excl. btw

Accessoires

Oplossing tegen harde wind: windbreekgaas

Met onze optionele weidetent stal accessoires voor paarden en andere graasdieren kun je de PROFESSIONAL schuiltenten aanpassen aan omstandigheden en wensen. Een effectieve oplossing bijvoorbeeld tegen harde wind is windbreekgaas. Dit speciale gaas, ook wel bekend als winddoek of windgaas, biedt een ideale barrière tegen harde wind.

Met windbreekgaas op maat passend gemaakt kun je de perfecte schuiltent creëren voor de behoeften van je dieren. Het voordeel van een winddoek op maat is duidelijk, het kan snel worden gemonteerd. Ons groen windgaas is rondom afgewerkt met een bies met zeilogen en een brede band onderaan, die ervoor zorgt dat het windbreekdoek goed op de bodem blijft liggen.

Windbreekgaas tegen harde wind

Voordeel van windbreekgaas

Met windgaasdoeken ofwel windbreeknetten kunnen bijvoorbeeld paardeneigenaren rust en comfort bieden aan hun geliefde dieren, zelfs tijdens dagen met harde wind. Het gebruik van winddoeken is een verstandige investering in de gezondheid en het welzijn van de graasdieren.

  PVC strokengordijn: een tochtvrije doorgang in de stal

  Een aanvullend accessoire voor onze weidetenten Professional is een pvc strokengordijn. Dit veelzijdige accessoire biedt niet alleen een efficiënte barrière tegen tocht, maar zorgt ook voor een gemakkelijke doorgang voor zowel dieren als mensen. Het bestaat uit flexibele plastic flappen die naadloos aan elkaar zijn bevestigd. De flappen aan het stroken gordijn zijn ontworpen dat ze gemakkelijk bewegen wanneer dieren doorheen lopen.

  Met een transparant pvc gordijn kun je zicht houden op wat er aan de andere kant van het gordijn gebeurt, wat de veiligheid en het toezicht in de stal bevordert. Dit is vooral handig tijdens het voederen of bij het binnenbrengen van nieuwe dieren.

  Strokengordijn voor de Professional weidetent poort

  Voordeel van ons pvc stroken gordijn

  Onze strokengordijnen zijn passend op maat verkrijgbaar voor de poort constructies van de Professional weidetenten. Naast het bieden van bescherming tegen tocht, fungeert het pvc gordijn ook als een geluiddemper, waardoor het een fijne omgeving creëert voor de dieren om te rusten en te ontspannen.

   PVC Zijwanden tegen weersinvloeden

   Wind doeken als zijwanden voor een mobiele schuilstal spelen een cruciale rol bij het bieden van bescherming tegen de weersinvloeden, vooral tegen harde wind. Met PVC wind doeken kun je een stevige barrière creëren als beschutting tegen de wind.

   Een gesloten zijwand van de tent biedt niet alleen beschutting tegen de wind, maar fungeert ook als een buffer tegen regen en sneeuw. Door de zeilogen met koorden sluiten de zijwanden perfect aan en houden stand zelfs bij sterke windstoten.

   DTL-2_ZUB_WEI_PRO_SID_0600x0600_DGN

   Deze tent zijwanden zijn ontworpen om eenvoudig te worden gemonteerd op een mobiele schuilstal, waardoor ze een flexibele oplossing zijn voor eigenaren die hun dieren graag willen beschermen, ongeacht de locatie. De extra lange flappen hangen op de grond en houden tevens het regenwater uit de schuiltent, zodat de dieren altijd droog staan.

   Klantenservice

   Weet je niet helemaal zeker waar je op moet letten bij het kopen van een weidetent of weidetent onderdelen? Heb je nog vragen over onze producten? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

   Professioneel advies

   service-luuk