excl. btw

Grote kas kopen

Kleur
Afmetingen
Zijwandhoogte
Filters wissen
37 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 2

Een grote kas voor tuin & terras

Heb je een uitgestrekt terras of een grote tuin en wil je die ruimte echt benutten? Laat deze geweldige kans niet liggen en transformeer jouw buitenruimte met een indrukwekkend grote kas! Ontdek de voordelen van een grote tuinkas, perfect voor het kweken van je eigen verse groenten en het beschermen van planten tijdens de winter. Een tuinkas in groot kan zelfs dienen als stijlvolle buiten serre. Of je nu kiest voor een grote kweekkas, een vrijstaande eyecatcher of een indrukwekkende muurkas: geef je buitenleven een upgrade en ga een kas kopen in een groot formaat bij een gespecialiseerde handelaar!

Een grote kas voor tuin & terras

Constructie van de grote kas

Grote kas met dubbele polycarbonaat kanaalplaten

In de wereld van tuinieren evolueren kasontwerpen voortdurend, en de grote kas met dubbele polycarbonaat kanaalplaten staat centraal in deze innovatie. Onze geavanceerde grote kassen bieden tuinliefhebbers niet alleen ruimte, maar ook bescherming voor hun gewassen.

Met de structuur van de grote kas, gevormd door de dubbele kanaalplaten en het aluminium frame, wordt een optimale omgeving gecreëerd voor de groei van diverse gewassen. De dubbele kanaalstructuur fungeert als een isolerende barrière, waardoor een ideale temperatuur en vochtigheidsgraad ontstaat.

Grote kas met dubbele polycarbonaat kanaalplaten

Waarom we afzien van glas in grote kassen

Het gebruik van glas in een grote kas is niet inherent gevaarlijk, maar het brengt bepaalde risico's met zich mee. Tuinkasglas is breekbaar en kan bij breuk scherpe randen hebben, wat potentieel letsel kan veroorzaken. Daarnaast is glas zwaarder dan moderne alternatieven zoals polycarbonaat, wat juist bij grote kassen extra structurele eisen aan de kas kan stellen.

  Grote kas met aluminium frame

  Onze grote kas van aluminium is zeer stabiel, uiterst weer- en roestbestendig. We gebruiken sterke holkamerprofielen, zijhoekprofielen en schroeven van roestvrij staal. De strakke lijnen van de grote tuinkas aluminium geven niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar beloven ook een langdurige, onderhoudsarme oplossing voor tuinliefhebbers.

  Vergeleken met een traditionele stalen kas en de bekende grote kassen uit zwart staal, biedt een grote kas met aluminium frame een lichtgewicht alternatief zonder concessies te doen aan de structurele integriteit. In de wereld van tuinkasconstructies is een kas met een aluminium frame de onbetwiste keuze voor wie streeft naar duurzaamheid en esthetiek.

  Grote kas met aluminium frame

  Wist je dat?

  We bieden onze aluminium kassen aan in verschillende kleuren. Je hebt de keuze tussen een kas in antraciet, een kas in groen of een kas met een constructie in natuurlijk aluminium. Kies de kleur die het beste bij je tuin past!

   Ook onze grote kas kun je zelf opbouwen

   Een groot voordeel van al onze modellen: onze kas kun je zelf opbouwen. Hoe je onze grote kas precies in elkaar zet, lees je in onze montagehandleiding. Alle materialen die nodig zijn voor de montage worden meegeleverd, zodat je snel aan de slag kunt. Afhankelijk van het type kas zijn twee of meer helpende handen aan te raden. Vraag gewoon je familie en vrienden om hulp.

   Ook onze grote kas kun je zelf opbouwen

   Onze tip:

   Koop je kas inclusief een automatische raamopener. Afhankelijk van het model zijn er ook verschillende verkrijgbaar als promotieset. Je voordeel: hoe groter de kas, hoe complexer de ventilatie. Automatische raamopeners regelen de ventilatie voor je, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Koop deze accessoires samen met je kas, zodat je de raamopeners tegelijkertijd kunt installeren.

    Veelgestelde vragen over grote kassen

    Heb je een vergunning nodig voor een grote kas?

    Is een fundering nodig voor een grote kas?

    Klantenservice

    Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een grote kas? Of heb je meer informatie nodig over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

    Professioneel advies

    service-luuk