excl. btw

Waterdicht tuinpaviljoen 3x3 kopen

Kleur
Kwaliteit
Prijs
Filters wissen
21 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 2

Tuinpaviljoen 3x3 als waterdichte terrasoverkapping

Ons tuinpaviljoen 3x3 is een moderne overkapping in 3x3 in plaats van een markies of tuinhuisje. Wie een eigen tuin of terras heeft, wil daar ook gebruik van maken - zelfs als de zon niet schijnt. Met een waterdicht paviljoen 3x3 bepaal je zelf wanneer je van de buitenlucht geniet. Met drie productlijnen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is er bovendien volop keus! Onze 3x3 paviljoenen bieden een hoge UV-bescherming en bieden dankzij een waterdicht dak een betrouwbare beschutting bij regen. En het beste van alles: de overkapping voor de tuin in 3x3 is in een mum van tijd opgebouwd en klaar voor gebruik.

Tuinpaviljoen 3x3 m

Productlijnen 3x3 Tuinpaviljoenen

Vergelijking van onze 3x3 paviljoenen

Forest: optisch houten paviljoen

Forest - Prieel 3x3 in hout look

 • Verrassend realistische houtlook
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar als hardtop of softtop
Forest tuinpaviljoenen 3x3
Modern tuinpaviljoen met polycarbonaat dak

Sunset - Luxe overkapping 3x3

 • Modern design
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar als hardtop of softtop
Sunset tuinpaviljoenen 3x3
Paradise: klassiek paviljoen

Paradise - 3x3 Tuinpaviljoen aluminium

 • Speels & decoratief ontwerp
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar als hardtop of softtop
Paradise tuinpaviljoenen 3x3
Moonlight paviljoen 3x3 m - grijs

Moonlight - 3x3 Stalen paviljoen

 • Stalen constructie met vierhoekige staanders
 • 100% waterdicht
 • Inclusive muggennetten en zijwanden
Moonlight tuinpaviljoen 3x3

Onze 4 kwaliteitsklassen voor 3x3 tuinpaviljoenen

Onze 3x3 tuinpaviljoenen zijn beschikbaar in 4 verschillende kwaliteiten: Classic, Premium, Deluxe en Superior. De verschillen tussen deze producten bestaan voornamelijk uit het materiaal van het frame (staal of aluminium), de dikte van de staanders of het materiaal van het dak (polyester, polycarbonaat of staal).

ClassicPremiumDeluxeSuperior
DakPolyesterPolyesterPolycarbonaatStaal
FrameStaalStaal of aluminiumAluminiumAluminium
Vorm staandersRondVierkantVierkantVierkant
GebruikGeschikt voor lente- en zomermaandenGeschikt voor lente- en zomermaandenKan het hele jaar door buiten staanKan het hele jaar door buiten staan

Het tuinpaviljoen 3x3 m in detail

Stalen of aluminium paviljoen 3x3 m

Het frame van een 3x3 tuinpaviljoen is gemaakt van staal of aluminium, afhankelijk van het model dat je kiest. Beide materialen zijn hoogwaardig bewerkt en corrosiebestendig, voor een optimale duurzaamheid. Ben je op zoek naar een meer authentiek houten prieel? Bekijk dan onze Forest tuinpaviljoenen. Dit tuinpaviljoen in aluminium heeft een poedercoating met een verrassend realistische houtlook. Het product biedt daardoor van de stevigheid van een aluminium prieel, terwijl je geniet van het authentieke uiterlijk van een houten prieel. 


Aluminium tuinpaviljoen 3x3 m

Tuinpaviljoen 3x3 met eenvoudige montage

De overkapping 3x3 wordt in een bouwpakket met een duidelijke handleiding geleverd. Hierdoor kan iedereen het 3x3 paviljoen opbouwen. Een belangrijke stap die absoluut genomen moet worden is het storten van een klein fundament onder iedere individuele staander. Zonder zo'n fundament staat het paviljoen niet stabiel in de grond en is de constructie niet betrouwbaar bij harde wind. Het tuinpaviljoen wordt inclusief gereedschap geleverd. Alleen voor het storten van het fundament heb je externe materialen nodig.

Opbouw 3x3 Tuinpaviljoen

Tuinpaviljoen 3x3 accessoires

Rust het 3x3 m paviljoen uit met de juiste accessoires voor nog meer comfort en gezelligheid in de tuin! Met de muggennetten voor 3x3 tuinpaviljoenen word je niet lastig gevallen door muggen en andere vliegende insecten. Zo kun je in de zomer ook in de avonduren buiten zitten, zelfs met elektrische verlichting aan, zonder dat je hoeft te vrezen voor insectenbeten.

Een paviljoen met halftransparante polycarbonaat dakplaten laat relatief veel zonlicht door. Hierdoor biedt dit 3x3 tuinpaviljoen zelfs vroeg in het voorjaar al een uitstekende plek om lekker buiten te zitten. In de zomer kan het op het heetst van de dag echter behoorlijk warm zijn onder het lichtdoorlatende dak. Daarom hebben we het schaduwdoek voor 3x3 tuinpaviljoenen ontwikkeld. Met dit zonnescherm geniet je ook bij hoge temperaturen van een heerlijk koele schaduw in je 3x3 tuinpaviljoen. Het polyester schaduwdoek ziet er bovendien sjiek en hoogwaardig uit. Het is doek is verkrijgbaar voor alle modellen 3x3 tuinpaviljoen in de kleuren stone en crème.

Accessoires voor 3x3 Tuinpaviljoen

Garantie: 10 jaar vervangende onderdelen beschikbaar

Wij garanderen dat er tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen beschikbaar zijn voor onze 3x3 tuinpaviljoenen.

  Veelgestelde vragen

  Welke kleuren tuinpaviljoen 3x3 zijn er?

  Hoe hoog is een 3x3 paviljoen?

  Kunnen de zijwanden en de muggennetten gelijktijdig gebruikt worden?

  Welk merk tuinpaviljoenen 3x3 verkopen jullie?

  Service

  Hulp nodig bij het kopen van een 3x3 tuinpaviljoen? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk
  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
  *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.