Telefonisch advies van experts via +31 20 26 25 900
  • 10 jaar vervangingsgarantie
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies van experts: +31 20 26 25 900
De 3x4 partytent, perfect voor een barbecue in de tuin

Biedt plaats aan
ca. 24 ca. 17

100% waterdicht & UV-bestendig

100% waterdicht & UV-bestendig

Frame van gegalvaniseerd staal

PE of PVC zeil

Stevige partytent 3x4 m kopen

Een 3x4 partytent is ideaal voor feesten, festivals, evenementen of praktische doeleinden. Gebruik je partytent 3x4 bijvoorbeeld als paviljoentent op een festivalterrein, voor een droog onderkomen tijdens een tuinfeest of als tijdelijke opslagplek tijdens een verbouwing. Hoogwaardige materialen en een stevige constructie kenmerken de TOOLPORT 3x4 partytenten die we bij Profitent24 verkopen. Hierdoor kunnen ze onder vrijwel alle omstandigheden gebruikt worden. Ultieme alleskunners!

Waterdichte partytent 3x4 m

Alle tenten uit ons online assortiment 3x4 partytenten zijn ontwikkeld om 100% waterdicht te zijn. De naden van onze partytenten zijn bijvoorbeeld niet genaaid, maar thermisch gelast. Voor deze overgang hoeven er geen kleine gaatjes in het zeil gemaakt te worden, waar eventueel na verloop van tijd water doorheen kan sijpelen. Voorts hangt het waterdichte dak van onze 3x4 partytent over de zijwanden, zodat neerslag langs de wanden wordt weggeleid. Via de lange bodemflappen loopt water vervolgens ruim weg van de tent. Alles om een waterdichte 3x4 partytent te realiseren!

Waterdichte 3x4 partytent

PE of PVC partytent 3x4?

Onze 3x4 partytenten zijn verkrijgbaar met een PE of een PVC zeil. Het zeil van de 3x4 m PE partytenten is gemaakt van licht en gebruiksvriendelijk polyetheen (ook wel polyethyleen). De lichtste PE zeilen wegen slechts ca. 180 g/m². Hierdoor zijn de PE tenten zijn daardoor gemakkelijk te vervoeren en snel op te zetten. Perfect voor incidenteel en kortstondig gebruik door met name particulieren.

De 3x4 PVC partytenten zijn gemaakt van meerdere lagen polyvinylchloride, wat beter bekend is als PVC. Dit is een sterk en duurzaam materiaal - vrachtwagenzeilen zijn bijvoorbeeld ook van PVC gemaakt. Met een gewicht dat varieert van ca. 500 tot ca. 550 g/m² zijn de PVC zeilen aanzienlijk steviger dan de goedkoopste modellen uit ons assortiment. De 3x4 PVC partytenten zijn daardoor bij uitstek geschikt voor veelvuldig en langdurig gebruik onder wisselende weersomstandigheden.

Vergelijking PE & PVC partytenten 3x4

Professionele 3x4 partytenten

Partytent 3x4 voor de catering

Voor professioneel of semi-professioneel gebruik raden we onze 3x4 partytenten met PVC zeil aan, al dan niet brandvertragend gecertificeerd. Dit materiaal is stevig en duurzaam. Doordat het zeil is opgebouwd uit meerdere lagen PVC materiaal is het bovendien scheurbestendig. Hierdoor kunnen de professionele 3x4 partytenten onder zwaardere weersomstandigheden worden ingezet dan onze producten met een ander materiaal zeil.

Onze brandvertragende 3x4 partytentenbieden een veiligere omgeving voor de personen die erin staan en de omgeving waar de tent in staat. Onze brandvertragende partytenten worden geleverd met een Europees certificaat, dat de brandvertagendheid aantoont. Hierdoor heb je de luxe dat je de partytent op festivals kunt inzetten waarbij een dergelijk document moet worden voorgelegd.


Onderdelen 3x4 partytent

Onderdelen partytent 3x4

Zijwanden partytent 3x4

De zijkant van de 3x4 partytent is 2,0 of 2,6 meter hoog. De 4 zijwanden bestaan uit losse delen, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gemonteerd of weggelaten. Dit biedt optimale gebruiksvrijheid. Je kunt kiezen uit een partytent 3x4 met zijwanden of voor een geheel open overkapping - ideaal bij mooi weer! De zijwanden kunnen worden vervangen met unieke partytent ingangen en gevels met vensters, zodat je overal een sfeervolle ingang of zijwand kunt plaatsen.

Frame partytent 3x4

Het frame van de partytent 3x4 bestaat uit volledig gegalvaniseerd staal. Dit materiaal is roestbestendig en kan tegen een stootje. Het frame kan eventueel uitgebreid worden met een grondframe, waardoor de tent extra stevig staat bij zwaar weer. (Let op: het frame van sommige 3x4 partytenten is inclusief grondframe, zodat dit onderdeel er niet los bij gekocht hoeft te worden).

Partytent 3x4 dak

De twee belangrijkste onderdelen van het dak van de 3x4 partytent zijn het dakzeil en het dakframe. Een steviger dakframe betekent dat de tent een hoger draaggewicht heeft, waardoor de tent met een dikker en sterker dakzeil uitgerust kan worden. Onze sterkste en stevigste 3x4 partytenten zijn daarom voorzien van extra dakversteviging, zodat de overkapping ook onder moeilijke weersomstandigheden blijft staan.


Accessoires 3x4 partytent

Stormbestendige partytent 3x4 meter

Naast de 3x4 partytent bieden we ook verschillende accessoires om je gebruiksvrijheid te geven. Door de 3x4 partytent uit te rusten met een set stormbeveiliging wordt de tent meer stormbestendig. Zo kan de 3x4 partytent ook onder zware weersomstandigheden ingezet worden.

Naast accessoires om de 3x4 partytent te verstevigen verkopen we ook accessoires die de tent groter of comfortabeler maken. Met de regengoot of verbindingsgoot worden twee (of meerdere) partytenten met elkaar verbonden om één grote tent te creëren. Enige voorwaarde is dat de partytenten even hoog en even breed of lang zijn. Verder kunnen ook de zijwanden en ingangen van de 3x4 partytent worden aangepast met de gevels met vensters en tentingangen.


Kleuren 3x4 partytent: grijs, wit & groen

Partytent 3x4 groen met wit

Naast het gebruikelijke wit zijn onze 3x4 partytenten beschikbaar in de kleuren groen en grijs met wit. De gekleurde tenten bieden nieuwe voordelen ten opzichte van de witte variant. Op de donkere zeilen van de groene 3x4 partytent vallen vuil en vlekken bijvoorbeeld minder op dan bij een witte 3x4 partytent. Hierdoor is de groene tent erg geschikt om in een natuurlijke omgeving te gebruiken. De grijze 3x4 partytent kan ook gezien worden als een witte partytent met lichtgrijze accenten. De tent is iets uitbundiger, waardoor hij beter opvalt op feesten, evenementen en markten.


Opbouw 3x4 partytent

Opbouw partytent 3x4 m

Iedere bestelling wordt geleverd met een duidelijke handleiding, waarmee de 3x4 partytent eenvoudig kan worden opgezet.

Sorteer eerst de onderdelen. De onderdelen zijn genummerd, waarna je op de bouwtekening van de 3x4 partytent precies kan zien waar ieder onderdeel hoort te komen. Je begint altijd met het opzetten van het dakframe. Als dat compleet is, gaat het dakzeil eroverheen. Til het dak aan één kant op, zodat de staanders aan die kant kunnen worden gemonteerd. Vervolgens doe je hetzelfde aan de andere kant. Na het bevestigen van de 4 zijwanden en het verankeren in de bodem ben je klaar. Afhankelijk van het model en eventuele accessoires kunnen twee personen een partytent van 3 bij 4 meter in ongeveer 30 minuten opbouwen.


Vervangingsonderdelen

Koop je een 3x4 partytent bij ons, dan ben je verzekerd van een duurzaam product. Wij bieden namelijk tot 10 jaar na aankoopdatum vervangende onderdelen aan. Geen zorgen dus als de zijwanden, het dakzeil of frameonderdelen van de 3x4 partytent kapot of verloren gaan. Vul het online formulier voor reserveonderdelen in. Onze klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Kan ik beter een partytent 3x4 huren of kopen?

Online vind je een ruim aanbod aanbod voor de verhuur van partytenten met een afmeting van 3 bij 4 meter. Een 3x4 partytent huren lijkt voordeliger dan het kopen van een 3x4 partytent, maar de prijs loopt vaak snel op. De meeste verhuurbedrijven rekenen een prijs per dag. Mocht de tent onverhoopt een dag dan gepland nodig zijn, dan is dat niet altijd eenvoudig te regelen. Voor lichte beschadigingen of lastig verwijderbare vlekken wordt borg ingehouden. Het verhuurbedrijf stelt bovendien voorwaarden aan de verhuur, zoals waar en waarvoor de tent gebruikt mag worden. Al deze problemen ontloop je als je een 3x4 partytent online bij ons koopt. De tent kan zo lang gebruikt worden als nodig is, zonder extra kosten. Je hebt geen problemen met borg en kunt zelf bepalen waar je de 3x4 meter partytent voor wil gebruiken. Na gebruik berg je hem netjes op, zodat hij klaar is voor de volgende keer - zonder nogmaals huur te moeten betalen.

Partytenten van 3x4 meter vind in je verschillend prijscategorieën. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe sterker en steviger de tent is. Het verschil zit namelijk voornamelijk in de kwaliteit van het gebruikte materiaal. De goedkoopste 3x4 partytent uit onze voorraad kost ongeveer 325 euro, de duurste en stevigste zitten rond de 675. Hou ook de aanbiedingen voor 3x4 partytenten in de gaten.

Het woord zegt het eigenlijk al: een partytent is oorspronkelijk ontworpen voor feesten. Doordat een partytent een betrouwbare schuilplaats biedt, wordt hij echt voor talloze doeleinden ingezet. We zien bijvoorbeeld vaak dat de partytent gebruikt wordt als ruimteuitbreiding, of als tijdelijke opslagplaats.

Wij verkopen uitsluitend 3x4 partytenten van TOOLPORT. Dit merk, actief in verschillende Europese landen, levert verschillende type betrouwbare tentproducten af voor de particuliere, industriële en agrarische markt. Hun 3x4 partytenten zijn betrouwbaar, voldoen aan hoge standaarden en zijn voorzien van de juiste keurmerken.

Profitent24: de veelzijdig tentenexpert

Partytent 3x4 m van Profitent24

Klantenservice

Weet je niet precies waar je op moet letten bij het kopen van een partytent 3 bij 4 meter? Of heb je nog vragen over onze producten of accessoires? Geen probleem! Onze experts van de klantenservice beantwoord al je vragen over tuinpaviljoenen en toebehoren. Stuur een e-mail naar klantenservice@profitent24.nl of bel ons op het onderstaande nummer.

Wij helpen je graag telefonisch verder:

+31 20 26 25 900
ma. - vr. 09:00 - 18:00 uur
za. 09:00 - 13:00 uur

  • 1*)
    Oorspronkelijke totaalprijs in deze webshop, incl. 21% btw.