Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
3x3 tuinpaviljoen kopen

Biedt plaats aan
4 personen

Hoge UV-bescherming
100% waterdicht

Hoge UV-bescherming
100% waterdicht

Snel opgebouwd

Met dakzeil of
hardtop

Waterdicht tuinpaviljoen 3x3 kopen

Het 3x3 tuinpaviljoen is het moderne alternatief voor een tuinhuisje. Wie een eigen tuin of terras heeft, wil daar ook gebruik van maken - zelfs als de zon niet schijnt. Met een waterdicht paviljoen 3x3 meter bepaal je zelf wanneer je van de buitenlucht geniet. Met drie productlijnen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is er bovendien volop keus! Onze 3x3 paviljoenen bieden een hoge UV-bescherming en bieden dankzij een waterdicht dak een betrouwbare beschutting bij regen. En het beste van alles: de 3x3 overkapping is in een mum van tijd opgebouwd en klaar voor gebruik.

Productlijnen tuinpaviljoenen 3x3

Het tuinpaviljoen in detail

Tuinpaviljoen 3x3 dak

Het dak van een 3x3 paviljoen bestaat uit een hardtop van staal of polycarbonaat, of een softtop met een polyester dakdoek. De paviljoenen 3x3 met doek zijn gemakkelijk op te bouwen en bieden voor een aantrekkelijke prijs een koele schaduw op warme dagen. Door een PU coating zijn de polyester dakdoeken waterdicht, waardoor je ook bij regen droog zit. Het dak is niet geschikt om het hele jaar door te gebruiken en dient bij harde wind en koude temperaturen te worden afgebroken. De 3x3 tuinpaviljoenen met hardtop zijn wat gecompliceerder in de opbouw, maar kunnen wél het hele jaar door gebruikt worden. Ideaal als je ook 's winters onder je 3x3 polycarbonaat overkapping van je tuin wil genieten!

Beschadigde dakpanelen van staal of polycarbonaat kunnen eenvoudig vervangen worden. Kijk bij de 3x3 paviljoen vervangdaken voor een los dak of een vervangend doek voor je 3x3 prieel. Zo heb je nog vele jaren plezier van je 3x3 tuinpaviljoen!

Polycarbonaat dak voor 3x3 tuinpaviljoen

Tuinpaviljoen 3x3 met zijwanden

Het 3x3 paviljoen is uitgerust met 4 polyester zijwanden. De zijwanden worden aan de gordijnrails of gordijnroede van het paviljoen bevestigd. Aan ieder uiteinde bevindt zich een ritssluiting, waarmee de zijwanden aan elkaar vastgemaakt kunnen worden. Door alle gordijnen dicht te ritsen kan het 3x3 prieel volledig worden afgesloten. Als de zijwanden niet gebruikt worden, kunnen ze aan de staanders worden bevestigd. Dankzij een PA coating zijn de zijwanden waterdicht, al kunnen ze bij storm beter worden verwijderd. Beschadigde zijwanden voor een 3x3 paviljoen kunnen eenvoudig worden vervangen.

Zijwanden 3x3 tuinpaviljoen

Metalen frame 3x3 tuinpaviljoenen

Qua frame kun je kiezen uit een stalen of aluminium paviljoen 3x3. Het stalen paviljoen is wat goedkoper, maar van zichzelf ook wat zwaarder. De stalen paviljoenen worden daarom uitsluitend uitgerust met een polyester softtop. De buizen van het frame zijn rond of vierkant. Voor de aluminium 3x3 tuinpaviljoenen is zowel een softtop als hardtop overkapping beschikbaar. De staanders en buizen van het frame zijn vierkant en voorzien van een poedercoating die beschermt tegen corrosie.

Beschadigingen aan het frame zijn kwijtgeraakte onderdelen zijn eenvoudig te vervangen. Wij bieden gegarandeerd tot 10 jaar na aankoop vervangende onderdelen aan. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

* De afgebeelde maten betreffen uitsluitend de Sunset en Paradise tuinpaviljoenen. Zie de afzonderlijke productpagina's van de Forest tuinpaviljoenen voor de afmetingen van deze producten.

Afmetingen metalen frame 3x3 tuinpaviljoen

Tuinpaviljoen 3x3 accessoires

Rust het 3x3 m paviljoen uit met de juiste accessoires voor nog meer comfort en gezelligheid in de tuin! Met de muggennetten voor 3x3 tuinpaviljoenen word je niet lastig gevallen door muggen en andere vliegende insecten. Zo kun je in de zomer ook in de avonduren buiten zitten, zelfs met elektrische verlichting aan, zonder dat je hoeft te vrezen voor insectenbeten.

Een paviljoen met halftransparante polycarbonaat dakplaten laat relatief veel zonlicht door. Hierdoor biedt dit 3x3 tuinpaviljoen zelfs vroeg in het voorjaar al een uitstekende plek om lekker buiten te zitten. In de zomer kan het op het heetst van de dag echter behoorlijk warm zijn onder het lichtdoorlatende dak. Daarom hebben we het schaduwdoek voor 3x3 tuinpaviljoenen ontwikkeld. Met dit zonnescherm geniet je ook bij hoge temperaturen van een heerlijk koele schaduw in je 3x3 tuinpaviljoen. Het polyester schaduwdoek ziet er bovendien sjiek en hoogwaardig uit. Het is doek is verkrijgbaar voor alle modellen 3x3 tuinpaviljoen in de kleuren stone en crème.


Opbouw 3x3 tuinpaviljoen

De 3x3 m overkapping wordt in een bouwpakket met een duidelijke handleiding geleverd. Hierdoor kan iedereen het 3x3 paviljoen opbouwen. Een belangrijke stap die absoluut genomen moet worden is het storten van een klein fundament onder iedere individuele staander. Zonder zo'n fundament staat het paviljoen niet stabiel in de grond en is de constructie niet betrouwbaar bij harde wind. De bestelling wordt met alle benodigde materialen geleverd, inclusief gereedschap. Alleen voor het storten van het fundament heb je externe materialen nodig.

Bekijk voor een uitleg over de opbouw van het frame en het dak de opbouwvideo.

Overkapping 3x3 bouwpakket

Veelgestelde vragen

Welke kleuren tuinpaviljoen 3x3 zijn er?

Niet voor alle productlijnen zijn dezelfde kleuren beschikbaar. Over het algemeen kun je voor de zijwanden of het dakdoek kiezen uit de kleuren crème, loft grey, stone en taupe. Het frame is antraciet of grijs. De Forest-lijn is een uitzondering, aangezien deze frame gepoedercoat zijn om een 3x3 m houten prieel na te bootsen.

Hoewel de afmetingen van het paviljoenen altijd 3 bij 3 meter zijn, kan de hoogte per product afwijken. Het ontwerp van het dak is hier uiteraard een belangrijke factor in. Over het algemeen is de doorloophoogte van onze 3x3 tuinpaviljoenen ca. 1,90 m, met een nokhoogte van ca. 2,70 m. De uitzondering is de Forest Superior, met een doorloophoogte van ca. 2,02 m en een nokhoogte van ca. 2,75 m.

Bij sommige modellen wel, bij sommige niet. De Forest tuinpaviljoenen en de Sunset Deluxe hebben twee gordijnrails in hun ontwerp, waardoor het bij deze paviljoenen mogelijk is om de muggennetten en de zijwanden gelijktijdig op te hangen. Bij alle andere producten dienen eerst de zijwanden verwijderd te worden voordat de muggennetten gebruikt kunnen worden (of andersom).

Wij verkopen uitsluitend 3x3 tuinpaviljoenen van TOOLPORT. Dit merk, dat door vrijwel heel Europa verkocht wordt, levert verschillende type tenten af voor onder andere de agrarische, industriële en de particuliere markt. De 3x3 m paviljoenen die TOOLPORT levert zijn betrouwbaar, voldoen aan hoge standaarden en zijn voorzien van de juiste keurmerken.

Profitent24: Traditionele kwaliteit

Profitent24, vakhandel voor partytenten, tuinpaviljoenen en opslagtenten

Wij laten je niet in de regen staan: onze klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een 3x3 tuinpaviljoen? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Onze experts van de klantenservice helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar klantenservice@profitent24.nl of bel ons op onderstaand telefoonnummer.

We kijken uit naar je belletje:

+31 591 321064
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

  • 1*)
    Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.