excl. btw

Wandschappen

Wandschappen – een must-have voor je tuinschuur

In de webshop bieden we bijpassende accessoires zoals een wandschap voor onze tuinschuur Manuel. Vooral een rvs wandplank behoort tot een absolute must-have voor je weerbestendige tuinschuur.

Waarom je je schuurtje zou moeten upgraden met een wandrek met planken en met welke voordelen onze wandplanken rek voor je schuurtje overtuigen, leggen we je hieronder uit. Koop je wandplank accessoires voor je tuinschuur bij een gespecialiseerde handelaar!

Wandschappen – een must-have voor je tuinschuur

Een wandrek met planken in de tuinschuur

  • Optimaliseren van opslag

    Een tuinhuisje of een tuinschuurtje is de ultieme opslagruimte buiten voor je tuingereedschap en andere tuinspullen. De spullen stapelen zich echter snel op en je opslag kan al snel een echt rommeltje worden. Door je tuinschuur in te richten met wandschappen, kun je het interieur overzichtelijk organiseren. Zo hoef je niet urenlang naar je gereedschap te zoeken!

  • Al je materiaal opbergen

    Een ander voordeel van schappen is dat ze extra opbergruimte creëren en je meer ruimte geven voor al je materiaal. Je gereedschap en klein tuingereedschap zullen aan de wand gemakkelijker hun plaats vinden. Zo hou je in je tuinschuur vloerruimte vrij voor grotere apparatuur zoals grasmaaiers, zakken met potgrond, etc.

  • Bescherming tegen weersinvloeden

    Onze metalen tuinberging biedt optimale bescherming tegen weersinvloeden voor je gereedschap. Als je ze onbedekt buiten laat liggen, is de kans groot dat ze door de regen gaan roesten en beschadigen. Dankzij de wandschappen in detuinschuur zijn je gereedschappen en andere uitrusting goed opgeborgen en beschermd tegen de elementen.

Voordelen van onze wandschappen

Compacte afmetingen

Ons opbergsysteem voor de tuinschuur Manuel bestaat uit twee schappen van ongeveer 140 x 35 cm. Deze compacte afmetingen zijn ideaal voor een opbergschuur. De wandschappen nemen weinig ruimte in beslag en creëren meer opbergruimte binnenin.

Hoog draagvermogen

De schappen voor onze tuinschuur Manuel zijn van hoge kwaliteit en hebben een draagvermogen tot 200 kg/m². Deze wandschappen zijn dus sterk genoeg om voorwerpen te dragen die zwaarder zijn dan je gebruikelijke kleine voorwerpen en gereedschappen.

Gemakkelijk te installeren

Jij bepaalt op welke hoogte je het wandschap bevestigt! De schappen zijn snel en eenvoudig te bevestigen aan de achterwand van de tuinschuur. Ons systeem biedt een grote flexibiliteit want je kunt de schappen op verschillende manieren rangschikken. 

Klantenservice

Berg je tuinschuur op en optimaliseer het met onze praktische accessoires! Onze klantenservice beantwoordt graag al je vragen over wandschappen voor metalen tuinhuisjes en alle informatie die je nodig hebt over onze producten. Bekijk ook onze rekkensystemen voor tuinkasten.

Professioneel advies

service-luuk