excl. btw

Accessoires

Gewichtszak voor easy up partytent

Tent accessoires & reserveonderdelen

Naast ons ruime aanbod aan tenten beschikken we ook over een breed scala aan tentaccessoires.

Hiermee kunnen onze tenten verstevigd, verzorgd, uitgebreid of anderszins aangepast worden. Verder bieden we ook een service voor reserveonderdelen aan, waarmee je tot wel 10 jaar na aankoop van je tent nog vervangingsonderdelen kunt bestellen.

1. Accessoires voor het comfort in de tent

Als je speciale wensen hebt of wanneer je je partytent van extra eigenschappen wil voorzien, bieden we voor iedere partytent onderdelen aan waarmee je hem aan je persoonlijke voorkeuren kan laten voldoen.

Scheidingswand

Met de brandveilige partytent scheidingswand van PVC materiaal deel je een grote partytent op in twee kleinere ruimten. Op deze manier kun je een publieke ruimte van een privéruimte scheiden als je je partytent professioneel wilt inzetten. Het afgesloten deel kun je bijvoorbeeld inrichten als keuken, of als verkoopruimte met een apart magazijn. De scheidingswanden zijn gemakkelijk aan het frame van de partytent te bevestigen met behulp van meegeleverde elastieken. De scheidingswand is alleen in de kleur wit verkrijgbaar.

Brandveilige PVC scheidingswand voor partytenten

Verbindingsgoot / Regengoot

Wanneer je partytent te klein is, kun je de kleinere partytent inruilen voor een grotere. Het kan echter goedkoper en duurzamer zijn om twee kleinere partytenten met elkaar te verbinden - twee verbonden partytenten van 3x3 meter vormen samen immers ook een feesttent van 3x6 meter. Om de overgang tussen de twee tenten te overbruggen kun je bij ons een verbindingsgoot kopen. Dit product bestaat een los doek van hoogwaardig PVC materiaal, waarmee de overgang tussen de twee samengevoegde partytenten gedicht kan worden. Zo kun je makkelijk en goedkoop je partytent groter maken. Verbindingsgoten worden standaard in de kleur wit geleverd.

Verbindingsgoot / regengoot om partytent groter te maken

Tentingangen

Een normale partytent is uitgerust met één opening: een ritssluiting in het voorste geveldeel. Je kunt verdere ingangen creëren door delen van de zijwanden weg te laten. Dit maakt het weliswaar gemakkelijker voor je gasten om in en uit te lopen, maar je hebt wel een onoverdekt gat in de zijkant van je partytent. Om dit probleem te verhelpen, verkopen we verschillende soorten partytent ingangen. Met de Arabische ingang kun je zelfs een overdekte ingang creëren.

Partytent ingangen

Partytent gevels met vensters

Onze partytenten worden standaard geleverd met gesloten zeilen voor de geveldelen, ongeacht de grootte van de tent of de afmetingen van de gevelzijden. Wil je een meer lichte, open sfeer creëren? Bekijk dan eens onze gevels met vensters. Door de vensters komt er in vergelijking met de standaard geveldelen meer daglicht binnen, wat voor een prettige ambiance zorgt. De geveldelen zijn gemaakt van waterdicht, brandvertragend PVC en zijn uitsluitend in het wit of donkergroen te koop.

Partytent gevels met vensters

Verwarmingen

Tenslotte bieden we ook partytent verwarmingen aan. Lees bij gebruik van dit product altijd goed de gebruiksaanwijzingen van zowel de tent als de verwarming zelf door, want een te hoge temperatuur veroorzaakt door een externe hittebron kan schade aan PE en PVC tenten veroorzaken. De meeste van onze partytenten zijn door het PE of PVC materiaal van zijwanden en dakzeilen niet geschikt voor het gebruik van een heteluchtkanon-verwarming.

Partytent verwarming

2. Accessoires om de tent te verstevigen

Onze partytenten en opslagtenten staan van zichzelf al stevig, maar soms vragen de omstandigheden (bijvoorbeeld harde wind of storm) om extra maatregelen. Voor zulke gevallen verkopen wij verschillende producten om de partytent steviger te maken.

Grondframe

Een van de simpelste accessoires om de stabiliteit te verhogen is het partytent grondframe. Een grondframe bestaat uit een serie stalen buizen met een wanddikte van 1,2 mm, die over de grond aan het frame bevestigd worden. Dit verhoogt de stabiliteit van de constructie. Doordat je de zijwanden ook aan het grondframe kunt bevestigen, voorkomt het grondframe bewegingen in de zijkanten, waardoor je partytent veel steviger staat. Veel van onze partytenten, en dan met name de luxe modellen, zijn standaard uitgerust met een grondframe. Let er dus op dat je geen dubbele bestelling op dit product plaatst.

Grondframe voor partytent

Bodembevestigingen

Met onze partytent bodembevestigingen veranker je een partytent, easy up partytent of opslagtent steviger in de bodem. Dit kan met grondpinnen (ook wel 'haringen' genoemd) wanneer je je partytent opbouwt op een zachte grond, of met grondankers wanneer je je tent opzet op een harde of betonnen ondergrond. Voor onze easy up partytenten verkopen we gewichten en gewichtszakken, die onder aan de staanders bevestigd worden. Het hogere gewicht onder aan de staanders maakt de easy up zwaarder, waardoor de kans dat hij wegwaait bij harde wind afneemt.

Bodemverankering voor tenten

Stormbeveiligingen

Voor nog meer bescherming bij harde wind verkopen we stormbeveiligingen. Deze sets van verschillende afmetingen bestaan uit brede stormbanden van extra sterk geweven materiaal en, afhankelijk van de ondergrond, betonankers of grondpennen. De bodemankers of grondpinnen kunnen tot wel 60 centimeter in de grond worden geboord, zodat de partytent zelfs gebruikt kan worden als strandtent.

Tent stormbeveiliging

Zekerheids Plus Pakket

Zoek je de best mogelijk bescherming voor harde wind? Koop dan ons Zekerheids Plus Pakket. Dit luxe pakket met verstevigende onderdelen omvat stormbanden en grondpinnen of betonankers. Daarnaast bevat het pakket extra staalkabels om het dak te versterken en een staticaberekening die aantoont welke lasten de constructie precies kan dragen. Dit komt met name van pas als je een vergunning voor je party nodig hebt.

Zekerheids Plus Pakket

3. Accessoires voor onderhoud en opslag van de tent

Tassensets

Een partytent die na het vorige feest veilig en droog is opgeslagen, gaat langer mee dan een partytent die willekeurig op een zolder belandt. Wil je je tent goed opbergen? Koop dan onze tassen voor partytenten. Het luxe Oxford-materiaal waarvan de opbergtassen zijn gemaakt is vuil- en waterafstotend. De langwerpige tassen zijn geschikt voor het opbergen van de buizen en de koppelstukken. De zeilen, dakzeilen en zijwanden passen in de brede, vierkante tas. De tassen zijn uitsluitend in de kleur zwart te koop.

Partytent draagtassen

Reparatiesets

Kleine mankementen aan partytenten repareer je natuurlijk het liefst zelf. De oogjes in het zeil worden gebruikt om de PE of PVC zijwanden, geveldelen of dakzeilen met elastieken aan het frame te bevestigen. Als deze oogjes scheuren of wegroesten, kun je die zelf vervangen met onze tent reparatieset. Dit is een betrekkelijk eenvoudige reparatie, maar hij verlengt de levensduur van je zeilen en kan hogere kosten op de lange termijn voorkomen. De set bevat nieuwe oogjes waarmee je de oude kunt vervangen, en gereedschap om de oogjes in het zeil te stansen.

Partytent reparatiesets

PE / PVC reiniger

Het na gebruik goed schoonmaken van de tent heeft niet alleen optische voordelen, maar het is ook belangrijk voor de kwaliteit van de tent op de lange termijn. Zeilen die vuil worden opgeborgen trekken schimmels en bacteriën aan, wat voor een onaangename verrassing kan zorgen als de tent voor het volgende evenement uit de opslag wordt gehaald. Wij raden daarom aan om een fles PE / PVC reiniger aan je bestelling toe te voegen als je een partytent of opslagtent koopt. Met dit middel verwijder je moeiteloos lastige vlekken en schimmels.

Schoonmaakmiddel voor tenten

4. Reserveonderdelen

Tent elastieken

Onderdelen die regelmatig aan vervanging toe zijn, zijn de tent elastieken waarmee de zeilen en zijwanden aan het frame worden bevestigd. Deze elastieken worden bij ons gratis bij aankoop van een tent meegeleverd. Het kan echter voorkomen dat het rubber na verloop van tijd wat uitlubbert. Er ontstaat dan meer ruimte tussen de zeildelen en het frame, waardoor de wind meer vat krijgt op je partytent. Om deze reden verkopen we de tentelastieken ook los, zodat je elastieken die hun beste tijd gehad hebben eenvoudig kunt vervangen.

Tent elastieken

10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Is er een scheur in een doek gekomen of is er een ander onderdeel kapot gegaan of kwijtgeraakt? Geen probleem! Wij hebben gegarandeerd tot 10 jaar na aankoop vervangende onderdelen beschikbaar. Hierdoor ben je voor vele jaren verzekerd van een sterke en duurzame partytent! Vul het online formulier voor reserveonderdelen in. Onze klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Klantenservice

    Heb je meer informatie nodig over de verschillende accessoires voordat je ze aan je bestelling wil toevoegen? Of heb je vervangende onderdelen nodig? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

    Professioneel advies

    service-luuk