Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Persoonlijk advies van experts

Hulp nodig?

Advies van experts

+31 20 26 25 900

ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

Stuur een e-mail

E-mail onze klantenservice

Onze klantenservice zal zo snel mogelijk reageren.

61 resultaten
Garagetent 2,4x3,6 m, PVC, donkergroen
Garagetent 2,4x3,6 m, PVC, donkergroen
Direct leverbaar
579,-
incl. 21% btw
Garagetent 3,3x4,8 m, PVC, grijs
Garagetent 3,3x4,8 m, PVC, grijs
Direct leverbaar
799,-
incl. 21% btw
Garagetent 3,3x6 m, PVC, donkergroen
Garagetent 3,3x6 m, PVC, donkergroen
Direct leverbaar
899,-
845,-
incl. 21% btw
Garagetent 2,4x3,6 m, PVC donkergroen
Garagetent 2,4x3,6 m, PVC donkergroen
Direct leverbaar
489,-
incl. 21% btw
Garagetent 3,3x4,8 m, PVC donkergroen
Garagetent 3,3x4,8 m, PVC donkergroen
Direct leverbaar
599,99
455,-
incl. 21% btw
Garagetent 3,3x4,8 m, PVC grijs
Garagetent 3,3x4,8 m, PVC grijs
Direct leverbaar
599,99
455,-
incl. 21% btw

Garagetenten & mobiele carports kopen

Wil jij een mobiele garage kopen voor je fiets, motor, auto, camper of boot? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze garagetenten zijn uitermate geschikt voor de veilige en droge opslag van voertuigen, maar kunnen ook het hele jaar door dienen als opslagtent voor gereedschappen en tuinmateriaal.

Onze tentgarages en mobiele carports zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (grijs & groen) en productlijnen, van degelijke en compacte tot luxe en ruime verplaatsbare garages. Al onze garagetenten zijn 100% waterdicht, bieden een hoge UV-bescherming en hebben een sterk frame. Alle garagetenten worden geleverd met een duidelijke opbouwhandleiding, zodat de carporttent ook zonder vakkennis door iedereen op te bouwen is.

Zoek je een tent die uitsluitend ontworpen is voor het opslaan van goederen? Bekijk dan eens het aanbod Opslagtenten op onze website. Een opslagtent is geoptimeerd voor de opslag van goederen en industriële waren, maar ook voor voertuigen en machines. Het grootste verschil met een garagetent is echter de doorgang: een opslagtent kan geleverd worden met een ophijsbare deur of met een schuifdeur, wat hem meer mogelijkheden geeft voor bijvoorbeeld inzet op de bouw.

Profiteer van onze uitstekende service! Een online aankoop bij ons is altijd een duurzame investering. Voor veel producten hebben wij gegarandeerd tot 10 jaar na je bestelling vervangende onderdelen beschikbaar. Wil je meer info of gratis aankoopadvies voor je een bestelling plaatst? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van Ma. - vr.: 9 - 18 uur, Za.: 9 - 13 uur via +31 20 26 25 900. Je kunt ons ook mailen via klantenservice@profitent24.nl.

Garagetent voor boot, camper, caravan, auto en motor

Of je het nou een tentgarage, schuurtent of mobiele carport noemt, het principe blijft hetzelfde: een mobiele garage die je kunt gebruiken als alternatief voor een permanente garage, carport of schuur voor een auto of ander vervoersmiddel, en waarvoor geen fundering hoeft te worden gestort. Onze garagetenten zijn 100% waterdicht en zijn bestand tegen zware weersomstandigheden.

In ons assortiment vind je kleine garages met afmetingen van 1,6x2,4 m, geschikt voor het stallen van fiets en motorfiets en als schuurtent, en grote garages van bijvoorbeeld 8x12 m of 6x36 m. Een tijdelijke tentgarage heeft standaard een hoogte van 2 meter, maar er zijn ook XXL-varianten verkrijgbaar van 4 meter hoog, zodat er een ruimte ontstaat die zonder al te veel problemen ook een caravan of boot kan huisvesten. Zo vind je bij ons altijd de perfecte tijdelijke garage voor je voertuig, of dat nou een fiets, motor, auto, camper of vrachtwagen is.

Zoek je een garagetent die je het hele jaar door kunt gebruiken? Bekijk dan onze Professional en Wikinger tenten. Deze producten zijn, net als de Economy en de Premium, 100% waterdicht, UV-bestendig en uitermate stabiel, maar ze zijn ook uit te rusten met een staticapakket en andere extra verstevigingen. Het staticapakket komt met een staticaberekening, dat een overzicht geeft welke lasten de tijdelijke carport kan verdragen. Een garagetent biedt je mogelijkheden als de parkeerlocatie bijvoorbeeld vaak verandert of als je slechts tijdelijk onderdak voor je auto zoekt. In tegenstelling tot permanente carports zijn tenten mobiel - ze zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken, en kunnen flexibel en efficiënt worden opgeborgen wanneer ze niet meer nodig zijn. Een permanente carport heeft tevens een fundering, vergunning en bouwmaterialen nodig - bij een mobiele tent is dat niet het geval, waardoor het een meer betaalbare optie is.

Natuurlijk kan een mobiele garage ook voor andere doeleinden worden ingezet - bijvoorbeeld als opslagtent of als weidetent. Garagetenten met een breedte van 1,6 m en 2,4 m kunnen bijvoorbeeld uitstekend dienen als garage voor fietsen, maar ook als mobiele gereedschapsschuur. Een combinatie van beide zaken is ook mogelijk - het is een echte alleskunner!

Tips voor de koop van een mobiele garage

De beste tentgarages herken je aan hun frame: gegalvaniseerde stalen buizen, dwarsverbindingen in de nok en diagonale stangen in de gevel zorgen voor een hoge stabiliteit en ondersteunen het dak.

De garagentent wordt geleverd met een professioneel spansysteem. Het zeil van de zijwanden en het dak, dat gemaakt is van PE of PVC en uit één stuk bestaat, wordt hiermee strak over het frame gespannen. Een optimaal gespannen zeil voorkomt verschuivingen en ondersteunt de afvoer van regenwater. In vergelijking met PE zeilen zijn PVC zeilen scheurbestendiger, duurzamer en geven ze een hogere UV-bescherming. PE zeilen zijn lichter, gemakkelijker te hanteren en maken het eenvoudiger om de tent op te bouwen en af te breken. Beide zeiltypen zijn 100% waterdicht.

Om de voor jou perfecte garagetent te vinden, moet je eerst weten welke afmetingen je nodig hebt voor jouw garagetent: wil je er alleen een auto of fiets in opslaan, of wil je ook ruimte overhouden voor bijvoorbeeld de grasmaaier of andere elektrische apparaten? Hou ook rekening met de hoogte. Garagetenten zijn standaard 2 meter hoog. Voor de mobiele opslag van een caravan, camper of boot kun je beter een grote tent met een hoogte van 4 meter bestellen.

Productlijnen voor tentgarages

Onze verschillende typen tentgarages zijn opgebouwd uit één stuk zeil. Dit maakt de tent windbestendiger en stabieler. Met een speciaal spansysteem kan het zeil strak over het stalen frame worden gespannen, zodat er geen bewegingen in het zeil mogelijk zijn en er ook geen waterzakken kunnen vormen in het dak. Alle soorten tentgarages zijn 100% waterdicht en bieden een hoge bescherming voor UV-straling. De geveldelen zijn voorzien van deuren, die met behulp van ritssluitingen naar boven kunnen worden geopend. De verschillende productlijnen onderscheiden zich vooral wat betreft het materiaal, het frame en de stabiliteit.

Economy: mobiel & licht

Als je de garagetent regelmatig op verschillende locaties wil inzetten, waarbij de garage slechts een dag of iets langer hoeft te blijven staan, moet de tent regelmatig worden opgebouwd en afgebroken. Een product als de Economy is hier perfect voor. De Economy heeft een frame van staal en een PE zeil van ca. 260 g/m², wat hem erg licht maakt. De zijwanden en het dakzeil bestaan uit één deel, waardoor de zeilen de contructie helpen te versterken. De tent is door zijn lichte gewicht gemakkelijk te vervoeren, waardoor hij perfect is voor tijdelijk gebruik.

Premium: hoogwaardig PVC

De Premium productlijn behoort qua prijs tot de middenklasse van onze garagetenten. De Premium heeft dezelfde basis als de Economy, maar het ca. 500 g/m² PVC zeil, met dicht binnenraster en uit één stuk bestaande zijwanden en dakzeil, is wel aanzienlijk sterker dan het PE zeil van de Economy. De Premium vormt een uitstekend compromis tussen stabiliteit en mobiliteit: sterk, maar toch licht genoeg om regelmatig op te bouwen en af te breken. De Premium is verkrijgbaar in de kleuren groen en grijs.

Professional: sterk & stevig

De Professional Garagetenten zijn gemaakt om het hele jaar door te worden ingezet. De garages van deze productlijn hebben een bijzonder robuust, volledig gegalvaniseerd stalen frame, en een PVC-zeil van ca. 550 g/m² met een dicht binnenraster, dat vergelijkbaar is met vrachtwagenzeil. De Professionals worden geleverd met een staticaberekening, een overzicht dat aantoont dat de mobiele carport, als hij op de juiste manier wordt opgebouwd, bestand is tegen bepaalde wind-, sneeuw- en gewichtslimieten. De Professional kan ook worden geleverd met een ca. 720 g/m² brandvertragend gecertificeerd PVC zeil. Dit zeil is 9x scheurbestendiger dan gebruikelijke PVC zeilen, heeft een hogere belastbaarheid en is bestand tegen temperatuurschommelingen van -30 tot +50°C. Net als bij de Economy en de Premium producten bestaan de zijwanden en het dakzeil uit één deel.

Wikinger: de topklasse garagetenten

De Wikingers zijn onze beste en stevigste garagetenten. Dit type mobiele garage is van extreem hoge kwaliteit. De buizen van verzinkt staal hebben een extra dikke wanddikte. Hierdoor zijn deze mobiele carports zonder twijfel de stevigste uit ons assortiment. Het sterke frame zorgt er tevens voor dat deze tenten standaard hogere afmetingen hebben dan de Economy’s, Premiums en Professionals, zodat ze niet alleen voor auto's, maar ook voor grotere machines ingezet kunnen worden. De Wikingers zijn uitgerust met een zeil van ca. 550 g/m² PVC, of met een gegoten PRIME zeil van ca. 720 g/m² PVC, dat brandvertragend gecertificeerd is en 9x scheurbestendiger is dan conventionele PVC zeilen. Hierdoor weet je als eigenaar zeker dat je je auto (of andere goederen) veilig op kunt slaan in je tijdelijke garage.

Brandveilig gecertificeerde tentgarages

Als je mobiele garage aan bepaalde brandveiligheidseisen moet voldoen, zijn onze Professional en Wikinger daar met hun brandvertragende certificering uitermate geschikt voor. Deze certificaten, zoals D - DIN 4102 - B1/B2, A-EN 13501-1 en CH-BKZ 5.2, gelden voor vele Europese landen en voldoen aan vrijwel alle normen.

Opties om je portable garage te verstevigen

Een bij ons gekochte verplaatsbare garage kan verder verstevigd worden met toegevoegde accessoires, zoals de Stormbeveiligingsset, waarmee de tent steviger in de bodem bevestigd wordt. Je auto of caravan is dan optimaal beschermd tegen slecht weer.

Met een bestelling voor een Safety Plus Pakket, dat bij de koop van een Wikinger al is inbegrepen, kun je je tent versterken met staalkabels, een grondverankeringssysteem en verstevigde spangordels. Voor de bevestiging in de bodem kun je kiezen tussen grondpinnen of betonankers, afhankelijk van de ondergrond van de beoogde standplaats.

Onderhoud en reparatie

Het onderhoud van de garagetent is belangrijk en moet op regelmatige tijdstippen plaatsvinden. Als er schade wordt ontdekt, moet die zo spoedig mogelijk worden gerepareerd - na een klein scheurtje in het zeil volgt vaak binnen korte tijd een grotere, en alleen een intacte tent staat stevig en stabiel genoeg om een auto veilig te overdekken. Daarom verkopen wij voor een aantrekkelijke prijs Reparatiesets, waarmee je kleine reparaties, zoals het herstellen van een gaatje in het zeil en kapotte oogjes vervangen door nieuwe, zelf uit kunt voeren.

Als een van onze producten schade heeft opgelopen, hoeft zeker niet de hele tent vervangen te worden. Op de meeste van onze tenten garanderen wij namelijk dat er tot 10 jaar na je bestelling nog reserveonderdelen op voorraad zijn. Vul het Formulier in onder het tabblad Reserveonderdelen, en onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Zorg dat je na de verzending altijd de handleiding bewaart, aangezien de artikelnummers van de verschillende onderdelen hierin vermeld staan.

Onze service en garanties

Bij ons staat de klant in het middelpunt. Je profiteert van onze uitstekende services en jarenlange ervaring, de 10 jaar garantie op vervangende onderdelen en het gratis aankoopadvies.

Heb je nog vragen, of wil je eerst meer informatie voor je een garagetent wil kopen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur via +31 20 26 25 900

Email: klantenservice@profitent24.nl