excl. btw

Mobiele agrarische loods voor landbouwmachines kopen

Dakkleur
Afmetingen
Kleur
Filters wissen
129 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 7

Snelbouwloods voor je traktorpool en machines

Een grote tunneltent is een ideale oplossing voor landbouwers die op zoek zijn naar een robuuste en veelzijdige werktuigenberging voor hun landbouwmachines. De boogtenten bieden tal van voordelen die ze onderscheiden van andere opslagoplossingen.

Lees hier onder meer over industriële tunneltenten als agrarische loods, over toepassingen en de voordelen van deze mobiele oplossingen.

 • Industriële tunneltenten als agrarische loods met veel voordelen

  Tunnel tenten staan bekend om hun eenvoudige maar effectieve ontwerp. Als landbouwloods zijn ze snel op te zetten en bieden een ruime, kolomvrije binnenruimte die maximale flexibiliteit biedt voor de machineberging van landbouwmachines van verschillende afmetingen. Bovendien zijn ze meestal goedkoper in vergelijking met traditionele gebouwen, wat een aanzienlijke besparing op de bouwkosten kan betekenen.

 • Duurzaamheid en weerbestendigheid

  Een van de grootste voordelen van een halfronde loods is de duurzaamheid. Gemaakt van gegalvaniseerd staal, zijn deze structuren bestand tegen zware weersomstandigheden, zoals harde wind, zware sneeuwval en hevige regen. Dit maakt een landbouwloods bijzonder geschikt voor gebruik in uiteenlopende klimaten en zorgt ervoor dat je waardevolle landbouwmachines goed beschermd blijven.

 • Geschiktheid voor verschillende soorten landbouwmachines

  De industriële tent of agrarische tent is bijzonder veelzijdig en kan eenvoudig worden aangepast aan de specifieke behoeften van je landbouwbedrijf. Of je nu tractors, combines, ploegen of andere zware machines wilt opslaan, een halfronde magazijntent biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om aan alle  eisen te voldoen. Door de vrije ruimte kunnen landbouwmachines gemakkelijk worden gemanoeuvreerd en opgeslagen, wat de efficiëntie van je werkzaamheden aanzienlijk kan verhogen.

Wat is een loods?

Een loods is meestal één grotere ruimte, vaak gebruikt voor opslag van goederen, boten of andere voertuigen. Loodsen zijn vaak simpel en goedkoop gebouwd van materialen zoals beton, golfplaat, zeil, hout of baksteen. Onze “loods” is een grote halfronde tunnel die bijzonder geschikt is als landbouwloods.

  Voordelen van mobiele zelfbouw loods voor de landbouw

  De constructie van een boogtent

  De constructie van onze halfronde hallen is een technisch vernuftige zelfbouwloods die zowel eenvoud als kracht combineert. We bieden op onze staalconstructie 10 jaar garantie en leveren ook het verankeringssysteem voor beton en aarde. Veel hallen worden met statica geleverd. We hebben ronde tentframe constructies met een draagvermogen van 50 tot 200 kg/m² die optimale stabiliteit bieden en bestand zijn tegen hoge wind- en sneeuwlasten. De doorgangshoogte van onze loodsen begint bij 3,1 m (weidetenten) en eindigt bij 5,3 m.

  Vakwerk constructie

  Prefab loods materialen

  De halfronde hallen ofwel loodsen worden opgebouwd met een frame van gegalvaniseerd staal, een materiaal dat bekend staat om zijn sterkte en corrosiebestendigheid. Dit zorgt ervoor dat de hal een lange levensduur heeft en weinig onderhoud vereist. Het staal is thermisch verzinkt om extra weerstand tegen de elementen te bieden. Bij het dekzeil kun je kiezen tussen PVC-zeil en PE-zeil, alle zeilen zijn 100% waterdicht en het hele jaar door te gebruiken.

  Weerbestendige loods in de sneeuw

  Technische specificaties en bouwmethoden

  De constructie van de prefab loods volgt een relatief eenvoudig proces. Prefab componenten worden in loods bouwpakketten op de bouwplaats geleverd en kunnen snel in elkaar worden gezet, vaak zonder de noodzaak van zwaar bouwmaterieel. Dit maakt de bouw snel en kostenefficiënt. Bovendien kan de snelbouw loods modulair worden uitgebreid, waardoor je in de toekomst meer ruimte kunt creëren zonder een geheel nieuw gebouw te hoeven neerzetten.

  Technische specificaties en bouwmethoden

  Isolatie- en ventilatiemogelijkheden

  De meeste hallen zijn uitgerust met vensters om temperatuurvariaties te minimaliseren en condensatieproblemen te voorkomen. Dit is vooral belangrijk voor de bescherming van gevoelige goederen en machines. Daarnaast kunnen ventilatiesystemen worden geïnstalleerd om een goede luchtcirculatie te waarborgen en zo de luchtkwaliteit binnen de hal te verbeteren.

  Isolatie- en ventilatiemogelijkheden

  Halfronde zelfbouw loods voor werktuigen en machines

  Het functionele ontwerp van halfronde hallen biedt tal van voordelen voor landbouwers. De ruime, open binnenruimte van een rondbooghal maakt het mogelijk om mobiele werktuigen en machines efficiënt te organiseren en op te slaan. Dit vermindert de tijd die nodig is om machines te vinden en te verplaatsen, wat de algehele productiviteit van een landbouwbedrijf kan verhogen. Zonder interne steunpilaren biedt een halfronde hal maximale manoeuvreerruimte. Dit betekent dat zelfs de grootste landbouwmachines gemakkelijk in en uit de hal kunnen worden gereden, zonder beperkingen of obstakels die de toegang belemmeren. De hoogste doorgang van onze mobiele hallen is 5.30 meter.

  Veiligheid en bescherming

  Veiligheid en bescherming zijn belangrijke aspecten bij het opslaan van landbouwmachines. Onze hal biedt een robuuste en veilige omgeving voor je machines. Het stevige staal en de solide constructie beschermen tegen inbraak en vandalisme. Bovendien zorgen de weerbestendige eigenschappen ervoor dat je machines beschermd zijn tegen schadelijke weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en extreme temperaturen. Dit verlengt de levensduur van je machines en vermindert de noodzaak voor dure reparaties.

  Veiligheid en bescherming

  Materiaal van mobiele loodsen en beschermingsklassen

  Alhoewel ons product geen geisoleerde loods is, maken de constructie in de vorm van een romney loods en het materiaal van het zeil efficiënte isolatie mogelijk. Dit helpt om de interne temperatuur te reguleren en het energieverbruik te minimaliseren. Het reguleren is vooral belangrijk in seizoenen met extreme temperaturen, waar goede isolatie kan bijdragen aan lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. De staalstructuur van rondbooghallen is duurzaam en recyclebaar. Dit betekent dat, aan het einde van hun levensduur, de materialen opnieuw kunnen worden gebruikt, wat bijdraagt aan een circulaire economie en minder afval genereert.

  RBH_TARP_MAT_PVC3

  PVC zeil

  RBH_TARP_MAT_PE1

  PE zeil

  Onze hoogwaardige PE- en brandvertragende PrimeTex PVC-zeilen met een extra dicht binnenraster zijn dankzij gelaste naden 100% waterdicht. Ventilatieroosters of vensters zorgen voor optimale luchtcirculatie en de extra lange bodemflappen houden vocht en wind buiten.

  Gebruiksdoelen en bescherming van de landbouwloods

  Overkapping zonder zijwanden en gevels

  Overkapping

  • Beschermend dak
  • Optionele zijwanden en gevels

  Mobiele overkapping, om goederen te kunnen laden en lossen in een droge, overkapte ruimte, biedt bescherming tegen rechtstreeks zonlicht of regen.

  Weidetenten
  Geventileerde loods

  Geventileerde loods

  • Beschermend dak
  • Met of zonder gevels
  • Ventilatie door gaasvensters

  Snelle bescherming rondom met zijwanden. Deze hal is ideaal voor gebruik als stalling voor temperatuur ongevoelige machines. Ventilatie wordt gegarandeerd door gaasvensters in de gevels.

  Garagetenten
  Ongeïsoleerde loods

  Ongeïsoleerd loods

  • Beschermend dak
  • Rondom gesloten
  • PE-dekzeil

  Als bescherming voor temperatuur ongevoelige goederen. Met of zonder gevelwanden. Bovendien te gebruiken als stal, machinehal of eenvoudige overkapping.

  PE zeil booghallen
  Tegen condensatie

  Tegen condensatie

  • Beschermend dak
  • Rondom gesloten
  • Geen condenswater

  All-round bescherming voor temperatuur ongevoelige goederen met extra bescherming tegen condensatie aan de binnenkant. Ideaal voor het opslaan van machines.

  PVC zeil booghallen

  Kun je een loods ofwel hal volledig thermisch isoleren?

  Een manier om onze hallen te isoleren is bijvoorbeeld door een extra laag sandwichpanelen aan de binnenkant te installeren of met polyurethaanschuim.

   Veelgestelde vragen over mobiele landbouwhallen

   Boogtent kopen, huren of vaste hal bouwen?

   Wat kost het om een vaste loods te laten bouwen?

   *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.