Profitent24: Over ons

Profitent24 is de Nederlandse partner van het Duitse merk TOOLPORT. Samen richten we ons voornamelijk op één product: Tenten. Partytenten, tuinpaviljoenen en industrietenten. Maar dat is nog niet alles! Profitent24 staat voor veel meer - voor een e-commerce bedrijf met wereldwijde distributie, voor tentaccessoires & onderdelen - én: voor tuinspecialisten. Onze claim? Duidelijk: kwaliteit voor de beste prijs!

Profitent24: Over ons

Profitent24 staat voor:

Tevreden klanten

Meer dan 5.600 klanten hebben ons beoordeeld op Trusted Shop. Onze prijs? Zeer goed. Ons cijfer? 4,63.

Lokale magazijnen

Dankzij ons grote magazijn in Emmen en de meer dan 20.000 m² magazijnruimte in Noord-Duitsland profiteer je altijd van productbeschikbaarheid.

Vertrouwen

We bestaan niet pas sinds gisteren. We worden gekenmerkt door jarenlange expertise en professioneel deskundig advies.

Snelheid

We werken lokaal en zorgen zo voor een snelle verwerking en levering van aankopen.

Vakhandel met kwaliteitsbelofte

Hoogwaardige producten voor langdurig gebruik - dat is waar we voor staan en dat is wat ons motiveert.

10 jaar reserveonderdelen beschikbaar

We staan ook na de aankoop voor je klaar - inclusief de 10 jaar garantie op de aankoop van reserveonderdelen.

~ 280

Medewerkers internationaal

> 20

Jaren ervaring

~ 10

Talen voor advies

1

Showroom in Nederland

Van partytenten tot tuinkassen

Begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in partytenten en gereedschappen, staat er vandaag de dag een team van meer dan 280 mensen achter Profitent24 en het merk TOOLPORT. Er werken meer dan 19 nationaliteiten in het hoofdkantoor in Duitsland. Maar niet alleen het aantal medewerkers is in de loop der jaren veranderd.

Wij staan voor professionele tentoplossingen

We zijn nog steeds een bedrijf dat gespecialiseerd is in tentoplossingen - maar met het verschil dat we tegelijkertijd een e-commerce en gespecialiseerde retailer zijn, die een breed scala aan verschillende tenten, accessoires en reserveonderdelen aanbiedt in meer dan 20.000 m² opslagruimte.

Van vouwpaviljoens tot partytenten en feesttenten, we bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze producten zijn mobiel, innovatief, flexibel - en ontworpen voor zowel tijdelijk als langdurig gebruik.

Inzicht in het Profizelt24-magazijn in Norderstedt

Wij zijn tuinspecialisten

We zijn ook vertegenwoordigd in het tuinsegment: sinds 2020 met tuinpaviljoenen en 2022 met tuinkassen en moestuinbakken van het kwaliteitsmerk GFP International. Onze producten worden met name gebruikt in tuinen, op evenementen, beurzen, bruiloften, catering en in de landbouw, maar ook als opslagoplossing voor voertuigen of materialen.

Profizelt24 staat dus voor hoogwaardige oplossingen die de tuin verfraaien, de teelt van groenten ondersteunen, een feest organiseren, voertuigen opslaan of werkroutes vergemakkelijken.

Profizelt24-medewerkers bouwen een tuinkas

Wij staan voor je klaar!

Professioneel advies

service-luuk