Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Stabiele easy up partytent 3x3 m met panoramavensters

Biedt plaats aan
ca. 9 ca. 5

100% waterdicht,
stabiel en veelzijdig

In hoogte verstelbaar

Razendsnel opgebouwd

Easy up partytent 3x3 kopen

Snel, gebruiksvriendelijk en veelzijdig, dat typeert een easy up partytent van 3x3 meter het beste. Het geheim zit in het dak. Dankzij een praktisch schaarmechanisme doet de easy up tent 3x3 zijn naam eer aan: binnen een minuut is de pop up partytent 3x3 gemakkelijk opgezet. Door een zorgvuldige verbinding tussen de buizen van het dakframe kan de vouwtent 3x3 keer op keer soepel worden uitgevouwen en klikt hij gemakkelijk op zijn plaats.

Easy up partytent 3x3: stalen of aluminium frame?

Er zijn frames van twee verschillende materialen beschikbaar voor de 3x3 easy up partytenten: staal of aluminium. Beide materialen zijn corrosiebestendig en gebruiksvriendelijk. De stalen 3x3 easy ups zijn iets zwaarder, maar ook goedkoper. Perfect voor kortstondig gebruik en feesten. De aluminium easy up partytent 3x3 is iets lichter en stevig, wat ze perfect maakt voor professioneel gebruik - veelzijdig, gebruiksvriendelijk en geschikt voor regelmatig gebruik. Bij een aluminium frame kan een 100% waterdicht, brandvertragend PVC-zeil worden gekozen. Zo kan de tent ook voor professionele doeleinden gebruikt worden, zoals een 3x3 werktent op de bouw of als overkapping bij een barbecue. Je kunt steeds kiezen uit drie niveau's van kwaliteit: Economy, Premium & Professional.

Onze easy up partytent 3x3m bestsellers:

Ontdek Profitent24

Hoogwaardige materialen

Gratis levering op veel producten

Deskundige klantenservice

10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Groot assortiment, gunstige prijzen

Overtuig jezelf!

Easy up partytent 3x3 uitvoeringen

Easy up partytent 3x3 met zijwanden op race event

Naast de constructie zijn er meer keuzes die je kunt maken om jouw ideale easy up partytent 3x3 te vinden in ons assortiment. Zo zijn er maar liefst 9 kleuren 3x3 easy up partytent beschikbaar: wit, groen, antraciet, zwart, blauw, rood, oranje, beige en paars.

Naast de kleur heb je ook keuze in de gewenste zijkanten voor de 3x3 easy up partytent. Je hebt keuze uit geen zijwanden, 2 zijwanden of 4 zijwanden. De zijwanden kunnen bovendien uitgerust worden met verschillende type vensters: er zijn ronde kerkvensters, panoramavensters met rolgordijn en zijwanden zonder vensters. Voorts is het mogelijk om een zijwand met een ritssluiting in het midden te kiezen, voor een vlotte toegang. Tenslotte kunnen er ook nog massieve zijwanden gekozen worden, zonder ritssluiting en zonder vensters.

Zowel bij een 3x3 easy up partytent met 2 zijwanden als een met 4 zijwanden geldt dat niet alle zijwanden gebruikt hoeven te worden. De zijwanden worden eenvoudig met klittenband aan het dakzeil bevestigd, en zijn ook eenvoudig te verwijderen.


Inklapbare partytent 3x3 opbouwen

Easy up partytent 3x3 bij sportwedstrijden

Een easy up partytent 3x3 is razendsnel op te bouwen - je klapt hem uit en hij staat. Zet het frame rechtop en trek de 4 hoeken een stukje uit elkaar. Doe daarna het dakzeil over het frame en vouw de tent helemaal uit. Met het kliksysteem stel je vervolgens de gewenste hoogte in - afhankelijk van het model zijn er 3 of 5 verschillende hoogtes beschikbaar. Eventueel voeg je nog zijwanden toe. Veranker de tent waar nodig in de grond en je bent klaar.

Het afbreken van de tent is even eenvoudig - je draait hiervoor simpelweg alle stappen om. Haal de haringen uit de grond en verwijder de zijwanden en het dakzeil. Vervolgens duw je alle staanders van de inklapbare partytent 3x3 naar elkaar toe. Stel de hoogte weer op de originele stand in. De opbouwbare partytent 3x3 kan vervolgens weer netjes in de gratis meegeleverde draagtas worden opgeborgen.

Bekijk de opbouwvideo voor meer informatie over de opbouw van een 3x3 meter easy up partytent.


Easy up partytent 3x3 onderdelen & accessoires

Easy up partytent 3x3 met luifel en halfhoge zijwand

Bestel je een 3x3 easy up partytent bij ons, dan ben je verzekerd van een duurzaam en veelzijdig product. Wij hebben gegarandeerd tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen beschikbaar. Kleine reparaties en verlies van onderdelen zijn hierdoor vrij gemakkelijk op te vangen.

Verder verkopen we nog vele producten die ervoor zorgen dat de easy up partytent 3x3 meter veelzijdiger inzetbaar wordt. We verkopen bijvoorbeeld extra zekering en bescherming in de vorm van gewichtszakken, gewichten en stormbeveiliging, zodat de tent ook onder zwaardere weersomstandigheden buiten kunt opzetten. Voor een extra professionele uitstraling kan de 3x3 vouwtent worden uitgerust met een waterdichte luifel of halfhoge zijwand, beschikbaar in de kleuren wit en zwart. Tenslotte kunnen er twee easy up partytenten van 3x3 meter aan elkaar worden verbonden met verbindingssets en waterdichte regengoten. Zo maak je van twee tenten van gelijk afmetingen één grote die twee keer zo groot is.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het dak van een easy up partytent 3x3 m?

Het dak is opgebouwd uit een verschillende buizen van aluminium of staal. De buizen van het dakframe zijn verbonden met een schroefverbinding, die afhankelijk van de gekozen kwaliteit en het materiaal van het frame verbonden is met een nylon verbindingsstuk. Bij de opbouw schuif je het dak als een harmonica uit elkaar tot hij op zijn plaats klikt - om deze reden wordt een 3x3 easy up ook wel harmonica partytent 3x3 genoemd. Bij het afbreken druk je eenvoudig de pin in om het dak weer in elkaar te schuiven.

Hoewel de afmetingen van het overdekte oppervlak altijd 3 bij 3 meter bedraagt, verschillen de beschikbare modellen wel in de hoogte van de nok. De 3x3 easy up tent is met een kliksysteem in verschillende hoogtes in te stellen: de Economy Staal is in drie verschillende hoogtes in te stellen, bij de andere modellen heb je 5 verschillende hoogtes. De Professional is met een maximale hoogte van ca. 3,50 m het hoogst (op de laagste stand ca. 3,10 m), de Premium is maximaal 3,40 m (min. is 3,10 m). De Economy's zijn het laagst, met maximale hoogtes van respectievelijk 3,20 m voor een stalen frame (min. 3,00 m) en 3,38 m voor een aluminium frame).

Wij verkopen uitsluitend 3x3 easy up partytenten van TOOLPORT. Dit merk, dat door vrijwel heel Europa verkocht wordt, levert verschillende type tenten af voor onder andere de agrarische, industriële en de particuliere markt. De 3x3 easy up tenten die TOOLPORT levert zijn betrouwbaar, voldoen aan hoge standaarden en zijn voorzien van de juiste keurmerken.

Profitent24: Traditionele kwaliteit

Profitent24, vakhandel voor partytenten, tuinpaviljoenen en opslagtenten

Wij laten je niet in de regen staan: onze klantenservice

Welk model moet je kiezen? Waar vind je praktische accessoires? En waar een nieuwe zijwand? Onze experts van de klantendienst helpen je graag het juiste product te vinden.

We kijken uit naar je belletje:

+31 20 26 25 900
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

  • 1*)
    Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.