excl. btw

Stevige partytent 4x6 m online kopen

Kleur
Zeilen & frame
Zijwandhoogte
Filters wissen
25 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 2

Waterdichte partytent 4x6 m kopen

Organiseer het perfecte evenement of feest in de tuin met een partytent 4x6 m! Gebruik de 4x6 partytent daarnaast voor praktische doeleinden, zoals een overdekte lunchruimte of een tijdelijke plaats om materiaal op te slaan tijdens een verbouwing. Die veelzijdigheid zie je terug in ons online assortiment. Van een lichte 4x6 meter partytent van PE inclusief gebruiksvriendelijk kliksysteem tot stevige 4x6 PVC tenten, geschikt voor professionele inzet.

Stevige partytent 4x6 m online kopen

Partytent 4x6 meter: PE of PVC zeil?

Voor de 4x6 partytent heb je keuze uit twee verschillende typen zeil. De eerste optie is een zeil van PE (polyetheen). Dit is een licht en gebruiksvriendelijk materiaal. Hierdoor zijn PE partytenten van 4x6 meter gemakkelijk op te bouwen en te demonteren. Ze nemen ook minder ruimte in bij de opslag en zijn eenvoudig te vervoeren. 4x6 PE partytenten zijn met name populair bij particulieren, die hun tent sporadisch en kortdurig gebruiken.

De tweede optie is de 4x6 PVC partytent. De dakzeilen, gevelwanden en zijwanden van dit product zijn zwaarder, maar vooral steviger, duurzamer en meer bestand tegen scheuren en vuur. Bepaalde 4x6 partytenten zijn voorzien van een certificaat van brandvertragendheid. Dit maakt de 4x6 PVC partytent perfect voor professioneel en langdurig gebruik.

Vergelijking PE & PVC partytent 4x6

PE partytent 4x6

PE zeil

 • 100% waterdicht
 • Frame van gegalvaniseerd staal
 • Perfect voor particulieren
 • Doorloophoogte 2,0m
 • Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: wit en grijs met wit
 • Economy PE heeft zijwand uit één stuk, andere modellen zijwanden uit verschillende delen
PE partytenten 4x6
PVC partytent 4x6

PVC zeil

 • 100% waterdicht, eventueel brandvertragend gecertificeerd
 • Frame van gegalvaniseerd staal
 • Geschikt voor professioneel gebruik
 • Doorloophoogte 2,0m of 2,6m
 • Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: wit, groen, en de kleuren grijs, rood, blauw en groen gekombineerd met wit
 • Zijwanden bestaan uit verschillende delen
PVC partytenten 4x6

Partytent 4x6 opzetten

De tent wordt geleverd met een duidelijke handleiding, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe een 4x6 partytent moet worden opgezet. Alle onderdelen op de bouwtekening zijn genummerd, zodat het gemakkelijk is om te zien waar ieder onderdeel van de 4x6 partytent hoort. Hoewel het mogelijk is om de tent in je eentje op te zetten, raden we het aan om minstens één helper te regelen.

 1. 1

  Sorteer altijd eerst alle onderdelen en leg ze bij elkaar op de grond, zodat je gemakkelijk het volgende deel dat je nodig hebt, kunt vinden. De tent wordt inclusief gereedschap geleverd.

 2. 2

  Ledere opbouw begint met de constructie van het dak. Als je een grondzeil onder de 4x6 partytent wil plaatsen, plaats je eerst het grondzeil en bouw je de tent daarop op. Daarna gaat het dakzeil eroverheen.

 3. 3

  Til één kant van het frame op, zodat je de staanders aan deze kant onder het dak kunt plaatsen. Doe vervolgens hetzelfde aan de andere kant. De overkapping is al compleet.

 4. 4

  Veranker de tent in de grond. Indien gewenst kunnen de zijwanden en geveldelen nog worden bevestigd met de meegeleverde elastieken.

Meer informatie nodig?

Bekijk dan de opbouwvideo, waarin een PROFILine Professioneel (kleur: blauw met wit) volledig wordt opgebouwd.

  Accessoires voor 4x6 partytenten kopen

  Iedere standaard 4x6 partytent kan worden aangepast door het toevoegen van accessoires aan je bestelling. Met deze aanvullende producten wordt je tent veelzijdiger en vergroot je het gebruiksgemak.

  4x6 partytent vergroten

  Zo kun je de partytent groter maken door twee tenten te verbinden met een regengoot. De twee te verbinden tenten dienen even hoog, en even breed óf even lang te zijn. De PVC regengoot zorgt voor een waterdichte verbinding tussen de twee partytenten, waardoor je gasten ook droog staan in de overgang. Met een brandvertragende scheidingswand van wit PVC deel je een 4x6 partytent juist op in kleinere ruimtes. Zo creëer je meerdere vertrekken, met ieder zijn eigen toepassing.

  4x6 partytent vergroten

  4x6 partytent ingang

  Ook de ingang van de tent kan worden aangepast met alternatieve tentingangen. De standaard ingangen van de tent bevinden zich aan de voorste en achterste gevelzijde. Deze gevelzijden zelf kunnen met ritssluitingen worden open- of dichtgeritst. Je kunt de gevelzijden echter aanpassen met de gevels met vensters, die verkrijgbaar zijn in wit en groen. Via de vensters komt extra daglicht binnen, wat zorgt voor een open en lichte sfeer. Je kunt ook een afsluitbare ingang aan de zijkant realiseren met zijwanden met ritssluiting. Wellicht de fraaiste oplossing is de Arabische ingang, waarmee het doek van een zijwand wordt omgetoverd tot een luifel - ideaal voor een overdekte en uitnodigende ingang.

  4x6 partytent ingang

  4x6 partytent verstevigen

  De meest praktische producten uit ons assortiment accessoires zijn de onderdelen waarmee de tent steviger staat. Met extra bodembevestigingen van roestvrij staal wordt de tent veilig en zorgvuldig in de grond bevestigd. Met de stormbeveiliging blijft de partytent ook bij harde wind stevig op zijn plaats staan.

  4x6 partytent verstevigen

  Veelgestelde vragen

  Is een partytent 6x4 meter hetzelfde als een partytent 4x6 meter?

  Waarom een 4x6 tent kopen in plaats van een 4x6 tent huren?

  Hoeveel personen passen er in een 4x6 partytent?

  Klantenservice

  Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent 4x6 m? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk
  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
  *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.