdelen maken de opbouw makkelijk.

 

ca. Afmetingen:

Breedte / hoogte4,0 m / 3,0 m5,0 m / 3,0 m6,0 m / 3,0 m6,0 m / 4,0 m8,0 m / 3,0 m8,0 m / 4,0 m9,0 m / 3,0 m10,0 m / 3,0 m
Ingang breedte3,0 m3,0 m4,0 m4,0 m4,0 m4,0 m4,0 m4,0 m
Nok hoogte4,16 m4,45 m4,75 m5,70 m5,30 m6,30 m5,60 m5,90 m
Zijwand hoogte3,0 m3,0 m3,0 m4,0 m3,0 m4,0 m3,0 m3,0 m
Ingang hoogte met3,0 m3,4 m3,35* m3,9 m3,4 m4,4 m3,7 m4,0 m

Uitrusting Highlander met statica (zekerheidspluspakket) - afstand tussen spanten 1 m

 

De productlijn Highlander met statica behoort tot de exclusieve topklasse van onze tenthallen en kenmerkt zich door de zeer stabiele rond bogen bouwwijze met een afstand tussen de spanten van 1 m. De gegoten, bijzonder duurzame ca. 720 g/m² zwaar Prime PVC zeil is 9x scheurbestendiger dan gebruikelijke PVC zeilen, bestand tegen temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius en is brandvertragend gecertificeerd. Door een speciaal spansysteem wordt het zeil strak over de constructie bevestigd. De afgeronde vorm van de tenthal laat sneeuw en vuiligheid makkelijk van de tent glijden en de wind heeft weinig oppervlak om vat op te krijgen. Grote hijsdeuren in beide gevel-delen maakt een snelle toegang mogelijk. Dankzij een speciaal verankeringssysteem is de standvastigheid extreem groot en kunnen bepaalde belastingen gegarandeerd worden - zie "statica".

 

Statica:

  Het gebruik i.v.m. veiligheid:

 • Windlast tot windkracht 10 en opwaarts of
 • Belasting tot ca. 100 kg/m²

Zeilen:

 • Het dak- en zijwandzeil bestaat uit een stuk wat de stabiliteit van de tent verhoogt
 • 5 jaar garantie op de gesloten en correct gemonteerde PVC zeilen
 • PVC materiaal is ca. 720 g/m² zwaar
 • Hoogwaardige, gegoten PVC zeil met dicht binnenraster - gecertificeerd naar DIN EN ISO 527
 • Scheurbestendigheid is 9x hoger dan bij gebruikelijke PVC zeilen
 • In temperatuurtest geslaagd voor temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius
 • Brandvertragende PVC materiaal: Brandbeveiliging gecertificeerd naar DIN 4102 B1
 • UV-bestendigheid met geteste lichtbeschermingsfaktor 80+
 • 100% waterdicht
 • Professioneel spanbandensysteem dient om de spanning op de zeilen te reguleren en zorgt bovendien voor een perfecte zit van het zeil en optimale stabiliteit
 • Duurzame ophijsbare deur in beide Gevel-delen voor makkelijk en snel gebruik
 • Hoogwaardige en duurzame ritssluitingen om de personeningang snel te kunnen openen
 • De gevel-delen kunnen ook geheel verwijderd worden waardoor een bijzonder grote ingang ontstaat
 • Ventilatieroosters in de gevel-delen zorgen voor een optimale luchtcirculatie en een uitstekend klimaat in de tenthal

 

Frame:

 • Extreem hoge stabiliteit door de verticale bogen die 1 m van elkaar af staan
 • 10 jaar garantie tegen doorroesten van de buizen
 • Volledig verzinkte, zeer robuuste stalen frame met corrosiebescherming
 • Diameter:
 • ca. 76 mm verticaal

  ca. 60 mm horizontaal

 • Wanddikte:
 • ca. 2 mm verticaal

  ca. 1,5 mm horizontaal

 • De verticaal lopende buizen worden in elkaar geschoven en met twee schroeven verbonden (dubbel geschroefd)
 • De horizontaal lopende buizen worden door beide buizen heen aan de verticale bogen geschroefd
 • De hal wordt, afhankelijk van de ondergrond, met 3 harde dan wel 3 zachte grondankers per voet verankerd
 • Uitvoerige montage-instructies en genummerde onderdelen maken een eenvoudige en snelle opbouw mogelijk, ook zonder voorkennis

 

Opbouw:

 • Duidelijke handleiding en genummerde buizen maken de opbouw makkelijk

 

ca. Afmetingen:

Breedte / hoogte9,15 m / 12,0 m9,15 m / 20,0 m
Afstand spanten1,0 m1,0 m
Ingang breedte3,5 m3,5 m
Ingang hoogte3,5 m3,5 m
Nok hoogte4,5 m4,5 m

Uitrusting Highlander met statica (zekerheidspluspakket) - afstand tussen spanten 2 m

 

De productlijn Highlander met statica behoort tot de exclusieve topklasse van onze tenthallen en kenmerkt zich door de zeer stabiele rondbogen bouwwijze en heeft een afstand tussen de spanten van 2 m. De gegoten, bijzonder duurzame ca. 720 g/m² zwaar Prime PVC zeil is 9x scheurbestendiger dan gebruikelijke PVC zeilen, weerstaat temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius en is brandvertragend gecertificeerd. Met een speciaal spansysteem wordt het zeil strak over de constructie bevestigd. De afgeronde vorm van de tenthal laat sneeuw en vuiligheid eenvoudig van de tent glijden en de wind heeft weinig oppervlak om vat op te krijgen. Grote hijsdeuren in beide gevel-delen maakt een snelle toegang mogelijk. Dankzij een speciaal verankeringssysteem is de standvastigheid extreem groot en kunnen bepaalde belastingen gegarandeerd worden - zie "statica". De rondbooghal heeft een nokhoogte van 4,5 m, is 100% waterdicht en biedt een UV-bescherming van 80+.

 

Statica:

  Het gebruik i.v.m. veiligheid:

 • Windlast tot windkracht 10 en opwaarts of
 • Belasting tot ca. 100 kg/m²

Zeilen:

 • Het dak- en zijwandzeil bestaat uit een stuk wat de stabiliteit van de tent verhoogt
 • 5 jaar garantie op de gesloten en correct gemonteerde PVC zeilen
 • PVC materiaal is ca. 720 g/m² zwaar
 • Hoogwaardige, gegoten PVC zeil met dicht binnenraster - gecertificeerd naar DIN EN ISO 527
 • Scheurbestendigheid is 9x hoger dan bij gebruikelijke PVC zeilen
 • In temperatuurtest geslaagd voor temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius
 • Brandvertragende PVC materiaal: Brandbeveiliging gecertificeerd naar DIN 4102 B1
 • UV-bestendigheid met geteste lichtbeschermingsfaktor 80+
 • 100% waterdicht
 • Professioneel spanbandensysteem dient om de spanning op de zeilen te reguleren en zorgt bovendien voor een perfecte zit van het zeil en optimale stabiliteit
 • Duurzame ophijsbare deur in beide Gevel-delen voor makkelijk en snel gebruik
 • Hoogwaardige en duurzame ritssluitingen om de personeningang snel te kunnen openen
 • De gevel-delen kunnen ook geheel verwijderd worden waardoor een bijzonder grote ingang ontstaat
 • Ventilatieroosters in de gevel-delen zorgen voor een optimale luchtcirculatie en een uitstekend klimaat in de tenthal

 

Frame:

 • Extreem hoge stabiliteit door de verticale bogen die 2 m van elkaar af staan
 • 10 jaar garantie tegen doorroesten van de buizen
 • Volledig verzinkte, zeer robuuste stalen frame met corrosiebescherming
 • Diameter:
 • ca. 76 mm verticaal

  ca. 60 mm horizontaal

 • Wanddikte:
 • ca. 2 mm verticaal

  ca. 1,5 mm horizontaal

 • De verticaal lopende buizen worden in elkaar geschoven en met twee schroeven verbonden (dubbel geschroefd)
 • De horizontaal lopende buizen worden door beide buizen heen aan de verticale bogen geschroefd
 • De hal wordt, afhankelijk van de ondergrond, met 3 harde dan wel 3 zachte grondankers per voet verankerd
 • Uitvoerige montage-instructies en genummerde onderdelen maken een eenvoudige en snelle opbouw mogelijk, ook zonder voorkennis

 

Opbouw:

 • Duidelijke handleiding en genummerde buizen maken de opbouw makkelijk.

 

ca. Afmetingen:

Breedte / hoogte9,15 m / 12,0 m9,15 m / 20,0 m9,15 m / 26,0 m
Afstand spanten2,0 m2,0 m2,0 m
Ingang breedte3,5 m3,5 m3,5 m
Ingang hoogte3,5 m3,5 m3,5 m
Nok hoogte4,5 m4,5 m4,5 m