excl. btw

Opslagtenten

Afmetingen
Kleur
Productlijn
Filters wissen
137 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 7

Vergelijkbare producten

Accessoires voor opslagtenten

Gegarandeerd 10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Niet alleen bieden wij garantie op het zeil en het frame, maar we hebben ook gegarandeerd tot 10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar. Daardoor ben je bij ons verzekerd van een sterke en duurzame opslagtent die vele jaren meegaat.

  Opslagtent voor professioneel gebruik

  Grote of kleine opslagtent kopen

  Met ons brede assortiment opslagtenten is een permanente oplossing voor tijdelijke opslag binnen handbereik. Tijdelijke opslag van goederen in een tent is namelijk praktisch, kan snel worden gerealiseerd en kan regelmatig opnieuw worden gebruikt.

  Wat onze opslagtenten anders maakt

  Onze 100% waterdichte en UV-bestendige PVC opslagtenten (ook wel magazijntent of stockagetent genoemd) bieden altijd een kortetermijnoplossing bij onverwachte opslagproblemen. Koop daarom nu een opslagtent bij een van Europa's grootste aanbieders van tentoplossingen!

  Opslagtent als alternatief voor tijdelijke opslag

  Tijdelijke opslag in een tent biedt enkele voordelen ten opzichte van het huren van een opslagruimte of het aankopen of laten bouwen van een permanent magazijn. Zo hoeft er geen fundament te worden gestort, is er geen specifieke vakkennis nodig voor de opbouw en kan de tent eenvoudig worden afgebroken en elders opnieuw worden opgezet. De tent blijft bovendien je eigen bezit, waardoor er geen borg hoeft te worden betaald die ingehouden kan worden bij beschadigingen. Verder kun je de tent zo lang gebruiken als je zelf wil.

  Opslagtent als tijdelijke opslag voor bedrijven

  Tijdelijke opslag bij verhuizing of verbouwing

  Verhuizingen en verbouwingen zijn typisch situaties waarbij het noodzakelijk is om een tijdelijke opslagruimte voor inboedel, meubels of gereedschappen aan huis te regelen. Een opslagtent is dan een prettige optie voor tijdelijke opslag thuis in de tuin, vlak voor de deur. Je spullen zijn dan nog altijd in de buurt, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat met naar een opslagbox rijden.

  Opslagtent i.p.v. opslagbox

  Een opslagtent is een uitstekend alternatief voor het huren of kopen van een opslagruimte in een gebouw. Vaak wordt er gekozen voor een opslagbox. Dit is een ruimte in een complex met soms smalle gangen, waardoor het lastig is om grote objecten op te slaan. Hoe groter de opslagbox, hoe hoger de prijs.

  Het kopen van een opslagtent is een uitstekend alternatief voor een opslagbox. Een opslagtent zorgt ervoor dat je simpelweg op eigen terrein je goederen kunt opslag. Dit scheelt tijd, aangezien je niet eerst naar de opslaglocatie hoeft te rijden. Een tent is mobiel, zodat hij altijd gedemonteerd kan worden en naar de nieuwe beoogde locatie kan worden verplaatst. Goederen in- en uitrijden is bovendien eenvoudiger in een tent waarvan je zelf de locatie kunt bepalen dan in een smal gebouwencomplex.

  PVC opslagtenten met stalen frame

  Alle opslagtenten die we verkopen zijn voorzien van een frame van gegalvaniseerd staal en een PVC zeil, dat al dan niet brandvertragend gecertificeerd is. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, ieder met zijn eigen voordelen. De Economy is bijvoorbeeld zeer snel en gemakkelijk op te zetten, de Premium is een uitstekend compromis tussen duurzaamheid en prijs, terwijl de sterke Professionals door hun hoge stabiliteit het hele jaar door buiten kunnen staan.

  Vergelijking opslagtenten

  EconomyPremiumProfessional
  Frame
  Gegalvaniseerd stalen frame
  Gegalvaniseerd stalen frame
  Gegalvaniseerd stalen frame
  Verstevigd dak
  Nee
  Ja
  Ja
  Grondframe
  Als extra optie
  Ja, standaard
  Ja, standaard
  Waterdicht
  100%
  100%
  100%
  UV-bestendig
  50+
  50+
  50+
  Type opening
  • Ritssluiting

  • Ritssluiting

  • Ophijsbare deur
  • Schuifdeur
  • Ritssluiting
  Hoogte ingang
  Tot 2,6 m hoog
  Tot 2,6 m hoog
  Tot 4,0 m hoog
  Extra personeningang
  Nee
  Nee
  Optioneel
  Brandvertragend
  Nee
  Nee
  Optioneel

  Bekijk Economy OpslagtentenBekijk Premium OpslagtentenBekijk Professional Opslagtenten

  Grote of kleine opslagtenten

  Opslagtenten zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar, waardoor ze een geschikte oplossing voor verschillende typen opslagproblemen bieden. De kleinste opslagtent, tevens onze meest goedkope opslagtent, is slechts 3x2 meter groot, terwijl onze grootste opslagtent maar liefst 8x36 m meet! Populaire modellen zijn bijvoorbeeld onze 3x44x6 en 4x8 opslagtenten.

  Kleine opslagtenten

  Kleine opslagtenten zijn beschikbaar in alle kwaliteitsklassen. Door de kleinere maat passen ze ook vrijwel overal, van achtertuin tot bedrijventerrein. Mocht het tijdelijk magazijn alsnog te klein zijn, dan kan er altijd nog extra ruimte gecreëerd worden met een verbindingsgoot, waarmee meerdere tenten kunnen worden samengevoegd.

  Kleine opslagtent

  Grote opslagtenten

  Voor grote opslagtenten kunnen we het aanraden om de kwaliteitsklassen Professional uit te kiezen. Deze tenten zijn voorzien van extra verstevigingen in het dak en in het frame, waardoor ze aanzienlijk steviger staan. Een bijkomend voordeel van de kwaliteitsklasse Professional is dat de opslagtenten voorzien kunnen worden van een brandvertragend gecertificeerd PVC zeil. In deze tenten liggen je goederen veiliger in geval van brand. Bovendien kan het certificaat bijdragen aan een succesvolle aanvraag van vergunningen.

  Grote opslagtent

  Ingang opslagtent

  De meeste opslagtenten zijn voorzien van één grote ingang aan de voorgevel en achtergevel. Deze ingangen zijn voorzien van een ritssluiting. Verder is het mogelijk om zijwanden te verwijderen, zodat er ook ingangen aan de zijkant ontstaan. Het is aan te raden om het grondframe bij de ingang weg te halen - de buizen zijn namelijk een struikelgevaar en vormen een obstructie voor voertuigen die de tent in en uit rijden.

  Bij opslagtenten met een zijwandhoogte vanaf 3,0 meter is ook een of een schuifdeur beschikbaar. Bij opslagtenten met ophijsbare deur wordt een stuk zeil naar boven getakeld met een ratel. De deur blijft eenvoudiger open staan, wat helpt bij regelmatig in- en uitrijden. Modellen met een ophijsbare deur hebben tevens het voordeel dat ze voorzien zijn van een extra personeningang naast de hoofdingang, zodat niet iedere keer de deur omhoog getakeld hoeft te worden als bijvoorbeeld personeel de tent in- en uitloopt.

  Opslagtenten met schuifdeur

  Opslagtenten met schuifdeur bieden eveneens een hoofdingang die gemakkelijk open blijft staan, al bestaat de toegang hier uit twee stukken zeil die opzij worden geschoven. De deur zit alleen aan de bovenkant in een rail, zodat de toegang obstakelvrij is.

   Accessoires & versteviging voor opslagtenten

   Voor opslagtenten zijn verschillende aanvullende onderdelen te bestellen, waarmee de tent voornamelijk steviger en sterker wordt gemaakt.

   Grondframe

   Ook een grondframe kan bijdragen aan de stabiliteit van de tent. Een grondframe is een set buizen die de staanders aan de onderkant verbindt. Hierdoor kan het frame minder bewegen, zodat het steviger staat als het waait. De buizen worden afzonderlijk van elkaar gemonteerd, zodat bijvoorbeeld bij de ingang de buizen verwijderd kunnen worden - handig voor een obstakelvrije doorgang. Premium & Professional opslagtenten worden standaard met grondframe geleverd, bij Economy opslagtenten kan het als accessoire aan de tent worden toegevoegd.

   Opslagtent met grondframe

   Stormbeveiliging

   Tenslotte kunnen we ook een stormbeveiliging aanbevelen. Dit pakket bestaat uit dikke spanbanden die over het dak van de tent worden gespannen. Met de bodembevestiging worden de spanbanden vervolgens vastgezet in de grond. Zo staat de tent steviger in de bodem bij harde wind en storm.

   Opslagtent met stormbanden

   Zekerheids Plus Pakket

   Een van de belangrijkste onderdelen is het Zekerheids Plus Pakket, ook wel staticapakket genoemd. Dit betekent dat de tent wordt geleverd met een verstevigingspakket, plus een berekening die precies aantoont welke krachten de met een statica uitgeruste tent kan weerstaan. Het staticapakket is beschikbaar bij Professional opslagtenten met een minimale hoogte van 2,6 meter.

   Veelgestelde vragen

   Is een opslagtent huren niet verstandiger dan een opslagtent kopen?

   Kan ik niet beter een tweedehands opslagtent kopen in plaats van een nieuwe?

   Is er een vergunning voor het opzetten van een opslagtent?

   Klantenservice

   Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een opslagtent? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

   Professioneel advies

   service-luuk

   Vergelijkbare producten

   *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
   *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.