/Partytenten/Partytent 3x4 m
excl. btw

Stevige partytent 3x4 m kopen

Afmetingen
Filters wissen
16 producten
Sorteren:
 

Waterdichte partytent 3x4 m kopen

Een 3x4 partytent is ideaal voor feesten, festivals, evenementen of praktische doeleinden. Gebruik je partytent 3x4 bijvoorbeeld als paviljoentent op een festivalterrein, voor een droog onderkomen tijdens een tuinfeest of als tijdelijke opslagplek tijdens een verbouwing. Hoogwaardige materialen en een stevige constructie kenmerken de TOOLPORT 3x4 partytenten die we bij Profitent24 verkopen. Hierdoor kunnen ze onder vrijwel alle omstandigheden gebruikt worden. Ultieme alleskunners!

Waterdichte partytent 3x4 m kopen

Waterdichte partytent 3x4 m

Alle tenten uit ons online assortiment 3x4 partytenten zijn ontwikkeld om 100% waterdicht te zijn. De naden van onze partytenten zijn bijvoorbeeld niet genaaid, maar thermisch gelast. Voor deze overgang hoeven er geen kleine gaatjes in het zeil gemaakt te worden, waar eventueel na verloop van tijd water doorheen kan sijpelen. Voorts hangt het waterdichte dak van onze 3x4 partytent over de zijwanden, zodat neerslag langs de wanden wordt weggeleid. Via de lange bodemflappen loopt water vervolgens ruim weg van de tent. Alles om een waterdichte 3x4 partytent te realiseren!

Waterdichte partytent 3x4

PE of PVC partytent 3x4?

Onze 3x4 partytenten zijn verkrijgbaar met een PE of een PVC zeil. Het zeil van de 3x4 m PE partytenten is gemaakt van licht en gebruiksvriendelijk polyetheen (ook wel polyethyleen). Hierdoor zijn de PE tenten zijn daardoor gemakkelijk te vervoeren en snel op te zetten. Perfect voor incidenteel en kortstondig gebruik door met name particulieren.

De 3x4 PVC partytenten zijn gemaakt van meerdere lagen polyvinylchloride, wat beter bekend is als PVC. Dit is een sterk en duurzaam materiaal - vrachtwagenzeilen zijn bijvoorbeeld ook van PVC gemaakt. De PVC zeilen zijn aanzienlijk steviger dan de goedkoopste modellen uit ons assortiment. De 3x4 PVC partytenten zijn daardoor bij uitstek geschikt voor veelvuldig en langdurig gebruik onder wisselende weersomstandigheden.

Vergelijking PE & PVC partytenten 3x4

PE partytent 3x4

PE Partytent 3x4

 • Voordelig
 • Lager gewicht
 • 100% waterdicht
 • UV-bestendig
 • Razendsnel opgebouwd
PE Partytenten 3x4
PVC partytent 3x4

PVC partytent 3x4

 • Enorm stevig & stabiel
 • Perfect voor professioneel gebruik
 • 100% waterdicht
 • Zeer hoge UV-bescherming tot 50+
 • Verkrijgbaar met brandvertragend zeil
PVC Partytenten 3x4

Professionele 3x4 partytenten

Voor professioneel of semi-professioneel gebruik raden we onze 3x4 partytenten met PVC zeil aan, al dan niet brandvertragend gecertificeerd. Dit materiaal is stevig en duurzaam. Doordat het zeil is opgebouwd uit meerdere lagen PVC materiaal is het bovendien scheurbestendig. Hierdoor kunnen de professionele 3x4 partytenten onder zwaardere weersomstandigheden worden ingezet dan onze producten met een ander materiaal zeil.

Onze brandvertragende 3x4 partytenten bieden een veiligere omgeving voor de personen die erin staan en de omgeving waar de tent in staat. Onze brandvertragende partytenten worden geleverd met een Europees certificaat dat de brandvertragendheid aantoont. Hierdoor heb je de luxe dat je de partytent op festivals kunt inzetten waarbij een dergelijk document moet worden voorgelegd.

Partytent 3x4 op het strand

Onderdelen 3x4 partytent

PAR_0600x1200_PRO_SMA_TARP
1
2
3

Partytent 3x4 dak

De twee belangrijkste onderdelen van het dak van de 3x4 partytent zijn het dakzeil en het dakframe. Een steviger dakframe betekent dat de tent een hoger draaggewicht heeft, waardoor de tent met een dikker en sterker dakzeil uitgerust kan worden.

Onze sterkste en stevigste 3x4 partytenten zijn daarom voorzien van extra dakversteviging, zodat de overkapping ook onder moeilijke weersomstandigheden blijft staan.

Frame partytent 3x4

Het frame van de partytent 3x4 bestaat uit volledig gegalvaniseerd staal. Dit materiaal is roestbestendig en kan tegen een stootje.

Het frame kan eventueel uitgebreid worden met een grondframe, waardoor de tent extra stevig staat bij zwaar weer. (Let op: het frame van sommige 3x4 partytenten is inclusief grondframe, zodat dit onderdeel er niet los bij gekocht hoeft te worden).

Zijwanden partytent 3x4

De zijkant van de 3x4 partytent is 2,0 of 2,6 meter hoog. De 4 zijwanden bestaan uit losse delen, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gemonteerd of weggelaten. Dit biedt optimale gebruiksvrijheid.

Je kunt kiezen uit een partytent 3x4 met zijwanden of voor een geheel open overkapping - ideaal bij mooi weer! De zijwanden kunnen worden vervangen met unieke partytent ingangen en gevels met vensters, zodat je overal een sfeervolle ingang of zijwand kunt plaatsen.

1
2
3

Accessoires 3x4 partytent

Naast de 3x4 partytent bieden we ook verschillende accessoires aan om je gebruiksvrijheid te geven. Met deze producten kun je de tent veelzijdiger maken, verstevigen of vergroten. Zelfs de gevels en de zijwanden van de 3x4 partytent kunnen worden aangepast.

Partytent 3x4 opzetten

Iedere bestelling wordt geleverd met een duidelijke handleiding, waarmee de 3x4 partytent eenvoudig kan worden opgezet.

Sorteer eerst de onderdelen. De onderdelen zijn genummerd, waarna je op de bouwtekening van de 3x4 partytent precies kan zien waar ieder onderdeel hoort te komen. Je begint altijd met het opzetten van het dakframe. Als dat compleet is, gaat het dakzeil eroverheen. Til het dak aan één kant op, zodat de staanders aan die kant kunnen worden gemonteerd. Vervolgens doe je hetzelfde aan de andere kant. Na het bevestigen van de 4 zijwanden en het verankeren in de bodem ben je klaar. Afhankelijk van het model en eventuele accessoires kunnen twee personen een partytent van 3 bij 4 meter in ongeveer 30 minuten opbouwen.

Montage 3x4 partytent

Vervangingsonderdelen

Koop je een 3x4 partytent bij ons, dan ben je verzekerd van een duurzaam product. Wij bieden namelijk tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen aan. Geen zorgen dus als de zijwanden, het dakzeil of frameonderdelen van de 3x4 partytent kapot of verloren gaan. Onze klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik beter een partytent 3x4 huren of kopen?

  Wat kost een partytent 3x4 m?

  Waarvoor kan ik een partytent gebruiken?

  Welk merk 3x4 partytent verkopen jullie?

  Klantenservice

  Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent van 3 bij 4 meter? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
  *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.