/Partytenten/Partytent 3x3 m
excl. btw

Stevige partytent 3x3 kopen

Accessoires 3x3 partytenten

Waterdichte partytent 3x3 kopen

Van de vele tenten die wij verkopen, is de partytent 3x3 m zonder twijfel de meest gewilde. De 3x3 partytent kan voor oneindig veel doeleinden worden ingezet. Die veelzijdigheid zie je terug in de vele verschillende partytenten 3x3 in ons online assortiment: van professionele & luxe 3x3 partytenten tot lichte & goedkope 3x3 partytenten.

Dankzij de compacte afmetingen past de 3 bij 3 meter partytent in vrijwel iedere tuin en op ieder terrein.

Stevige partytent 3x3 kopen

3x3 partytent waterdicht PE of PVC?

Naast het kiezen van de juiste maat is één ding cruciaal: het juiste materiaal. Moet het zeil van je partytent gemaakt zijn van PE of PVC? PE-tenten zijn doorgaans goedkoper dan PVC-tenten, lichter, compacter om te vervoeren of op te slaan en ook handiger. PVC voelt aan als vrachtwagenzeil, is extreem robuust, brandwerend, kan in geval van nood gerepareerd of verlijmd worden en is ook nog eens duurzamer dan PE.

Partytent 3x3 met PE zeil

PE

 • Met standaard PE-zeildoek
 • Grondframe alleen bij Professional
 • Waterdicht
 • Lichter & voordeliger
PE partytenten 3x3
Partytent 3x3 met PVC zeil

PVC

 • Hoogwaardig PVC zeildoek
 • Grondframe bij Premium & Professional
 • Waterdicht
 • Zwaarder & sterker
PVC partytenten 3x3

Uitleg verschillen PE en PVC

Heb je meer informatie nodig over de verschillen tussen PE en PVC zeil voordat je een 3x3 partytent kunt kopen? Lees dan onze adviestekst over partytent zeilen. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice.

  Partytent 3x3 met zijwanden: flexibel & praktisch

  Onze partytenten maken gebruik van een systeem met flexibele zijwanden. Dit betekent dat de zijwanden van onze partytent 3x3 - met uitzondering van de PE Economy FLEX - afzonderlijk van elkaar kunnen worden gemonteerd of weggelaten. Je hoeft dus niet de compleet opgebouwde zijkant van de 3x3 partytent te gebruiken, maar kunt het zeil van de zijwand ook deels weglaten. Ook een optie: bouw geen enkel geveldeel of zijwand van de partytent 3x3 op voor een snelle overkapping - zeker in de zomer wordt de 3x3 partytent regelmatig zo gebruikt!

  Partytent 3x3 opzetten

  Bij alle partytenten 3x3 m zit een duidelijke montagehandleiding. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe de opbouw verloopt. Voor het gemak zijn alle onderdelen van de 3x3 partytent voorzien van nummers. Zo kun je gemakkelijk zien waar ieder onderdeel hoort.

  Sorteer eerst alle onderdelen op de grond. Begin met het samenstellen van het dak. Daarna kan het dakzeil over het dakframe gehangen worden. Til vervolgens (eventueel samen met iemand) het dak aan één zijde op en installeer de staanders aan deze zijde. Doe hetzelfde aan de andere zijde en veranker de tent in de bodem. Eventuele verdere onderdelen van de frame, zoals grondframe en zijwanden, kunnen daarna nog aangebracht worden.

  Meer informatie nodig? Bekijk dan onze tekst over partytent opbouw.

  Accessoires 3x3 partytenten

  De 3x3 partytent wordt standaard geleverd met een frame van gegalvaniseerd staal, een dakzeil, 4 zijwanden, plus scheerlijnen en bodemverankering. Daarnaast verkopen we verschillende producten om de sfeer te verhogen of voor extra bescherming in zware omstandigheden, die je als accessoires aan de 3x3 partytent kunt toevoegen.

  Ingang partytent 3x3

  De geveldelen zijn standaard voorzien van ritssluitingen, maar niet van vensters. Uitstekend om een ingang te creëren, maar een afgesloten tent kan wat donker zijn. De gevels met vensters bieden een goed alternatief. Doordat daglicht ook aan de gevelzijde binnenkomt, ontstaat er een lichtere sfeer in de tent. Er kan verder ook een ingang aan de zijkant worden gerealiseerd door een zijwand te vervangen met een sfeervolle tentingang.

  Ingang partytent 3x3

  Partytent 3x3 vergroten

  Te veel personen uitgenodigd voor een tuinfeestje in de 3x3 m partytent maar nog ruimte over in de tuin? Bekijk eens de regengoot, waarmee twee 3x3 partytenten met elkaar kunnen worden verbonden. Twee 3x3 partytenten vormen zo een partytent van 3 meter breed en 6 meter lang! De twee tenten moeten niet precies even groot zijn - zo lang de maat in de breedte of lengte en de hoogte maar gelijk zijn.

  Partytent 3x3 vergroten

  Partytent 3x3 stormbestendig maken

  Zeker als de tent in de tuin naast je huis staat, wil je zeker zijn dat hij harde windstoten eenvoudig doorstaat. Daarom bieden we een breed scala aan producten ter versteviging aan, waarmee de tent ook in de winter en tijdens storm kan worden ingezet. Met een set stormbeveiliging, bestaande uit 15 meter lange stormbanden en bodembevestiging, is de 3x3 partytent meer stormbestendig. Met tentvoeten verzwaar je de tent aan de onderkant, voor extra versteviging in zware omstandigheden.

  Stormbestendige partytent 3x3

  Vervangende onderdelen voor 3x3 partytenten

  Voor alle onderdelen van het kleinste boutje tot grote framedelen of het complete dak met dakzeil - ieder onderdeel van de partytent 3x3 kan worden vervangen. Geen zorgen dus als er een onderdeel stuk gaat of je raakt het onverhoopt kwijt. Wij hebben namelijk gegarandeerd tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen voor je partytent 3x3 beschikbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

   Veelgestelde vragen

   Welk merk partytent 3x3 verkoopt Profitent24?

   Hoe berg ik de partytent 3x3 na gebruik veilig en duurzaam op?

   Kan ik beter een partytent 3x3 huren of kopen?

   Klantenservice

   Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent 3x3 m? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

   Professioneel advies

   *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
   *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.