excl. btw

Stevige partytent 3x3 kopen

Kleur
Zeilen & frame
Zijwandhoogte
Filters wissen
9 producten
Sorteren:
 

Stormbestendige partytent 3x3 kopen

Van de vele tenten die wij verkopen, is de party tent 3x3 m in wit zonder twijfel de meest gewilde. De stevige 3x3 partytent kan voor oneindig veel doeleinden worden ingezet. Die veelzijdigheid zie je terug in de vele verschillende partytenten 3x3 in ons online assortiment: van stormbestendige partytenten 3x3 tot lichte en voordeligere paviljoententen 3x3.

Dankzij de compacte afmetingen past de 3x3 party tent in vrijwel iedere tuin en op ieder terrein.

De tent is ook gemakkelijk in een tas te vervoeren. Als je later een grotere tent nodig hebt, kun je je 3x3 partytent gewoon vergroten met hetzelfde model en beide tenten eenvoudig aan elkaar verbinden aan de zijkant. De PRO partytenten kunnen ook aan de gevelkant worden samengevoegd.

Stormbestendige partytent 3x3 kopen

Waterdichte partytent 3x3 met zijwanden van PE of PVC

Naast het kiezen van de juiste maat is één ding cruciaal: de juiste kwaliteit van het zeil van je waterdichte partytent 3x3. PE-zeil staat voor polyethyleen zeil. Dit is een lichtgewicht en goedkoop materiaal dat waterdicht en UV-bestendig is. Het nadeel van PE-zeil is dat het minder sterk en duurzaam is dan PVC-zeil. PE-zeil is geschikt voor partytenten die af en toe worden gebruikt, bijvoorbeeld voor een feestje of een barbecue. 

PVC-zeil staat voor polyvinylchloride zeil. Dit is een zwaarder en duurder materiaal dat ook waterdicht en UV-bestendig is. Het voelt aan als vrachtwagenzeil, is extreem robuust en brandwerend. Het zeil kan in geval van nood gerepareerd of verlijmd worden en is ook nog eens duurzamer dan PE.

Partytent 3x3 met PE zeil

PE lichte partytent 3x3

 • Met standaard PE-zeildoek
 • Grondframe alleen bij Professional
 • Waterdicht
 • Lichter & voordeliger
PE partytenten 3x3
Partytent 3x3 met PVC zeil

PVC stevige partytent 3x3

 • Hoogwaardig PVC zeildoek
 • Grondframe bij Premium & Professional
 • Waterdicht
 • Zwaarder & sterker
PVC partytenten 3x3

Uitleg verschillen PE en PVC

Heb je meer informatie nodig over de verschillen tussen PE en PVC zeil voordat je een 3x3 partytent kunt kopen? Lees dan onze adviestekst over partytent zeilen. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice.

  Een partytent 3x3 met zijwanden kopen

  Onze waterdichte partytenten 3x3 met zijwanden maken gebruik van een flexibel bevestigingssysteem. Dit betekent dat de zijwanden van onze partytent 3x3 - met uitzondering van de PE Economy FLEX - afzonderlijk van elkaar kunnen worden opgehangen of weggelaten. Je hoeft dus niet alle zijwanden van de partytent zijwanden 3x3 te gebruiken, maar kunt de zijwand ook deels weglaten. Ook een optie: laat alle geveldelen en zijwanden van de partytent 3x3 weg voor een snelle overkapping - zeker in de zomer wordt de 3x3 partytent regelmatig zo gebruikt!

  Accessoires 3x3 partytenten

  Losse onderdelen voor je partytent 3x3 bestellen

  Met onze losse onderdelen kun je je 3x3 partytent individueel naar je wensen aanpassen of voor extra bescherming in zware omstandigheden zorgen. We hebben ook reserveonderdelen van partytent doek 3x3 voor je beschikbaar. Bijvoorbeeld zijwanden sets of een partytent dak 3x3 met sjaals (tentzeil zonder zijwanden) in de passende kleur.

  Ingang partytent 3x3

  De ingangen van onze partytenten bevinden zich in de gevelzijden. De gevelzijden hebben geen vensters maar zijn voorzien van een dubbele ritssluiting zodat je de ingang snel en gemakkelijk kunt oprollen. Gevels met vensters bieden een goed alternatief als je een lichtere sfeer in de tent wilt creëren. Wil je de tent individueel aanpassen met zijwanden zonder vensters, kun je de zijwanden van de opslagtenten bestellen. Let op dat de scheurbestendigheid van de verschillende soorten partytent zeil 3x3 dan wel verschillend is. Er kan verder ook een ingang aan de zijkant worden gerealiseerd door een zijwand te vervangen met een sfeervolle tentingang.

  Ingang partytent 3x3

  Los dak voor partytent 3x3 bestellen

  Indien het dakzeil van je partytent 3x3 gescheurd is door een storm, kun je een nieuw dak bij ons bestellen. Gelukkig kunnen we altijd snel voor vervanging zorgen en een los dak voor je partytent 3x3 bestellen. Wil je een steviger zeil als dak? Geen enkel probleem. Je kunt ook een PVC dak op een PE tent plaatsen. Let op: de bovenkant van de gevel heeft dan wel een dubbel zeil.

  Los dak voor partytent 3x3

  Vervangende onderdelen voor 3x3 partytenten

  Voor alle onderdelen van het kleinste boutje tot grote framedelen of het complete dak met dakzeil - ieder onderdeel van de partytent 3x3 kan worden vervangen. Geen zorgen dus als er een onderdeel stuk gaat of je raakt het onverhoopt kwijt. Wij hebben namelijk gegarandeerd tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen voor je partytent 3x3 beschikbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

   Partytent 3x3 opzetten

   Bij alle partytenten 3x3 m zit een duidelijke montagehandleiding. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe de opbouw verloopt. Voor het gemak zijn alle onderdelen van de 3x3 partytent voorzien van nummers. Zo kun je gemakkelijk zien waar ieder onderdeel hoort.

   Sorteer eerst alle onderdelen op de grond. Begin met het samenstellen van het dak. Daarna kan het dakzeil over het dakframe gehangen worden. Til vervolgens (eventueel samen met iemand) het dak aan één zijde op en installeer de staanders aan deze zijde. Doe hetzelfde aan de andere zijde en veranker de tent in de bodem. Eventuele verdere onderdelen van de frame, zoals grondframe en zijwanden, kunnen daarna nog aangebracht worden.

   Hulp nodig? Bekijk dan onze video over een partytent 4x6 opbouw.

   Veelgestelde vragen

   Welk merk partytent 3x3 verkoopt Profitent24?

   Hoe berg ik de partytent 3x3 na gebruik veilig en duurzaam op?

   Kan ik beter een partytent 3x3 huren of kopen?

   Klantenservice

   Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent 3x3 m? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

   Professioneel advies

   service-luuk
   *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
   *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.