Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
+++ Onze showroom kan weer bezocht worden! Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. +++
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Antraciet tuinpaviljoen 3x4 m met polycarbonaat dak

Biedt plaats aan
8 personen

Hoge UV-bescherming
Waterdicht & Stabiel

Hoge UV-bescherming
Waterdicht & Stabiel

Snel opgebouwd

Met hardtop of
polyester dak

Tuinpaviljoen 3x4 m: Ruimte om te genieten

Felle zon, regen of wind - met een metalen tuinpaviljoen kun je bij (bijna) ieder weertype ontspannen buiten ontbijten of een boek lezen in de tuin of op het terras. Onze 3x4 m tuinpaviljoenen zijn met een oppervlak van 12 vierkante meter de grote broer van het 3x3 m tuinpaviljoen uit ons assortiment. Door zijn riantere overkapping biedt de 3x4 m iets meer mogelijkheden: kleed het tuinprieel aan met tuinmeubelen of maak er een lekkere zitplek van voor een borrel na het werk.

3 lijnen: modern, speels of natuurlijk ontwerp

Tip

Als je slechts voor een kortere periode een beschutting voor zon of regen zoekt, raden we je aan een kijkje te nemen bij ons aanbod Partytenten en Easy Up Partytenten.

Het tuinpaviljoen in detail

De afmetingen

 • Biedt plaats aan zes zittende personen
 • Bij feesten, zonder tuinmeubelen is er ruimte voor twaalf staande personen
Afmetingen van tuinpaviljoen 3x4 m

* De afgebeelde maten betreffen alleen de Sunset en de Paradise Tuinpaviljoenen. Zie de afzonderlijke productpagina's van de Forest Tuinpaviljoenen voor de afmetingen van deze producten.


De zijwanden

 • 100% waterdicht
 • Eenvoudig op te hangen
 • Afsluitbaar met rits
 • Ingangen mogelijk aan iedere kant

Leveringsomvang

 • Stalen of aluminium frame
 • 100% waterdicht polyester dakzeil, of polycarbonaat of stalen platen
 • 4 polyester zijwanden
 • 8 betonankers
 • Eenvoudige opbouwhandleiding
Leveringsomvang voor tuinpaviljoen 3x4 m

De opbouw

 • Opbouw in 30 minuten mogelijk (afhankelijk van het gekozen model)
 • Overzichtelijke opbouwhandleiding – ook online in te zien
 • Geen aanvullend gereedschap nodig

De vier kwaliteiten in één oogopslag

Onze tuinpaviljoenen zijn in vier kwaliteiten onder te verdelen: Classic, Premium, Deluxe en Superior. Hoe hoger de kwaliteitsnorm, hoe hoogwaardiger het gebruikte materiaal.

Veelgestelde vragen

Kan ik het 3x4 m tuinpaviljoen op het gazon zetten?

Het maakt niet uit of het tuinpaviljoen op het gras of op een terras staat, maar het is wel belangrijk dat de poten van het paviljoen in een betonnen fundering staan. Deze fundering moet minstens diep genoeg zijn voor de ca. 10 cm lange betonankers. Zonder de fundering en de betonankers is het tuinprieel niet veilig genoeg, aangezien het niet stevig staat en ook niet stormbestendig is.

Dankzij de bijgeleverde zijwanden kan het paviljoen zowel geheel geopend als volledig gesloten gebruikt worden. De gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en zijn voorzien van een ritssluiting, die je gemakkelijk van binnenuit kunt sluiten. Een geheel geopend tuinprieel, met de gordijnen vastgebonden aan de palen, ziet er op warme zomerdagen bijzonder charmant uit.

We hebben een breed assortiment aan tuinpaviljoenen en tenten voor allerlei doeleinden. Een tuinpaviljoen is bijvoorbeeld erg geschikt als een decoratieve terrasoverkapping, die lange tijd buiten mag staan, en die de plaats inneemt van het traditionele tuinhuisje. Andere producten die zeer geschikt zijn voor de tuin zijn de Partytent en de Easy Up Partytent, die eerder geschikt zijn voor kortstondig gebruik, zoals barbecues of familiefeesten, of als zonnewering boven een zandbak of zwembadje. We verwijzen we je in dat geval graag naar de partytenten en easy up partytenten van onze webshop.

Wij verkopen alleen metalen tuinpaviljoenen. Afhankelijk van het model bestaat het frame van het paviljoen uit gepoedercoat staal of uit gepoedercoat aluminium. Beide metalen zijn door de poedercoating corrosiebestendig.

Dat is afhankelijk van het model. Onze Classic en Premium Tuinpaviljoenen hebben een softtop van polyester. Onze Deluxe-modellen hebben een hardtop van polycarbonaat, waardoor ze het gehele jaar buiten kunnen staan. De Superior-modellen hebben een hardtop met een stalen dak. Al onze tuinpaviljoenen zijn 100% waterdicht en UV-bestendig.

De zijwanden van onze tuinpaviljoenen bestaan uit gordijnen van hoogwaardig polyester. De zijwanden van het paviljoen hebben geen ramen, maar zijn wel gedeeltelijk te openen (of te sluiten), waardoor je altijd zelf kunt bepalen hoeveel licht er door de zijwanden binnen komt.

Profitent24: Traditionele kwaliteit

Profitent24, vakhandel voor partytenten, tuinpaviljoenen en opslagtenten

Wij laten je niet in de regen staan: onze klantenservice

Welk model moet je kiezen? Waar vind je praktische accessoires? En waar een nieuwe zijwand? Onze experts van de klantendienst helpen je graag het juiste product te vinden.

We kijken uit naar je belletje:

+31 591 321064
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur