excl. btw

Muggennetten

Dakkleur
Afmetingen
Kleur
Filters wissen
48 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 3

Tuinpaviljoen muggennetten kopen

Ook genoeg van muggen en andere vliegende insecten tijdens een avondje in de tuin? De muggennetten voor tuinpaviljoenen uit ons assortiment bieden jou en je gasten bescherming tijdens die mooie zomeravonden. De muggennetten kunnen als accessoire aan onze tuinpaviljoenen worden toegevoegd. Het product is te koop in de kleuren loft grey, stone, taupe en crème.

Muggennetten voor tuinpaviljoenen

Materiaal tuinpaviljoen muggennetten

De muggennetten voor tuinpaviljoenen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. De hoogte van het product sluit aan bij de hoogte van het bijbehorende tuinpaviljoen. De klamboes hangen hierdoor tot de grond, zodat de openingen aan de zijkanten helemaal worden afgedekt. De klamboe is geweven in een fijne mesh. Dit zorgt ervoor dat muggen en vliegende insecten uit het paviljoen blijven, terwijl je zelf toch naar buiten kunt kijken.

De muggennetten zijn niet waterdicht en zijn niet bestand tegen harde wind. De klamboes zijn niet geschikt voor slecht weer. In geval van storm kunnen de netten beter volledig worden verwijderd.

Bij de tuinpaviljoenen Sunset ClassicParadise Classic en Paradise Premium worden de muggennetten met haken opgehangen aan de gordijnroede. Om de klamboes te kunnen gebruiken, moeten eerst de zijwanden worden verwijderd (mits het paviljoen met zijwanden is uitgerust).

Bij de artikelen Sunset Premium en Paradise Deluxe en worden de muggennetten met haken opgehangen aan het railsysteem. Hierdoor kunnen de klamboes met een soepele beweging worden geopend en gesloten. Het tuinpaviljoen is uitgerust met een enkele rail. De zijwanden moeten eerst verwijderd worden voordat het mogelijk is om de muskietennetten op te hangen (mits het paviljoen met zijwanden is uitgerust).

Bij alle de Forest paviljoenen en de Sunset Deluxe worden de muggennetten met haken opgehangen aan het railsysteem. Doordat het paviljoen is uitgerust met twee gordijnrails, kunnen de klamboes gelijktijdig met de zijwanden worden gebruikt.

Klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van muggennetten voor tuinpaviljoenen? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

Professioneel advies

service-luuk