/Partytenten/Partytent 3x6 m
excl. btw

Stevige partytent 3x6 m kopen

Afmetingen
Zijwandhoogte
Kwaliteit
Filters wissen
25 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 2

Waterdichte partytent 3x6 m kopen

De partytent van 3x6 meter is een van de populairste producten uit ons assortiment. Dat komt doordat een partytent van deze afmeting enorm veelzijdig is. Gebruik de tent bijvoorbeeld als paviljoentent op een festival, als tijdelijke overkapping in de catering of gewoon voor een feest in de tuin. Daarnaast zien we dat een 3x6 partytent wordt ingezet voor praktische doeleinden, zoals een opslagplek voor gereedschappen tijdens een verbouwing.

Waterdichte partytent 3x6 m kopen

Zeil partytent 3x6: PE of PVC?

Een belangrijke keuze die je moet maken bij de aanschaf: wil je een zeil van PE of een PVC voor je 3x6 partytent? Beide type 3x6m partytenten zijn weliswaar 100% waterdicht, maar onderling verschillen ze behoorlijk. PE-tenten zijn goedkoper, lichter en compacter. Hierdoor zijn waardoor ze praktischer bij het opbouwen, afbreken, vervoeren en opslaan. Een perfecte, mobiele kortetermijnoplossing dus. Als je de tent langer wil gebruiken, dan raden we onze PVC partytent 3x6 aan. Tenten met dit type zeil zijn robuust, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor veelvuldig, langdurig en professioneel gebruik.

Vergelijking PE & PVC partytent 3x6

PE partytent 3x6

PE zeil

  • 100% waterdicht
  • Hoogte zijwand: 2,0 m
  • Snel opgezet
  • Populair bij particulieren
  • Gebruiksvriendelijk gewicht
PE partytenten 3x6
PVC partytent 3x6

PVC zeil

  • 100% waterdicht
  • Hoogte zijwand: 2,0 of 2,6 m
  • Geschikt voor langdurig gebruik
  • Professionele kwaliteit
  • Scheurbestendig binnenraster
PVC partytenten 3x6

Onderdelen 3x6 partytent

PAR_0400x0800_FLE_LIG_TARP
1
2
3

Dak partytent 3x6

Het dak is van groot belang voor de stevigheid van de tent. Het dak van een 3x6 PVC partytent is extra verstevigd, zodat de tent ook met een zwaarder dakzeil stabiel staat.

Frame partytent 3x6

Het 3x6 partytent frame bestaat uit dikke buizen en koppelstukken van volledig gegalvaniseerd staal.

Zijwanden partytent 3x6

De zijkanten van de 3x6 partytenten bestaan uit losse zijwanden. Dat betekent dat je de 3x6m partytent met zijwanden kunt gebruiken, of, indien gewenst, zonder zijwanden. De zijkant kan ook deels worden weggelaten.

1
2
3

Partytent 3x6 opzetten

Een 3x6 partytent laat zich eenvoudig opzetten. Iedere 3x6m partytent wordt geleverd met een handleiding met nummers. Doordat alle onderdelen van de 3x6 partytent ook genummerd zijn, kun je op de bouwtekening vrij gemakkelijk aflezen waar ieder onderdeel thuishoort. Bekijk, naast deze tekening, altijd eerst de beschrijving en de gebruiksaanwijzing van de partytent 3x6m voor je begint met de montage.

Wij raden aan om eerst alle onderdelen te sorteren, zodat je het benodigde stuk gemakkelijk kunt vinden. Begin daarna met het samenstellen van het dakframe. Gooi daarna het dakzeil eroverheen. Til de constructie aan één zijde op, zodat je de staanders aan deze kant onder het frame kan plaatsen. Vervolgens doe je hetzelfde aan de andere kant en veranker de tent in de grond. Je tent staat nu veilig. De zijwanden, geveldelen en eventuele accessoires kunnen optioneel nog worden toegevoegd. Afhankelijk van het model 3x6 partytent kost de opbouw met twee personen ca. 30 minuten.

Partytent 3x6 opzetten

Accessoires 3x6 partytent

Hoewel onze 3x6 partytenten geschikt zijn voor vele gelegenheden, kan het voorkomen dat je tent wat extra uitrusting kan gebruiken. Daarom verkopen wij vele verschillende accessoires voor 3x6 partytenten, waarmee je jouw tent naar wens kunt personaliseren.

Tent personaliseren

Met een brandvertragende scheidingswand deel je de tent op in twee verschillende ruimtes. Met een regengoot / verbindingsgoot vergroot je juist de 3x6 m partytent door meerdere examplaren met elkaar te verbinden. Met tentingangen of gevels met vensters zorg je voor een sfeervolle en uitnodigende ingang.

Partytent verbindingsgoot

Tent stormbestendig maken

Daarnaast verkopen we nog een hele reeks producten waarmee de tent meer stormbestendig is bij harde windstoten. Denk hierbij aan een grondframe, dat bewegingen in het frame en de zijwanden minimaliseert, of aan bodembevestigingen en stormbeveiligingen. Hiermee zet je de 3x6m partytent extra stevig in de grond, zodat hij minder vatbaar is voor wisselende weersomstandigheden. Bij extreem weer of storm raden we het gebruik van de tent af.

Stormbestendige partytent 3x6

Veelgestelde vragen

Welk merk 3x6 m partytent verkoopt Profitent24?

Wat kost een partytent 3x6 m?

Wat is verstandiger: een 3x6 partytent huren of een 3x6 partytent kopen?

Hoeveel personen passen er in een partytent van 3x6?

Klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent 3x6 m? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

Professioneel advies

*1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
*13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.