excl. btw

Schaduwdoeken

Dakkleur
Afmetingen
Kleur
Filters wissen
18 producten
Sorteren:
 

Schaduwdoek voor tuinpaviljoen kopen

Platen van polycarbonaat vormen het hele jaar door een betrouwbaar, waterdicht paviljoendak. Doordat polycarbonaat zonlicht doorlaat, zorgt het dak er bovendien voor dat je zo lang mogelijk in de tuin kunt zitten. Toch kleeft er een nadeel aan deze hoogwaardige dakplaten: doordat ze zonlicht doorlaten, kan het in zomer warm en broeierig worden in het tuinpaviljoen.

Schaduwdoek voor tuinpaviljoen

Dit kan worden verholpen door het tuinpaviljoen uit te rusten met een schaduwdoek. Deze werken hetzelfde als een zonnescherm of parasol - ze laten geen zonlicht door en zorgen ook op de warmste dagen van het jaar voor bescherming van de zon en schadelijk uv stralingen. Geen reden dus om niet in de tuin te zitten als de zon op zijn felst is.

Koop nu een elegant schaduwdoek voor je Deluxe tuinpaviljoen! Voor ultiem ontspannen in de tuin, zelfs op de heetste dagen van het jaar!

Elegant schaduwdoek voor tuinpaviljoen

Naast een lekker koele schaduw en UV bescherming levert een schaduwdoek nog een groot voordeel: het hele tuinpaviljoen ziet er chique en elegant uit. Het doek heeft dezelfde afmetingen als het paviljoen zelf. Hierdoor wordt de hele onderkant van het dak bedekt en wordt het zicht op de dakplaten ontnomen. Match het schaduwdoek met de muggennetten of de zijwanden om van je prieel het absolute hoogtepunt van de tuin te maken!

Productdetails zonnescherm voor tuinpaviljoen

Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar voor Deluxe tuinpaviljoenen in de kleuren crème & stone. Deze kleuren zijn ook beschikbaar voor zijwanden en als muggennetten, de andere producten uit ons assortiment tuinpaviljoenaccessoires.

Het schaduwdoek is gemaakt van ca. 160 gr/m² polyester, dat met PA gecoat is. Dit materiaal laat geen zon door en biedt een hoogwaardig en klassiek uiterlijk. Het doek is beschikbaar in Forest, Sunset & Paradise, in de afmetingen 3x33x4 en 4x4 m. Zodoende is er voor iedere Deluxe uitvoering van onze tuinpaviljoenen een schaduwdoek beschikbaar.

Klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een schaduwdoek voor tuinpaviljoenen? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

Professioneel advies

service-luuk