Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
32 resultaten

Tuinpaviljoen muggennetten kopen

Ook genoeg van muggen en andere vliegende insecten tijdens een avondje in de tuin? De muggennetten voor tuinpaviljoenen uit ons assortiment bieden jou en je gasten bescherming tijdens die mooie zomeravonden. De muggennetten kunnen als accessoire aan onze tuinpaviljoenen worden toegevoegd. Het product is te koop in de kleuren loft grey, stone, taupe en crème.

Materiaal tuinpaviljoen muggennetten

De muggennetten voor tuinpaviljoenen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. De hoogte van het product sluit aan bij de hoogte van het bijbehorende tuinpaviljoen. De klamboes hangen hierdoor tot de grond, zodat de openingen aan de zijkanten helemaal worden afgedekt. De klamboe is geweven in een fijne mesh. Dit zorgt ervoor dat muggen en vliegende insecten uit het paviljoen blijven, terwijl je zelf toch naar buiten kunt kijken.

De muggennetten zijn niet waterdicht en zijn niet bestand tegen harde wind. De klamboes zijn niet geschikt voor slecht weer. In geval van storm kunnen de muskietennetten beter volledig worden verwijderd.

Muggennetten monteren

De verschillende modellen tuinpaviljoen zijn uitgerust met verschillende bevestigingssystemen. Het bevestigingsmateriaal wordt altijd meegeleverd - als het niet bij de muggennetten zit, leveren we het bij de bestelling van het tuinpaviljoen. De muskietennetten worden in de hoeken opgehangen en worden in het midden dichtgeritst. Zo kunnen alle zijkanten worden afgesloten voor vliegend ongedierte. Als de klamboes niet worden gebruikt, kunnen ze eenvoudig aan de staanders worden bevestigd.

Bij de tuinpaviljoenen Sunset Classic, Paradise Classic en Paradise Premium worden de muggennetten met haken opgehangen aan de gordijnroede. Om de klamboes te kunnen gebruiken, moeten eerst de zijwanden worden verwijderd (mits het paviljoen met zijwanden is uitgerust).

Bij de artikelen Sunset Premium en Paradise Deluxe en worden de muggennetten met haken opgehangen aan het railsysteem. Hierdoor kunnen de klamboes met een soepele beweging worden geopend en gesloten. Het tuinpaviljoen is uitgerust met een enkele rail. De zijwanden moeten eerst verwijderd worden voordat het mogelijk is om de muskietennetten op te hangen (mits het paviljoen met zijwanden is uitgerust).

Bij alle modellen van de Forest-lijn en bij de Sunset Deluxe worden de muggennetten met haken opgehangen aan het railsysteem. Doordat het paviljoen is uitgerust met twee gordijnrails, kunnen de klamboes gelijktijdig met de zijwanden worden gebruikt.

Klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van muggennetten voor tuinpaviljoenen? Geen probleem! Onze experts van de klantenservice beantwoord al je vragen over onze producten. Stuur een e-mail naar klantenservice@profitent24.nl of bel ons via +31 (0)20-26 25 900 (Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur).