Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
+++ Onze showroom kan weer bezocht worden! Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. +++
 • 10 jaar vervangingsgarantie
 • Topkwaliteit
 • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Deluxe tuinpaviljoen grijs 3x3 m met vast dak

Biedt plaats aan
4 personen

Hoge UV-bescherming
Waterdicht & Stabiel

Hoge UV-bescherming
Waterdicht & Stabiel

Snel opgebouwd

Met hardtop of
polyester dak

Tuinpaviljoen 3x3 m: de elegante blikvanger in de tuin

Het moderne alternatief voor het tuinhuisje. Wie een eigen tuin of terras heeft, wil zo vaak mogelijk lekker buiten kunnen zitten, bijvoorbeeld voor een gezellig ontbijtje in de tuin of een borrel na het werk. Met onze elegante en praktische metalen tuinpaviljoenen van 3x3 meter kun je bij vrijwel alle weersomstandigheden buiten genieten. Met drie productielijnen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is er bovendien volop keus! Onze tuinpaviljoenen bieden een hoge UV-bescherming, en dankzij de bijgeleverde zijwanden ook beschutting tegen regen (100% waterdicht) en wind. En het beste van alles: het paviljoen is in een mum van tijd opgebouwd en klaar voor gebruik.

Elegant of romantisch: onze paviljoenen 3x3 m in drie lijnen

Tip

Is het 3x3 m tuinpaviljoen te klein voor je tuin? Onze tuinpaviljoenen zijn er ook in de maten 3x4 m en 4x4 m - ontdek het aanbod in onze online shop!

Bekijk aanbod

Het tuinpaviljoen in detail

Past het?
De afmetingen van het paviljoen

 • Genoeg plek om met vier personen buiten te kunnen zitten
 • Bij feesten, zonder tuinmeubelen, is er plaats voor negen staande personen
Afmetingen tuinpaviljoen 3x3 m

* De afgebeelde maten betreffen alleen de Sunset en de Paradise Tuinpaviljoenen. Zie de afzonderlijke productpagina's van de Forest Tuinpaviljoenen voor de afmetingen van deze producten.


De zijwanden

 • 4 zijwanden
 • Gecoat polyester, 100% waterdicht
 • Eenvoudige bevestiging aan gordijnroede of gordijnrails
 • Paviljoen kan volledig worden afgesloten
 • Ingangen mogelijk aan iedere kant

Leveringsomvang

 • Hoogwaardig aluminium of stalen frame (afhankelijk van het gekozen model)
 • 100% waterdicht polyester, polycarbonaat of stalen dak
 • 4 zijwanden
 • 8 grondankers
 • Eenvoudige opbouwhandleiding
Leveringsomvang tuinpaviljoen 3x3 m

Stevig op de grond: de opbouw

 • In 30 minuten op te bouwen
 • Eenvoudige opbouwhandleiding
 • Geen aanvullend gereedschap nodig

Vier kwaliteiten in één oogopslag

Van het voordelige instapmodel tot de Superior met zijn stalen dak: bij Profitent24 vind je het ideale tuinpaviljoen. Bij alle modellen zijn de zijwanden altijd inbegrepen – elk paviljoen is uiteraard 100% waterdicht. De Premium en Classic modellen hebben een dak van polyester zeil, waardoor ze in de zomer uitstekend voor zon en regen beschermen. Onze hoogste kwaliteiten, de Deluxe- en de Superior modellen, hebben een sterker frame (aluminium, poedercoating) en een vast dak van polycarbonaat of stalen platen, waardoor ze zelfs het hele jaar buiten kunnen staan. Kortom, hoe hoger het kwaliteitsniveau, hoe sterker en veelzijdiger het paviljoen is.

Veelgestelde vragen

Ik heb slechts tijdelijk meer schaduw in mijn tuin nodig. Is een tuinpaviljoen daarvoor geschikt?

Een tuinpaviljoen is veel sneller op te bouwen en af te breken dan bijvoorbeeld een tuinhuisje. Als je voor een kortere periode beschutting zoekt, bijvoorbeeld voor een feestje of als overkapping van een zandbak, raden wij onze Easy Up Partytenten aan. Deze vouwtenten zijn binnen enkele minuten opgebouwd. Een ander alternatief is een Partytent. Partytenten kunnen langer blijven staan dan de easy up-modellen en zijn een stuk steviger, al duurt het opbouwen en afbreken wel iets langer.

Ja. Al onze tuinpaviljoenen zijn gemaakt van metaal. Of je nu kiest voor een tuinpaviljoen met een aluminium of met een stalen frame, al onze paviljoenen zijn 100% waterdicht. Je hoeft je bij slecht weer dus niet direct zorgen te maken over de zijwanden of het dak. Al onze producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit.

Voor onze metalen tuinpaviljoenen verkopen we ook een vierdelige set muggennetten in onze webshop. Met deze klamboes kun je langer buiten genieten van die heerlijke zomeravonden, zonder je zorgen te hoeven maken over muggenbeten of andere stekende insecten. Bovendien zien ze er uiterst decoratief uit! Voor onze 3x3 m tuinpaviljoenen zijn de muggennetten beschikbaar in de kleuren loft grey, crème en taupe. Als je voor een model met een dubbele gordijnrails kiest, kun je zelfs de zijwanden en de muggennetten tegelijkertijd ophangen.

Voor het tuinpaviljoen 3x3 m is een betonnen ondergrond of fundering nodig. Op een zachte ondergrond is het tuinpaviljoen niet robuust genoeg, omdat de ondergrond niet bestand is tegen alle weertypen. Bij de levering worden standaard grondankers meegeleverd, waarmee het tuinpaviljoen stevig in de bodem verankerd kan worden. In dat geval kan het frame van het paviljoen alle weertypen weerstaan – het Deluxe model met zijn polycarbonaat dakplaten en de Superior met stalen dak hoeft zelfs tijdens de winter niet afgebroken te worden.

Profitent24: Traditionele kwaliteit

Profitent24, vakhandel voor partytenten, tuinpaviljoenen en opslagtenten

Wij laten je niet in de regen staan: onze klantenservice

Welk model moet je kiezen? Waar vind je praktische accessoires? En waar een nieuwe zijwand? Onze experts van de klantendienst helpen je graag het juiste product te vinden.

We kijken uit naar je belletje:

+31 591 321064
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur