excl. btw

Easy Up partytent 3x6 kopen

Kleur
Zijwanden
Prijs
Filters wissen
88 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 5

Easy up partytent 3x6 online kopen

De 3x6 meter easy up partytent is een van de meest veelzijdige producten die wij verkopen. Een easy up partytent is geschikt voor enorm veel doeleinden en is razendsnel op te zetten - je klapt hem uit en hij staat. Dit type tent wordt daarom ook wel pop up partytent of 3x6 vouwtent genoemd. Iedere 3x6 easy up tent wordt geleverd met een gratis draagtas.

Easy up partytent 3x6 online kopen

Easy up partytent 3x6: aluminium of staal?

Er zijn twee verschillende typen frame beschikbaar voor een 3x6 meter easy up partytent: aluminium en staal. Beide frames hebben hun voordelen - een stalen easy up partytent 3x6 staat iets stabieler door zijn hogere eigengewicht, terwijl de aluminium easy up tent 3x6 enorm gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te vervoeren is. Aluminium easy up partytenten 3x6 zijn ideaal voor professioneel gebruik. Met name de kwaliteitsklasse Professional is bedacht op veelvuldig gebruik. Zowel de Professional als de Premium easy up partytent 3x6 kan worden uitgerust met een brandvertragend gecertificeerd PVC-zeil, dat voldoet aan de meest recente EU-regelgevingen voor brandveiligheid.

Stalen easy up partytent 3x6

Stalen easy up partytent 3x6

 • Verkrijgbaar met vierkantige of zeskantige buizen
 • Polyester of PVC dakzeil
 • Hogere standvastigheid door hoger eigengewicht
 • Gewicht tussen 17 en 30 kilo
Stalen easy up partytenten 3x6
Aluminium easy up partytent 3x6

Aluminium easy up partytent 3x6

 • Verkrijgbaar met vierkantige of zeskantige buizen
 • Polyester of PVC dakzeil
 • Licht & mobiel
 • Gewicht tussen 14 en 22 kilo
Aluminium easy up partytenten 3x6

Kleuren easy up partytent 3x6 meter

Er zijn twee verschillende typen dakzeil beschikbaar voor de 3x6 easy up partytenten: polyester en PVC. Het polyester dakzeil is beschikbaar in de kleuren wit, zwart, antraciet, beige, blauw, groen, oranje en rood. Het PVC dakzeil is aanzienlijk dikker en zwaarder, gaat langer mee en wordt geleverd met een certificaat van brandvertragendheid. Dit type dakzeil is uitsluitend beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De zijwanden bestaan altijd uit hetzelfde materiaal als het dakzeil.

Rode easy up partytent 3x6

Easy up partytent 3x6: onderdelen & accessoires

Naast een duurzaam product willen we ook een veelzijdig product aanbieden, dat geschikt is voor alle denkbare toepassing. Bekijk daarom ook eens ons assortiment accessoires voor 3x6 easy up partytenten, met vele producten die als optie aan de bestelling zijn toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan luifels & halfhoge zijwanden, voor een professionele marktraam-look (uitsluitend verkrijgbaar in wit en zwart). Of verbindingssets & regengoten, waarmee meerdere easy up tenten met elkaar kunnen worden verbonden om één vouwtent van grotere afmetingen te creëren. Verder kunnen we ook extra stormbeveiliging aanraden, zodat je easy up partytent 3x6 ook onder zwaardere temperaturen buiten gebruikt kan worden.

Stormbanden easy up partytent 3x6

We doen er alles aan om je bij de aankoop van een 3x6 easy up partytent van een duurzaam product te verzekeren. Daarom hebben we bijvoorbeeld gegarandeerd tot 10 jaar na de aankoopdatum vervangende onderdelen beschikbaar. Gaat er onverhoopt toch iets stuk aan de 3x6 easy up tent, dan kan dat dus eenvoudig gerepareerd worden.

  Easy up partytent 3x6 opzetten

  Hoewel het mogelijk is voor één persoon om een 3x6 easy up partytent op te zetten, kunnen we het sterk aanbevelen om minstens één helper te regelen. Het uitvouwen van de tent verloopt dan eenvoudiger en gelijkmatiger. Je begint de opbouw altijd met het rechtop zetten van de nog in elkaar gevouwen tent. Trek de staanders een stukje uit elkaar en doe het dakzeil over het dakframe. Vervolgens kan de gehele tent worden uitgevouwen totdat de hoeken op hun plek klikken. Vervolgens stel je de juiste hoogte in en kan de vouwtent in de grond worden verankerd. Zijwanden en eventuele accessoires kunnen worden zodra de tent veilig in de grond staat.

  Easy up partytent 3x6 opzetten

  Voor het afbreken draai je alle stappen om. Verwijder de verankering, klik de hoeken los en vouw de inklapbare partytent 3x6 meter weer in elkaar. De tent wordt inclusief gratis draagtas geleverd, waar het frame precies in past. Het dakzeil en eventuele zijwanden kunnen in een speciale draagtas worden bewaard. Bekijk de opbouwvideo voor 3x6 easy up partytenten voor meer informatie.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik beter een 3x6 meter vouwtent huren of kopen?

  Wordt een easy up partytent 3x6 met zijwanden geleverd?

  Welk merk 3x6 easy up partytent verkopen jullie?

  Accessoires 3x6 easy up partytenten

  Klantenservice

  Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een 3x6 easy up partytent? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk
  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
  *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.