excl. btw

Tuinpaviljoen 4x4 kopen

Onze tuinpaviljoen 4x4 productlijnen

Wil je de hele familie uitnodigen om in je prieel de tuin te genieten? Dan is onze tuinpaviljoen in 4x4 meter precies het juiste product voor jou! Als grootste tuin paviljoen 4x4 in ons assortiment geeft geen andere overkapping je tuin zo'n grote, overdekte leefruimte als deze waterdichte tuinpaviljoen in aluminium, hout look of staal!

tuinpaviljoen 4x4 productlijnen

3 kwaliteiten: staal, aluminium en hout look

Onder alle tuin paviljoenen met een ruimte van 4x4 meter kun je kiezen uit 3 productlijnen: Forest - speels en filigraan, Sunset - modern en elegant of Paradise - natuurlijk en gezellig in een houtlook. Elke productlijn biedt ook de optie om te kiezen tussen 4 kleuren zijwanden, materiaal en een vast dak of een zeildak. Ben je op zoek bent naar een strakke aluminium prieel 4x4 in een grijze kleur voor gebruik het hele jaar door, én met een moderne uitstraling? Dan zal het aluminium Sunset Superiorpaviljoen met hardtop dak je zeker bevallen.

Aluminium tuinpaviljoen 4x4 in hout look

Ben je op zoek bent naar een waterdichte, romantische houten prieel 4x4 als overkapping voor het hele jaar door? Dan zijn de houten tuinpaviljoenen 4x4 van Forest Deluxe je zeker opgevallen. Onze hoogwaardige aluminium paviljoenen imiteren een houten frame bedrieglijk echt. Dit betekent dat je niet hoeft af te zien van de aantrekkelijke look van hout of veel tijd hoeft te investeren in onderhoud van je prieel. Je profiteert ook van een wind- en weerbestendige tuintent en kunt langer van je tuin genieten!

tuinpaviljoen 4x4 forest productlijn

Alle aluminium tuinpaviljoenen in hout look

Waterdichte paviljoen 4x4

Elk tuinprieel in de afmetingen van 4x4 m in ons assortiment is 100% waterdicht en weerbestendig. De Classic en Premium producten met een dak van polyester met PU-coating zijn bijvoorbeeld 100% waterdicht dankzij tape-verzegelde naden. Bij een Deluxe of Superior prieel trotseert zowel het metaal als het polycarbonaat van de hardtop met succes elke neerslag. Maar ook onze zijwanden of gordijnen zijn gemaakt van polyester met PA-coating en dus ook waterdicht. De combinatie van een waterdicht dak en gordijnen maakt onze tuinpaviljoenen 4x4 tot perfecte leefruimte voor het hele jaar - zelfs in de winter. Elk hardtop tuinpaviljoen is een wintervaste overkapping en hoeft niet gedemonteerd te worden voor het koude seizoen begint.

paviljoen 4x4 waterdicht weerbestendig

Weerbestendige daken en zijwanden

Door de PU-coating ben je naast een UV-bescherming van 50+ ook altijd beschermd tegen zon en regen. Door de ventilatiespleten in de punt van het dak kan warme lucht ontwijken en wordt het onder de prieel niet te heet.

  Handige accessoires voor je tuinpaviljoen 4x4

  Voor onze aluminium en stalen tuinpaviljoenen hebben we waterdichte paviljoen zijwanden, schaduwdoeken en muggennetten in verschillende kleuren in onze online shop. Vind voor elke productlijn (Paradise, Sunset of Forest) passende accessoires.

  Klantenservice

  Wil je een 4 bij 4 meter tuinpaviljoen kopen en weet je niet precies waar je op moet letten? Of heb je nog vragen over de kwaliteit, de hout look, andere producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk
  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.