/Easy up partytenten/Easy up partytent 3x3
excl. btw

Easy Up partytent 3x3 kopen

131 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 7

Opvouwbare pop up partytent 3x3 kopen

Snel, gebruiksvriendelijk en veelzijdig, dat typeert een easy up partytent van 3x3 meter het beste. Het geheim zit in het dak. Dankzij een praktisch schaarmechanisme doet de easy up tent 3x3 zijn naam eer aan: binnen een minuut is de pop up partytent 3x3 gemakkelijk opgezet. Door een zorgvuldige verbinding tussen de buizen van het dakframe kan de vouwtent 3x3 keer op keer soepel worden uitgevouwen en klikt hij gemakkelijk op zijn plaats.

Opvouwbare pop up partytent 3x3 kopen

Stalen of aluminium easy up partytent 3x3?

Er zijn frames van twee verschillende metalen easy up partytenten 3x3: staal of aluminium. Beide materialen zijn corrosiebestendig en gebruiksvriendelijk. De stalen 3x3 easy ups zijn zwaarder, maar ook goedkoper. Perfect voor kortstondig gebruik en feesten. Aluminium easy up partytenten 3x3 zijn lichter, wat ze perfect maakt voor professioneel gebruik - veelzijdig, gebruiksvriendelijk en geschikt voor regelmatig gebruik.

Vergelijking easy up partytent 3x3: staal of aluminium

Stalen easy up partytent 3x3

Stalen frame

 • Robuust & stabiel
 • Corrosiebestendige poedercoating
 • Vierkantige of zeskantige buizen
 • In 1 minuut op te zetten
 • Polyester dakzeil
Bekijk stalen easy up partytenten 3x3
Aluminium easy up partytent 3x3

Aluminium frame

 • Licht & stevi 6063-T5 aluminium
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Vierkantige of zeskantige buizen
 • In 1 minuut op te zetten
 • Polyester of PVC dakzeil
Bekijk aluminium easy up partytenten 3x3

Brandvertragende easy up partytent

Bij een aluminium frame kan een waterdicht, brandvertragend PVC zeil worden gekozen. Zo kan de tent ook voor professionele doeleinden gebruikt worden, zoals een 3x3 werktent op de bouw of als overkapping bij een barbecue.

  Easy up partytenten 3x3: met zijwanden of zonder

  De 3x3 easy up partytenten zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar: met 4 zijwanden, met 2 zijwanden of zonder zijwanden. De zijwanden kunnen bovendien uitgerust worden met verschillende type vensters: ronde kerkvensters, panoramavensters met rolgordijn, zijwanden zonder vensters of zijwanden met een ritssluiting als toegang. Tenslotte kunnen er ook nog zijwanden zonder ritssluiting of vensters worden gekozen.

  Easy up partytenten 3x3 met zijwanden

  Zowel bij een 3x3 easy up partytent met 2 zijwanden als een met 4 zijwanden geldt dat niet alle zijwanden gebruikt hoeven te worden. De zijwanden worden eenvoudig met klittenband aan het dakzeil bevestigd, en zijn ook eenvoudig te verwijderen.

   Opbouw 3x3 easy up partytent

   Een easy up partytent 3x3 is razendsnel op te bouwen - je klapt hem uit en hij staat. Zet het frame rechtop en trek de 4 hoeken een stukje uit elkaar. Doe daarna het dakzeil over het frame en vouw de tent helemaal uit. Met het kliksysteem stel je vervolgens de gewenste hoogte in - afhankelijk van het model zijn er 3 of 5 verschillende hoogtes beschikbaar. Eventueel voeg je nog zijwanden toe. Veranker de tent waar nodig in de grond en je bent klaar.

   Het afbreken van de tent is even eenvoudig - je draait hiervoor simpelweg alle stappen om. Haal de haringen uit de grond en verwijder de zijwanden en het dakzeil. Vervolgens duw je alle staanders van de inklapbare partytent 3x3 naar elkaar toe. Stel de hoogte weer op de originele stand in. De opbouwbare partytent 3x3 kan vervolgens weer netjes in de gratis meegeleverde draagtas worden opgeborgen.

   Kliksysteem easy up partytent 3x3

   Easy up partytent 3x3 onderdelen & accessoires

   We verkopen vele producten die ervoor zorgen dat de easy up partytent 3x3 meter veelzijdiger inzetbaar wordt. We verkopen bijvoorbeeld extra zekering en bescherming in de vorm van gewichtszakken, gewichten en stormbeveiliging, zodat de tent ook onder zwaardere weersomstandigheden buiten kunt opzetten.

   Voor een extra professionele uitstraling kan de 3x3 vouwtent worden uitgerust met een waterdichte luifel of halfhoge zijwand, beschikbaar in de kleuren wit en zwart.

   Tenslotte kunnen er twee easy up partytenten van 3x3 meter aan elkaar worden verbonden met verbindingssets en waterdichte regengoten. Zo maak je van twee tenten van gelijke afmetingen één tent die twee keer zo groot is.

   Accessoires 3x3 easy up partytenten

   Onderdelen easy up partytent 3x3

   Bestel je een 3x3 easy up partytent bij ons, dan ben je verzekerd van een duurzaam en veelzijdig product. Wij hebben gegarandeerd tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen beschikbaar. Kleine reparaties en verlies van onderdelen zijn hierdoor vrij gemakkelijk op te vangen.

    Veelgestelde vragen

    Hoe werkt het dak van een easy up partytent 3x3 m?

    Hoe hoog is een easy up partytent 3x3 m?

    Welk merk 3x3 easy up partytent verkopen jullie?

    Klantenservice

    Hulp nodig bij het kopen van een 3x3 easy up partytent? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

    Professioneel advies

    *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
    *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.