Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Opslaan & beschermen

Tenthallen

Tenthallen

Tenthallen

Het alternatief voor permanente bouw. Maximale ruimte - zeer lang te gebruiken.

Toon alle producten
Opslagtenten

Opslagtenten

 • Snel op te bouwen
 • Vele verschillende ingangen en deuren verkrijgbaar
 • Statica voor de meeste afmetingen beschikbaar
 • Eenvoudig uit te breiden
Tenthallen

Tenthallen

 • Voor langdurige inzet
 • Hoge zijwanden bieden veel ruimte
 • Statica voor alle afmetingen beschikbaar
 • Professioneel zeilspan-systeem
 • Geen fundament nodig
Rondbooghallen

Rondbooghallen

Containeroverkappingen

Containeroverkappingen

meer ervaren
inklappen
Persoonlijk advies van experts

Hulp nodig?

Advies van experts

+31 20 26 25 900

ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

Stuur een e-mail

E-mail onze klantenservice

Onze klantenservice zal zo snel mogelijk reageren.

218 resultaten
4x6 m Tenthal met ritssluitingen - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
4x6 m Tenthal met ritssluitingen - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
Direct leverbaar
vanaf 1.379,-
incl. 21% btw
5x12 m Tenthal met ritssluitingen - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
5x12 m Tenthal met ritssluitingen - 3,0m zijwandhoogte, PVC 550, met grondframe
Direct leverbaar
vanaf 2.399,-
incl. 21% btw
Tenthal 5x8 m met ritssluitingen - 4,1x2,5m ingang - 2,7m zijwandhoogte, PVC 550
Tenthal 5x8 m met ritssluitingen - 4,1x2,5m ingang - 2,7m zijwandhoogte, PVC 550
Direct leverbaar
vanaf 1.999,-
incl. 21% btw
Tenthal 5x10 m met ritssluitingen - 4,1x2,5m ingang - 2,7m zijwandhoogte, PVC 550
Tenthal 6x12 m met ritssluitingen - 4,1x2,9m ingang - 2,7m zijwandhoogte, PVC 550

Tenthallen kopen: professionele tijdelijke opslag

Zoek jij een mobiele tenthal van hoge kwaliteit, met een stevig, 100% waterdicht PVC zeil die het hele jaar door gebruikt kan worden? Bekijk dan nu ons aanbod!

Onze tenthallen zijn geschikt voor industrie, handel en landbouw. We beschikken over een breed assortiment, met verschillende beschikbare soorten, afmetingen, deuren en kleuren (wit, groen en grijs). We hebben modellen met zijwanden van 2,7 tot 4,2 meter hoog - de nok bevindt zich dan respectievelijk op 3,5 tot 7,6 meter hoog. Ook qua oppervlakte is er ruime keuze in onze voorraad: de kleinste tenthallen bieden een ruimte van 18 m², de grootste van maar liefst 240 m²!

Al onze modellen zijn voorzien van een vrijwel scheurbestendig PVC zeil, dat al dan niet brandvertragend gecertificeerd is. Het frame bestaat uit volledig gegalvaniseerd staal, en is verkrijgbaar met een staticapakket dat de constructie nog steviger maakt en aangeeft welke lasten de tent kan dragen.

Koop je een tenthal bij ons, weet dan dat je verzekerd bent van een duurzame en betrouwbare aankoop. Niet alleen profiteer je van onze jarenlange ervaring op het gebied van professionele tentoplossingen, maar je profiteert ook van vele van onze garanties - zo hebben wij altijd tot 10 jaar na de bestelling nog vervangende onderdelen beschikbaar.

Heb je nog vragen voordat je iets wil bestellen? Wij helpen je graag verder! Neem contact op met onze tentenexperts voor meer informatie! Wij zijn bereikbaar per e-mail via klantenservice@profitent24.nl, of telefonisch op +31 20 26 25 900 (Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur).

Tenthallen: veelzijdig & stevig

Tenthal met brandvertragende gecertificeerde PVC zeilen

Het grote voordeel van een mobiele, tijdelijke opslagoplossing als een waterdichte tenthal is dat je snel en flexibel kunt reageren wanneer er op korte termijn meer opslagruimte beschikbaar moet zijn.

Onze tenthallen bieden je voorraad het hele jaar door de best mogelijke bescherming tegen weersinvloeden. De zijwanden en het dak bestaan uit één stuk waterdicht PVC zeil, wat bijdraagt aan de stabiliteit. Dankzij deze eigenschap en het extra stevige stalen frame is dit type tent geschikt voor inzet tijdens buitengewone weersomstandigheden.

Door het grote aantal beschikbare afmetingen en vormen, hebben we ook tenthallen op voorraad met een dak dat hoog genoeg is om de tent te gebruiken als tijdelijke garage voor grote voertuigen, zoals vrachtwagens of campers.

Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk: de tenthal kan worden gebruikt als werkplaats of overkapping op de bouwplaats, of in de landbouw als schuur of opslagplaats voor graan. Met name de modellen met dakvensters zijn erg breed inzetbaar, omdat ze veel natuurlijk licht doorlaten en je zo geen lichtinstallatie hoeft te installeren.

Opbouw van een tenthal

Buizen constructie van een tenthal

Een groot voordeel van een tenthal ten opzichte van een permanent opslaggebouw is de opbouw. Tenten zijn namelijk relatief snel op te bouwen en af te breken, hebben geen fundering nodig, en kunnen ook weer afgebroken en opgeslagen of doorverkocht worden. Omdat een tent een tijdelijk bouwwerk is, is de aanvraag van een vergunning vaak niet nodig, wat goed is voor je budget.

Dankzij de meegeleverde opbouwinstructie, die zeer uitgebreid en duidelijk is, is de mobiele opslaghal relatief eenvoudig op te bouwen. Bij grote tenten zijn specialistische voertuigen als een (vork)heftruck noodzakelijk, zodat de kisten waarin de tent wordt afgeleverd goed uitgeladen kunnen worden. Met speciale bodemankers voor betonnen of zachte ondergronden staat de tenthal zo stevig als een huis.

Voordelen van tenthallen

Stapel pallets in een tenthal

Een tijdelijk bouwwerk als een waterdichte tenthal kan, in tegenstelling tot een permanent opslaggebouw van hout of staal, in veel gevallen zonder vergunning worden geplaatst. We geven wel het advies om het altijd bij de lokale overheid te melden wanneer je een tent ergens neer wil zetten, want de wetten en richtlijnen verschillen per regio.

In vergelijking met een permanent opslaggebouw is een tijdelijke opslaghal een voordelig en economisch alternatief als opslagruimte voor goederen en machines: de prijs voor de opbouw ligt lager, en een tent kan flexibel worden ingezet. De tent wordt geleverd met een duidelijke en gedetailleerde opbouwinstructie en gemarkeerde onderdelen, waardoor je de opbouw in eigen beheer kunt houden.

Ook het onderhoud van een tent is goedkoper dan een permanenten loods of opslagplaats, zeker als je beschikt over onze Reparatieset. De tent is verder te verstevigen: bekijk bijvoorbeeld eens onze Stormbeveiligingsset of het Safety Plus Pakket. Al deze producten kun je overigens als toebehoren aan je bestelling toevoegen, maar zijn niet altijd noodzakelijk - de tent is standaard ook al zeer stevig en bestand tegen buitengewone weersomstandigheden.

Koop je een tent met een PVC zeil, dan raden wij aan om ook een PVC Reiniger in huis te halen. Hiermee onderhoud je niet alleen de zeilen zodat ze veel langer mee gaan, maar het een schone tent heeft ook een veel frissere uitstraling. Met de PVC reiniger hou je je witte zeilen ook echt wit, en verwijder je gemakkelijk schimmel en vochtplekken van de zeilen.

Frame van tijdelijke opslaghal

Geschikt om het hele jaar te gebruiken

Tenthal als garage

De combinatie van een sterk frame van volledig gegalvaniseerd staal en extra dikke, waterdichte PVC zeilen zorgen ervoor dat onze tenthallen het hele jaar door een betrouwbare locatie voor opslag kunnen bieden.

PVC is het best mogelijke materiaal voor een tentzeil: het laat geen water door, is bestand tegen hoge temperaturen en is gemakkelijk te repareren. Onze hoogwaardige PVC zeilen zijn altijd 100% waterdicht en bestand tegen buitengewone weersomstandigheden. Afhankelijk van de gekozen kwaliteit wordt de tent voorzien van een PVC zeil van ca. 550 g/m², of een PVC Prime zeil van ca. 720 g/m², dat door een dicht binnenraster extra scheurbestendig is en brandvertragend gecertificeerd is. Beide zeiltypen zijn bestand tegen temperatuurschommelingen van -20 tot +50°C.

Bij een tenthal van ons bestaan de zijwanden en het dak uit één stuk zeil, in tegenstelling tot een product als een Opslagtent, waar de zijwanden individuele onderdelen zijn, die ook naar wens kunnen worden weggelaten. Een opslagtent geeft je weliswaar iets meer vrijheid voor de opbouw van je tent - het geeft je de mogelijkheid om nieuwe ingangen te creëren door de zijwanden deels weg te laten - maar het heeft ook aanzienlijke nadelen ten opzichte van de tenthal. Doordat de zijwanden en het dak uit één deel bestaan draagt het zeil zelf bij aan de standvastigheid van de gehele tent. Bovendien is het minder vatbaar voor de wind en bewegingen in het zeil.

Veel van onze zeilen worden geleverd met een garantie - op voorwaarde dat de zeilen en het frame correct opgebouwd zijn, krijg je 5 jaar garantie op het zeildoek. Bekijk onze Garantievoorwaarden voor meer informatie.

Voorts kun je tot 10 jaar na de levering van de tent nog vervangende onderdelen bestellen, zodat je een defect aan de tent nog lang na de aankoopdatum kunt verhelpen - vul hiervoor je gegevens in op het formulier voor Reserveonderdelen, en onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Zo is een bestelling bij ons altijd een duurzame, verstandige aankoop.

Verschillende type ingangen voor de tenthallen

Koop je een tenthal bij ons, dan heb je de keuze uit vier verschillende type toegangen: een ophijsbare deur, een ritssluiting, een schuifdeur, en bij tenten met in de breedte een maat van 12 meter hebben we zelfs een mechanische deur in ons assortiment - deze opening is beschikbaar voor beide geveldelen. Afhankelijk van de tent die aan je wensen voldoet, kun je ook nog kiezen voor een aparte personeelsingang, direct naast de hoofdingang.

Veel van onze waterdichte tenthallen zijn voorzien van ventilatievensters in de geveldelen, zodat de luchtcirculatie voor een prettig klimaat zorgt en er geen condens kan vormen in het binnenklimaat van de tent.

Service & informatie

Zoek je nog meer informatie voordat je een tenthal wil bestellen? Wij helpen je graag verder! Onze tentenexperts beantwoorden met plezier je vragen. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via +31 20 26 25 900 (Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur). Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar klantenservice@profitent24.nl.