excl. btw

Tuinpaviljoenen

Afmetingen
Kleur
Kwaliteit
Filters wissen
52 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 3

Vergelijkbare producten

Accessoires voor tuinpaviljoenen

Meer informatie over accessoires

Muggennetten voor tuinpaviljoenen

Schaduwdoek voor tuinpaviljoen met polycarbonaat dak

Garantie: 10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Is er een onderdeel kapot of verloren gegaan? Geen probleem! Wij hebben gegarandeerd tot 10 jaar na aankoop vervangende onderdelen beschikbaar. Hierdoor ben je voor vele jaren verzekerd van een sterk en duurzaam tuinpaviljoen! Neem contact op met ons serviceteam voor meer informatie.

Vervangdaken & zijwanden voor tuinpaviljoenen kun je eenvoudig nieuw bestellen, zodat je paviljoen er ook de komende jaren fris en modern uitziet.

  Tuinpaviljoen kopen

  Tuinpaviljoen kopen: waterdicht metalen prieel

  Onze multifunctionele paviljoenen zijn de perfecte aanvulling voor ieder terras en iedere tuin. Betrouwbaar, flexibel en 100% waterdicht!

  Tuinpaviljoenen van hoge kwaliteit

  Onze stalen of aluminium paviljoenen bieden een combinatie van hoge kwaliteit en aantrekkelijk design, waardoor ze voor oneindig veel mogelijkheden in te zetten zijn. Gebruik het paviljoen in de zomer als overdekt terras of als overkapping van een hottub. In de winter kunnen de Deluxe of Superior paviljoenen met zijwanden bijvoorbeeld als afdak voor de regen of als alternatief voor een traditioneel tuinhuisje worden gebruikt.

  Bekijk nu ons aanbod en onze drie verschillende productlijnen en creëer zelf je nieuwe favoriete plek in de tuin!

  Onze verschillende tuinpaviljoenen: 3 productlijnen

  Ons assortiment tuinpaviljoenen is verdeeld in drie categorieën, ieder met zijn eigen kenmerkende stijl en uitstraling. Je vindt dus altijd een paviljoen dat perfect bij je tuin past.

  Forest tuinpaviljoen kopen

  Forest: optisch houten prieel

  Het Forest tuinpaviljoen bootst het natuurlijke uiterlijk van een houten prieel na. In tegenstelling tot een houten tuinprieel heeft dit stabiele aluminium tuinpaviljoen echter nauwelijks onderhoud nodig – dankzij een poedercoating hoeft de constructie bijvoorbeeld niet geschuurd, gelakt of geverfd te worden. Vooral lekker genieten dus!

  Bekijk Forest tuinpaviljoenen
  Sunset tuinpaviljoen kopen

  Sunset: modern & luxueus

  Veelzijdig, stijlvol en modern, dat typeert de Sunset tuinpaviljoenen. Ze ogen fris en functioneel, met een strak uiterlijk en een rustig kleurenpalet. Het Sunset tuinpaviljoen past daardoor naadloos bij iedere tuin, ongeacht stijl, beplanting of omgeving.

  Bekijk Sunset tuinpaviljoenen
  Paradise tuinpaviljoen kopen

  Paradise: klassiek & tijdloos

  De Paradise tuinpaviljoenen met hun klassieke uiterlijk zijn een uitstekende vrijstaande terrasoverkapping. De sfeervolle frame-elementen vallen op door hun tijdloze karakter. Met smaakvolle verlichting is het prieel perfect voor een romantische zomeravond.

  Bekijk Paradise tuinpaviljoenen

  Afmetingen tuinpaviljoenen

  Je kunt bij ons zowel kleine als grote tuinpaviljoenen kopen. Er zijn drie verschillende afmetingen beschikbaar. Onze bestsellers zijn de 3x3 m en de 3x4 m tuinpaviljoenen. Voor degenen die meer ruimte hebben en een grote overkapping zoeken raden we onze tuinpaviljoenen van 4x4 m aan. Bekijk voor je de bestelling plaatst hoeveel ruimte er beschikbaar is en waarvoor je het paviljoen wil gebruiken.

  Vergelijking kwaliteiten tuinpaviljoenen

  ClassicPremiumDeluxeSuperior
  LijnenSunset
  Paradise
  Forest
  Sunset
  Paradise
  Forest
  Sunset
  Paradise
  Forest
  Sunset
  Grootte3x3
  3x4
  3x3
  3x4
  4x4
  3x3
  3x4
  4x4
  3x3
  3x4
  4x4
  Type dakPolyesterPolyesterPolycarbonaatStaal
  Waterdicht?Ja, 100%Ja, 100%
  Ja, 100%
  Ja, 100%
  KleurenCrème
  Stone
  Crème
  Stone
  Taupe
  Crème
  Loft grey
  Taupe
  Crème
  Loft grey
  Materiaal frameStaalStaal of aluminiumAluminiumAluminium
  Vorm staandersRond of vierkantVierkantVierkantVierkant

  Stalen of aluminium tuinpaviljoen

  Wij ontwerpen uitsluitend tuinpaviljoenen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Daarom is een metalen prieel van ons stabiel en weerbestendig. Hierbij heb je keuze uit twee metaalsoorten.

  Stalen tuinpaviljoen

  De stalen tuinpaviljoenen zijn voorzien van een roestbestendige poedercoating. Staal is een stevig, goedkoop en betrouwbaar materiaal. Door de lagere productiekosten is een stalen prieel iets goedkoper. Een stalen prieel is uitsluitend beschikbaar met polyester dak.

  Stalen tuinpaviljoen kopen

  Aluminium tuinpaviljoen

  Een aluminium tuinpaviljoen kan met een softtop of met een hardtop van staal of polycarbonaat worden uitgerust. Met vast dak kan een aluminium paviljoen het hele jaar door gebruikt worden. Een aluminium prieel is dus niet alleen stevig, maar ook veelzijdig en gebruiksvriendelijk.  

  Aluminium tuinpaviljoen kopen

  Waterdichte tuinpaviljoenen

  Tuinpaviljoenen moeten bestand zijn tegen regen en wind. Niet alleen het polyester, polycarbonaat of stalen dak is 100% waterdicht, maar ook de polyester zijwanden laten dankzij een PU-coating en afgedichte naden geen water door. De waterdichte paviljoenen met vast dak kunnen zelfs sneeuwbelasting weerstaan. Perfect als je ook in de herfst en winter buiten wil kunnen genieten!

  Dak tuinpaviljoen: vast dak of softtop

  Afhankelijk van welk paviljoen je koopt, is het dak van een tuinpaviljoen een hardtop of een softtop. Het hardtop tuinpaviljoen heeft een vast dak van polycarbonaat of stalen platen. De doorzichtige platen van polycarbonaat zorgen overdag voor een aangename lichtinval in het paviljoen, en creëren in het schemerlicht van een zomeravond zelfs een ronduit romantische sfeer! Het tuinpaviljoen met metalen dak zorgt voor ultieme stabiliteit en stevigheid: 100% betrouwbaar onder alle weersomstandigheden.

  Een softtop tuinpaviljoen is uitgerust met een polyester dak. Perfect voor een heerlijke koele schaduw in juli, minder geschikt voor de donkere maanden van het jaar. Het polyester paviljoendak is goedkoper dan een vast dak van polycarbonaat of metaal, maar is niet bestand tegen winterse temperaturen en moet in de herfst worden afgebroken.

  Tuinpaviljoen met vast dak kopen

  Vast dak

  • Polycarbonaat of stalen dakplaten
  • Waterdicht & UV-bestendig
  • Modern ontwerp
  • Kan het hele jaar door buiten staan
  Bekijk tuinpaviljoenen met vast dak
  Tuinpaviljoen met polyester dak

  Softtop

  • Hoogwaardig polyester dakzeil
  • Waterdicht & UV-bestendig
  • Klassiek design
  • Geschikt voor de lente- en zomermaanden
  Bekijk softtop tuinpaviljoenen

  Zit er een scheur in een zijwand? Of heb je eerder gekozen voor een tuinpaviljoen zonder zijwanden en je wil ze alsnog hebben? Bekijk dan het assortiment zijwanden voor tuinpaviljoenen.

  Opbouw van een tuinpaviljoen

  In tegenstelling tot veel andere paviljoenen zijn onze tuinpaviljoenen eenvoudig op te bouwen. Dankzij een duidelijke handleiding is voor de tuinpaviljoen opbouw geen vakkennis nodig. Met name de paviljoenen die niet het hele jaar door buiten kunnen staan zijn ontworpen om gemakkelijk en snel opgebouwd en afgebroken te kunnen worden. Met een opbouwtijd van 30 minuten tot 3 uur (afhankelijk van het model) kunnen we met recht spreken van een gebruiksvriendelijk tuinpaviljoen.

  Veelgestelde vragen

  Wat is een tuinpaviljoen?

  Wat is het verschil tussen een tuinpaviljoen, prieel, pergola & veranda?

  Op welke ondergrond moet het tuinpaviljoen staan?

  Wat is een paviljoen?

  Klantenservice

  Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een tuinpaviljoen? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk

  Vergelijkbare producten

  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
  *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.