Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Easy Up Partytent 3x6 m als stand op een infomarkt

Biedt plaats aan
ca. 18 ca. 12

100% waterdicht, stabiel en veelzijdig

100% waterdicht, stabiel en veelzijdig

In hoogte verstelbaar

Razendsnel opgebouwd

Easy Up Partytenten 3x6 m: het regen- en zonnescherm van 18m2

Je hebt grote plannen en hebt daarvoor veel ruimte nodig? Dan is de 3x6 m Easy Up Partytent de juiste keuze. Er passen niet alleen met gemak een auto in, of drie barren, maar ook minstens 18 staande personen of een groot buffet, waardoor de 3x6 meter grote Easy Up Partytent een perfecte feesttent is voor ieder outdoor evenement. Dankzij het praktische schaarmechanisme is de tent snel opgebouwd en direct klaar voor gebruik. Zulke flexibiliteit vind je alleen bij een Easy Up Partytent! Het grote voordeel van dit type partytent is zijn mobiliteit. Er is geen gereedschap nodig om hem op te bouwen, en hij staat in een handomdraai. De Easy Up is ook in enkele minuten weer afgebroken, waarna hij direct in de meegeleverde draagtassen kan worden opgeborgen. Angst voor slecht weer is dus nergens meer voor nodig: met de Easy Up Partytent draag je de beste bescherming tegen regen en wind op een outdoor event gewoon in je bagage mee.

Aluminium of staal?

Wij bieden vouwtenten aan in vier categorieën: Economy Staal, Economy Aluminium, Premium Staal en Professional Aluminium. Deze categorieën verschillen door het materiaal van het frame. Ze hebben allemaal hetzelfde materiaal zeil (polyester met PVC-coating, en brandwerende modellen hebben zuiver PVC-dekzeil) en zijn verkrijgbaar in Economy, Premium en Professional.

Easy Up Partytenten Bestsellers

Ontdek Profitent24

10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Veel producten razendsnel geleverd

Deskundige klantenservice

Hoogwaardige materialen

Overtuig jezelf!

Inzetmogelijkheden voor de 3x6 m Easy Up Partytent

De vouwtent van 3x6 m wordt vaak gebruikt in een professionele omgeving:

 • Marktkraam
 • Promoties
 • Bescherming tegen de zon bij tuinfeestjes
 • Privacyscherm
 • Schuilplaats tijdens outdoor sportevenementen
 • Opslagruimte
 • Receptie/bar/buffet
 • Stands tijdens straatfestivals
 • Regen- en zonnescherm op festivals
 • Onderdak bij feesten
 • Carport voor auto's

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd bij een bestelling?

De levertijd van onze producten bedraagt tussen de 1 en 5 werkdagen, maar kan per product afwijken. De levertijd staat bij ieder product in de webshop vermeld. Let hierbij goed op de tekst "Op voorraad"

In onze webshop vind je een formulier (onder het tabblad Reserveonderdelen). Als je dat invult, onze klantenservice zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor zware weersomstandigheden kun je je Easy Up tent extra beveiligen met accessoires, zoals onze Stormbanden of Gewichten. Niettemin raden we aan de tent bij zeer sterke wind af te breken. Zelfs een echte, professionele vouwtent stijgt op tijdens een windhoos...
In onze online shop vind je een ruim assortiment accessoires voor professionele vouwtenten.

Onze Easy Up Partytenten hebben de grootste kleurenselectie van onze online winkel. In het formaat 3x6 m zijn de kleuren wit, blauw, donkergroen, rood, emerald, zwart, oranje, paars, crème en grijs beschikbaar.

Ja. Al onze Easy Up Partytenten zijn voorzien van een hoogwaardig polyester met PVC-coating, of een PVC-dakzeil dat brandvertragend gecertificeerd is. Beide daktypes zijn 100% waterdicht.

Profitent24: Traditionele kwaliteit

Profitent24, vakhandel voor partytenten, tuinpaviljoenen en opslagtenten

Wij laten je niet in de regen staan: onze klantenservice

Welk model moet je kiezen? Waar vind je praktische accessoires? En waar een nieuwe zijwand? Onze experts van de klantendienst helpen je graag het juiste product te vinden.

We kijken uit naar je belletje:

+31 591 728495
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur