Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Antraciet tuinpaviljoen 3x4 m met polycarbonaat dak

Biedt plaats aan
8 personen

Hoge UV-bescherming
100% waterdicht

Hoge UV-bescherming
100% waterdicht

Snel opgebouwd

Met dakzeil of hardtop

Tuinpaviljoen 3x4 meter kopen

Onder een 3x4 tuinpaviljoen kun je ook bij felle zon, regen of wind lekker buiten zitten. De 12 vierkante meter overkapping van het 3x4 paviljoen bieden legio mogelijkheden om een outdoor woonkamer in de tuin te realiseren, waarin het altijd goed toeven is. Het 3x4 paviljoen is namelijk niet alleen waterdicht, maar biedt ook een hoge UV-bescherming. Door de drie verschillende productlijnen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is er bovendien altijd wel een paviljoen te vinden dat perfect bij jou en je tuin past.

Productlijnen 3x4 m tuinpaviljoen

Tuinpaviljoen 3x4 bestsellers

Profitent24

Hoogwaardige materialen

Veel producten op voorraad

Deskundige klantenservice

10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Groot assortiment, gunstige prijzen

Overtuig jezelf!

Dak 3x4 tuinpaviljoen

Het dak van een 3x4 tuinpaviljoen bestaat uit een hardtop van staal of polycarbonaat, of een softtop met polyester doek. Het polyester dakdoek van een 3x4 paviljoen is 100% waterdicht en biedt een hoge UV-bescherming. Het 3x4 prieel met doek biedt een klassieke look, en het paviljoen is bovendien iets goedkoper dan de hardtop modellen. Het doek is echter niet bestand tegen harde wind en koude temperaturen, waardoor het in de herfst moet worden afgebroken.

Wil je het hele jaar door buiten kunnen zitten? Dan raden we een hardtop 3x4 paviljoen aan, met een dak van polycarbonaat of stalen platen. Deze daken zijn steviger en robuuster, waardoor ze ook zwaardere weersomstandigheden en zelfs sneeuw aan kunnen. Slechts bij extreem weer of storm dient het dak te worden verwijderd.

Een beschadigde of versleten hardtop of softtop kan eenvoudig worden vervangen met een nieuw dak. Bekijk hiervoor onze 3x4 paviljoen vervangdaken.

Polycarbonaat dak 3x4 paviljoen

Tuinpaviljoen 3x4 met zijwanden

Het 3x4 paviljoen is zowel zonder als met zijwanden te koop. De zijwanden van het 3x4 paviljoen bestaan uit met PA gecoat polyester gordijnen, die 100% waterdicht zijn. Bij harde wind of regen kunnen deze gordijnen worden gesloten en in het midden van de zijkanten aan elkaar worden geritst. Zo kun je ook bij slecht weer lekker buiten zitten. Bij de softtop paviljoenen hebben de zijwanden dezelfde kleur als de overkapping.

Als de zijwanden van het 3x4 tuinpaviljoen beschadigd zijn, kunnen ze eenvoudig worden vervangen. Als je twijfelt of je het 3x4 paviljoen met zijwanden wil uitrusten, kunnen we aanraden om een model zonder zijwanden te kopen - het is namelijk altijd mogelijk om de zijwanden na te bestellen.

Paviljoen 3x4 zijwanden

Stalen of aluminium tuinpaviljoen 3x4

Onze tuinpaviljoenen zijn altijd voorzien van een stevig metalen frame. Je hebt hierbij keuze uit twee materialen: staal en aluminium.

De stalen tuinpaviljoenen 3x4 bestaat uit ronde of vierkante buizen. Het frame is voorzien van een poedercoating, waardoor het staal corrosiebestendig is. Hierdoor is het frame bestand tegen regen en neerslag. Het dak en het frame zijn niet berekend op vorst of storm. Hierdoor dient de constructie in de herfst te worden afgebroken.

Het frame van de aluminium 3x4 paviljoenen kan wel altijd buiten blijven staan. De modellen met een hardtop kunnen zelfs in zijn geheel blijven staan, aangezien ook het dak bestand is tegen zware weersomstandigheden. Bij de softtop modellen dient alleen het polyester doek te worden verwijderd, maar de constructie kan blijven staan. Hierdoor is een aluminium overkapping 3x4 aanzienlijk gebruiksvriendelijker en onderhoudsarmer.

Stalen tuinpaviljoen 3x4

Accessoires 3x4 tuinpaviljoenen

Het tuinpavijloen 3x4 is naar wens aan te passen met twee verschillende accessoires, die je aan de bestelling kunt toevoegen. Deze producten verhogen het comfort in het paviljoen, en zorgen ervoor dat je vaker en langer buiten kunt zitten.

Met de muggennetten voor 3x4 paviljoenen bescherm je jezelf en je gasten tegen vliegend ongedierte. De muggennetten worden net aan de gordijnroede of gordijnrails opgehangen. Ze kunnen eenvoudig worden dichtgetrokken en dichtgeritst. De muggennetten sluiten de gehele zijkant af, zodat er geen vliegende insecten meer het paviljoen binnen kunnen komen. Bij alle Forest tuinpaviljoenen en de Sunset Deluxe kunnen de muggennetten gelijktijdig met de zijwanden worden gebruikt. Bij alle andere paviljoenen dienen de zijwanden te worden verwijderd om de muggennetten te kunnen gebruiken (of andersom).

Het schaduwdoek voor 3x4 paviljoenen is speciaal ontworpen voor de paviljoenen met een polycarbonaat hardtop. Onder deze halftransparante daken kan het behoorlijk warm worden als in zomer de volle zon erop staat. Met een schaduwdoek heb je ook op deze momenten een heerlijke koele schaduw in je paviljoen. Het schaduwdoek geeft het paviljoen bovendien een hoogwaardig en smaakvol uiterlijk.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een 3x4 overkapping zien voordat ik besluit of ik er een wil kopen. Kan dat?

Jazeker. Wij hebben een showroom in Emmen, waar enkele producten uit ons assortiment uitgestald staan. Je kunt hier ook meer informatie over onze 3x4 overkappingen inwinnen, zodat je een zorgvuldige overweging voor het al dan niet kopen van een paviljoen kunt maken.

Hoewel de afmetingen van het paviljoenen uiteraard altijd 3 bij 4 meter zijn, kan de hoogte per product afwijken. Het ontwerp van het dak is hier uiteraard een belangrijke factor in. Verder zijn er twee verschillende typen hoogte: de doorloophoogte en de nokhoogte. Over het algemeen is de doorloophoogte van onze 3x4 tuinpaviljoenen ca. 190 cm, met een nokhoogte van ca. 270 cm. De uitzondering is de Forest Superior, met een doorloophoogte van ca. 202 cm en een nokhoogte van ca. 275 cm.

Jazeker! We bieden regelmatig nieuwe 3x4 tuinpaviljoenen van verschillende kwaliteiten voor een gereduceerde prijs aan. Bekijk nu onze 3x4 tuinpaviljoen aanbiedingen voor het aanbod en bespaar op een eenvoudige manier vele tientallen euro's op de levering!

Wij verkopen uitsluitend 3x4 tuinpaviljoenen van TOOLPORT. Dit merk, dat door vrijwel heel Europa verkocht wordt, levert verschillende type tenten af voor onder andere de agrarische, industriële en de particuliere markt. De 3x4 m paviljoenen die TOOLPORT levert zijn betrouwbaar, voldoen aan hoge standaarden en zijn voorzien van de juiste keurmerken.

Profitent24: Traditionele kwaliteit

Profitent24, vakhandel voor partytenten, tuinpaviljoenen en opslagtenten

Wij laten je niet in de regen staan: onze klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een 3x4 tuinpaviljoen? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Onze experts van de klantenservice helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar klantenservice@profitent24.nl of bel ons op onderstaand telefoonnummer.

We kijken uit naar je belletje:

+31 591 321064
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

  • 1*)
    Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.