excl. btw

Stormbeveiligingen

Stormbeveiliging voor tent kopen

Met onze stormbeveiliging staat je partytent, easy up partytent of opslagtent steviger bij slecht weer. Onder milde weersomstandigheden is de meegeleverde zekering van de partytent vaak voldoende. Wij verkopen accessoires om je partytent of opslagtent meer stormbestendig te maken, zodat de tent ook onder bijzondere weersomstandigheden stevig op zijn plaats blijft. Ook als je partytent gedurende langere periodes buiten staat, kunnen we stormbeveiliging sterk aanbevelen.

Stormbeveiliging voor tent kopen

Soorten stormbeveiliging Partytenten & Opslagtenten

Onder milde weersomstandigheden is de meegeleverde zekering voldoende. Wij verkopen accessoires om je partytent of opslagtent tent meer stormbestendig te maken, zodat de tent onder bijzondere weersomstandigheden stevig op zijn plaats blijft.

Je kunt de tent steviger in de grond verankeren. Hiervoor kun je een set stormbeveiliging kopen.

Je kunt ook het frame extra verstevigen. Dit kun je bereiken door gevelwandversteviging of een versterking van het frame te kopen.

Soorten stormbeveiliging

Set stormbeveiliging partytent & opslagtent

Met de set stormbeveiliging wordt de stabiliteit van onze partytenten & opslagtenten drastisch verhoogd. Het risico op schade door storm of harde wind neemt sterk af.

Onze set stormbeveiliging past op vrijwel alle tenten die wij verkopen. De set bestaat uit stevige spanbanden van zwart nylon materiaal, ratelspanners en stalen grondpinnen of betonankers - afhankelijk van de ondergrond. Voor kleinere tenten verkopen we stormbanden van 15 meter die per 2 stuks worden geleverd. Voor grotere tenten hebben we stormbanden van 20 meter beschikbaar, die per 3 stuks worden verkocht.

Stormbeveiliging partytent & opslagtent

Set stormbeveiliging easy up partytent

Voor onze easy up partytenten bieden we ook een stormbeveiliging aan. Een opvouwbare partytent is erg licht en wordt razendsnel opgebouwd, wat vele voordelen biedt. Als je hem buiten wil gebruiken, kunnen we extra beveiliging sterk aanbevelen.

De spanbanden van de stormbeveiligingsset voor vouwtenten worden niet over het dak gespannen, maar aan de 4 hoeken van het dak bevestigd. Je kunt de banden door twee oogjes in de hoeken van het dakzeil halen om ze aan het frame te bevestigen. De set bestaat uit 4 zwarte spanbanden, 4 ratelspanners en 4 grondpinnen.

We bieden nog aanvullende veiligheidsartikelen aan voor ons assortiment vouwtenten, zoals gewichtszakken om de staanders te verzwaren.

Stormbeveiliging easy up partytent

Versteviging gevelwand partytent & opslagtent

De gevelwand van een partytent of opslagtent heeft veel te verduren. Zeker als de tent gedurende langere tijd buiten staat of onder zware weersomstandigheden wordt gebruikt, is het verstandig om de gevels wat extra stevigheid mee te geven. Met deze accessoires zorg je ervoor dat de tent minder beweegt in de wind en dus beter bestand is tegen storm en zware windstoten.

De gevelwandversteviging is geschikt voor de Premium en Professional Opslagtenten & Partytenten met zijwanden van maximaal 4 meter hoog en 6, 7 of 8 meter breed. Verder is het belangrijk dat de tent voorzien is van een grondframe, aangezien de set ook aan de onderkant bevestigd moet worden. De wandgevelversteviging wordt eenvoudig met klemmen aan het frame gemonteerd.

Verstevigingsset partytent & opslagtent

De verstevigingsset voor Partytenten & Opslagtenten is geschikt voor alle producten met een zeil van PE materiaal, en de tenten met een PVC zeil van de kwaliteitsklasse Economy of Premium. Met name bij harde windstoten beschermt de verstevigingsset de partytent of opslagtent. Hij voorkomt onverwachte bewegingen, waardoor het frame minder belast wordt en de tent stabieler staat.

De verstevigingsset is makkelijk met buisklemmen aan de zijkant van het frame te bevestigen. De set bestaat verder uit roestvrijstalen buizen, schroeven en vleugelmoeren.

Verstevigingsset partytent & opslagtent

Andere producten voor stormbeveiliging

Klantenservice

Wil je meer informatie over hoe je partytent, opslagtent of easy up partytent stormbestendiger kunt maken? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

Professioneel advies

service-luuk
*1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.