Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
38 resultaten

Accessoires voor Easy Up Partytenten - Van draagtassen tot extra stormbeveiliging

Naast een groot assortiment aan Easy Up Partytenten, verkopen we ook vele producten en onderdelen die je als accessoires aan je vouwtent kunt toevoegen. De accessoires voor onze easy up partytenten zijn in drie categorieën opgedeeld.

1. Luifels en zijwanden voor easy up partytenten

Hoewel je onder een vouwtent al beschut staat, kun je de bescherming voor regen en zon verder verhogen door je easy up tent uit te rusten met een Luifel of Halfhoge zijwand. Zeker bij zijwind - in combinatie met neerslag - raden wij een losse luifel voor je easy up partytent aan, aangezien je hiermee het oppervlakte van de overkapping uitbreidt.

Een halfhoge zijwand biedt de privacy van een gesloten zijkant, en de open uitstraling en de gastvrijheid van een open tent. De halve zijwand komt van pas als je de tent commercieel wil gebruiken, bijvoorbeeld als kassa of marktkraam. Je creëert een duidelijke scheiding tussen het privébereik en de publieke ruimte, terwijl je toch contact houdt met je klanten. Je kunt bovendien gemakkelijker goederen opslaan zonder dat je klanten deze kunnen zien. Beide producten zijn eenvoudig en zonder gebruik van gereedschap te monteren. Zo passen ze moeiteloos bij het snelle en spontane karakter van een easy up partytent.

Zowel de luifel als de halve zijwand zijn verkrijgbaar in de kleuren wit & zwart en in een lengte van 3 meter. Beide producten zijn daardoor geschikt voor de easy ups van 3x2, 3x3, 3x4,5 en 3x6 meter.

2. Zekering en bescherming voor je easy up partytenten

Gewichtszak easy up partytent

Een easy up partytent is ontworpen voor snel en kortstondig gebruik. Ze zijn vlot en eenvoudig op te zetten dankzij het sterke en robuuste schaarmechanisme. Door het wat vluchtigere karakter van de easy up, boet je wel wat in aan standvastigheid. Als je je easy up voor langere perioden wil inzetten, raden we aan om accessoires voor extra zekering en bescherming te bestellen.

Als je je easy up partytent meer stormbestendig wil maken, kunnen we onze set stormbeveiliging aanbevelen. De set bestaat uit dikke, 10 meter lange spanbanden, ratelspanners en haringen/grondpinnen van 40 cm. Deze producten kunnen naast de verankeringsartikelen worden gebruikt die al standaard met de tent worden meegeleverd (scheerlijnen en haringen). Hierdoor wordt de stabiliteit verhoogd, en hoef je je minder zorgen te maken om je easy up partytent bij harde windstoten en storm.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er op de beoogde locatie niet genoeg ruimte beschikbaar is voor de spanbanden. In dat geval kun je je easy up partytent verstevigen door de staanders te verzwaren met gewichten of gewichtszakken. Deze nemen geen extra ruimte in, aangezien ze eenvoudig aan de staanders bevestigd kunnen worden. Door het hogere gewicht aan de onderkant staat de vouwtent stabieler bij harde windstoten. Ideaal voor evenementen waarbij de easy up partytent enkele dagen moet blijven staan.

Na gebruik raden we aan om je vouwtent droog en veilig op te slaan. Bij aankoop van een easy up partytent krijg je daarom standaard een tassenset, die niet alleen het opslaan maar ook het vervoeren van je vouwtent gemakkelijker maakt. Verder opslagmateriaal om je easy up nog veiliger op te slaan, zoals beschermhoezen voor partytenten van 3x3, 3x4,5 en 3x6 meter, kun je er nog bij bestellen. Daarnaast verkopen we ook nog tassen speciaal voor de zijwanden en het dak.

3. Verbindingen en regengoten voor easy up partytenten

Easy up partytenten verbinden

Het kan natuurlijk voorkomen dat je vouwtent te klein blijkt te zijn. Dit kun je op twee manieren oplossen: (1) door een grotere tent te kopen, of (2) door er een tweede easy up partytent bij te kopen en die te verbinden met de tent die je al hebt. Wij verkopen niet alleen de easy up partytenten zelf, maar ook de onderdelen die je kunt gebruiken om twee tenten aan elkaar te verbinden.

Je kunt de tenten samenvoegen met een verbindingsklem. Dit onderdeel dient als koppelstuk tussen de twee easy up partytenten. Het wordt aan de staanders van de twee tenten die je wil samenvoegen bevestigd.

Na het samenvoegen ontstaat er een opening in het dak tussen de twee partytenten. Dat gat kun je met de regengoot waterdicht overdekken, zodat zowel jij als je gasten ook in dit gedeelte van de overkapping droog staan.

Je kunt het koppelstuk en de goot los bestellen, maar je kunt ze ook als een pakket kopen in de vorm van een verbindingsset. Deze sets bestaan uit de verbindingsklem en de regengoot.

Service

Heb je interesse in een of meerdere van onze accessoires voor easy up partytenten, of heb je nog een vraag over een product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20-26 25 900 (Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur), of per e-mail via klantenservice@profitent24.nl.