excl. btw

Stevige partytent 3x4 m kopen

Kleur
Zeilen & frame
Zijwandhoogte
Filters wissen
16 producten
Sorteren:
 

Stevige partytent 3x4 kopen

Een stevige partytent 3 x 4 is ideaal voor feesten, festivals, evenementen of praktische doeleinden. Gebruik je party tent 3x4 bijvoorbeeld als paviljoen partytent op een festivalterrein, voor een droog onderkomen tijdens een tuinfeest of als tijdelijke opslagplek tijdens een verbouwing. Hoogwaardige materialen en een stevig frame kenmerken de TOOLPORT 3x4 partytenten met zijwanden die we bij Profitent24 verkopen. Hierdoor kan de waterdichte partytent 3x4 semi professioneel en professioneel onder vrijwel alle omstandigheden gebruikt worden. Koop een partytent 3x4 of partytent 4x3 – Het zijn ultieme alleskunners!

Stevige partytent 3x4 m kopen

Waterdichte partytent 3x4 m

Alle tenten uit ons online assortiment partytenten 3x4 zijn van 100% waterdicht materiaal. De naden van onze waterdichte partytenten 3x4 zijn bijvoorbeeld niet genaaid, maar thermisch gelast. Voor deze overgang hoeven er geen kleine gaatjes in het zeil gemaakt te worden, waar eventueel na verloop van tijd water doorheen kan sijpelen. Bovendien hangt het waterdichte dak van onze 3x4 partytent over de zijwanden, zodat neerslag langs de wanden wordt weggeleid. Via de lange bodemflappen loopt water vervolgens ruim weg van de tent. Alles om een waterdichte 3x4 partytent te realiseren!

Waterdichte partytent 3x4 m

Vervangende onderdelen voor een 3x4 partytent bestellen

PAR_0600x1200_PRO_SMA_TARP
1
2
3
Dakzeil partytent 3x4 kopen

Ben je op zoek naar een los partytent dak 3x4? Zoek niet verder! Wij bieden vervangende dakzeilen aan. Mocht het dak van je partytent 3x4 door weersomstandigheden versleten zijn, kun je direct via de klantenservice een nieuw waterdicht dak bij ons bestellen. Let wel op de productlijn of kwaliteit van je partytent. In sommige gevallen is het mogelijk om een PVC-dak op een PE-tent te plaatsen. Je hebt dan wel een dubbele laag zeil op de gevel.

Partytent 3x4 geveldeel met vensters kopen

In de gevelzijde bevindt zich standaard een ingang met een dubbele ritssluiting die je op kunt rollen. Wil je meer licht in de gesloten tent? Het is mogelijk om bijgeleverde gevels door gevels met vensters te vervangen. Op deze manier komt er veel daglicht in de tentruimte. Onder accessoires vind je de passende gevels met vensters voor je partytent 3x4.

Zijwanden voor je partytent 3x4 kopen

Je hebt een partytent 3x4 met zijwanden gekocht, maar de zijwanden zien er niet meer mooi uit? Via onze klantenservice kun je een set zijwanden van partytent doek 3x4 bestellen. Bovendien kunnen de zijwanden worden vervangen met unieke partytent ingangen zoals de Arabische ingang, zodat je overal een sfeervolle ingang kunt plaatsen. De losse zijwanden voor je partytent 3x4 met een ingang kun je onder accessoires bestellen.

1
2
3

Accessoires 3x4 partytent

Naast de 3x4 partytent bieden we ook verschillende accessoires aan om je gebruiksvrijheid te geven. Met deze producten kun je de tent veelzijdiger maken, verstevigen of vergroten. Zelfs de gevels en de zijwanden van de 3x4 partytent kunnen worden aangepast.

Vervangingsonderdelen

Koop je een 3x4 partytent bij ons, dan ben je verzekerd van een duurzaam product. Wij bieden namelijk tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen aan. Geen zorgen dus als de zijwanden, het dakzeil of frameonderdelen van de 3x4 partytent kapot of verloren gaan. Onze klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Verschillen tussen PE en PVC partytent 3x4

  Onze 3x4 partytenten zijn verkrijgbaar met een PE of een PVC zeil. Het zeil van de 3x4 m PE partytenten is gemaakt van licht en gebruiksvriendelijk polyetheen (ook wel polyethyleen). Hierdoor zijn de PE tenten zijn daardoor gemakkelijk te vervoeren en snel op te zetten. Perfect voor incidenteel en kortstondig gebruik door met name particulieren.

  De partytenten 3x4 PVC zijn gemaakt van meerdere lagen polyvinylchloride, wat beter bekend is als PVC. Dit is een sterk en duurzaam materiaal - vrachtwagenzeilen zijn bijvoorbeeld ook van PVC gemaakt. De PVC zeilen zijn aanzienlijk steviger dan de goedkoopste modellen uit ons assortiment. De partytenten PVC 3x4 zijn daardoor bij uitstek geschikt voor veelvuldig en langdurig gebruik onder wisselende weersomstandigheden.

  Vergelijking PE & PVC partytenten 3x4

  PE partytent 3x4

  PE Partytent 3x4

  • Voordelig
  • Lager gewicht
  • 100% waterdicht
  • UV-bestendig
  • Razendsnel opgebouwd
  PE Partytenten 3x4
  PVC partytent 3x4

  PVC partytent 3x4

  • Enorm stevig & stabiel
  • Perfect voor professioneel gebruik
  • 100% waterdicht
  • Zeer hoge UV-bescherming tot 50+
  • Verkrijgbaar met brandvertragend zeil
  PVC Partytenten 3x4

  Partytent 3x4 opzetten

  Iedere bestelling wordt geleverd met een duidelijke handleiding, waarmee de 3x4 partytent eenvoudig kan worden opgezet.

  Sorteer eerst de onderdelen. De onderdelen zijn genummerd, waarna je op de bouwtekening van de 3x4 partytent precies kan zien waar ieder onderdeel hoort te komen. Je begint altijd met het opzetten van het dakframe. Als dat compleet is, gaat het dakzeil eroverheen. Til het dak aan één kant op, zodat de staanders aan die kant kunnen worden gemonteerd. Vervolgens doe je hetzelfde aan de andere kant. Na het bevestigen van de 4 zijwanden en het verankeren in de bodem ben je klaar. Afhankelijk van het model en eventuele accessoires kunnen twee personen een partytent van 3 bij 4 meter in ongeveer 30 minuten opbouwen.

  Montage 3x4 partytent

  Veelgestelde vragen

  Kan ik beter een partytent 3x4 huren of kopen?

  Wat kost een partytent 3x4 m?

  Waarvoor kan ik een partytent gebruiken?

  Welk merk 3x4 partytent verkopen jullie?

  Klantenservice

  Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent van 3 bij 4 meter met zijwanden? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

  Professioneel advies

  service-luuk
  *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
  *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.