excl. btw

Werktenten kopen

Afmetingen
Kleur
Zijwandhoogte
Filters wissen
200 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 10

Werktenten - bescherming voor bouw en industrie

Een werktent is een tijdelijke constructie die wordt gebruikt om werknemers, gereedschap of materialen te beschermen tegen weersinvloeden of andere gevaren. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals stof, waterdicht polyester, metaal of hout.

Op plaatsen waar bouwwerkzaamheden, reparaties, onderhoud of andere activiteiten worden uitgevoerd waarvoor snel een beschermde ruimte nodig is, worden pop up werktenten vaak gebruikt. Deze easy up werktenten zijn een kosteneffectieve en flexibele oplossing voor tijdelijke werktenten.

Toepassingsmogelijkheden van werktenten

Met de mobiele constructie van onze vouwtenten is het super eenvoudig om tijdelijk en binnen seconden een beschermde werkplek te creëren. Ben je op zoek naar een stabiele werkplaatstent? Dan zijn onze opslagtenten de oplossing voor je bouwplaats. Hier onder vind je verschillende toepassingen van onze tenten:

Industrie werktent of opslagtent

Bouw en industrie

Een opslagtent als bouwtent kan dienen als opslag voor bouwmaterialen, een werkplaats voor gereedschap en machines, bescherming tegen weersinvloeden of stof, of als montageplaats voor onderdelen zoals ramen, deuren of daken. Een bouwtent van brandveilig materiaal kan ook als las tent voor laswerkzaamheden worden gebruikt. Let op brandvertragend gecertificeerd materiaal als je een lasttent uit ons assortiment gaat kopen.

Easy up tent bij een sport evenement

Sport evenementen

Een easy up als sport tent biedt bescherming tegen de weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon. Kies voor een easy up als vistent om comfortabel te zitten en je hengels en vismateriaal op te bergen. Of denk aan een voetbalwedstrijd, waar de tent als een toeschouwerstent iets kan betekenen. Met een opvouwbare tent ben je voorbereid op alle weersomstandigheden. Als het regent, kun je beschut in de tent zitten en naar de buitenactiviteiten kijken.

Medische hulp bij noodsituaties in een werktent

Hulpdiensten

Door de draagbare structuur van werktenten worden de tenten ook graag gebruikt om medische hulp te verlenen in noodsituaties of op afgelegen locaties. Easy up werktenten kunnen dienen als eerstehulpposten voor gewonden en zieken, medische tenten voor medisch personeel en materiaal, ontsmettingstenten voor radioactieve of chemische stoffen, of noodopvang voor daklozen en vluchtelingen.

Werktent huren of kopen?

Als je een doorwerktent gaat huren heb je minder invloed op de kwaliteit, het ontwerp en de functionaliteit van de tent, die afhankelijk zijn van het aanbod en de beschikbaarheid van de verhuurder. Je moet ook rekening houden met de levertijd en beschikbaarheid van de tent, die kunnen variëren afhankelijk van de vraag en het seizoen. TOOLPORT werktenten kopen betekent dat je de volledige controle over de kwaliteit, het ontwerp en de functionaliteit van de tent hebt. Je kunt de tent zo vaak en zo lang gebruiken als je wilt, zonder extra kosten of beperkingen.

Doorwerktent - Droog en windvrij doorwerken

Als er in de winter buiten gewerkt moet worden, kan het weer een grote uitdaging zijn. Regen, sneeuw, hagel en wind kunnen het werk vertragen of zelfs onmogelijk maken. Gelukkig is er een oplossing: een doorwerktent. Een doorwerk tent is snel en eenvoudig op te zetten en af te breken, en kan worden verplaatst naar verschillende locaties. Opvouwbare doorwerktenten bieden niet alleen comfort en veiligheid, maar ook efficiëntie en kwaliteit. Je kunt je werk sneller en beter uitvoeren, zonder rekening te hoeven houden met het weer. Bovendien kun je kosten besparen op materiaal en werkuren, omdat je minder verspilling en uitval hebt. Kortom, een doorwerktent in bijvoorbeeld de bouw is een slimme investering voor elke professional die buiten moet werken in de winter.

Doorwerktent voor droog en windvrij doorwerken

Klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een werktent? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

Professioneel advies

service-luuk
*1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.