Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
Stabiele 3x4 m partytent voor de tuin

Genoeg plek voor
ca. 24 ca. 17

100% waterdicht & UV-bestendig

100% waterdicht & UV-bestendig

Volledig gegalvaniseerde stalen constructie

Gemaakt van PE en PVC

Partytent 3x4 m: de aantrekkelijke tuintent

Het formaat van 3x4 meter is ideaal voor privé gebruik in de tuin. Gebruik de partytent voor je volgende barbecue of als praktische uitbreiding van je huis. Eén ding is in ieder geval zeker: een vrije ruimte van 12 vierkante meter is makkelijk te vinden in de tuin en deze wordt dankzij deze stevige tuintent optimaal benut!

Partytent 3x4 waterdicht PE of PVC?

Bij Profitent24 kunt u kiezen uit twee verschillende kwaliteitslijnen: Optiline en Profiline. Tenten met een PE-dak worden Optiline-tenten genoemd. In vergelijking met PVC is PE lichter van gewicht en daardoor handiger in gebruik. Zo laten PE-tenten zich ruimtebesparend opslaan en probleemloos vervoeren. Ze zijn ook goedkoper dan tenten van PVC. Een PVC-zeildoek daarentegen voelt aan als vrachtwagenzeil en is daardoor zwaarder en steviger. Tenten gemaakt van PVC worden bij Profitent24 Profiline-tenten genoemd.

Dus ben je op zoek naar een stevige partytent 3x4 die permanent buiten in de tuin moet staan, dan is een tent van PVC precies wat je zoekt. Als gemak echter belangrijker is, kun je het beste kiezen voor een lichte PE-tent. Voor welke kwaliteitslijn je ook kiest, één ding is zeker: je tent is 100% waterdicht en betrouwbaar.

Voor welk gebruik wordt de stevige partytent 3x4 aanbevolen?

Vier mooie momenten samen in de tuin

Het formaat van 3x4 meter is perfect geschikt om gasten uit te nodigen voor een klein feestje. Het hoeft niet altijd een groot feest te zijn – wat dacht je bijvoorbeeld van een barbecue? Zet je barbecue beschermd tegen wind op het terras en plaats je tuinmeubilair in de tuintent. Door de ramen van de gevel- en zijwanden valt er altijd genoeg licht in de tent en kun je tegelijkertijd je barbecue in de gaten houden. Gevel- en zijwanden worden bij Profitent24 altijd samen met het product geleverd, maar kunnen desgewenst ook online nabesteld worden als accessoire. Beleef samen met je dierbaren mooie momenten in je partytent!

TIP: Barbecueën is niet alleen leuk in de zomer, ook winterbarbecues worden steeds populairder. In de winter vind je in de supermarkten en speciaalzaken een verscheidenheid aan andere seizoensproducten die perfect zijn voor op de barbecue. En waarom zou je alleen in de zomer optimaal genieten van je tuintent? Onze tip: daag jezelf eens uit door een winterbarbecue te organiseren! Om je feest te laten slagen en om te zorgen dat je niets belangrijks vergeet, staat er in ons P24-magazine een artikel met de beste tips voor een perfecte winterbarbecue.

Waarom veel geld en tijd investeren in het bouwen van een garage-uitbouw als een partytentpaviljoen ook perfect geschikt is voor de uitbreiding van ruimtes? Gebruik de 100% waterdichte en stevige partytent bijvoorbeeld om je kwetsbare planten te laten overwinteren. De tuintent is echter niet alleen ideaal als plantenopvang in de winter, maar ook als houtopslag of fietsenstalling. Dit formaat partytent kan ook buitenshuis waardevol worden ingezet - bijvoorbeeld op de camping. Gebruik deze partytent als voortent voor je camper als zonwering of eetkamer. Of het nu in je eigen tuin is of op de camping - deze tent biedt je een breed scala aan toepassingen!

TIP: Als je jouw paviljoen als uitbreiding van een ruimte wil gebruiken en deze het hele jaar buiten wilt laten staan, raden wij aan een paviljoen van PVC te kiezen en deze goed vast te zetten. Vooral in de koude tijd van het jaar kan het veel waaien en regenen, waardoor onder andere extra stormbescherming van pas komt. Lees in het P24-magazine welke accessoires wij precies adviseren en hoe je jouw paviljoen kunt beschermen tegen storm- en sneeuwschade.

Gezocht en gevonden: Dit maakt onze partytenten zo bijzonder

Het merk Profitent24 staat niet alleen voor hoogwaardige, waterdichte en stevige partytenten in verschillende formaten – maar ook zeker voor kwaliteitsbouw. Zo worden bijvoorbeeld alle partytenten gemaakt van volledig gegalvaniseerde stalen frames, die optimaal beschermd zijn tegen corrosie. En dat is maar één voordeel – natuurlijk hebben de partytenten van Profitent24 er nog veel meer.

Frame van een 3x4 m partytent
  1. Optie tot een verstevigd dak: Hoe meer stangen in het dak, hoe steviger de constructie. Kies zelf of je een enkelvoudige, dubbelvoudige of 2-3 voudige dakversteviging wil.
  2. Zijden en hoogtes: Zijdelen kunnen tot 2 of zelfs 2,6 m hoog zijn, afhankelijk van de kwaliteit. Bij aankoop van een Profiline, Optiline Premium en Optiline Professional partytent kunnen de zijdelen of zijwanden ook individueel worden verwijderd.
  3. Volledig gegalvaniseerd stalen frame: De stalen constructie voorkomt corrosie en krassen en is bovendien zeer stevig. Kwaliteit die indruk maakt!

Praktische tips & tricks

Welk paviljoen is het meest geschikt?

Vergelijking gebruiksmogelijkheden van paviljoenen

Waarom zou ik eigenlijk een partytent 3x4 m met zijwanden gebruiken voor mijn barbecue en geen vouwpaviljoen of tuinpaviljoen? Wat zijn de verschillen tussen deze tenten en voor welke toepassing is welke optie het meest geschikt? In ons P24-magazine hebben we de toepassingen en voordelen van partytenten, easy up partytentn en tuinpaviljoenen samengevat. In het artikel vind je ook meer informatie over zeildoekmateriaal en stangen voor tuintenten. Plus: we geven handige tips om je tent goed de winter te laten doorstaan.

FAQ: Veelgestelde vragen

In welke kleuren is de partytent 3x4 met zijwanden verkrijgbaar bij Profitent24?

In de winkel van Profizelt24 vind je feesttenten met een breedte van 3 m in veel verschillende kleuren. Subtiele kleuren zoals wit, grijs-wit of beige-wit, maar ook meer opvallende kleuren. Opvallende kleurvarianten zijn bijvoorbeeld feesttenten in het groen, groen-wit, blauw-wit of rood-wit. De 3x4 m partytent is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs-wit, groen en groen-wit.

Nee, natuurlijk maken ook tuinpaviljoenen en vouwtenten van dit formaat deel uit van het Profitent24.assortiment. Alle drie de paviljoenen 3x4m verschillen echter van materiaal, kwaliteit, kleur, constructie en prijs. De vouwtenten zijn bijvoorbeeld gemaakt van staal of aluminium en het zeildoek kan volledig van PVC of hoogwaardig polyester worden gemaakt. Als er voor hoogwaardig polyester wordt gekozen, is het gecoat met PVC.

Maak je geen zorgen - als je een groter model nodig hebt is dat geen probleem. Profitent24 heeft veel verschillende maten in het assortiment. Ook als je jouw party- of biertent al hebt gekocht, zijn er nog ongecompliceerde oplossingen zoals het verbinden van tenten via verbindingskanalen of klemmen. Open om zekerheid te hebben voordat je koopt de volgende link: Bereken tentgrootte. Hier vind je een vuistregel waarmee je binnen enkele minuten weet of je een kleine of grote partytent nodig hebt.

Momenteel kun je gevel- en zijwanden met ramen zowel in het wit als donkergroen nabestellen. Deze zijn online verkrijgbaar in veel verschillende maten. Bovendien zijn ze allemaal gemaakt van hoogwaardig PVC en daardoor zeer UV-bestendig en waterdicht.

Profitent24: Wij tenten

-

Onze deskundige klantenservice staat altijd voor je klaar

Weet je niet zeker welke tentkwaliteit je moet kiezen? Twijfel je nog of een tuinpaviljoen of een vouwpaviljoen wellicht geschikter is voor jou dan een partytent? Of wil je meer weten over actuele aanbiedingen en prijzen? Bel onze deskundige klantenservice - samen vinden we in een persoonlijk gesprek jouw perfecte tentmodel!

Wij helpen je graag telefonisch verder:

+31 20 26 25 900
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur