Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900 Experts opbellen Telefonisch advies van experts
+++ I.v.m. bouwvakvakantie zijn wij op zaterdag 24 juli, 31 juli, 7 augustus en 14 augustus gesloten. +++
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Opslaan & beschermen

Opslagtenten

Opslagtenten

Opslagtenten

Bieden een betrouwbare bescherming - zijn snel op te bouwen, voordelig en 100% flexibel inzetbaar.

Toon alle producten
Opslagtenten

Opslagtenten

 • Snel op te bouwen
 • Vele verschillende ingangen en deuren verkrijgbaar
 • Statica voor de meeste afmetingen beschikbaar
 • Eenvoudig uit te breiden
Tenthallen

Tenthallen

 • Voor langdurige inzet
 • Hoge zijwanden bieden veel ruimte
 • Statica voor alle afmetingen beschikbaar
 • Professioneel zeilspan-systeem
 • Geen fundament nodig
Rondbooghallen

Rondbooghallen

Containeroverkappingen

Containeroverkappingen

meer ervaren
inklappen
Persoonlijk advies van experts

Hulp nodig?

Advies van experts

+31 20 26 25 900

ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

Stuur een e-mail

E-mail onze klantenservice

Onze klantenservice zal zo snel mogelijk reageren.

Opslagtenten Outlet
154 resultaten
Opslagtent 8x8m met ritssluitingen - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
Opslagtent 8x8m met ritssluitingen - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
Leverbaar vanaf 30.08.2021
vanaf 1.839,-
incl. 21% btw
Opslagtent 4x8m met ophijsbare deur - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
Opslagtent 4x8m met ophijsbare deur - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
Leverbaar vanaf 27.08.2021
vanaf 1.429,-
incl. 21% btw
Opslagtent 6x12m met ritssluitingen - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
Opslagtent 6x12m met ritssluitingen - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
Leverbaar vanaf 09.08.2021
vanaf 1.789,-
incl. 21% btw

Opslagtent kopen bij Profitent24

Opslagtent gevuld met pallets

Wil jij een opslagtent kopen waarvan jij jarenlang plezier zult hebben? Bij profitent24.nl kun je kiezen uit maar liefst méér dan 500 opslagtenten in 5 verschillende klassen, van standaard PVC-opslagtenten tot extra hoge, stevige, brandvertragend gecertificeerde en met geteste statica Everests. Stel dus snel met de filter boven in deze pagina een opslagtent samen die aan al jouw wensen en eisen voldoet en vind nu eindelijk dé opslagtent waarmee jij jarenlang vooruit kan!

Advies nodig bij het kiezen van de juiste opslagtent? Onze experts zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur via +31 20 26 25 900 of per e-mail klantenservice@profitent24.nl.

Opslagtent als overkapping gebruikt

Privé, commercieel of industrieel, de gebruiksmogelijkheden voor een opslagtent zijn legio. Bijvoorbeeld als overdekte opslag- en werkruimte, als beschutte standplaats voor voertuigen en machines of in de landbouw als weidetent of als schuur. Bij ons vind je zowel kleine opslagtenten vanaf 3x2m tot en met de reusachtige hallen van bijv. 10x20m. De producten zijn verkrijgbaar met verschillende zijwandhoogtes van 2tot4m. Onze verschillende opslagtent-productlijnen zijn allemaal ontworpen om het hele jaar door te kunnen worden gebruikt. Onze tenten hebben tevens een lange levensduur en zijn dus wintervast. Alle buis-constructies zijn door volledige verzinking roestvrij. Als zeil-materiaal wordt uitsluitend sterk, duurzaam PVC gebruikt dat 100% waterdicht is en een hoge UV-bescherming biedt. Alle tenten zijn ook als de zogenaamde "Plus" variant leverbaar. In dat geval zijn de PVC-zeilen brandvertragend gecertificeerd. Wegens de robuustheid en duurzaamheid zijn onze opslagtenten een uitstekend alternatief voor permanente bouw.

Tips voor het kopen

Opslagtent Professional Prime in de landbouw.

De afmeting bepalen: Als eerste moet natuurlijk bedacht worden hoeveel opslagruimte nodig is, dus hoe groot het oppervlakte dient te zijn en hoeveel ruimte naar boven nodig is. Naar behoefte kan het nodig zijn om in een bovengemiddeld hoge tent te investeren. Een Professional of een Everest opslagtent biedt veel ruimte in de hoogte, zo kunnen waren en goederen plaats besparend gestapeld worden. Verder moet de geplande standplaats van de opslagtent in alle drie dimensies opgemeten worden, zodat bij de tent opbouw geen onverwachte problemen ontstaan, zoals lange takken of heggen die in de weg zitten.

Kwaliteit van de tent uitkiezen: Profitent24.nl heeft opslagtenten in de kwaliteitsniveaus Economy, Premium, Professional, Wikinger en Everest. De verschillen zitten in de dikte van het zeil, de buizenconstructie en de standvastigheid. Onze professionele opslagtent oplossingen zijn buitengewoon geschikt om het hele jaar door te gebruiken.

Tenten van de Economy lijn vormen de solide compactklasse. Deze hebben een ca. 500 g/m² PVC-zeil en een volledig verzinkt stalen frame met sterke buizen en koppelstukken. Het frame van onze hogere klasse productlijnen zoals de Premium, Professional, Wikinger en Everest zijn met een extra grondframe en meerdere dakverstevigingen uitgerust. De PVC-zeilen verschillen in kwaliteit en gewicht en reikt van sterke PVC-zeilen met een gewicht van ca. 500 g/m² tot en met de extreem duurzame, gegoten ca. 720 g/m² zware PVC-zeilen.

Opslagtenten van de lijnen Professional en de Everest onderscheiden zich door een extreem stabiel en zeer standvastig frame. Daardoor zijn, afhankelijk van het type tent, zijwandhoogtes tot 4m mogelijk. De nok is navenant zelfs nog hoger. Zo kunnen ook kleine oppervlakken optimaal benut worden.

Voordelen

Opslagtent met pallets

Snel kunnen schakelen: Moet de opslagcapaciteit van een bedrijf op korte termijn verhoogd worden, dan is dat met een opslagtent geen probleem! In een handomdraai creëer je beschutte ruimte voor materialen, waren en machines. Met een tentoplossing bespaar je geld en tijd. Opslagtenten kun je over het algemeen meteen opbouwen en zijn goedkoper als vergelijkbare permanente gebouwen. De opbouw van een tent is in relatief korte tijd en met weinig mensen te realiseren. Wordt de opslagruimte dan alsnog te klein, dan is het mogelijk om de opslagtenten van de productlijnen Economy, Premium, en Professional doormiddel van een verbindingsgoot aan elkaar koppelen zodat jij de afmeting van de tent kunt vergroten.

Een opslagtent als kleedkamer

Hoge flexibiliteit en mobiliteit: het monteren of demonteren van een opslagtent duurt niet lang. Daardoor kan een opslagtent snel en makkelijk op een andere plek weer worden opgebouwd of worden doorverkocht. De uitstekende kwaliteit en hoge functionaliteit van onze tenten helpt de werkroutine soepel te laten verlopen, bijv. bij beurzen of bouwplaatsen.

Naast de inzetbaarheid voor korte tijd zijn de opslagtenten ook perfect uitgerust om langdurig op een standplaats te staan. De hoogwaardige, duurzame materialen garanderen een lange levensduur. De ingenieuze constructie zorgt het hele jaar door voor de noodzakelijke standvastigheid en stabiliteit van de opslagtent.

Stabiel, weersbestendig en standvastig

Professional opslagtent

Een opslagtent moet in alle weersomstandigheden standvastig en winterhard zijn. Onze tenten zijn daarom uit hoogwaardige en duurzame materialen gemaakt en hebben een speciaal grondverankeringssysteem.

De tentzeilen van onze opslagtenten bestaan uit sterk en scheurbestendig PVC-materiaal, dit is vergelijkbaar met de stevigheid en sterkte van een vrachtwagenzeil. Het PVC heeft een hoge UV-bestendigheid en is bestand tegen hitte en kou. Tentdak en zijwanden liggen buitengewoon glad en strak over de dakconstructie heen en zorgen hierdoor dat de wind geen grip op de tent krijgt. Speciale spansystemen bij verscheidene productlijnen verbeteren de bevestiging van het zeil aan het frame aanzienlijk. Vanaf de middenklasse van onze opslagtenten zijn in de dakconstructie met buizen en stalen kabels verstevigingen aangebracht. Hierdoor loopt regenwater goed weg en waterzakken hebben hiermee nauwelijks nog een kans.

Voor de stabiliteit van de opslagtent is voornamelijk het stabiele, volledige verzinkte frame verantwoordelijk. Extra sterke buizen, koppelstukken en massieve grondpennen uit 100% staal doorstaan weer en wind en maken de tent standvastig. Daarnaast kan met de stormbeveiligingsset de standvastigheid nog verder verbeterd worden.

Opslagtent-productlijnen van profitent24.nl

Schema: tenttypen

Elke productlijn onderscheidt zich door bepaalde eigenschappen en verschillen in prijs, materiaal en constructie. Grofweg kan men spreken over twee constructietypen:

Type A: Het dakzeil en de zijwanden zijn aparte delen. Voordeel: Zijwanddelen kunnen individueel, met een breedte van 2m, aangebracht worden en respectievelijk verwijderd worden. Hierdoor heb jij vele mogelijkheden om verschillende ingangen aan de zijkanten van de tent te maken.

Type B: Het dak en de zijwanden bestaan beide uit één stuk en worden met een stevig spansysteem bijzonder precies en vast over het frame bevestigd. Voordeel: Hierdoor zit het zeil perfect over de constructie en zorgt het voor een hogere stabiliteit en stevigheid.

Onze solide Compactklasse, de productlijn Economy is uitsluitend als type A verkrijgbaar. De opslagtent Economy wordt zonder grondframe en dakverstevigingen opgebouwd en heeft relatief lichte PVC-zeilen met een gewicht van ca. 500 g/m². Dankzij de lagere complexiteit en het lagere gewicht is deze opslagtent uitermate geschikt voor mobiele en tijdelijke inzet. Voor het gemakkelijk transporteren vind jij bij Profitent24.nl ook verscheidene draagtassensets voor tenten.

Professional opslagtent op beton

De middelklasse van onze opslagtenten wordt gevormd door de productlijn Premium. Die is eveneens alleen als type A beschikbaar. Premium opslagtenten hebben een ca. 500 g/m² zwaar PVC-zeil, een grondframe en een dubbele dakversteviging. Daardoor zijn deze opslagtenten zeer stabiel, standvastig en duurzaam.

De productlijn Professional vormt de topklasse van onze opslagtenten en onderscheidt zich van de andere productlijnen door een buitengewoon sterk frame. Het heeft ook een dubbele dakversteviging en een grondframe, is extreem sterk en heeft een zeer hoge standvastigheid. Professional opslagtenten zijn zowel als type A als type B variant en met zijwandhoogte tussen 2 en 4 m verkrijgbaar. Als PVC-zeil worden twee varianten aangeboden: sterk, ca. 550 g/m² zwaar PVC-zeil en bijzonder duurzaam, gegoten ca. 720 g/m² zwaar Prime PVC-zeil (alleen bij type B variant mogelijk). Prime-zeilen zijn 9x scheurbestendiger als normale PVC-zeilen en doorstaan temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius.

Opslagtent Everest Prime als industrietent gebruikt

De productlijn Everest behoort eveneens tot de topklasse van onze opslagtenten en is alleen als type B variant beschikbaar. De Everest opslagtent onderscheidt zich door een zeer hoge stabiliteit en een buitengewoon duurzaam, gegoten ca. 720 g/m² zwaar Prime PVC-zeil. Het zeil wordt door een stevig spansysteem precies en vast over het frame bevestigd. Het zeil van de opslagtent is brandvertragend gecertificeerd. De opslagtent heeft in beide gevelwanden een grote ingang, die afhankelijk van de tent afmeting per trektouw of met ritssluitingen te openen is. Vanaf 6 m brede tenten zit er ook een praktische personeningang in het geveldeel, die ook met ritssluitingen te openen en te sluiten is.

Naast onze opslagtent-productlijnen bestaat er ook de mogelijkheid individueel ontworpen opslagtenten te laten maken. Neem hiervoor gewoon contact op met ons en geef ons jouw voorstellen door. In veel gevallen sturen wij jou na een aantal dagen de eerste constructietekeningen op. Zodra de tekeningen door jou zijn goedgekeurd en vrijgegeven dan gaat de individuele opslagtent in productie en is in ca. 6-8 weken leverbaar.

Standvastigheid verhogen

Opslagtent met stormspanbanden gezekerd

De standvastigheid van een opslagtent is moeiteloos te verbeteren. Profitent24.nl biedt hiervoor speciale accessoires aan. De stormbeveiligings-set voor tenten bevat sterke spanbanden en grondankers. Naar gelang de ondergrond is er een keuze uit grondankers uit Profi-grondpennen of uit Profi-betonankers.

De hoogste mate aan standvastigheid brengt het Zekerheids Plus pakket. Opslagtenten van kwaliteitsniveau Professional hebben door het Zekerheids Plus pakket zelfs een statica. Deze werd door een Duits Ingenieursbureau afgegeven en geldt voor heel Europa. Bij opslagtenten met statica garanderen wij dat de tent bepaalde windkrachten of bepaalde krachtinwerkingen doorstaat. De precieze waarden vind je in de specifieke productbeschrijving onder het kopje “statica”. Het pakket omvat een speciaal ontworpen staalkabelsysteem, een grondverankeringssysteem en versterkte spanbanden met ratels die de gehele tentconstructie extra stabiliseert en vastzet. Afhankelijk van de bodem kan tussen Profi-grondpennen of Profi-betonankers voor de grondverankering gekozen worden.

De andere kwaliteitsniveaus krijgen door het Zekerheids Plus pakket geen gegarandeerde statica. Desalniettemin kan het Zekerheids Plus pakket de stand- en windvastigheid van deze tenttypen ook wezenlijk verhogen.

Brandveiligheid gecertificeerde opslagtent

Opslagtent Everest Prime Plus met brandvertragend gecertificeerd PVC-zeil

Profitent24 biedt voor elke productlijn ook brandvertragend gecertificeerde PVC-opslagtenten aan. Bijv. naar de Europese normen: D-Din 4102 – B1/B2, A-EN 13501-1 of CH-BKZ 5.2. Daarmee garandeer jij zo goed als mogelijk de veiligheid en voldoe jij aan de gemeentelijke regelementen voor openbare evenementen. Dit kan verzekeringstechnisch ook een zeer belangrijk punt zijn. Dit soort certificaten ziet man nauwelijks bij andere aanbieders van opslagtenten. Onze brandvertragende tenten kan man herkennen aan het logo van een vlam met een streep erdoor.

Reparatie

Mocht jouw opslagtent schade oplopen, dan is het belangrijk om de schade zo snel mogelijk te verhelpen. Aangezien alleen een volledig intacte tent stabiel en standvastig is. Profitent24.nl heeft voor vele producten vanaf de aankoopdatum 10 jaar lang vervangingsonderdelen beschikbaar. Ongeveer 55.000 reserveonderdelen hebben wij op voorraad. Van dakzeilen tot aan buizen en moeren, extreem veel vervangingsonderdelen zijn bij ons te bestellen. Wij adviseren een ieder trouwens graag bij vragen over reparaties, neem gewoon contact op met onze klantenservice

Kleine reparaties aan het zeil kan een ieder ook zelf uitvoeren met onze reparatiesets. De reparatieset is met verscheidene gereedschappen uitgerust. Heb jij een scheur in het zeil ontdekt, dan kan men die met speciale PVC-lijm en een passend stuk PVC wegwerken. Bij uitgescheurde ringen komt de ringen-set uit de reparatieset van pas. Met de daarin ontvangen hamer en vervangingsringen is snel een nieuwe ring in het zeil eenvoudig aan te brengen.

Service en garantie: Voordelen van kopen bij Profitent24.nl

Profiteer van onze meer dan 20 jaar lange ervaring en onze uitstekende service!

Als men een tent koopt bij profitent24.nl ontvangt men veelzijdige garanties. Bijv. garantie tegen doorroesten of meerdere jaren garantie op gesloten en correct gemonteerde PVC-zeilen. Neem contact op met onze klantenservice om meer informatie te ontvangen over onze garanties

Voor vrijwel al onze producten garanderen wij vanaf de aankoopdatum dat er 10 jaar lang vervangingsonderdelen beschikbaar zijn.

Profitent24 kwaliteiten voor opslagtenten

Kenmerken Economy

 

De productlijn Economy Type A is de compact klasse van onze opslagtenten. Deze heeft een standaard uitvoering van het dak, 500 g/m² zwaar PVC-zeil. De tenten zijn 100% waterdicht, bieden een UV-bescherming van 80+ en hebben een zijhoogte van 2m. De Economy opslagtent is ook met een brandvertragend certificaat verkrijgbaar. Een grondframe kan als extra verterking worden aangeschaft.

Zeilen:

 • Alle zeilen uit ca. 500 g/m2 zwaar PVC met binnenraster
 • Dit brandvertragende PVC materiaal is vergelijkbaar met vrachtwagenzeil
 • PVC zeil is ook met brandvertragend certificaat te verkrijgen
 • UV-Bestendig met geteste lichtbeschermingsfactor 80+
 • Gelaste naden maken deze tent 100% waterdicht
 • Dakzeil uit een stuk

 

Frame:

 • Volledig verzinkte buizen
 • Diameter: ca. 38 mm

  Wanddikte: ca. 1,1 mm

 • Koppelstukken
 • Diameter: ca. 42 mm

  Wanddikte: ca. 1,3 mm

 • Buizen en koppelstukken worden met bouten geschroefd – geen goedkoop kliksysteem!

 

Opbouw:

 • Eenvoudige handleiding en nummering van de buizen maakt een eenvoudige opbouw mogelijk.

 

Breedte :

Breedte3 m4 m5 m6 m
Nokhoogte ca.2,90 m3,10 m2,80 m3,00 m
Doorloophoogte ca.2,00 m2,00 m2,00 m2,00 m

Kenmerken Premium Type A

 

De productlijn Premium Type A is de middelklasse van onze opslagtenten. Deze heeft een tweevoudige dakversteviging, een grondframe en een sterk ca. 500 g/m² zwaar PVC-zeil. Deze Productlijn is 100% waterdicht, biedt een UV-bescherming van 80+ en heeft een doorloophoogte van 2 meter. De Premium opslagtent is ook met brandvertragend certificaat verkrijgbaar.

Zeilen:

 • Sterk PVC-Materiaal – vergelijkbaar met Vrachtwagenzeil
 • Alle zeilen uit ca. 500 g/m² zwaar PVC met binnenraster
 • UV-Bestendig met geteste lichtbeschermingsfactor 80+
 • Gelaste naden maken deze tent 100% waterdicht
 • PVC zeil is ook met brandvertragend certificaat te verkrijgen
 • Dakzeil uit een stuk

 

Frame:

 • Tweevoudige dakversteviging, door de extra buizen wordt de gezamenlijke belastbaarheid vergroot
 • Hoge stabiliteit door een grondframe, die naar keuze geheel of gedeeltelijk kan worden weggelaten
 • Volledig verzinkte buizen
 • Diameter: ca. 38 mm

  Wanddikte: ca. 1,2 mm

 • Koppelstukken
 • Diameter: ca. 42 mm

  Wanddikte: ca. 1,4 mm

 • Buizen en koppelstukken worden met bouten geschroefd – geen goedkoop kliksysteem!

 

Opbouw:

 • Eenvoudige handleiding en nummering van de buizen maakt een eenvoudige opbouw mogelijk

 

Maten:

Breedte3 m4 m5 m6 m
Nokhoogte ca.2,90 m3,10 m2,80 m3,00 m
Doorloophoogte ca.2,00 m2,00 m2,00 m2,00 m

Kenmerken Professional Type A

 

De Productlijn Professional Type A behoort tot de topklasse van onze opslagtenten. Deze heeft een zeer sterk frame, een twee- tot drievoudige dakversteviging en een grondframe. Deze elementen verhogen wezenlijk de stabiliteit. Deze productlijn is in verschillenede doorloophoogtes, tussen 2 en 4 meter, te verkrijgen. De zeilen bestaan uit sterk ca. 550 g/m² zwaar PVC-zeil, zijn 100% waterdicht en bieden een UV-bescherming van 80+. De Professional opslagtent is ook met brandvertragend certificaat verkrijgbaar.

Zeilen:

 • PVC-materiaal is vergelijkbaar met vrachtwagenzeil
 • Alle zeilen gemaakt van ca. 550 g/m2 zware PVC met dubbel binnenraster
 • PVC-zeil is ook met brandvertragend certificaat te verkrijgen
 • UV-Bestendig met geteste Lichtbeschermingsfactor 80+
 • Gelaste naden maken deze tent 100% waterdicht
 • Dakzeil uit een stuk

 

Frame:

 • Vanaf 3 meter doorloophoogte extra staalkabels in de zijkanten om de trekkrachten te verdelen
 • Tweevoudige dakversteviging door staaldraden verhoogt de dak belastbaarheid
 • Diagonale schoren in alle hoeken versterken het frame nog meer
 • Hoge stabiliteit door het grondframe, deze kan naar keuze geheel of gedeeltelijk worden weggelaten
 • Volledig verzinkte extra sterke Buizen
 • Diameter: ca. 50 mm / ca. 38 mm

  Wanddikte: ca. 1,6 mm / ca. 1,2 mm

 • Extra sterke koppelstukken
 • Diameter: ca. 54 mm / ca. 42 mm

  Wanddikte: ca. 1,7 mm / ca. 1,4 mm

 • Buizen en koppelstukken worden met bouten geschroefd

 

Opbouw:

 • Eenvoudige handleiding en nummering van de buizen maakt een eenvoudige opbouw mogelijk.

 

Maten:

Bij een zijwandhoogte vanaf 2 m

Breedte 3 m / 2 m4 m / 2m5 m / 2 m6 m / 2 m8 m / 2 m
Nokhoogte ca.2,90 m3,10 m2,80 m3,00 m3,40 m
Doorloophoogte ca.2,00 m2,00 m2,00 m2,00 m2,00 m

 

Maten:

Bij een zijwandhoogte vanaf 2,6 m

Breedte 4 m XXL / 2,60 m5 m XXL / 2,60 m6 m XXL / 2,60 m6 m XXL / 4,00 m8 m XXL / 3,00 m8 m XXL / 4,00 m
Nokhoogte ca.3,70 m3,50 m3,70 m5,00 m4,40 m5,40 m
Doorloophoogte ca.2,60 m2,60 m2,60 m4,00 m3,00 m4,00 m

Uitrusting Professional Type B

 

De productlijn Professional type B behoort tot de topklasse van onze opslagtenten. Die hebben een doorlopend zeil, een robuust frame, twee tot drievoudige dakversteviging en een grondframe. Deze elementen verhogen de stabiliteit van de tent aanzienlijk. De productlijn is met zijwandhoogtes van 3 en 4 m verkrijgbaar. De zeilen bestaan uit zeer robuuste, ca. 550 g/m² zwaar PVC, zijn 100% waterdicht en hebben een UV-bescherming van 80+.

 

Zeilen:

 • Het dak en zijwand zeil bestaat uit een stuk, wat de stabiliteit van de tent verhoogt
 • Het PVC-materiaal is vergelijkbaar met vrachtwagenzeildoek
 • Alle zeilen bestaan uit ca. 550 g/m² zwaar PVC met dubbel binnenraster
 • UV-bestendig met een lichtbeschermingsfaktor van 80+
 • Gelaste naden maken de tent 100% waterdicht
 • Door spanbanden en ratels wordt het zeil over het frame bevestigd - voor een doorlopende vaste bevestiging kunnen de zeilen na gespannen worden
 • De voorgevel heeft drie robuuste ritssluitingen waarmee de ingang in verschillende afmetingen geopend kan worden
 • De ingangen kunnen in zijn geheel tot boven opgerold worden waar ze met riemen kunnen worden vastgezet
 • De gevel-delen kunnen ook geheel verwijderd worden waardoor een zeer grote ingang ontstaat
 • Twee afsluitbare ventilatieroosters per gevel-deel zorgt voor een gelijkmatig klimaat in de hal en voorkomt condensatie

 

Frame:

 • Tweevoudige dak versteviging d.m.v. stalen buizen verhogen het draagvermogen van het hele dak
 • Diagonale stangen in de hoekelementen van de zijwand voor een extra stevige zijwand
 • Alle 4m hoge en 8m brede tenten hebben staalkabels in de zijwand en dak constructie - voor extra stabilisatie van de zeilen
 • Grote standvastigheid door een grondframe dat naar keuze geheel of in delen te monteren is
 • Volledig verzinkte extra sterke stalen buizen
 • Diameter: ca. 50 mm / ca. 38 mm

  Wanddikte: ca. 1,6 mm / ca. 1,2 mm

 • Extra sterke koppelstukken
 • Diameter: ca. 54 mm / ca. 42 mm

  Wanddikte: ca. 1,7 mm / ca. 1,4 mm

 • De stalenbuizen en de koppelstukken worden eenvoudig aan elkaar geschroefd (met bouten)

 

Opbouw:

 • Duidelijke handleiding en genummerde onderdelen maakt de opbouw makkelijk

 

ca. afmetingen:

Breedte / Hoogte3,0 m / 3,0 m4,0 m / 3,0 m5,0 m / 3,0 m5,0 m / 4,0 m6,0 m / 3,0 m6,0 m / 4,0 m8,0 m / 3,0 m8,0 m / 4,0 m
Ingang breedte2,0 m3,0 m2,0 m4,0 m4,0 m4,0 m4,0 m6,0 m
Nok hoogte3,8 m4,1 m3,9 m4,9 m4,1 m5,0 m4,4 m5,4 m
Zijwand hoogte3,0 m3,0 m3,0 m4,0 m3,0 m4,0 m3,0 m4,0 m
Ingang hoogte3,2 m3,2 m3,3 m4,2 m3,3 m4,35 m3,5 m4,25 m

Uitrusting Professional type B Prime

 

De productlijn Professional Type B Prime behoort tot de exclusieve topklasse van onze opslagtenten en onderscheidt zich met een verhoogde stabiliteit door een doorlopend, gegoten Prime-zeil. Het bijzonder duurzaam, brandvertragend gecertificeerde, ca. 720 g/m² zwaar PVC-zeil is 9x scheurbestendiger dan gebruikelijk PVC-zeil en doorstaat temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius. De productlijn heeft een zeer sterk frame met een twee- tot drievoudige dakversteviging en een grondframe. Die elementen verhogen de stabiliteit van de tent aanzienlijk. De opslagtenten zijn met zijwandhoogtes van 3 en 4 m verkrijgbaar. De tenten zijn 100% waterdicht en bieden een UV-bescherming van 80+.

 

 

Zeilen:

 • Dak- en zijwandzeil bestaat uit een stuk wat de stabiliteit van de tent extra verhoogt
 • 3 jaar garantie op gesloten, correct gemonteerde PVC zeilen
 • PVC materiaal is ca. 720 g/m² zwaar
 • Hoogwaardige gegoten PVC Zeil met dichte binnenraster - gecertificeerd volgens DIN EN ISO 527
 • Scheurbestendigheid is 9x groter dan bij gebruikelijke PVC zeilen
 • Bestand tegen temperaturen van -30 tot +50 graden Celsius
 • PVC zeilen zijn brandvertragend gecertificeerd
 • UV-bestendig met een geteste lichtbeschermingsfaktor van 80+
 • Gelaste naden maken de tent 100% waterdicht
 • Door spanbanden en ratels wordt het zeil over het frame bevestigd - voor een doorlopend vaste bevestiging van het zeil kan deze na gespannen worden
 • De voorgevel heeft drie robuuste ritssluitingen waarmee de ingang in verschillende afmetingen geopend kan worden
 • De ingangen kunnen in het geheel tot boven opgerold worden en met riemen vastgezet worden
 • De Gevel-delen kunnen ook in het geheel verwijderd worden waardoor er een zeer grote ingang ontstaat
 • Twee afsluitbare ventilatierooster per gevel-deel zorgen voor een gelijkmatig klimaat in de hal en voorkomen condensatie

 

Frame:

 • Tweevoudige dak verstevigingen d.m.v. stalen buizen verhoogt het draagvermogen van het hele dak
 • Diagonale dwarsverbindingen in de hoekelementen van de zijwanden voor een extra sterke zijwand
 • Alle 4m hoge en 8m brede tenten hebben staalkabel in de zij- en dakconstructie - voor extra stabilisatie van de zeilen
 • Grote standvastigheid door een grondframe dat naar keuze in het geheel of in delen gemonteerd kan worden
 • Volledig verzinkte extra sterke stalen buizen
 • Diameter: ca. 50 mm / ca. 38 mm

  Wanddikte: ca. 1,6 mm / ca. 1,2 mm

 • Extra sterke koppelstukken
 • Diameter: ca. 54 mm / ca. 42 mm

  Wanddikte: ca. 1,7 mm / ca. 1,4 mm

 • De stalen buizen en de koppelstukken worden eenvoudig aan elkaar geschroefd (met bouten)

 

Opbouw:

 • Duidelijke handleiding en genummerde onderdelen maakt de opbouw makkelijk

 

ca. afmetingen:

Breedte / hoogte3,0 m / 3,0 m4,0 m / 3,0 m5,0 m / 3,0 m5,0 m / 4,0 m6,0 m / 3,0 m6,0 m / 4,0 m8,0 m / 3,0 m8,0 m / 4,0 m
ingang breedte2,0 m3,0 m2,0 m4,0 m4,0 m4,0 m4,0 m6,0 m
Nok hoogte3,8 m4,1 m3,9 m4,9 m4,1 m5,0 m4,4 m5,4 m
Zijwand hoogte3,0 m3,0 m3,0 m4,0 m3,0 m4,0 m3,0 m4,0 m
ingang hoogte3,2 m3,2 m3,3 m4,2 m3,3 m4,35 m3,5 m4,25 m

Uitrusting Wikinger

 

De opslagtenten van de productlijn Wikinger hebben een zeer robuust, thermisch verzinkt frame met ovaalprofiel en zijn met een sterk ca. 550 g/m² PVC-zeil uitgerust. Het zeil wordt met een vernuftig spansysteem strak over het frame bevestigd en bestaat uit drie delen: het ene is een doorlopend dak dat langs de zijwanden tot aan de bodem doorloopt en daar als tochtflap dient. De andere twee zijn de gevel-delen die individueel aan te brengen zijn en een ingang hebben. De Wikinger opslagtent is 100% waterdicht, weersbestendig en geven een hoge UV-bescherming van 80+. Perfect voor gebruik het hele jaar door. Ze zijn verkrijgbaar met een zijwandhoogte van 2,7 tot en met 4 m. Optioneel kan de Wikinger opslagtent met statica gekocht worden. Deze garandeert dat de tent bepaalde windkrachten en krachinwerkingen weerstaat.

 

Zeilen:

 • Dak- en zijwandzeil bestaat uit een stuk wat de stabiliteit van de tent extra verhoogt
 • Zeilen bestaan uit ca. 550 g/m² zwaar PVC met dubbel binnenraster
 • PVC materiaal is vergelijkbaar met vrachtwagenzeildoek
 • PVC zeilen zijn ook beschikbaar in een brandvertragend gecertificeerde variant
 • 100% waterdicht door gelaste naden
 • Hoge UV-bestendigheid
 • Het dak kan door een spansysteem precies en vast bevestigd worden - zeil kan op elk moment nagespand worden
 • De gevel-delen kunnen ook in het geheel verwijderd worden waardoor er een zeer grote ingang ontstaat
 • Afsluitbare ventilatieroosters zorgen voor luchtcirculatie en verhinderen vocht ophoping
 • Ingang met sterke ritsluitingen

 

Frame:

 • Buizen constructie uit 100% staal, beschermd tegen corrosie door volledige verzinking
 • Verticale buizen: Extra sterke afgeronde vierkante buizen
 • Diameter: ca. 70 x 43 mm

  Wanddikte: ca. 1,9 mm

 • Horizontale buizen: rond profiel
 • Meervoudige dak verstevigingen en extra dwarsverbindingen in het dakframe voor een groter draagvermogen