excl. btw

Easy Up partytent 3x3 kopen

Kleur
Zijwanden
Prijs
Filters wissen
131 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 7

Easy up partytent 3x3 - de opvouwbare partytent 3x3

Snel, licht van gewicht en veelzijdig, dat typeert een easy up tent van 3x3 meter het beste. Het geheim van de inklapbare partytent 3x3 zit in het dak. Dankzij een praktisch schaarmechanisme doet de easy up tent 3x3 zijn naam eer aan: binnen een minuut is de pop up partytent 3x3 gemakkelijk opgezet. Door een zorgvuldige verbinding tussen de buizen van het dak frame kan de vouwtent 3x3 keer op keer soepel worden uitgevouwen en klikt hij gemakkelijk op zijn plaats.

Het praktische harmonicasysteem van de tent zorgt ook ervoor dat de partytent 3x3 easy up supersnel kan worden opgevouwen en opgeborgen. Door het lage gewicht is de harmonicatent 3x3 tevens makkelijk te vervoeren in een tas.

Opvouwbare pop up partytent 3x3 kopen

Welke easy up partytent 3x3 is waterdicht?

Een belangrijk criterium bij het kopen van partytenten is de waterdichtheid. Maar niet elke tent is even waterdicht tegen regen. Onze Premium en Professional easy up tenten 3x3 van hoogwaardig polyester zijn waterdicht dankzij een PVC-coating of omdat ze van zuiver PVC zijn. Het tentdoek van de Economy productlijn is van minder zwaar polyester en qua waterdichtheid waterafstotend.

Een nieuwe Economy easy up tent houdt wel een tijdje regen tegen, maar na verloop van tijd verliest het polyester echter zijn waterdichtheid. Het resultaat: regen kan niet langer effectief buitengehouden worden, waardoor het vouwpaviljoen niet langer 100% waterdicht is.

waterproof-polyester-tarpaulin

Brandvertragende easy up partytent 3x3

Bij een aluminium frame van de Professional productlijn kan een waterdicht, brandvertragend PVC zeil worden gekozen. Zo kan de tent ook voor professionele doeleinden gebruikt worden, zoals een 3x3 werktent op de bouw of als overkapping bij een barbecue.

  Easy up 3x3 met zijwanden of zonder zijwanden bestellen

  De 3x3 opvouwbare partytenten zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar: met 4 zijwanden, met 2 zijwanden of zonder zijwanden. De zijwanden van de tent kunnen bovendien uitgerust worden met verschillende type vensters: ronde kerkvensters, panoramavensters met rolgordijn, zijwanden zonder raam of zijwanden met een ritssluiting als toegang. Tenslotte kunnen er ook nog zijwanden zonder ritssluiting of raam worden gekozen.

  Easy up partytenten 3x3 met zijwanden

  Zowel bij een 3x3 easy up partytent met 2 zijwanden als een met 4 zijwanden geldt dat niet alle zijwanden gebruikt hoeven te worden. De zijwanden worden eenvoudig met klittenband aan het dakzeil bevestigd, en zijn ook eenvoudig te verwijderen.

   Easy up partytent 3x3 onderdelen & accessoires

   We verkopen vele producten die ervoor zorgen dat de easy up partytent 3x3 meter veelzijdiger inzetbaar wordt. We verkopen bijvoorbeeld extra zekering en bescherming in de vorm van gewichtszakken, gewichten en stormbeveiliging, zodat de tent ook onder zwaardere weersomstandigheden buiten kunt opzetten.

   Voor een extra professionele uitstraling kan de 3x3 vouwtent worden uitgerust met een waterdichte luifel of halfhoge zijwand, beschikbaar in de kleuren wit en zwart.

   Tenslotte kunnen er twee easy up partytenten van 3x3 meter aan elkaar worden verbonden met verbindingssets en waterdichte regengoten. Zo maak je van twee tenten van gelijke afmetingen één tent die twee keer zo groot is.

   Accessoires 3x3 easy up partytenten

   Vervangende onderdelen easy up partytent 3x3

   Bestel je een 3x3 easy up partytent bij ons, dan ben je verzekerd van een duurzaam en veelzijdig product. Wij hebben gegarandeerd tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen beschikbaar. Kleine reparaties en verlies van onderdelen zijn hierdoor vrij gemakkelijk op te vangen.

    Verschillende productlijnen easy up partytent 3x3

    We bieden onze hoogwaardige easy up partytenten 3x3m aan in 3 verschillende kwaliteiten: Economy, Premium en Professional. Deze tent kwaliteiten verschillen vooral in het materiaal van het frame (staal of aluminium) en in de sterkte van het doek. Een Premium easy up partytent biedt bijvoorbeeld meer bescherming tegen regen en UV-straling dan een Economy product. Een easy up partytent 3x3 Professional biedt daarentegen het hoogste kwaliteitsniveau.

    Stalen of aluminium easy up partytent 3x3?

    Er zijn frames van twee verschillende metalen easy up partytenten 3x3: staal of aluminium: staal of aluminium. Beide verstelbare frames zijn corrosiebestendig en gebruiksvriendelijk. De stalen 3x3 easy ups zijn zwaarder, maar ook goedkoper. Perfect voor kortstondig gebruik en feesten. Easy up partytenten 3x3 van aluminium zijn lichter, wat ze perfect maakt voor professioneel gebruik - veelzijdig, gebruiksvriendelijk en geschikt voor regelmatig gebruik.

    Vergelijking easy up partytent 3x3: staal of aluminium

    Stalen easy up partytent 3x3

    Stalen frame

    • Robuust & stabiel
    • Corrosiebestendige poedercoating
    • Vierkantige of zeskantige buizen
    • In 1 minuut op te zetten
    • Polyester dakzeil
    Bekijk stalen easy up partytenten 3x3
    Aluminium easy up partytent 3x3

    Aluminium frame

    • Licht & stevi 6063-T5 aluminium
    • Zeer gebruiksvriendelijk
    • Vierkantige of zeskantige buizen
    • In 1 minuut op te zetten
    • Polyester of PVC dakzeil
    Bekijk aluminium easy up partytenten 3x3

    Easy up partytent 3x3 doek van polyester of waterdicht PVC?

    De Economy productlijn zijn voorzien met polyesterdoek zonder PVC-coating. Polyester verliest na verloop van tijd echter zijn waterdichtheid. Het gevolg: regen kan niet meer effectief buiten gehouden worden, waardoor easy up tent 3x3 niet meer 100% waterdicht of weerbestendig is. Easy up tenten 3x3 uit de Premium en Professonal productlijn hebben een doek van hoogwaardig polyester met PVC-coating of zuiver PVC. Beide soorten doek zijn waterdicht of waterafstotend dankzij machinaal getapete naden.

    Veelgestelde vragen

    Hoe werkt het dak van een easy up partytent 3x3 m?

    Hoe hoog is een easy up partytent 3x3 m?

    Welk merk 3x3 easy up partytent verkopen jullie?

    Klantenservice

    Hulp nodig bij het kopen van een 3x3 easy up partytent? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

    Professioneel advies

    service-luuk
    *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
    *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.