excl. btw

Tunnelkas

Afmetingen
Prijs
Filters wissen
14 producten
Sorteren:
 
Stevige tunnelkassen en professionele foliekassen

Stevige tunnelkas kopen

Op zoek naar een flexibele maar stevige tunnelkas voor je tuinierbehoeften? Overweeg een professionele tunnelkas te kopen voor optimale bescherming en groeibevordering. Ontdek de voordelen van onze tunnelkas folie en investeer in een stevige foliekas voor frequente montage en demontage.

Voordelen van onze tunnel foliekassen

Bij het overwegen van een plastic kas, is de optie een tunnelkas van Profitent24 te kopen een uitstekende keuze. Met een focus op kwaliteit en functionaliteit biedt een folie kas van ons tal van voordelen voor zowel beginnende als ervaren telers.

 • Een opvallend kenmerk van onze plastic tunnelkas modellen is het gebruik van hoogwaardig materiaal, inclusief doorlopend zeil van ca. 180 g/m² PE, voor maximale bescherming tegen weersinvloeden.

 • Met een stahoogte van 2 meter bieden onze professionele foliekassen voldoende ruimte voor comfortabel werken en manoeuvreren. Bovendien is de vlotte montage een groot voordeel, waardoor je snel aan de slag kunt met het kweken van je gewassen.

 • Wat betreft toegankelijkheid bieden onze plastic plantenkassen 2 ingangsvarianten, waardoor het gemakkelijk is om de foliekas te betreden en te verlaten, evenals efficiënte ventilatieramen in verschillende secties van de kas.

Kortom, door onze hoogwaardige foliekas te kopen ben je verzekerd van duurzaamheid, gebruiksgemak en optimale groeiomstandigheden voor je gewassen.

Wanneer kies je voor een tunnelkas?

Over het algemeen is een plastic tunnelkas handig wanneer je flexibiliteit, kostenbesparing en seizoensgebondenheid belangrijk vindt. Folie tunnelkassen zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken, wat ze ideaal maakt voor tijdelijke teelt. Ook zijn ze vaak goedkoper dan glazen of polycarbonaat kassen, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor startende telers of kleinschalige landbouwprojecten.

Als je het hele jaar door wilt kweken en oogsten, raden we een klassieke tuinkas aan. Een foliekas is alleen geschikt voor tijdelijk (tuin)gebruik.

Wanneer kies je voor een tunnelkas?

Plastic kas vergelijken - folie vs. polycarbonaat

Folie tunnelkas

Tunnelkas met PE folie

 • Voordelige prijs
 • Vlot opgebouwd
 • Licht in gewicht en flexibel in gebruik
 • Geen fundament nodig
Polycarbonaat tuinkas

Polycarbonaat tuinkas

 • Voor gebruik het hele jaar
 • Laat meer zon door
 • UV-bescherming 30+, breukvast
 • Op fundament of tegels

De folie en het frame van de tunnelkas

Ramen van gaas voor goede ventilatie

De folie voor de tunnelkas is voorzien van ventilatieramen. De ramen zijn oprolbaar en worden met klittenband vastgezet. Aan de binnenkant zijn ze uitgerust met insectengaas.

  Onze tunnelkas afmetingen van klein naar groot

  De kleinste tunnelkas begint bij 2x3 m. Deze mini-tunnelkas biedt voldoende ruimte voor het kweken van kruiden, kleine groenten en bloemen, en past gemakkelijk in beperkte buitenruimtes.

  Populair zijn de gemiddelde maten met afmetingen van 3x4 m, 3x6 m of 3x8 m. Deze bieden meer mogelijkheden voor het kweken van een breder scala aan gewassen, zoals tomaten, komkommers, sla en andere groenten, evenals bloemen en kruiden.

  Voor grotere tuinen of tuiniers met serieuze ambities zijn grotere tunnelkassen van 4 meter breed of meer en 6 meter lang of langer geschikt. De grote tunnelkassen van 4x6 m, 4x8 m en 4x10 m zijn geschikt voor een breed scala aan gewassen op meer commerciële schaal.

  Folie tunnelkas Vierkante meter vloeroppervlak
  2x3 m
  6 m²
  3x4 m
  12 m²
  3x6 m
  18 m²
  3x8 m
  24 m²
  4x6 m
  24 m²
  4x8 m
  32 m²
  4x10 m
  40 m²

  Kant-en-klare tunnelkas - maken of kopen?

  Wil je zelf een tunnelkas maken, maar heb je geen tijd of zin om helemaal vanaf nul te beginnen? Dan is een kant-en-klare optie wellicht de perfecte oplossing voor jou. Met kant-en-klare tunnelkassen kun je snel en eenvoudig aan de slag met je eigen kweekprojecten, zonder gedoe met het bouwen van de kas vanaf de grond af.

  Van tunnelkas bogen maken tot tunnelkas folie spannen wordt het proces je grotendeels uit handen genomen. Onze prefab tunnelkassen worden geleverd met voorgevormde bogen en het benodigde folie, zodat je alleen nog maar de kas hoeft op te zetten en de folie moet spannen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook moeite en eventuele fouten die kunnen optreden bij het zelf bouwen van een tunnelkas.

  Kant-en-klare tunnelkas

  Veelgestelde vragen over tunnelkassen

  Kun je een foliekas zelf maken?

  Is een kas uit folie goedkoop?

  Is een tunnelkas vergunningsvrij?

  Klantenservice

  Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een tunnelkas? Of heb je meer informatie nodig over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk
  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.