excl. btw

Zekerheids Plus Pakket

Afmetingen
Filters wissen
40 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 2

Maximale veiligheid met het Zekerheids Plus Pakket

Het Zekerheids Plus Pakket is ontworpen om de structuur van onze partytenten, opslagtenten en tenthallen te verstevigen in geval van slecht weer. Het pakket bestaat uit een staaldraadsysteem, versterkte spanbanden, grondpinnen en statica met staticahandboek. Deze accessoires helpen om de tent stevig aan de grond te bevestigen.

Ons Zekerheids Plus Pakket is bedoeld voor professionals en particulieren die hun tenten gedurende meerdere weken of maanden willen opzetten. Met deze extra verstevigingen is de tent klaar voor elk weertype.

logo zekerheid-plus-paket

Wat is het Zekerheids Plus Pakket?

Het Zekerheids Plus Pakket is meer dan alleen een accessoire. Het bestaat uit bevestigingsproducten die een hoge weerstand bieden aan de structuur in geval van slecht weer. Het bestaat uit: een set staalkabels, een set spanbanden met ratels en een grondankerset (naar keuze voor zachte of harde grond). Een staticaberekening voorspelt de wind- en sneeuwkrachten die de tent kan weerstaan. Deze garantiehandleiding is niet beschikbaar voor andere reeksen of voor tenten van andere merken.

Inhoud van het pakket:

 • Staalkabels zorgen ervoor dat de constructie optimaal wordt aangespannen. De kabels zijn verbonden tussen de buizen en de staanders en zorgen voor stabiliteit van de structuur.
 • Spanbanden zetten de tent vast. De spanriemen kunnen maximaal worden gespannen. De lengte van de spanriemen hangt af van de afmetingen van je tentmodel.
 • Een verankeringssysteem houdt de tent stevig op zijn plaats. Kies er een die bij de ondergrond past, aarde of beton. De lengte van de haringen hangt namelijk af van of de ondergrond zacht of hard is.

Is het Zekerheids Plus Pakket compatibel met mijn tent?

We bieden Zekerheids Plus Pakketten voor verschillende tentmaten. Als de afmetingen van je tent overeenkomen met de vermelding bij het pakket, kun je onze pakketten gebruiken. Voor partytenten zijn onze pakketten alleen verkrijgbaar voor modellen vanaf een zijwandhoogte van 2,6 m.

In het algemeen adviseren wij altijd om deze extra veiligheidsmaatregel te nemen als je van plan bent de constructie langdurig te installeren, wat vaak het geval is in openbare en professionele ruimten.

De statische handleiding

De statische handleiding is beschikbaar voor de tenthallen, opslagtenten en partytenten PRO Ultra vanaf een zijwandhoogte van 2,6 meter. De handleiding bevat technische informatie over de weerstand van je party- of professionele tent tegen natuurlijke krachten en belastingen (wind en sneeuw). De berekeningen in de statica garanderen de stabiliteit en sterkte van de tent.

  Accessoires

  We bieden een breed assortiment accessoires om de zeilen op onze tenten te beschermen, te onderhouden en te repareren. Met deze accessoires kun je je zeilen verzorgen voor meer efficiëntie en een langere levensduur.
  Alle accessoires bekijken

  10 jaar garantie op reserveonderdelen:

  Als je bij ons een tent koopt, kun je er zeker van zijn dat je een product krijgt dat lang meegaat. Wij leveren reserveonderdelen tot 10 jaar na aankoop. Maak je geen zorgen als de zijwanden, dak of framedelen van je tent kapot of verloren gaan. Vul eenvoudig ons onderdelenformulier in en onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op

   Klantenservice

   Weet je niet waar je op moet letten bij het kopen van een Zekerheids Plus Pakket? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

   Professioneel advies

   service-luuk