Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Easy Up Partytent 3x6 m als stand op een infomarkt

Biedt plaats aan
ca. 18 ca. 12

100% waterdicht, stabiel en veelzijdig

100% waterdicht, stabiel en veelzijdig

In hoogte verstelbaar

Razendsnel opgebouwd

Easy up partytent 3x6 kopen

De 3x6 meter easy up partytent is een van de meest veelzijdige producten die wij verkopen. Een easy up partytent is geschikt voor enorm veel doeleinden en is razendsnel op te zetten - je klapt hem uit en hij staat. Dit type tent wordt daarom ook wel pop up partytent of 3x6 vouwtent genoemd.

Iedere 3x6 easy up tent wordt geleverd met een gratis draagtas.

Easy up partytent 3x6: aluminium of staal?

Er zijn twee verschillende typen frame beschikbaar voor een 3x6 meter easy up partytent: aluminium en staal. Beide frames hebben hun voordelen - een stalen easy up partytent 3x6 staat iets stabieler door zijn hogere eigengewicht, terwijl de aluminium easy up tent 3x6 enorm gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te vervoeren is. Aluminium easy up partytenten 3x6 zijn ideaal voor professioneel gebruik. Met name de kwaliteitsklasse Professional is bedacht op veelvuldig gebruik. Zowel de Professional als de Premium easy up partytent 3x6 kan worden uitgerust met een brandvertragend gecertificeerd PVC-zeil, dat voldoet aan de meest recente EU-regelgevingen voor brandveiligheid.

Easy Up Partytenten Bestsellers

Ontdek Profitent24

10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Veel producten razendsnel geleverd

Deskundige klantenservice

Hoogwaardige materialen

Overtuig jezelf!

Kleuren easy up partytent 3x6 meter

Kleuren easy up partytent 3x6

Er zijn twee verschillende typen dakzeil beschikbaar voor de 3x6 easy up partytenten: polyester en PVC. Beide zeiltypen zijn 100% waterdicht. Afhankelijk van de gekozen kwaliteit weegt het polyester ca. 300, 350 of 400 gr/m². Het polyester dakzeil is beschikbaar in de kleuren wit, zwart, antraciet, beige, blauw, groen, oranje en rood. Het PVC dakzeil is met ca. 520 en 620 gr/m² aanzienlijk zwaarder, gaat langer mee en wordt geleverd met een certificaat van brandvertragendheid. Dit type dakzeil is uitsluitend beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De zijwanden bestaan altijd uit hetzelfde materiaal als het dakzeil.


Easy up partytent 3x6: onderdelen & accessoires

Easy up partytent 3x6 accessoires

We doen er alles aan om je bij de aankoop van een 3x6 easy up partytent van een duurzaam product te verzekeren. Daarom hebben we bijvoorbeeld gegarandeerd tot 10 jaar na de aankoopdatum vervangende onderdelen beschikbaar. Gaat er onverhoopt toch iets stuk aan de 3x6 easy up tent, dan kan dat dus eenvoudig gerepareerd worden.

Naast een duurzaam product willen we ook een veelzijdig product aanbieden, dat geschikt is voor alle denkbare toepassing. Bekijk daarom ook eens ons assortiment accessoires voor 3x6 easy up partytenten, met vele producten die als optie aan de bestelling zijn toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan luifels & halfhoge zijwanden, voor een professionele marktraam-look (uitsluitend verkrijgbaar in wit en zwart). Of verbindingssets & regengoten, waarmee meerdere easy up tenten met elkaar kunnen worden verbonden om één vouwtent van grotere afmetingen te creëren. Verder kunnen we ook extra stormbeveiliging aanraden, zodat je easy up partytent 3x6 ook onder zwaardere temperaturen buiten gebruikt kan worden.


Easy up partytent 3x6 opzetten

Easy up partytent 3x6 opzetten

Hoewel het mogelijk is voor één persoon om een 3x6 easy up partytent op te zetten, kunnen we het sterk aanbevelen om minstens één helper te regelen. Het uitvouwen van de tent verloopt dan eenvoudiger en gelijkmatiger. Je begint de opbouw altijd met het rechtop zetten van de nog in elkaar gevouwen tent. Trek de staanders een stukje uit elkaar en doe het dakzeil over het dakframe. Vervolgens kan de gehele tent worden uitgevouwen totdat de hoeken op hun plek klikken. Vervolgens stel je de juiste hoogte in en kan de vouwtent in de grond worden verankerd. Zijwanden en eventuele accessoires kunnen worden zodra de tent veilig in de grond staat.

Voor het afbreken draai je alle stappen om. Verwijder de verankering, klik de hoeken los en vouw de inklapbare partytent 3x6 meter weer in elkaar. De tent wordt inclusief gratis draagtas geleverd, waar het frame precies in past. Het dakzeil en eventuele zijwanden kunnen in een speciale draagtas worden bewaard.

Bekijk de opbouwvideo voor 3x6 easy up partytenten voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Kan ik beter een 3x6 meter vouwtent huren of kopen?

Zowel het kopen als het huren van een 3x6 vouwtent heeft zijn voor- en nadelen. Het grootste verschil vind je echter in de prijs. Een easy up partytent 3x6 huren kost ongeveer 70 euro per dag, een 3x6 easy up tent kopen kost een veelvoud van dat bedrag. Zeker als je de tent slechts één dag voor een zeer specifiek doel wil gebruiken, ben je met huren aanzienlijk goedkoper uit. Een groot voordeel van een opvouwbare partytent 3x6 is echter zijn veelzijdigheid. Dat maakt hem is ideaal om voor verschillende doeleinden in te zetten. Door een 3x6 easy up partytent te kopen, kun je altijd over je multi-inzetbare tent beschikken - hij komt namelijk veel vaker van pas dan je je kunt indenken! Wil je toch wat besparen? Bekijk dan eens onze 3x6 easy up partytent aanbiedingen.

Dat ligt eraan welke uitvoering je kiest. Wij verkopen easy up partytenten 3x6 met 4 zijwanden, met 2 zijwanden en zonder zijwanden. De zijwanden zelf zijn uitgerust met rondboogvensters, panoramavensters (met rolgordijn), een ritssluiting of zonder vensters. De zijwanden zelf zijn met klittenband aan het dakzeil te bevestigen. HIerdoor loopt water gemakkelijk via de zijkant naar beneden. De zijwanden zijn altijd optioneel en kunnen dus eenvoudig worden weggelaten. Zo tover je een model met zijwanden eenvoudig om in een open overkapping met open zijkanten.

Wij verkopen uitsluitend 3x6 easy up partytenten van TOOLPORT. Dit merk, dat door vrijwel heel Europa verkocht wordt, levert verschillende type tenten af voor onder andere de agrarische, industriële en de particuliere markt. De 3x6 m easy up partytenten die TOOLPORT levert zijn betrouwbaar, voldoen aan hoge standaarden en zijn voorzien van de juiste keurmerken.

Profitent24: Traditionele kwaliteit

Profitent24, vakhandel voor partytenten, tuinpaviljoenen en opslagtenten

Wij laten je niet in de regen staan: onze klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een 3x6 easy up partytent? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Onze experts van de klantenservice staan voor je klaar! Stuur een e-mail naar klantenservice@profitent24.nl of bel ons op onderstaand telefoonnummer.

We kijken uit naar je belletje:

+31 591 728495
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur