excl. btw

Mobiele camper- en caravanstallingen

Afmetingen
Kleur
Zijwandhoogte
Filters wissen
11 producten
Sorteren:
 

Garagetent als caravanstalling of camperstalling

Wanneer je met je caravan of camper thuiskomt van je avontuurlijke kampeervakantie, heb je vooral één ding nodig: Een stalling voor je camper of caravan. Stallen betekent een flinke huur betalen en vaak vele kilometers afleggen om bij de gehuurde caravan- of camperstallingen te komen. Je hebt zonder succes een stalling gezocht? Wij hebben met onze garagetenten een oplossing voor alle caravans en campers. Voor alle caravans of campers zijn deze mobiele pvc garages de ideale en mobiele oplossing in plaats van een overdekte caravan stalling of camperstalling.

mobiele caravanstalling of camperstalling

Een mobiele, weerbestendige caravan stalling vlak naast je huis

Geef je caravan een mobiele, weerbestendige pvc caravan stalling vlak naast je huis! Ga je verhuizen? Geen probleem, want een garagetent als stalling voor je caravan of camper is mobiel. Hij kan op elk moment flexibel worden gedemonteerd en op een andere plek snel weer worden opgebouwd. Een garagetent van Profitent24 als caravan of camper stalling is duurzaam, van hoge kwaliteit materiaal en kan het hele jaar door gebruikt worden!

Voordelen mobiele camper opslag of caravan opslag

Garagetenten zijn ideaal om het hele jaar door je caravan te stallen. In de zomer is je camper of caravan door de garagetent beschermd tegen hoge UV-straling en pollen. In koudere seizoenen beschermt de mobiele garage tegen wind, regen, vorst en sneeuw. Dankzij de geïntegreerde ventilatieramen is er ook geen kans op roest of vochtvorming in de camper opslagplaats. Een ander pluspunt van de garagetent zijn de dunne pvc wanden. In tegenstelling tot een caravan in een garage heb je hierdoor meer ruimte omdat de wanden minder breed zijn. Dankzij de hoogwaardige ritssluiting is deze mobiele opslag voor je caravan of camper ook gemakkelijk te openen en te sluiten. Deze geventileerde garage allrounders zijn het hele jaar ideaal als je je voertuig veilig en droog wilt stallen!

Voordelen van een mobiele camper opslag of caravan opslag

Vergunning voor een mobiele garagetent

Als je een tent als garage gebruikt, heb je op eigen terrein geen vergunning nodig en je kunt de garagetent meermaals op verschillende locaties gebruiken. Op gemeenschappelijke grond is een vergunning van de gemeente wel noodzakelijk.

Een camper of caravan mag je niet langer dan 3 dagen in een straat of meestal zelfs niet altijd op je eigen oprit parkeren. Een mobiele camper of caravan opslagplaats is een oplossing als je de 3-dagen-wet niet wilt overtreden. Vraag de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) op bij de gemeente waar je je camper wilt stallen.

  Alle voordelen op een rijtje

  Mobiele tent als garage

  Mobiele tent als garage

  • 100% waterdicht, UV-bestendig & stabiel
  • Geen verdere kosten na aankoop
  • Is vaak na een paar jaar goedkoper
  • Flexibele constructie kan overal worden opgebouwd
  • Meer ruimte beschikbaar dankzij dunne wanden
  Gehuurde camper opslag

  Gehuurde camper opslag

  • 100% waterdicht, UV-bestendig & stabiel
  • Vaak is er een borg en voorschot
  • Kost huur of pacht
  • Kan niet verplaatst worden, is vaak ver weg
  • Beschikbare ruimte is afhankelijk van de beheerder

  Nooit meer stallingskosten voor je caravan of camper

  Als je op zoek bent naar een goedkope caravanstalling of camperstalling voor de lange termijn, is een mobiele garagetent de ideale oplossing. De prijs voor een tent 4x8 m met 3,5 m hoge ingang voor een grote camper ligt bij ca. € 2000.- De aankoopprijs is vaak al na 3 tot 5 jaar afgeschreven. Bovendien kun je de tent gebruiken voor het opbergen van nagenoeg alles dat je voor een of andere reden moet opslaan. Daarom kun je naast de stallingkosten voor je caravan ook besparen op andere opslagkosten.

  Mobiele winterstalling voor de caravan of camper

  Een winterstalling voor de caravan of camper is een praktische en kosteneffectieve oplossing om hem te beschermen tegen sneeuw, ijs en kou in de winter. De caravan winterstalling bestaat uit een stevig stalen frame met een 43x70 mm ovale profiel. Het stabiele frame wordt bedekt met een weerbestendig pvc zeil. Een garage tent als winterstalling voor campers biedt optimale bescherming voor je voertuig in de winter. Hij beschermt de garagetent tegen roest, krassen en deuken die kunnen worden veroorzaakt door vallende takken of hagel. Het zeil beschermt de auto bovendien tegen vocht, vuil en UV-straling. Voordat je caravan of camper in winterstalling gaat, moet je enkele voorzorgsmaatregelen nemen. Deze hebben voornamelijk betrekking op het schoonmaken. We raden je onder andere aan om de onderkant te wassen en alle sloten goed in te vetten.

  Mobiele winterstalling voor de caravan of camper

  FAQ´s - Veelgestelde vragen over camper- en caravanstalling

  Wat kost een camper of caravanstalling?

  Kan een caravan het hele jaar buiten staan?

  Hoe lang mag een caravan op de eigen oprit staan?

  Klantenservice

  Wil je meer weten over onze garagetenten als alternatief voor je caravanstalling? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk