excl. btw

Garagetenten

Afmetingen
Kleur
Prijs
Filters wissen
61 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 4

Vergelijkbare producten

Accessoires voor garagetenten

Stevige garagetent kopen

Stevige garagetent kopen

Een garagetent is een tent die ontworpen voor de opslag van voertuigen en gereedschappen. Garagetenten worden ook wel tijdelijke garagemobiele garage, verplaatsbare garage of tentgarage genoemd.

Garagetent als tijdelijke schuur

Het heeft vele voordelen om een waterdichte tent als garage te gebruiken. Een tent heeft bijvoorbeeld geen vergunning nodig op eigen terrein en kan meermaals op verschillende locaties gebruikt worden.

Garagetenten zijn niet alleen handig voor wegvoertuigen. Kleinere garagetenten zijn bijvoorbeeld erg handig als schuurtent voor de tijdelijke opslag van grasmaaiers, bladblazers en heggenscharen. Dankzij een waterdicht PVC zeil staat je gereedschap in de schuurtent veilig en droog. Een mobiele schuur kan bovendien worden afgebroken en opgeruimd wanneer hij niet meer nodig is.

Garagetenten: geschikt voor verschillende voertuigen

Kleine garagetent als fietsenstalling

Het nadeel van een fietsenhok, fietsschuurtje of fietsenberging is dat het een permanent (deel van een) gebouw betreft. Als er nog geen fietsschuurtje staat, moet dit gebouwd worden - een dure klus die bovendien vakkennis en vergunningen vereist. Je kunt deze problemen omzeilen door onze kleine garagententen in te zetten als tijdelijke fietsenstalling. Net als in een permanente fietsenstalling staan je fietsen in een waterdichte fietstent veilig en droog. De kleinste garagetenten zijn in te zetten als fietstent voor 1 of 2 fietsen. Grotere garagetenten kunnen worden ingericht als ruime fietsenstallingen voor tientallen tweewielers!

Garagetent als fietsenstalling

Garagetent voor auto's of motoren

Een garagetent kan ook gebruikt worden als tijdelijke carport voor auto's of motorfietsen. Auto's en motorfietsen die in de winter buiten staan vereisen vaak extra reparatiekosten. Bevroren rem-, koel- en ruitenwisservloeistoffen, een vastgevroren handrem en lakschade door hagel zijn typische gevallen van vorstschade aan buiten geparkeerde auto's. Schades als deze worden niet door een standaard WA-verzekering gedekt - daarvoor is een aanvullende verzekering nodig.

De genoemde schadegevallen kunnen voorkomen worden met een waterdichte tent als carport voor je auto. In de tent wordt de auto wordt minder aangetast door vrieskou an wanneer hij in de buitenlucht staat. Een mobiele carport voorkomt zo onvoorziene reparaties aan je voertuig - reparaties die overigens duurder zijn dan de aanschaf van een tent als garage voor auto of motor.

We raden bij het gebruik een mobiele carport aan om een tent met PVC zeil te kiezen, aangezien garagetenten met PE zeil niet geschikt zijn voor winterweer.

Garagetent voor auto's of motoren

Grote garagetent voor campers & caravans

Een waterdichte garagetent voor camper of caravan is op de lange termijn een kostenbesparende optie als tijdelijke stalling. De meest robuuste PVC garagetenten zijn stormbestendig en wintervast. Deze mobiele carports kunnen het hele jaar door als garage voor camper of caravan gebruikt worden. Een groot voordeel is echter dat een tent gedemonteerd kan worden.

Grote garagetent voor campers & caravans

Garagetenten met stalen frame

Een volledig gegalvaniseerd stalen frame zorgt voor een stabiele constructie. Dwarsverbindingen in de nok en diagonale buizen in de zijwanden zorgen voor een hoge stabiliteit.

Het frame wordt geleverd met bodemverankering: grondpinnen voor een zachte bodem of grondankers voor een harde ondergrond.

Garagetent met stalen frame

Garagetenten van PVC of PE

Carporttenten zijn uitgerust met een zeil van PE of PVC materiaal. PVC garagetenten zijn uitgerust met een sterk zeil dat het hele jaar door en voor lange periodes gebruikt kan worden. PE garagetenten zijn goedkoper en lichter, wat zorgt voor een eenvoudige opbouw - PE garagetenten zijn daarom voornamelijk geschikt als kortdurige oplossing.  Het dak en de zijwanden van onze garagetenten bestaat uit één stuk zeil. Dit draagt bij aan de stevigheid van de constructie. Door een hoogwaardig spansysteem kan het zeil op ieder moment bijgesteld worden, zodat het altijd strak over het frame gespannen is.

Vergelijking PVC & PE garagetenten

PVC garagetent

PVC garagetent

 • 100% waterdicht
 • Met scheurbestendig binnenraster
 • Duurzaam & sterk
 • Perfect voor langdurige inzet, het hele jaar door
Bekijk PVC garagetenten
PE garagetent

PE garagetent

 • 100% waterdicht
 • Snel op te bouwen
 • Licht & gebruiksvriendelijk
 • Perfect voor kortstondige inzet
Bekijk PE garagetenten

Brandvertragende garagetenten

Als de garagetent gebruikt wordt als waterdichte werkplaats of wanneer hij in openbare ruimte geplaatst wordt, raden we aan om een van onze brandvertragend gecertificeerde garagetenten te kopen. Deze tenten zijn uitgerust met een PRIMEtex PVC zeil dat gecertificeerd is volgens EN-13501-1. Een PRIMEtex zeil wordt geleverd met een 5-jarige garantie op het zeil.

  Accessoires garagetenten

  Stormbeveiliging voor garagetenten

  Creëer een meer stormbestendige garagetent met een set stormbeveiliging. Met deze set, bestaande uit stormbanden, ratelspanners en bodemverankering, veranker je het tijdelijke carport stevig in de bodem.

  Wintervaste garagetent met stormbeveiliging

  Zekerheids Plus Pakket

  Het Zekerheids Plus Pakket geeft de carporttent maximale stabiliteit. Het pakket bestaat uit staalkabels voor dak en zijwanden, bodemverankering en spanbanden. Onmisbaar als de tent het hele jaar door gebruikt wordt.

  Zekerheids Plus Pakket voor garagetent

  Onderdelen garagetent vervangen

  Het grootste voordeel van een garagetent bij ons kopen zijn onze garanties. Zo hebben we gegarandeerd tot 10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar. Een kapot of verloren onderdeel is daardoor eenvoudig te repareren. Neem contact op met ons serviceteam voor meer informatie, of vul het formulier voor reserveonderdelen in.

   Veelgestelde vragen

   Heb je een vergunning nodig voor een garagetent?

   Kan ik ook een tweedehands garagetent kopen?

   Welk merk garagetent verkopen jullie?

   Klantenservice

   Wil je meer weten over onze garagetenten? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

   Professioneel advies

   service-luuk

   Vergelijkbare producten

   *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.