julia-ulrich

Julia

Editor

Hey,

Ik ben Julia en als Content Marketing Manager vul ik met veel plezier dit magazine met kleurrijk leven. Of het nu gaat om tips voor de inrichting van je tuinpaviljoen, informatieve artikelen over de vele toepassingsmogelijkheden van professionele tenten of zelfs interviews - ik streef altijd één doel na: jullie meenemen in mijn wereld, boordevol tentkennis en inspirerende ideeën.

Neem contact op

Mijn laatste artikelen

Voetbal EK 2024 in de tuin streamen
19. Januar 2024
EK 2024: Voetbal livestream in jouw party tent!
Geniet met je vrienden van de goals, tackles en hoogtepunten van het Europees kampioenschap voetbal 2024 tijdens een livestream in jouw tuin!
Verder lezen
Kasverwarmingen in vergelijking
01. Februar 2023
Kasverwarmingen in vergelijking
Als je het hele jaar door planten wilt kweken, moet je de kas verwarmen. Maar welke kasverwarming is het beste voor jou? In dit artikel nemen we verschillende verwarmers onder de loep en leggen we uit waarom we ook een vorstbewaking aanraden.
Verder lezen
Deze groenten kun je in de winter binnen kweken
23. November 2022
Deze groenten kun je in de winter binnen kweken
Wil je je eigen pesticidevrije en gezonde groenten kweken in de winter? In dit artikel lees je precies welke groenten je in de winter kunt planten en oogsten en hoe je in de winter heerlijke recepten uit deze groenten kunt toveren.
Verder lezen

Heb je leuke ideeën voor je tent of tuin om te delen?

Of het ne een spannende hack of een magische decoratie is - we willen het echt graag zien! Stuur ons een email met foto naar: magazin@toolport.de!