Profitent24-Advies

Zodat ook jij een professionele tent- en tuinexpert kunt worden

Van het berekenen van de juiste tentmaat over schoonmaken en opbergen tot het repareren van kleine beschadigingen - er is veel tent- en tuinkennis die we graag met je willen delen zodat je zo lang mogelijk van je product kunt genieten. In onze gids vind je daarom duidelijke instructies, tips en trucs over onze tent- en tuinwereld - waarvan vele ook video's bevatten. Veel plezier bij het bladeren!

Onze artikelen met tent- & tuinadvies

Kasverwarmingen in vergelijking
Kasverwarmingen in vergelijking
Als je het hele jaar door planten wilt kweken, moet je de kas verwarmen. Maar welke kasverwarming is het beste voor jou? In dit artikel nemen we verschillende verwarmers onder de loep en leggen we uit waarom we ook een vorstbewaking aanraden.
Verder lezen
Betonpoer plaatsen voor overkappingen
Betonpoeren plaatsen onder overkappingen
In onze blogpost leer je de voordelen van betonpoeren kennen, van stabiliteit tot duurzaamheid. Ontdek ook stapsgewijze instructies voor het correct plaatsen ervan, voor een stevige en langdurige fundering voor alle soorten overkappingen.
Verder lezen
Tentvloer zelf maken met houten vlonders
Tentvloer zelf maken met houten vlonders
Het bouwen van een robuuste vlondervloer biedt niet alleen stabiliteit, maar voegt ook een vleugje natuurlijke elegantie toe aan je buitenruimte. Met de juiste aanpak kan het maken van een tentvloer met houten vlonders een leuk DIY-project zijn.
Verder lezen
Een tuinkas zelf opbouwen

Opbouw video's tuinkas zelf opbouwen

Wat is de beste manier om onze GFP-kassen zelf te bouwen? We onthullen tips & trucs op ons YouTube kanaal!

Naar ons YouTube kanaal

Nog vragen?

Heb je nog vragen over tenten? Onze experts adviseren u graag direct aan de telefoon op +31 591 728244, of schrijf ons een berichtje in het contactformulier