Inspiratie voor tent en tuin

Haal het beste uit je buitenruimte

Onze tent- en tuinproducten zijn zoveel meer dan de som der delen: We zijn soms zelf verrast over waar en hoe onze producten worden gebruikt. We hebben de beste decoratieve ideeën en mogelijke toepassingen voor je verzameld in deze inspiratiecategorie.

Laat je inspireren!

Wintergroente kweken
Deze groenten kun je in de winter binnen kweken
Wil je je eigen pesticidevrije en gezonde groenten kweken in de winter? In dit artikel lees je precies welke groenten je in de winter kunt planten en oogsten en hoe je in de winter heerlijke recepten uit deze groenten kunt toveren.
Verder lezen
Voetbal EK livestream in jouw party tent!
EK 2024: Voetbal EK livestream in jouw party tent!
Geniet met je vrienden van de goals, tackles en hoogtepunten van het Europees kampioenschap voetbal 2024 tijdens een livestream in jouw tuin!
Verder lezen
Je eigen marktkraam inrichten
Aan de slag: Je eigen marktkraam inrichten!
Een aantrekkelijke marktkraam inrichting kan het verschil maken. Experimenteer met verschillende niveaus om de beste presentatie van je producten te vinden. Gebruik je bedrijfskleur, personaliseer je prijskaartjes, ...
Verder lezen
Tuinpaviljoen met gloeilampen als decoratie

Decoratie-tip: Retro-gloeilampen

Met oude gloeilampen, wat touw, water en bloemen tover je delicate decoraties - perfect voor buitenbruiloften of dromerige tuinhuisjes!

Ontdek onze tuinpaviljoenen

Nog vragen?

Heb je nog vragen over tenten? Onze experts adviseren u graag direct aan de telefoon op +31 591 728244, of schrijf ons een berichtje in het contactformulier