excl. btw

Vervangdaken

Afmetingen
Kleur
Kwaliteit
Filters wissen
34 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 2

Waterdicht vervangend dak voor je tuinpaviljoen

Voor onze metalen tuinpaviljoenen in de maten 3x3 meter, 3x4 meter en 4x4 meter hebben we nauwkeurig passend vervangende daken in onze online shop. Voor elke paviljoenserie, of het nu gaat om Paradise, Sunset of Forest, bieden we het juiste vervangende dak voor elke maat, constructie (aluminium of stalen frame) en kwaliteit. Meer informatie over het materiaal van de daken en welk vervangend dak geschikt is voor welk paviljoenmodel vind je hieronder.

vervangend dak voor tuinpaviljoen

Vervangend dakzeil & hardtop vervangende daken

Waterdichte vervangende daken voor tuinpaviljoens zijn bij ons verkrijgbaar voor zowel de softtop- als de hardtopmodellen. Afhankelijk van het paviljoendak dat je kiest, ontvang je bij de levering een dakzeil, dubbele polycarbonaatplaten of stalen platen. Natuurlijk worden bij elke levering gedetailleerde montage-instructies meegeleverd.

Vervangingsdaken voor de kwaliteiten Classic en Premium

Het vervangende dak voor de Classic kwaliteitspaviljoenen is gemaakt van ca. 180 g/m² polyester met een extra PU-coating. Hierdoor is dit dak niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook licht van gewicht. Het paviljoenvervangingsdak kan daarom snel en eenvoudig worden bevestigd en is bovendien 100% waterdicht - dankzij machinaal getapete naden. Paviljoendaken van de Premium-kwaliteit zijn ook gemaakt van een polyesterweefsel met PU-coating, maar met een materiaaldikte van ongeveer 220 g/m². Beide dakzeilen hebben UV-bescherming 50+. Het Premium model heeft ook tape-verzegelde naden, zodat ook deze  paviljoenoverkapping 100% waterdicht is.

vervangend dak tuinpaviljoen classic en premium

Vervangende daken voor de kwaliteiten Deluxe en Superior

De kwaliteiten Deluxe en Superior verschillen van de modellen Classic en Premium vooral in het dakmateriaal. Zo zijn de dakpanelen van een Superior tuinpaviljoen gemaakt van 0,5 mm gegalvaniseerd staal, terwijl een Deluxe tuinpaviljoen een paviljoendak heeft van weerbestendige polycarbonaat panelen. Deze zijn 6 mm dik in de productlijn Paradise en 8 mm dik in de Sunset lijn. Bovendien kunnen de Sunset Deluxe tuinpaviljoendaken een maximale sneeuwbelasting tot 80 kg/m² dragen en de Forest Superior dakpanelen zelfs tot 110 kg/m².

Tip

Al onze vervangende paviljoendaken zijn 100% waterdicht, UV-bestendig, stabiel en van de hoogste kwaliteit. Als je je beige of grijze paviljoen het hele jaar door in de tuin of op het terras wilt laten staan en het dus het hele jaar door als paviljoen wilt gebruiken, raden we je aan om te kiezen voor een deluxe product met hardtop paviljoendak en aluminium frame of voor een superior paviljoen met een stalen dak. Beide metalen paviljoenen zijn bestand tegen de weersomstandigheden van herfst en winter. We raden je aan om het Classic en Premium tentdak te verwijderen tijdens het winterseizoen en in geval van harde wind en regen.

  Populaire accessoires voor je tuinpaviljoen

  Als je je paviljoen van 3x3m, 3x4 of 4x4m in de zomer als koel toevluchtsoord in je tuin wilt gebruiken, raden we je aan ook een bijpassend schaduwdoek aan te schaffen. Dit accessoire minimaliseert de warmteontwikkeling in je loungepaviljoen en zorgt zo altijd voor een aangenaam klimaat om in te vertoeven. Een schaduwdoek is ook uiterst decoratief en wordt een blikvanger in je tuin. Wij hebben schaduwdoeken voor alle afmetingen - bijvoorbeeld voor ons Sunset Deluxe paviljoen 3x3m met aluminium antraciet coating of voor ons Forest Deluxe paviljoen in een opvallend echte houtlook.

  Naast vervangende daken voor paviljoens bieden we ook sets met zijwanden en muggennetten aan. Als je bijvoorbeeld in het verleden een Sunset Deluxe tuinpaviljoen 3x3m zonder zijpanelen hebt gekocht, kun je het nu eenvoudig achteraf uitrusten met bijbehorende zijwanden in de door jou gewenste kleur. In elke set zijn vier zijwanden inbegrepen. Je tent wordt een blikvanger in je tuin! Als je optimaal wilt genieten van je tuin zonder insectenbeten, raden we je aan om de zijwanden met muggengaas te kopen. Ook deze sets bestaan elk uit vier muskietengaas zijwanden en kunnen via ritsen praktisch met elkaar verbonden worden en sluiten het hele tuinpaviloen volledig af.

  Klantenservice

  Heb je vragen over onze vaste vevangende daken of zeildaken, prijzen of levering (bijv. de afmetingen van de pakketten)? Wij geven graag advies - bel onze deskundige klantenservice op +31 591 728272 of stuur online een e-mail via ons contactformulier. Samen vinden we jouw perfecte paviljoendak!

  Professioneel advies

  service-luuk