excl. btw

Verbindingsgoot / Regengoot

Dakkleur
Breedte
Kleur
Filters wissen
40 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 2

Tent accessoires: Verbindingsgoot / Regengoot

Is je huidige partytent of easy up te klein voor het volgende feest? Of is je opslagtent niet groot genoeg voor je nieuwe klus? Bekijk dan onze PVC Verbindingsgoten / Regengoten. Met dit product verbind je eenvoudig twee kleinere partytenten, easy up partytenten of opslagtenten met elkaar, om zo één grotere tent te creëren. De regengoot leidt water weg van de overgang tussen de tenten, zodat je gasten ook daar droog staan.

Tent verbindingsgoot of regengoot

Wanneer komt een Verbindingsgoot / Regengoot van pas?

Verbindingsgoten en regengoten worden gebruikt om twee partytenteneasy up partytenten of opslagtenten in de lengte of breedte met elkaar te verbinden. Er zijn verschillende maten beschikbaar, zowel qua hoogte als qua lengte.

Dit product is erg geschikt voor evenementen op grote terreinen. Twee kleine partytenten met koppeling bieden namelijk meer mogelijkheden dan één grote tent:

 1. 1

  Stel de twee kleine tenten los van elkaar op

 2. 2

  Koppel de twee kleine tenten om één groot exemplaar te creëren

 3. 3

  Zet één tent op en laat de andere en de regengoot in de opslag liggen

Verbindingsgoten worden ook wel regengoten genoemd, omdat ze waterdicht zijn en neerslag wegleiden van de constructie. Als er op de dag van je volgende feest regen voorspeld wordt, staan je gasten dus gegarandeerd droog tussen de twee gekoppelde tenten.

Tent breder maken

Wil je de tent verbreden? Zorg dan dat de zijkanten van de twee tenten even lang zijn. Stel de langste kant van de tenten tegen elkaar aan en hang de goot tussen de twee tenten op. Zorg ervoor dat beide tenten even hoog zijn.

Partytent verbreden

Tent verlengen

Wil je de tent verlengen? Dan moeten de gevelzijden even lang zijn. Stel de uiteinden van de tenten tegen elkaar aan en hang de regengoot tussen de twee tenten op. Zorg ervoor dat beide tenten even hoog zijn.

Tent verlengen

Verbindingsgoot easy up partytenten

Om een regengoot tussen twee easy up partytenten te installeren, hoeven alleen de zijden even lang te zijn. Aangezien de easy ups in hoogte verstelbaar zijn, is de hoogtemaat niet van belang.

Verbindingsgoot tussen easy up partytenten

Verbindingsgoot aan partytent bevestigen

De verbindingsgoot wordt met elastieken aan het frame bevestigd. De goot sluit volledig aan, zodat er geen opening tussen de tenten overblijft. Bij easy up partytenten wordt de goot met klittenband aan de daken van de tenten bevestigd.

Garantie

Heb je al een tent, maar zoek je een reserveonderdeel om je tent te repareren? Geen probleem! Of het nou om de elastieken, de koppelstukken of de zijwanden gaat, wij hebben gegarandeerd tot 10 jaar na aankoop vervangende onderdelen op voorraad.

  Waarom onze Verbindingsgoot / Regengoot bestellen?

  Onze verbindingsgoten zijn gemaakt van hoogwaardig PVC, zijn 100% waterdicht en bieden een hoge UV-bescherming. Bij neerslag verhinderen de verbindingsgoten dat water in de ruimte tussen de partytenten komt en fungeren ze als regengoten. De regengoten lijken qua materiaal sterk op vrachtwagenzeil.

  Onze verbindindingsgoten voor partytenten zijn uitsluitend in de kleuren grijs of wit verkrijgbaar, en voor easy up partytenten uitsluitend in het wit. Qua hoogte en lengte zijn er verschillende afmetingen beschikbaar.

  De voordelen van verbindingsgoten / regengoten

  • Robuust PVC-materiaal met dicht binnenraster

  • 100% waterdicht

  • Hoge UV-bescherming

  • Eenvoudig te installeren

  • Compleet met elastieken geleverd

  • Het gladde PVC zeil is gemakkelijk schoon te maken/houden

  Samengevat

  Verbindingsgoten / Regengoten zijn uiterst praktische producten om meerdere tenten aan elkaar te koppelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden bescherming tegen regen en wind. Dit product is perfect wanneer je al een partytent hebt, maar deze te klein blijkt voor je volgende evenement. Je te kleine partytent vervangen met een groter exemplaar is redelijk duur. Meestal is het goedkoper om één grote partytent te creëren. Bovendien heb je bij toekomstige evenementen meer mogelijkheden: je kunt kiezen uit (1) één kleine partytent, (2) twee kleine los van elkaar of (3) twee kleine tenten die je aan elkaar koppelt om een grote te maken.

  Klantenservice

  Heb je nog vragen over onze regengoten? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk
  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.