Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Stabiele easy up partytent 3x3 m met panoramavensters

Biedt plaats aan
ca. 9 ca. 5

100% waterdicht,
stabiel en veelzijdig

In hoogte verstelbaar

Razendsnel opgebouwd

Easy up partytent 3x3 m: de populaire alleskunner

De 3x3 meter easy up partytent is een van onze absolute bestsellers. Hij is 100% waterdicht, biedt een hoge UV-bescherming en staat bekend om zijn veelzijdigheid. In te zetten als marktkraam, onderdak op kinderfeestjes, afdak, als zonnescherm in de tuin... Noem maar op! Wat de easy up tent zo populair maakt, is niet alleen zijn kwaliteit, maar ook zijn lage prijs. In tegenstelling tot andere tentoplossingen (zoals de normale partytent), is de easy up partytent, zoals de naam al aangeeft, snel en gemakkelijk op te zetten. Binnen enkele minuten is hij opgebouwd en klaar voor gebruik - zonder gereedschap! Dankzij de standaard meegeleverde draagtas is hij gemakkelijk op te slaan en te vervoeren.

Aluminium of staal: de twee lijnen

Onze vouwtenten van 3x3m worden geleverd met een stalen (Economy Steel & Premium Steel) of aluminium frame (Economy Alu & Professional Alu). Beide lijnen hebben een 100% waterdicht zeil van hoogwaardig, met PVC gecoat polyester (met uitzondering van onze brandvertragend gecertificeerde modellen, die puur PVC-zeil hebben). De easy ups zijn verkrijgbaar in de kwaliteiten Economy, Premium en Professional en zijn in enkele minuten opgezet. Het enige verschil tussen de drie lijnen is dus het materiaal waarvan het frame gemaakt is.

Onze easy up partytent 3x3m bestsellers:

Ontdek Profitent24

Hoogwaardige materialen

Op veel producten gratis levering

Deskundige klantenservice

10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Groot assortiment, gunstige prijzen

Overtuig jezelf!

Een echte allrounder: mogelijke toepassingen voor de 3x3 m easy up partytent

Onze 3x3 m easy up tenten zijn enorm veelzijdig:

 • Marktkraam
 • Luifel voor kampeerwagens
 • Zonnewering bij tuinfeestjes
 • Privacyscherm
 • Beschutting bij sportevenementen
 • Kleine, mobiele opslagruimte
 • Receptie/bar
 • Informatiestand op straatfestivals
 • Overkapping voor buffet
 • Bescherming tegen zon en regen op het terras of in de tuin
 • Promotiestand/handelsbeurs
 • Kleedkamers

Veelgestelde vragen

Waaruit bestaat het dak van de easy up partytent?

Het waterdichte zeil van de vouwtent bestaat uit polyester met een PVC-coating. Dit materiaal biedt een hoge UV-bescherming en is 100% waterdicht. Als je een model met zijwanden kiest, kun je de tent ook volledig afsluiten voor een betere bescherming tegen regen, wind en nieuwsgierige blikken.

Niet al onze easy up tenten worden standaard geleverd met zijwanden. Als je een zijwand nodig hebt, controleer dan tijdens het bestelproces of ze bij het gewenste model bijgeleverd worden.

Voor onze Professional Aluminium-vouwtenten is ook een zeil van brandvertragend gecertificeerd PVC-materiaal als optie verkrijgbaar. Dit kan van belang zijn als er op de gewenste locatie brandveiligheidsvoorschriften gelden.

Als je veelvuldig gebruik maakt van je easy up partytent, is een model met een aluminium frame praktischer. Aluminium is corrosiebestendig, en praktischer om regelmatig op te bouwen en af te breken dan een stalen frame. Aluminium is bovendien lichter, waardoor onze aluminium easy up tenten mobieler en gebruiksvriendelijker zijn.

Voor ieder doel is er een geschikte tent. Al onze producten in de maat 3x3 m zijn van hoge kwaliteit, hebben een ideale prijs-kwaliteitverhouding en zijn 100% waterdicht. Een reguliere Partytent is de meest optimale oplossing als de tent langere tijd blijft staan. Natuurlijk kan een partytent tijdens een barbecue ook het buffet overdekken, of de gasten van een familiefeest beschermen tegen zon en regen. Partytenten zijn ook ideaal om bijvoorbeeld een buitenzwembad af te dekken. In tegenstelling tot de partytent is een easy-up tent bedoeld voor frequent en mobiel gebruik. Hij kan snel worden afgebroken, ingeladen en elders weer worden opgesteld; even openvouwen en je bent klaar. Praktischer en sneller gaat bijna niet. Een vouwtent is minder geschikt om enkele weken te laten staan – in dat geval raden we de reguliere partytent aan.

Soms kun je de onderdelen van je easy up tent zelf repareren, maar soms heb je een reserveonderdeel nodig. In onze webshop vind je een formulier (onder het tabblad Reserveonderdelen). Als je dat invult, neemt onze klantenservice zo spoedig mogelijk contact met je op.

Easy up partytenten kunnen op verschillende ondergronden worden geplaatst. Zorg er wel voor dat de tent stabiel staat en in de bodem wordt verankerd. Op een harde ondergrond is de easy up partytent 3x3 m eenvoudig te zekeren met accessoires als onze Stormbeveiliging, die de tent stevig in de grond verankert. Op een stevige ondergrond kun je de vouwtent verzwaren met Gewichtszakken. Als er storm wordt voorspeld, dient de easy up tent op voorhand te worden afgebroken; zelfs de beste bescherming kan een vouwbare partytent niet volledig stormbestendig maken.

Afhankelijk van het model is de nok van het paviljoen 3x3 m tussen 320 cm en max. 350 cm hoog. Alle modellen zijn in hoogte verstelbaar.

Voor veel van onze producten rekenen wij geen verzendkosten. Let hiervoor op de groene notitie "gratis verzending".

Profitent24: Traditionele kwaliteit

Profitent24, vakhandel voor partytenten, tuinpaviljoenen en opslagtenten

Wij laten je niet in de regen staan: onze klantenservice

Welk model moet je kiezen? Waar vind je praktische accessoires? En waar een nieuwe zijwand? Onze experts van de klantendienst helpen je graag het juiste product te vinden.

We kijken uit naar je belletje:

+31 20 26 25 900
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur