excl. btw

Tuinpaviljoen 3x4 meter kopen

Kleur
Kwaliteit
Prijs
Filters wissen
20 producten
Sorteren:
 

Stevige 3x4 tuinpaviljoenen

Onder een 3x4 tuinpaviljoen kun je ook bij felle zon, regen of wind lekker buiten zitten. De 12 vierkante meter overkapping van het 3x4 paviljoen bieden legio mogelijkheden om een outdoor woonkamer in de tuin te realiseren, waarin het altijd goed toeven is. Het 3x4 paviljoen is namelijk niet alleen waterdicht, maar biedt ook een hoge UV-bescherming. Door de drie verschillende productlijnen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is er bovendien altijd wel een paviljoen te vinden dat perfect bij jou en je tuin past.

Tuinpaviljoen 3x4 meter kopen

Productlijnen 3x4 tuinpaviljoenen

Forest 3x4: optisch houten paviljoen

Forest

 • Verrassend realistische houtlook
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar als hardtop of softtop
Forest tuinpaviljoenen 3x4
Sunset 3x4: modern tuinpaviljoen

Sunset

 • Modern design
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar met hardtop of softtop
Sunset tuinpaviljoenen 3x4
Paradise 3x4: klassiek paviljoen

Paradise

 • Klassiek uiterlijk
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar als hardtop of softtop
Paradise tuinpaviljoenen 3x4

Onze 4 kwaliteitsklassen voor 3x4 Tuinpaviljoenen

Onze 3x4 tuinpaviljoenen zijn beschikbaar in 4 verschillende kwaliteiten: Classic, Premium, Deluxe en Superior. De verschillen tussen deze producten bestaan voornamelijk uit het materiaal van het frame (staal of aluminium), de dikte van de staanders of het materiaal van het dak (polyester, polycarbonaat of staal).

ClassicPremiumDeluxeSuperior
DakPolyesterPolyesterPolycarbonaatStaal
FrameStaalStaal of aluminiumAluminiumAluminium
Vorm staandersRondVierkant
Vierkant
Vierkant
GebruikGeschikt voor lente- en zomermaandenGeschikt voor lente- en zomermaanden
Kan het hele jaar door buiten staan
Kan het hele jaar door buiten staan

Het tuinpaviljoen 3x4 in detail

Dak tuinpaviljoen 3x4

Het dak van een 3x4 tuinpaviljoen bestaat uit een hardtop van staal of polycarbonaat, of een softtop met polyester doek. Het polyester dakdoek van een 3x4 paviljoen is 100% waterdicht en biedt een hoge UV-bescherming. Het 3x4 prieel met doek biedt een klassieke look, en het paviljoen is bovendien iets goedkoper dan de hardtop modellen. Het doek is echter niet bestand tegen harde wind en koude temperaturen, waardoor het in de herfst moet worden afgebroken.

Wil je het hele jaar door buiten kunnen zitten? Dan raden we een hardtop 3x4 paviljoen aan, met een dak van polycarbonaat of stalen platen. Deze daken zijn steviger en robuuster, waardoor ze ook zwaardere weersomstandigheden en zelfs sneeuw aan kunnen. Slechts bij extreem weer of storm dient het dak te worden verwijderd.

Een beschadigde of versleten hardtop of softtop kan eenvoudig worden vervangen met een nieuw paviljoendak. Bekijk hiervoor onze 3x4 paviljoen vervangdaken.

Dak tuinpaviljoen 3x4

Zijwanden om het paviljoen af te sluiten

Het 3x4 paviljoen is zowel met zonder als met zijwanden te koop. De zijwanden van het 3x4 paviljoen bestaan uit met PA gecoat polyester gordijnen, die 100% waterdicht zijn. Bij harde wind of regen kunnen deze gordijnen worden gesloten en in het midden van de zijkanten aan elkaar worden geritst. Zo kun je ook bij slecht weer lekker buiten zitten. Bij de softtop paviljoenen hebben de zijwanden dezelfde kleur als de overkapping.

Als je twijfelt of je het paviljoen met zijwanden wil uitrusten, kunnen we aanraden om een 3x4 tuinpaviljoen zonder zijwanden te kopen - het is namelijk altijd mogelijk om de zijwanden na te bestellen.

Tuinpaviljoen 3x4 met zijwanden

Stalen of aluminium tuinpaviljoen 3x4

Onze tuinpaviljoenen zijn altijd voorzien van een stevig metalen frame. Je hebt hierbij keuze uit twee materialen.

De stalen tuinpaviljoenen 3x4 bestaat uit ronde of vierkante buizen. Het frame is corrosiebestendig dankzij een antracieten poedercoating. De stalen paviljoenen moeten dus in de herfst worden gedemonteerd - het dak en het frame zijn niet berekend op vorst of storm. 

Het frame van de aluminium 3x4 paviljoenen kan wel altijd buiten blijven staan. De modellen met een hardtop kunnen zelfs in zijn geheel blijven staan, aangezien ook het dak bestand is tegen zware weersomstandigheden. Bij de softtop modellen dient alleen het polyester doek te worden verwijderd.

Tuinpaviljoen 3x4 van staal of aluminium

Eenvoudige montage 3x4 tuinpaviljoen

De 3x4 m overkapping wordt in een bouwpakket met een duidelijke handleiding geleverd. Hierdoor kan iedereen het 3x4 paviljoen opbouwen. Een belangrijke stap die absoluut genomen moet worden is het storten van een klein fundament onder iedere individuele staander. Zonder zo'n fundament staat het paviljoen niet stabiel in de grond en is de constructie niet betrouwbaar bij harde wind. Het tuinpaviljoen wordt inclusief gereedschap geleverd. Alleen voor het storten van het fundament heb je externe materialen nodig.

Opbouw 3x4 Tuinpaviljoen

Accessoires 3x4 tuinpaviljoenen

Het tuinpavijloen 3x4 is naar wens aan te passen met twee verschillende accessoires, die je aan de bestelling kunt toevoegen. Deze producten verhogen het comfort in het paviljoen, en zorgen ervoor dat je vaker en langer buiten kunt zitten.

Met de muggennetten voor 3x4 paviljoenen bescherm je jezelf en je gasten tegen vliegend ongedierte. De muggennetten worden net aan de gordijnroede of gordijnrails opgehangen. Ze kunnen eenvoudig worden dichtgetrokken en dichtgeritst. De muggennetten sluiten de gehele zijkant af, zodat er geen vliegende insecten meer het paviljoen binnen kunnen komen. Bij alle Forest tuinpaviljoenen en de Sunset Deluxe kunnen de muggennetten gelijktijdig met de zijwanden worden gebruikt. Bij alle andere paviljoenen dienen de zijwanden te worden verwijderd om de muggennetten te kunnen gebruiken (of andersom).

Het schaduwdoek voor 3x4 paviljoenen is speciaal ontworpen voor de paviljoenen met een polycarbonaat hardtop. Onder deze halftransparante daken kan het behoorlijk warm worden als in zomer de volle zon erop staat. Met een schaduwdoek heb je ook op deze momenten een heerlijke koele schaduw in je paviljoen. Het schaduwdoek geeft het paviljoen bovendien een hoogwaardig en smaakvol uiterlijk.

Accessoires voor het 3x4 m tuinpaviljoen

Garantie: 10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Wij garanderen dat er tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen beschikbaar zijn voor onze 3x4 tuinpaviljoenen.

  Veelgestelde vragen

  Ik wil graag een 3x4 overkapping zien voordat ik besluit of ik er een wil kopen. Kan dat?

  Hoe hoog is een 3x4 paviljoen?

  Zijn er ook aanbiedingen voor 3x4 tuinpaviljoenen?

  Welk merk tuinpaviljoenen 3x4 verkopen jullie?

  Klatenservice

  Hulp nodig bij het kopen van een 3x3 tuinpaviljoen? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk
  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.