Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900 Experts opbellen Telefonisch advies van experts
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Opslaan & beschermen

Rondbooghallen

Rondbooghallen

Rondbooghallen

Het stabielste frame voor enn langdurig gebruik - bij alle weersomstandigheden.

Toon alle producten
Opslagtenten

Opslagtenten

 • Snel op te bouwen
 • Vele verschillende ingangen en deuren verkrijgbaar
 • Statica voor de meeste afmetingen beschikbaar
 • Eenvoudig uit te breiden
Tenthallen

Tenthallen

 • Voor langdurige inzet
 • Hoge zijwanden bieden veel ruimte
 • Statica voor alle afmetingen beschikbaar
 • Professioneel zeilspan-systeem
 • Geen fundament nodig
Rondbooghallen

Rondbooghallen

Containeroverkappingen

Containeroverkappingen

meer ervaren
inklappen
Persoonlijk advies van experts

Hulp nodig?

Advies van experts

+31 20 26 25 900

ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

Stuur een e-mail

E-mail onze klantenservice

Onze klantenservice zal zo snel mogelijk reageren.

36 resultaten
Zeer stabiele Rondbooghal 9,15m x 12m x 4,5m - PVC 720 wit
Zeer stabiele Rondbooghal 9,15m x 12m x 4,5m - PVC 720 wit
Direct leverbaar
4.990,-
incl. 21% btw
Zeer stabiele Rondbooghal 9,15m x 20m x 4,5m - PVC 720 wit
Zeer stabiele Rondbooghal 9,15m x 20m x 4,5m - PVC 720 wit
Direct leverbaar
7.590,-
incl. 21% btw
Zeer stabiele Rondbooghal 9,15m x 12m x 4,5m - PE 350 wit
Zeer stabiele Rondbooghal 9,15m x 12m x 4,5m - PE 350 wit
Direct leverbaar
4.490,-
incl. 21% btw

Rondbooghal kopen - landbouw, industrie en handel

Rondbooghal met geopende ingangspoort

Bij profitent24.nl vind je jouw rondbooghal voor land- en bosbouw, industrie en handel. Onze rondbooghallen zijn beschikbaar in verscheidene maten en kleuren. Ze zijn allemaal extreem stabiel en standvastig en hebben een statistiek, dat door een Duits ingenieursbureau is onderzocht.

Op verzoek maken wij ook individueel aangepaste rondbooghallen. Neem simpelweg contact met ons op om jouw hal gezamenlijk te plannen. Na het vrijgeven van de constructietekeningen duurt de productie in de regel ca. 6-8 weken.

Profiteer van onze meer dan twintig jaar ervaring. Onze medewerkers staan voor jou klaar voor eventuele vragen en/of bestellingen per telefoon: +31 20 26 25 900 of per email via klantenservice@profitent24.nl. Meer informatie over rondbooghallen kun je ook op onze website vinden. Het beste: veel van onze producten hebben een lang lopende garantie. Bovendien geven wij voor vrijwel al onze tenten een garantie dat tot tien jaar na aankoopdatum vervangingsonderdelen beschikbaar zijn!

Frame en zeil

Vergelijking tussen ronde-buis booghallen en vakwerkconstructie booghallen.

Alle rondbooghallen hebben een statistiek en zijn ontwikkeld om het hele jaar door gebruikt te worden. De inwerkende krachten worden door de ronde vorm gelijkmatig verdeeld en verminderd. Neerslag loopt makkelijk weg en voorkomt zo het ophopen van water en sneeuw op het dak. Er worden twee constructie typen aangeboden:

Ronde-buis booghallen: De ronde bogen van het frame bestaan uit ronde buizen met een diameter van 76 mm (zie linkerhelft foto). Afhankelijk van de afstand tussen de rondbogen zijn er verschillende belastingen mogelijk, tot en met 100 kg/m². Het mechanisme om de ingangspoort te openen functioneert via een takel die handmatig wordt bediend.

Vakwerkconstructie booghallen: De rondbogen van het frame zijn gemaakt met twee ronde buizen met een diameter van elk 76 mm (zie rechterhelft foto). Deze zijn met elkaar verbonden door gelaste dwarsverbindingen (vakwerkconstructie). Hierdoor wordt een maximale belastbaarheid bereikt – afhankelijk van de afstand tussen de rondbogen is de hal tot en met 208 kg/m² belastbaar. Verder zijn er grotere spanwijdtes mogelijk in vergelijking met ronde-buis constructies. De ingangspoort van de vakwerkconstructie booghal wordt bediend d.m.v. een takel met een hendel.

Beide constructie typen hebben naast de ingangspoort ook, voor een snelle en eenvoudige toegang, een praktische personeningang. Voor de verankering aan de bodem worden zowel grondpennen als betonankers meegeleverd. Hiermee kan afhankelijk van de ondergrond het optimale bodemverankeringssysteem gekozen worden.

Het PVC-zeil van de rondbooghal behoort tot de meest hoogwaardige op de markt. Het is gemaakt van ca. 720 g/m² zwaar gegoten PVC met een dicht binnen raster, heeft een hoge UV-bestendigheid en is 100% waterdicht. Met een professioneel spanbandensysteem wordt het PVC zeil makkelijk en precies over het stalen frame gespannen. Ingebouwde ventilatieroosters in de gevel-delen zorgen voor een optimale luchtcirculatie en een uitstekend klimaat in de hal.

Gebruik in de landbouw, industrie en handel

Rondbooghal opgebouwd zonder gevelwanden.

Eenmaal opgezet bieden de rondbooghallen beschutte opslagruimte voor weersgevoelige waren, materialen of machines. Ook grotere voertuigen, zoals vrachtwagen, campers of jachten passen erin. Gebruik de de rondboog tenthal als werkplaats, als overkapping op bouwplaatsen of in de bos- en landbouw, als stal voor vee of als schuur. De rondbooghal is 100% waterdicht en kan ook voor de opslag van hooi, stro en hout gebruikt worden. De toepassingsmogelijkheden zijn heel veelzijdig, de rondbooghal beschermt uitstekend tegen weer, wind, regen, hagel en sneeuw, het hele jaar door.

Voordelen

Rondbooghal met voertuigen.

Rondbooghallen van PVC zijn ideaal om snel opslagruimte te scheppen. In veel gevallen kunnen rondbooghallen, in tegenstelling tot hallen van hout, staal of golfplaten, zonder vergunning opgebouwd worden. Controleer a.u.b. wel vooraf of dat in uw betrekkelijke gemeente zo is. Verder zijn rondbooghallen van PVC een goedkoop alternatief voor permanente bouw. De aanschaf kosten zijn laag, lage opbouwkosten en ze hebben een lange levensduur.

Overzicht van verdere voordelen:

 • Een snelle, makkelijke opbouw is mogelijk, ook zonder ervaring, door duidelijke montage-instructies en genummerde onderdelen.
 • Geen fundering nodig.
 • Flexibiliteit en mobiliteit: opbouwbaar en afbreekbaar en daardoor voor kort- als langdurige projecten geschikt.
 • Alleen standaard gereedschap nodig voor de montage.
 • Transport of opslag van de tent is in de meegeleverde, extreem draagkrachtige houtenkisten mogelijk. Deze beschermen de tent tegen vochtigheid en roest.
 • Grote stabiliteit en standvastigheid - statistiekboek wordt meegeleverd.
 • Snelle toegang tot de tent door zowel een kleine als grote ingang in beide gevel-delen.
 • Onderhoudsarm en snel te reinigen door gladde PVC oppervlak.

Levensduur en standvastigheid

Rondbooghal met sneeuw.

Het thermisch verzinkte, robuuste frame en het extreem duurzame PVC-zeil is bij correcte opbouw en af en toe wat onderhoud voor meer dan een decennium bruikbaar. Het frame is roestvrij en heeft een tienjarige garantie tegen doorroesten. Het PVC-zeil is UV-bestendig en doorstaat temperatuurschommelingen. Op de correct bevestigde en gesloten PVC-zeilen geven wij 5 jaar garantie.

De stabiliteit van de rondbooghallen uit PVC is extreem groot. Daarvoor zorgen de onderzochte statica en de bodemverankering voor beton en aarde. De boogvorm en het gladde PVC vergemakkelijken het afglijden van sneeuw - wij bevelen het niettemin aan om uit voorzorg regelmatig de sneeuw van het dak te verwijderen.

Voor een rondbooghal uit PVC heeft u geen fundering nodig. Met de meegeleverde bodemverankering wordt de hal per voet met 3 harde- of zachte- ondergrond ankers verankerd. Naar gelang de ondergrond zijn er dus betonankers of 1 m lange grondpinnen ter beschikking.

De goede weerbestendigheid en uitstekende stabiliteit van de ronde tenthallen maakt het mogelijk die het hele jaar door te gebruiken en het biedt de grootste zekerheid tegen wind en sneeuwlasten.

Kwaliteit en fabricage

Rondbooghallen van PVC worden met de nieuwste technieken gemaakt en voldoen aan talrijke gestandaardiseerde normen:

 • ca. 720 g/m² zwaar, gegoten PVC materiaal met dicht binnen raster - gecertificeerd naar DIN EN ISO 527.
 • Scheurbestendigheid is 9x groter dan bij normale PVC zeilen.
 • PVC-zeil met brandbeveiliging certificaat naar DIN 4102 B1.
 • Thermisch verzinkt roestvrij stalen frame.
 • Uitstekende standvastigheid: statistiek werd door een Duits ingenieurs bureau onderzocht.
 • Extreem hoge stabiliteit door verticale bogen.
 • Gegarandeerde standvastigheid bij enorme belasting (zie product specifieke statistiek).

Montage

Bodemverankering rondbooghallen

Voor de opbouw van de rondbooghal is geen fundering en in veel gevallen geen bouwvergunning nodig. De opbouw is, dankzij duidelijke montage-instructies en genummerde onderdelen, snel en makkelijk. U heeft slechts standaard gereedschap nodig. Let erop dat bij de aflevering een heftruck met een draagvermogen van 1,6t beschikbaar is, zodat de houten kisten, waarin de rondbooghal geleverd wordt, gelost kan worden. Voor de verankering worden per voet, afhankelijk van de ondergrond, drie harde- of zachte-ondergrond ankers gebruikt. Beide varianten, M 12 betonankers en massieve 1 m lange grondpennen, zijn bij levering inbegrepen.