excl. btw

Partytent 4x4 kopen

Kleur
Prijs
Eigenschappen
Filters wissen
54 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 3

Alle 4x4 partytent onderdelen en accessoires

Een individuele partytent 4x4 met zijwanden

Take it easy met een easy up of liever een lekkere stevige partytent 4x4 met zijwanden en zadeldak? Onze middelgrote partytenten en easy up´s met afmetingen van 4 bij 4 meter kun je met en zonder zijwanden kopen. Een partytent 4x4 met zijwanden kan op elk moment omgevormd worden tot een open of halfopen paviljoen. Dit doe je snel door de individueel verwijderbare gevel en zijwanden. Veel van onze partytenten en vouwtenten 4x4 bestaan zelfs uit meerdere elementen, zodat je variabele ingangs- en opbouwdesigns kunt kiezen. De verwijderbare zijwanden worden makkelijk bevestigd met zeilogen of haken en de meegeleverde tentelastieken of klittenband. We hebben de juiste tent in een leuke kleur voor elke toepassing en alle mogelijke gebruiksvormen.

individuele partytent 4x4

Zijwandvariaties

Voor een easy up partytent kun je verschillende zijwanden, met en zonder vensters, bestellen en/of met één of twee deuren. Een PVC partytent is niet verkrijgbaar met zijwanden zonder vensters. Wil je toch een zijwand zonder vensters, dan kun je een zijwand van de opslagtent met PVC-zeil als vervangend onderdeel extra bestellen.

  vierkante 4x4 partytent

  Vierkante 4x4 partytent kopen

  Welke vierkante partytent in 4x4 m past bij mijn situatie? Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je een 4x4 tent koopt. Naast de levertijd is een belangrijk punt de grootte van de tent. Is de vierkante tent groot genoeg voor het aantal gasten dat je verwacht? Een ander belangrijk punt is de kwaliteit van de partytent. Kies een goede kwaliteit die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

  Als je op zoek bent naar een vierkante partytent in 4x4 meter, die snel en gemakkelijk op te zetten is, dan is een easy up partytent precies wat je nodig hebt. Wil je de tent langer laten staan, is wellicht een stevige vierkante partytent met buizen van staal en brandwerend PVC-zeil een aanrader met een professionele uitstraling.

  De juiste tent 4x4

  Boven onze collectie vind je verschillende opties om te filteren. Sorteer zo snel en eenvoudig op beschikbaarheid, kleur, materiaal en prijs van laag naar hoog of andersom.

   Verschil tussen easy up partytent 4x4 en party tent 4x4

   De term partytent wordt vaak gebruikt voor verschillende soorten tenten. Natuurlijk zijn er wel verschillen tussen een easy up tent 4x4, een stabiele feesttent of een vouwtent 4x4. Of het nu gaat om een eenvoudige pop up tent 4x4 of een volwaardige evenementenruimte met verlichting, een partytent is veelzijdig en kan steeds opnieuw gebruikt worden. Wij bij Profitent24 onderscheiden tussen lichtgewicht easy up partytenten en stevige partytenten. Een easy up is een opvouwbare tent met een puntdak, een quick up tent zeg maar, want hij is snel opgezet. Een partytent 4x4 heeft een zadeldak en een frame met ronde stalen buizen en koppelstukken.

   Vergelijking easy up tent 4x4 of partytent 4x4

   PAR_CAPA_4x4

   4x4 Partytent met zadeldak

   • 2 zijwanden met venster, gevelzijden met flexibele ingangen
   • Hoogte zijkant 2,0 m, nokhoogte 3,10 m
   • Wit, grijs en wit gestreept, groen en wit gestreept
   • Meestal uit PVC (één model uit PE)
   • Frame: ronde buizen van staal
   Party tent 4x4 kopen
   FP_CAPA_4x4

   Easy up tent 4x4 met tentdak

   • 2 of 4 zijwanden of zonder, 1 of 2 deuren, zijwanden in een set van 4 uitwisselbaar
   • Hoogte zijkant ca. 2,25-2,55 m, nokhoogte ca. 3,40-3,70 m
   • Wit, beige, grijs, zwart, blauw, groen
   • Zeil hoogwaardig sterk PE en enkele Longlife PVC
   • Frame van staal met coating of aluminium
   Easy Up tent 4x4 kopen

   Waterdichte partytent 4x4

   Onze partytenten zijn niet alleen waterbestendig, maar hebben allemaal een waterdicht zeil. Zo is elke partytent 4x4 waterdicht, omdat de zeilnaden niet genaaid, maar thermisch gelast zijn. Daardoor is de oppervlakte geheel intact, zonder gaatjes. Het dakzeil hangt altijd over de zijwanden heen, zodat het water niet tussen het dak en de wanden loopt. Bovendien kan het regenwater via bodemflappen ruim van de partytent weglopen.

   waterdichte partytent 4x4

   Partytent 4x4 PVC doek

   Partytenten van hoge kwaliteit gemaakt van robuuste materialen zoals hoogwaardig polyester of longlife PVC en met een stevig frame gaan meestal meerdere jaren mee bij normaal gebruik en goede verzorging. Longlife PVC doek is, zoals de naam al zegt, langdurig sterk, maar maakt de partytent wel zwaar. Als je niet zo veel opbergruimte hebt voor een partytent en je wilt de tent alleen of met hooguit 2 personen opzetten, dan koop je een partytent met PE-zeil. Dat maakt qua gewicht en prijs ook nog een verschil.

   partytent 4x4 zwart wit of gekleurd

   Partytent 4x4 zwart, wit of gestreept

   Onze gekleurde, witte of zwarte partytenten 4x4 bieden een individuele look, passend bij je feest of heel professioneel bij je corporate identity. Met een elegante ingang uit de losse partytent onderdelen voor 4x4 meter partytenten kun je de tent helemaal verder afstemmen op jouw behoeftes.

   DTL-1-flexx-black

   Klantenservice

   Weet je niet helemaal zeker waar je op moet letten bij het kopen van een partytent? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

   Professioneel advies

   service-luuk
   *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.