excl. btw

Zijwanden

Dakkleur
Afmetingen
Kleur
Filters wissen
50 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 3

Tuinpaviljoen zijwanden sets kopen

Heb je een prieel met zijwanden in de tuin die er versleten uitzien? Met een nieuwe set tuinpaviljoen zijwanden ziet je paviljoen er weer als nieuw uit! Ons paviljoenpaneel is een doek uit polyester met PA coating en geschikt voor al onze aluminium en stalen tuin paviljoenen. Het doek is verkrijgbaar in 4 kleuren en 3 maten per set van 4 stuks. Voor elke maat - of het nu gaat om de paviljoenen in 3x3 m, 3x4 m of 4x4 m - en elke paviljoen productlijn (Paradise, Sunset of Forest) bieden we de bijbehorende set zijwanden.

tuinpaviljoen zijwanden

Waarom je paviljoen zijwanden nodig heeft voor je tuin prieel en hoe ze precies aan het frame worden bevestigd, wordt hieronder uitgelegd.

Schaduwdoek

Ontdek onze bijpassende schaduwdoeken voor onder polycarbonaat daken. De schaduwdoeken laten geen zonlicht door en zorgen voor bescherming tegen de zon en schadelijke uv stralingen.

  Flexibele paviljoen zijwanden als bescherming

  Bij fel zonlicht werken de zijwanden uitstekend als zonwering en schaduw. Of je alle wanden gesloten houdt, sommige gedeeltelijk sluit en ze weer opent zodra de zon opkomt - die beslissing is helemaal aan jou. De paviljoen zijwanden geven je altijd veel flexibiliteit in gebruik.

  flexibele paviljoen zijwanden als bescherming

  Dreigt je barbeque of je tuinfeest in het water te vallen? Maak je tuinpaviljoen eenvoudig waterdicht en geniet heerlijk van je barbecue onder een overkapping. Sluit de zijkanten van het paviljoen als het gaat regenen. Terwijl het paviljoendak je beschermt tegen regen van boven, beschermen de zijwanden je optimaal tegen zowel schuine neerslag als wind.

  Tip voor de winter

  We raden aan de zijwanden te verwijderen in de winter en bij langdurige regen. Zo blijft het materiaal langer mooi.

   Tuinpaviljoen zijwanden in verschillende kleuren en maten

   Heb je in het verleden een tuinpaviljoen gekocht zonder polyester zijwanden, maar wil je ze nu wel hebben? Geen probleem - ontdek nu onze zijwanden sets in verschillende afmetingen! Of verander gewoon de kleur van de zijwanden van je 3x3- meter, 3x4- meter of 4x4-meter tuinpaviljoen. Bijvoorbeeld van grijs naar beige. Maak gebruik van onze filters boven de collectie en kies zo de juiste hoogte en breedte.

   zijwanden paviljoen verschillende maten

   Grote keuze accessoires voor je prieel

   Voor onze tuinpaviljoens bieden we naast polyester zijwanden nog andere accessoires. Denk aan schaduwdoeken, muggennetten en vervangende daken. Schaduwdoeken zijn ideaal om de warmte in je tuinhuisje te minimaliseren en als directe blikvanger. Vervangende daken zorgen voor een gegarandeerd waterdicht verblijf. Schaduwdoeken zijn alleen verkrijgbaar voor de Deluxe productlijn. Vervangende daken zijn verkrijgbaar voor al onze stalen en aluminium modellen, en voor dekzeilen en vaste daken. Upgrade je tuinpaviljoen naar een luxe tent en koop nu de bijpassende accessoires!

   Eenvoudig te monteren zijwanden

   Alle vier de zijwanden kun je eenvoudig bevestigen aan de gordijnrail van je prieel. Hang ze daar op en verbind de zijwanden met elkaar door middel van de ritsen. Je tuin prieel met zijwanden is klaar!

   Heeft je tuin paviljoen van 3x3 m, 3x4 m of 4x4 m een gordijnrail met dubbele loop? Dan heb je de mogelijkheid om je paviljoen tegelijkertijd te voorzien van muggennetten. Het voordeel van muggennetten ligt voor de hand - ze voorkomen dat lastige insecten je paviljoen binnendringen.

   paviljoen-zijwanden-montage

   Klantenservice

   Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van zijwanden voor je tuinpaviljoen? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

   Professioneel advies

   service-luuk