excl. btw

Grondframe

Grondframe voor partytent & opslagtent kopen

Dankzij een grondframe staat je partytent of opslagtent extra stabiel bij harde wind, storm of andere vormen van slecht weer. Onmisbaar als je de tent gedurende langere periodes wil gebruiken!

Grondframe voor partytent of opslagtent

Voordelen van een grondframe

 1. 1

  Verhoogde stabiliteit van de tent

  Als de onderkant van de tent beweegt, gaat ook de bovenkant heen en weer. Een tent zonder grondframe wordt een bijeen gehouden door het dak. Verder staat de tent in de grond verankerd. Hierdoor zit er wat speling op de onderkant van het frame en kan de tent aan de bovenkant heen en weer bewegen in de wind. Met een grondframe verbind je de staanders ook aan de onderkant. Zo haal je de speling op de constructie weg en beweegt de tent ook aan de bovenkant minder in de wind.

 2. 2

  Extra bevestiging van de zijwanden

  Het grondframe biedt een extra optie om de zijwanden aan het frame te bevestigen. Zonder grondframe kunnen de zijwanden uitsluitend aan de bovenkant en zijkant worden vastgezet. Doordat je met het grondframe ook onderaan een bevestigingspunt voor de elastieken hebt, staan de zijwanden strakker en steviger.

 3. 3

  Professioneel uiterlijk

  Met een grondframe krijgt je partytent een professioneel uiterlijk. Doordat je het doek van de zijwanden aan het grondframe kunt bevestigen, staat de zeilen altijd strak en flapperen ze niet in de wind.

 4. 4

  Flexibele opbouw

  Het grondframe is geen vaste constructie, maar bestaat uit afzonderlijke buizen en koppelstukken. Het grondframe kan dus volledige worden gemonteerd, maar er kunnen ook delen worden weggelaten als dat beter uitkomt. Bij de ingang van de tent heb je bijvoorbeeld liever geen buis op de grond, omdat het dan een mogelijke struikelplaats wordt.

Klantenservice

Heb je nog vragen over een grondframe voordat je er een wil bestellen? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

Professioneel advies

service-luuk