excl. btw

Stevige partytent 3x6 m kopen

Kleur
Zeilen & frame
Zijwandhoogte
Filters wissen
25 producten
Sorteren:
 
Pagina 1 van 2

Professionele partytent 3x6 m voor elk event

Een professionele partytent 3x6 is een stabiele partytent en een ideale keuze voor wie een feest buiten wil organiseren. Een partytent 6x3, als je voor een ingang aan de zijkant kiest, biedt veel ruimte voor gasten, meubilair, decoratie en catering. Bovendien is de tent 3x6  gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weer en wind. Zo kun je in je party tent 3x6 genieten van je feest zonder je zorgen over regen, wind of zon te hoeven maken.

Het bijzondere van onze TOOLPORT partytent 3x6 is dat we niet maar één model hebben. We hebben 2 productlijnen in verschillende kwaliteiten, diverse kleuren en 2 zijwandhoogtes op voorraad. Onze professionele partytent 3x6m is dus een bijzondere snelle oplossing voor alle feestelijke events.

Professionele partytent 3x6 m voor elk event

Waterdichte partytent 3x6 m kopen

De partytent van 3x6 meter is een van de populairste producten uit ons assortiment. Dat komt doordat een partytent van deze afmeting enorm veelzijdig is. En net zo als elke partytent 100% waterdicht. Zowel het PE-zeil als het PVC-zeil zijn gelast en niet genaaid. De volant van het dakzeil over de hele lengte van de tent dekt ook eventuele kieren af, zodat er geen regen in de tent kan komen. Dankzij de tochtflappen van sommige tenten loopt het water ook ver genoeg weg van de tent. Daarom zien we vaak dat onze stevige partytent 3x6 waterdicht wordt ingezet voor praktische doeleinden, zoals een opslagplek voor verhuisdozen en gereedschap tijdens een verbouwing.

Waterdichte partytent 3x6 m kopen

Wat is het verschil tussen een goedkope partytent 3x6 en een dure?

Online zijn partytenten met uiteenlopende prijzen te vinden. Wij raden aan om niet automatisch de goedkoopste te kiezen, ook al wil je de tent slechts incidenteel gebruiken. Een te goedkope 3x6 partytent geeft namelijk snel de geest omdat de materiaalkwaliteit te wensen over laat.

Wij bieden zelf partytenten aan van 2 verschillende zeiltypen (PE & PVC) en 3 verschillende productcategorieën (Light, Smart & Plus). De PE Light is de goedkoopste, de PVC Ultra de duurste. De prijzen liggen ongeveer tussen de 300 en 1200 euro. Daarmee ben je wel verzekerd van een hoogstaand product dat langer meegaat en vaker gebruikt kan worden. Op zoek naar een koopje? Hou dan de partytent 3x6 aanbieding in de gaten.

  Partytent 3x6 opzetten

  Een 3x6 partytent laat zich eenvoudig opzetten. Iedere 3x6m partytent wordt geleverd met een partytent opzetten handleiding met nummers. Doordat alle onderdelen van de 3x6 partytent ook genummerd zijn, kun je op de bouwtekening vrij gemakkelijk aflezen waar ieder onderdeel thuishoort. Bekijk, naast deze tekening, altijd eerst de beschrijving en de gebruiksaanwijzing van de partytent 3x6m voor je begint met de montage.

  Wij raden aan om eerst alle onderdelen te sorteren, voordat je de partytent 3x6 gaat opzetten. Zodat je het benodigde stuk gemakkelijk kunt vinden. Begin daarna met het samenstellen van het dakframe. Trek daarna het dakzeil eroverheen. Til de constructie aan één zijde op, zodat je de staanders aan deze kant onder het frame kan plaatsen. Vervolgens doe je hetzelfde aan de andere kant en veranker de tent in de grond. Je tent staat nu veilig. De zijwanden, geveldelen en eventuele accessoires kunnen optioneel nog worden toegevoegd. Afhankelijk van het model 3x6 partytent kost de opbouw met twee personen ca. 30 minuten. Uitgebruidere informatie vind je hier in ons stappenplan.

  Partytent 3x6 opzetten

  Waarom een partytent 3x6 huren niet per se voordeliger is dan kopen

  Online vind je een ruim aanbod voor de verhuur van partytenten van 3 bij 6 meter. Dit aanbod lijkt aantrekkelijk, met name doordat de prijs lager ligt dan de aankoop van een 3x6m partytent. Er kleven echter wat nadelen aan. Een partytent huur je meestal per dag, wat problemen kan opleveren als de tent toch een dagje langer nodig blijkt te zijn. Verder zijn er voorwaarden waaraan je moet voldoen, mag je de tent niet altijd gebruiken zoals je zelf wilt en kan er borg worden ingehouden bij beschadiging of moeilijk verwijderbare vlekken. Koop je een 3x6 partytent, dan heb je van al deze zaken geen last. Dan kun je de tent gebruiken zoals jij wilt, zet je hem op de plek waar jij hem wil hebben en gebruik je de 3x6 partytent zoals je zelf wilt. Je staat ook niet met onverwachte kosten bij kleine beschadigingen. Na gebruik berg je hem netjes op, klaar voor de volgende gelegenheid - zonder nogmaals huur te betalen.

   Onderdelen van de 3x6 partytent

   Onderdelen 3x6 partytent

   Zeil partytent 3x6: PE of PVC?

   Een belangrijke keuze die je moet maken bij de aanschaf: wil je een zeil van PE of een PVC voor je 3x6 partytent? Beide type 3x6m partytenten zijn weliswaar 100% waterdicht, maar onderling verschillen ze behoorlijk. PE-tenten zijn goedkoper, lichter en compacter. Hierdoor zijn waardoor ze praktischer bij het opbouwen, afbreken, vervoeren en opslaan. Een perfecte, mobiele kortetermijnoplossing dus. Als je de tent langer wil gebruiken, dan raden we onze PVC partytent 3x6 aan. Tenten met dit type zeil zijn robuust, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor veelvuldig, langdurig en professioneel gebruik.

   Vergelijking PE & PVC partytent 3x6

   PE partytent 3x6

   PE zeil

   • 100% waterdicht
   • Hoogte zijwand: 2,0 m
   • Snel opgezet
   • Populair bij particulieren
   • Gebruiksvriendelijk gewicht
   PE partytenten 3x6
   PVC partytent 3x6

   PVC zeil

   • 100% waterdicht
   • Hoogte zijwand: 2,0 of 2,6 m
   • Geschikt voor langdurig gebruik
   • Professionele kwaliteit
   • Scheurbestendig binnenraster
   PVC partytenten 3x6

   Losse zijwanden partytent 3x6

   De zijkanten van de 3x6 partytenten bestaan uit losse zijwanden. Dat betekent dat je de partytent 3x6 met zijwanden kunt gebruiken, of, indien gewenst, de partytent 3x6 zonder zijwanden. De zijkant kan ook deels worden weggelaten. Je kunt met een extra onderdeel de zijwanden van de partytent 6x3 ook als ingang gebruiken.

   Frame partytent 3x6

   Het 3x6 partytent basis frame bestaat uit ca. Ø 38 mm dikke buizen en koppelstukken van volledig verzinkt staal. Onze PRO productlijn in Ultra kwaliteit is voorzien van ca. Ø 50 mm dikke buizen.

   Hoe groot moet een partytent zijn?

   Wij krijgen regelmatig de vraag hoe groot een partytent moet zijn voor een x aantal personen. Wij gaan zelf altijd uit van de volgende vuistregels:

   • Iemand die staat heeft 0,5 m² ruimte nodig
   • Een persoon die op een stoel zit, heeft 0,7 m² nodig
   • Zet je lange tafels met banken in je tent, dan heeft één gast ca. 0,8 m² nodig
   • Gasten die op stoelen aan ronde tafels zitten, hebben ca. 1-1,2 m² nodig

   Een partytent van 3x6 meter biedt een overkapping van 18 vierkante meter. Hierdoor kunnen er maar liefst 36 personen in je partytent staan. In een bioscoopopstelling kunnen 26 personen plaatsnemen, 22 personen kunnen aan tafels met lange banken zitten. Een opstelling met tafels en stoelen kan maximaal 18 personen herbergen. Meer informatie over tent grootte berekenen vind je hier in onze gids.

    Accessoires 3x6 partytent

    Hoewel onze 3x6 partytenten geschikt zijn voor vele gelegenheden, kan het voorkomen dat je tent wat extra uitrusting kan gebruiken. Daarom verkopen wij vele verschillende accessoires voor 3x6 partytenten, waarmee je jouw tent naar wens kunt personaliseren.

    Klantenservice

    Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent 3x6 m? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Ons serviceteam staat voor je klaar!

    Professioneel advies

    service-luuk
    *1 Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.
    *13 Houd er rekening mee dat de levertijd langer kan zijn als er meerdere tenten worden besteld.