excl. btw

Mobiele schuilstal paard

Mobiele paardenstal of ponystal

Mobiele paardenstallen bieden een innovatieve oplossing voor eigenaren van paarden en pony’s. Wil je flexibel blijven en gemak hebben in het beheer van je dieren? Dan zijn verplaatsbare paardenstallen de beste keuze.

Met een mobiele schuilstal voor paarden kunnen eigenaren de leefomgeving van hun paarden aanpassen aan de wisselende behoeften en weersomstandigheden.

Mobiele paardenstal of ponystal

Onze mobiele stallen bieden niet alleen het hele jaar beschutting tegen extreme weersomstandigheden. Ze dienen ook als veelzijdige ruimte voor het stallen van paarden. Of het nu gaat om een weidetent voor je paard voor in de zomer of een verplaatsbare schuilstal voor je paard tijdens koudere maanden. Deze flexibele oplossingen passen zich aan aan seizoensveranderingen.

Een ponystal of tentstal voor paarden is niet alleen handig op het gebied van mobiliteit. Het biedt ook een veilige en comfortabele omgeving voor paarden. De vraag naar mobiele paardenstallen te koop groeit, omdat eigenaren steeds meer de voordelen waarderen van een mobiele schuur. Deze is namelijk gemakkelijk aan te passen aan de dynamische eisen van het paardenleven.

Of je nu op zoek bent naar een mobiele paardentent voor tijdelijk gebruik of overweegt om een mobiele stal permanent te installeren, je vindt hier een ruime selectie.

Wat maakt onze mobiele schuilstal zo uniek?

Onze weidetent voor paarden en pony’s is speciaal voor dieren ontworpen en biedt maximale veiligheid. In de hekwerkpanelen vind je geen uitstekende schroeven en het zeil zit dankzij het professionele zeilspansysteem stevig aan het frame vast. De voorwand van de paardenbox met oprolbare ingang zorgt voor maximale gebruiksvrijheid

  Accessoires voor de verplaatsbare stallen

  In tegenstelling tot onze standaard weidetenten wordt deze paardenoverkapping geleverd met paddock panelen tussen de staanders. Hierdoor wordt de tent een echte mobiele paardenbox. Voor de mobiele paardenstal inrichting bieden we de volgende accessoires aan:

  De schuilstal tent voor paard of pony - een wendbare oplossing

  Wanneer comfort en dierenwelzijn belangrijk zijn, is het een slimme beslissing om te kiezen voor een verplaatsbare schuilstal voor je paard. Deze flexibele structuur, ook wel bekend als een schuiltent voor paarden, biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Met stevige metalen schuilhokken en duurzame materialen is deze draagbare paarden schuilstal afgestemd op de behoeften van zowel je geliefde pony als je majestueuze paard.

  Schuilstal tent voor paard of pony

  Of het nu gaat om een compacte schuilstal voor je paard voor tijdelijk gebruik of een meer permanente paarden schuilstal, deze mobiele oplossing biedt zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden als schuilhok voor paarden een veilig toevluchtsoord, een betrouwbaar bastion tegen winterse ongemakken. Kies verstandig voor het welzijn van je viervoetige metgezel – een verplaatsbare paarden schuilstal als het ultieme winters onderkomen.

  Innovatieve paarden stal: Mobiele box met overkapping

  Ontdek de combinatie van comfort en mobiliteit met onze geavanceerde paarden stal. Deze state-of-the-art paarden stallen bieden een veilige en beschutte omgeving voor jouw edele viervoeters. De mobiele box met een handige overkapping is niet alleen geschikt voor paarden, maar ook ideaal als pony stal.

  Met deze moderne benadering van de traditionele inloopstal voor paarden creëer je een flexibele ruimte die past bij de behoeften van jouw paarden. Deze duurzame constructie voor stal paarden is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor eigenaren die streven naar het welzijn van hun geliefde dieren. Ontdek de toekomst van paardenonderkomens en ponystallen met onze mobiele box met overkapping.

  Mobiele paardenstal eenvoudig opbouwen

  Voor het bouwen van onze paardenstal is geen vakkennis nodig. Bovendien is er geen specialistisch gereedschap nodig, het artikel wordt geleverd met een duidelijke montage handleiding. Doordat de onderdelen genummerd zijn, kun je bovendien gemakkelijk uitzoeken waar ieder onderdeel hoort. Met 2-4 personen is een kleine 4x4 Professional stal in ca. 2 uur te bouwen. Voor het opzetten van een 6x6 Professional is ca. 5 uur nodig.

  Weidetent opbouwen - spansysteem

  Veelgestelde vragen over mobiele paardenstallen

  Hebben jullie goedkope schuilstallen voor paarden?

  Mobiele paardenbox huren of tweedehands kopen?

  Heb ik een vergunning voor een paardenstal nodig?

  Klantenservice

  Weet je niet helemaal zeker waar je op moet letten bij het kopen van een mobiele schuilstal? Of heb je nog vragen over onze producten? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk