/Easy up partytenten
excl. btw

Easy Up partytenten

Afmetingen
Kleur
Zijwanden
Filters wissen
374 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 19

Vergelijkbare producten

Accessoires voor easy up partytenten

Meer informatie over accessoires

Easy up partytent vastzetten

Tassen voor easy up partytenten

Easy up partytent verankeren

Luifels en zijwanden

Garantie: 10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Is er een onderdeel kapot of verloren gegaan? Geen probleem! Wij hebben gegarandeerd tot 10 jaar na aankoop vervangende onderdelen beschikbaar. Hierdoor ben je voor vele jaren verzekerd van een sterk en duurzaam tuinpaviljoen! Neem contact op met ons serviceteam voor meer informatie.

  Easy up partytent met luifel en halfhoge zijwand

  Easy up partytent kopen: opvouwbare partytenten

  Een easy up partytent is een gebruiksvriendelijke harmonica partytent die razendsnel kan worden opgebouwd. Wij bieden inklapbare partytenten van staal of aluminium in verschillende grootten, kleuren en kwaliteitsklassen aan. Koop dus nu je eigen easy up partytent van professionele kwaliteit!

  Gebruiksmogelijkheden easy up partytenten

  Een groot voordeel van easy up partytenten: hun flexibiliteit als mobiele overkapping. Ze zijn licht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor zowel particulieren als professionals een easy up partytent voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken. Bekijk het overzicht hieronder voor enkele gebruiksvoorbeelden van easy up partytenten.

  Populaire voorbeelden van hoe een easy up partytent gebruikt wordt
  Particulier gebruikProfessioneel gebruik
  Bij feestjes in de tuin
  Als werktent of doorwerktent op de bouw (bouwtent)
  Op de camping, als voortent van camper of caravan
  Bij een race event als racetent (bijv. als paddocktent of crosstent)
  Als tijdelijke overkapping van een terras in de tuin (terrastent of tuintent)
  Als pop up marktkraam (markttent)
  Als onderdak bij buffetten en barbecues
  Als promotiestand (eventtent)
  Om supporters of de reservebank droog te houden tijdens sportactiveiten
  Als tijdelijke overkapping van een bar of terras (horecatent)

  Afmetingen easy up partytent

  Wij bieden verschillende maten easy up partytenten aan. Onze absolute bestseller is de easy up partytent 3x3 m, de klassieker onder de vouwtenten. Lekker compact en door zijn universele grootte voor vele doeleinden in te zetten. Andere geliefde modellen zijn de 4x4, de 3x4,5 en de 3x6 meter easy up partytent.

  pop-up-gazebo-size

  Easy up partytent groter maken

  Vind je toch niet helemaal de juiste grootte easy up partytent? Geen probleem! Je kunt ook twee easy up partytenten aan elkaar koppelen met behulp van een verbindingsgoot.

   Waterdichte easy up partytenten van PVC of polyester

   Wij bieden twee soorten dakzeil voor onze vouwtenten aan: heavy duty PVC of polyester dat bewerkt is met een PVC coating.

   Veel fabrikanten kiezen voor een dakzeil van geïmpregneerd polyester. Dit materiaal houdt tot bepaalde hoogte regen en neerslag tegen, maar raakt bij zwaardere buien snel verzadigd, waarna het water doorlaat. Wij voorzien onze polyester dakzeilen daarom altijd van een PVC coating, waardoor het ook bij zware buien droog blijft onder de easy up partytent.

   Naast een polyester dakzeil bieden wij ook easy up partytenten met PVC zeil aan. Dit materiaal is sterker, robuuster en duurzamer. Hierdoor is het geschikt om het gehele jaar door gebruikt te worden als waterdichte overkapping.

   Vergelijking polyester en PVC easy up partytenten

   pop-up-gazebo-tarpaulin

   Hoogwaardig polyester

   • Stabiel, licht & gebruiksvriendelijk
   • Met waterbestendige coating
   • Vele verschillende kleuren beschikbaar
   Polyester easy up partytenten
   waterproof-pvc

   Duurzaam PVC

   • Stabiel, duurzaam & UV-bestendig
   • Met scheurbestendig binnenraster
   • Geschikt voor intensief gebruik
   PVC easy up partytenten

   Brandvertragende easy up partytenten

   Voor professioneel gebruik raden we onze brandvertragend gecertificeerde easy up partytenten aan. Brandvertragende pop up partytenten zijn erg geschikt voor professioneel gebruik en worden regelmatig ingezet in de horeca.

   Brandvertragende pop up partytenten zijn beschikbaar in de productklassen Premium (met stalen frame) en de Professional (met aluminium frame). Beide modellen zijn voorzien van een heavy duty PVC zeil. De zeilen voldoen aan het Europese brandzekerheidscertificaat (EN 13501-1). Dankzij dit certificaat kan de easy up partytent bijvoorbeeld gebruikt worden op internationale beurzen, waar vaak wetten en regels van kracht zijn om brandveiligheid te waarborgen.

   Een brandvertragende easy up partytent is ook geliefd bij rokers als overdekte rookruimte en als doorwerktent op de bouw, als er buiten met lasapparatuur of slijptollen moet worden gewerkt.

   Voorbeelden van brandvertragende vouwtenten

   Frame easy up partytent

   Zoek je een mobiele harmonica partytent geschikt voor frequent gebruik? Dan kunnen wij een aluminium easy up partytent aanbevelen. De aluminium vouwtenten zijn lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Het frame van deze vouwtenten is roestbestendig en kan razendsnel worden opgezet.


   Zoek je een stevige easy up partytent met een zwaarder frame, dan raden wij een stalen pop up partytent aan. Staal is zwaarder en robuuster, waardoor de tent iets steviger op de grond staat. Dankzij een poedercoating is het stalen frame eveneens roestbestendig.

   Vergelijking stalen en aluminium frame easy up partytent

   Aluminium easy up partytent

   Aluminium

   • Flexibel, lichtgewicht & stabiel
   • Zeer gebruiksvriendelijk
   • Versterkt door anodiseringsproces
   • Roestbestendig
   • Met vierkantig of zeskantig frame
   Aluminium easy up partytenten
   Stalen easy up partytent

   Staal

   • Stootbestendig & hoog belastbaar
   • Standvastig door hoger eigengewicht
   • Hoogwaardige poedercoating
   • Roestbestendig
   • Met vierkantig of zeskantig frame
   Stalen easy up partytenten

   Easy up partytent met zijwanden

   Easy up partytenten met zijwanden zijn nóg multifunctioneler. Dankzij de zijwanden is de tent niet alleen een verplaatsbare overkapping, maar zelfs een volwaardige pop up schuilplaats. De zijwanden zijn onafhankelijk van elkaar, en kunnen los van elkaar worden verwijderd of opgehangen.

   Kleuren easy up partytenten

   We bieden easy up partytenten in vele verschillende kleuren aan. Witte easy up partytenten zijn bijvoorbeeld sfeervol op bruiloften. Ook voor markten zijn witte easy up partytenten gebruikelijk – gekleurde marktwaren vallen dan namelijk beter op. In de buitenlucht is een witte vouwtent bovendien praktisch omdat wit minder hitte van de zon absorbeert.

   Vergelijk onze easy up partytenten: 3 productlijnen

   Onze aluminium en stalen easy up tenten zijn verkrijgbaar in 3 productlijnen: Economy, Premium en Professional. De producten uit deze productklassen wijken op enkele onderdelen behoorlijk van elkaar af. Bekijk de vergelijking hieronder voor de precieze verschillen tussen onze easy up partytenten.

   Verschillen easy up partytenten
   Materiaal frameProfiel frameIn hoogte verstelbaar?Materiaal dakzeilBrandvertragend?
   EconomyStaal of aluminiumVierkantig3 voor stalen frame
   5 voor aluminium frame
   PolyesterNee
   PremiumStaalZeskantig5Polyester of PVCJa, optioneel
   ProfessionalAluminiumZeskantig5Polyester of PVCJa, optioneel

   Easy up partytent opbouwen

   Onze easy up partytenten zijn razendsnel op te bouwen - in drie minuten ben je klaar! Zet de constructie rechtop en trek de hoeken van de easy up partytent een stukje uit elkaar. Leg vervolgens het dak over de vouwtent heen en trek hem uit elkaar tot het dak in elkaar klikt. Stel de gewenste hoogte in bij de staanders. Ten slotte verbind je het dak met het frame. Eventuele zijwanden verbind je met klittenband aan het dak. Bekijk voor meer informatie onze opbouwvideo voor easy up partytenten.

   pop-up-gazebo-half-open

   Veelgestelde vragen

   Wat is het verschil tussen een gewone partytent en een easy up partytent?

   Hoe klap je een easy up partytent in?

   Kan ik niet beter een easy up partytent huren in plaats van er eentje te kopen?

   Klantenservice

   Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een easy up partytent? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

   Professioneel advies

   Vergelijkbare producten

   *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.